Unei femei i-a fost interzis accesul pe viaţă pe navele de croazieră. Care este motivul FOTO

Adevarul (Romania), 19 octombrie 2019 19:30

O femeie a primit interdicţie pe viaţă pe o navă de croazieră în urma unei şedinţe foto care i-a pus viaţa în pericol.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
15:15
La finalul Târgului de Turism 2019, reprezentanţii unora dintre cele mai mari reţele de agenţii din România, Dertour şi Karpaten Tourism, dezvăluie câţi bani au scos din buzunar românii pentru vacanţe, dar şi care au fost destinaţiile preferate.
15:15
Aproape 30 de localităţi din Sibiu şi Alba au fost incluse într-o zonă afectată de pestă porcină africană, după ce a fost împuşcat încă un mistreţ bolnav, pe un fond de vânătoare administrat de Direcţia Silvică Sibiu.
15:15
În Ansamblul Rezidenţial Greenfield ar putea fi realizate blocuri de până la zece etaje, conform unui proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal - PUZ - Aleea Teişani - Drumul Pădurea Neagră nr. 56-64, supus dezbaterii publice pe site-ul Primăriei Capitalei.
15:15
Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au confiscat peste 2.000  de obiecte pirotehnice, deţinute ilegal de administratorul unei societăţi comerciale din comuna Alexandru Odobescu.
15:15
Medicii de la Spitalul Wuxi People, din Jiangsu,China, au făcut publice imagini cu plămânii unui bărbat în vârstă de 52 de ani,care a fumat timp de 30 de ani, un pachet de ţigări pe zi. Bărbatul a murit încele din urmă în urma unui emfizem pulmonar.
15:15
Circulaţia trenurilor prin tunelul Turdaş a fost deschisă pe una dintre cele două linii, iar în perioada următoare vor fi finalizate lucrările la cealaltă linie.
15:15
A stat într-un cămin pentru copii până a fost adoptată, a plecat fără nimic din casa compozitorului Şerban Georgescu, omul cu care făcea echipă în muzică, dar şi în viaţă, a trecut printr-un divorţ traumatizant şi a rămas fără fiul care îi bucura viaţa. Acestea sunt doar câteva dintre dramele care i-au dat viaţa peste cap lui Carmen Rădulescu.
15:15
Ambele spectacole sunt găzduite, vineri şi sâmbătă seară, de la ora 18,00, de scena Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi.
Acum 30 minute
15:00
Klaus Iohannis participă de la ora 19.00 la o dezbatere cu mai mulţi jurnalişti, aceasta fiind organizată la Biblioteca Centrală Universitară. Liberalii susţin că formatul ales e o premieră în România, preşedintelui urmând să i se pună întrebări doar de nouă persoane.
15:00
O construcţie ridicată în baza unei autorizaţii emise de Primăria Piteşti şi contestată în instanţă de prefectul de Argeş, ale cărei lucrări trebuiau suspendate de drept până la soluţionarea cauzei, a fost totuşi finalizată şi recepţionată, deşi procesul nu s-a încheiat.
15:00
Preşedintele Klaus Iohannis a absolvit şcoala generală din Sibiu, secţia de germană, după care a intrat la actualul Colegiu Naţional Samuel von Brukenthal, una dintre şcolile de elită ale oraşului. Directorul şcolii dar şi numeroşi foşti colegi au doar cuvinte de laudă la adresa lui Iohannis, despre care spun că a trecut „fără niciun fel de probleme” toate ciclurile educaţionale.
Acum o oră
14:45
A încetat din viaţă Victor Eskenasy, arheolog şi istoric medievist, ziarist, redactor la Radio Europa Liberă din 1988. În calitate de critic muzical, Eskenasy susţinea o rubrică de muzică în Suplimentul de cultură.
14:45
Prinţul Andreweste „vulnerabil la extrădare”, ca urmare a legăturilor sale cu JeffreyEpstein, după un interviu recent, care a fost intens criticat, a transmis unavocat, potrivit The Independent.
14:30
Indisciplina pietonilor, a bicicliştilor, viteza, neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor sau pietonilor reprezintă principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave. Acesta este si motivul pentru care Poliţia Română, prin structurile rutiere, a derulat, timp de 5 zile, la nivel naţional, o acţiune pentru siguranţa în trafic.
