FCSB a învins Chindia Târgovişte, scor 2-1, în Liga I

Adevarul (Romania), 20 octombrie 2019 23:00

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
15:45
Şantierul Autostrăzii Sebeş – Turda provoacă în zona cartierului Oarda de Sus al municipiului Alba Iulia veritabile drame printre locuitori. Două familii trăiesc un adevărat coşmar având în vedere că utilajele constructorului acţionează la câţiva metri de propriile locuinţe.
Acum 30 minute
15:30
Compania Arctic S.A., unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice din Europa, face angajări pe bandă rulantă pentru a-şi îndeplini obiectivul - 2,2 milioane de maşini de spălat pe an. Compania are nevoie de câeva sute de oameni pentru fabrica de la Ulmi.
15:30
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au efectuat o percheziţie, pe raza judeţului Prahova, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru pornografie infantilă prin sisteme informatice.
15:30
Intervenţiile pentru protejarea „palatelor” cetăţii dacice Costeşti, derulate de voluntari sub supravegherea unui colectiv ştiinţific, au fost suspendate pe durata iernii.
15:30
Un autpoturism şi un autocamion au intrat în coliziune, marţi după-amiază,  pe autostrada Bucureşti- Piteşti. Trei persoane, printre care