14:30
Un garaj în care se afla un autoturism şi două lăzi frigorifice s-a făcut scrum, la începutul acestei săptămâni, în localitatea Mihail Kogâlniceanu. Conform ISU Ialomiţa, focul a fost declanşat de la aparatele electrice lăsate sub tensiune şi nesupravegheate.
14:30
Guvernul de la Chişinău anunţă că premierul Ion Chicu va discuta la Moscova, pe 20 noiembrie, un şir de subiecte importante, printre care livrarea gazelor ruseşti, exportul produselor agricole şi eliberarea autorizaţiilor pentru transportatori.
14:30
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a explicat marţi, care este motivul pentru care băncile nu împart cu împrumutaţii riscurile de creditare. Cele mai importante riscuri de creditare sunt deprecierea leului, în raport cu moneda în care s-a efectuat împrumutul, riscul ratei de dobândă şi riscul diminuării sau pierderii veniturilor împrumutatului pe perioada derulării împrumutului.
14:30
Trei persoane au ajuns la spital, marţi, în urma unui accident rutier produs pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, pe sensul de mers către Capitală. Accidentul s-a produs la limita dintre judeţele Dâmboviţa şi Argeş, pe teritoriul administrativ al judeţului Argeş.
14:30
Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au stabilit, luni, că toate probele anchetatorilor strânse în  dosarul Mediafax, în care fostul şef al Pro TV, Adrian Sârbu, este acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani, sunt legal administrate şi au dispus începerea judecăţii.
14:30
Premierul Ludovic Orban a anunţat marţi că propunerile pentru creşterea salariului minim pe economie vor fi definitivate în cursul acestei săptămâni, la majorare urmând să se ţină cont şi de inflaţie, productivitate şi indicele de consum.
14:30
Delicia Gastoxin este o substanţă destinată combaterii dăunătorilor cerealelor depozitate şi a rozătoarelor mari în culturile de câmp.
Acum 2 ore
14:15
Moneda naţională continuă să se deprecieze în raport cu euro, având un efect negativ accentuat asupra buzunarelor românilor, în ciuda tuturor declaraţiilor liniştitoare ale autorităţilor.
14:00
SolistaLara Fabian a anulat concertele pe care ar fi trebui să le susţină săptămâna aceasta la Craiova şi la Bucureşti, anunţând că este bolnavă. În 2016, a procedat exact la fel, tot la Craiova. Oamenii care au plătit atunci biletele spune că nu şi-au mai primit banii nici până în ziua de azi.
14:00
Două ateliere pentru copii vor fi organizate la Muzeul Dunării de Jos la sfârşitul lunii noiembrie, la Secţia Arheologie (Demisolul Consiliului Judeţean Călăraşi), dar şi la Secţia Etnografie. Copiii vor fi învăţaţi de muzeografi să realizeze cocarde tricolore din hârtie, dar şi obiecte tradiţionale. Taxa de participare este 2 lei/persoană.
14:00
Un pădurar şi un şef de district de la Ocolul Silvic Novaci au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de folosire fără drept a dispozitivelor de marcat, tăiere fără drept şi sustragere de arbori.
14:00
Fanii Untold au luat cu asalt site-urile hotelurilor dinCluj după ce organizatorii au anunţat în ce perioadă va avea loc ediţia de anul viitor. În doar câteva minute, jumătatedintre unităţile de cazare erau rezervate.
14:00
Un tânăr de 28 de ani din judeţul Vaslui a fost condamnat de judecători la închisoare în regim de detenţie fiind acuzat că a provocat un scandal de proporţii după ce mama sa i-a reproşat că este leneş şi refuză să muncească.
14:00
Un bărbat de 26 de ani, liberat în baza recursului compensatoriu, care a încercat să violeze o  tânără în scara unui bloc din Capitală, a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni. Victima a reuşit să scape doar pentru că s-a luptat la propriu cu agresorul care a bătut-o crunt.
14:00
Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a publicat un mesaj în care îl compară pe preşedintele Klaus Iohannis cu Vladimir Putin, un lider politic controversat pentru faptul că de aproape 20 de ani conduce Rusia cu o mână de fier.
14:00
Jennifer Arcuri,afacerista americană aflată în centrul unei controverse legate de faptul căBoris Johnson nu a declarat un potenţial conflict de interese atunci când eraprimar al Londrei, a afirmat că a păstrat „secretele” prim-ministrului şi l-aacuzat de faptul că a refuzat să mai discute cu ea de când a ajuns la DowningStreet.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.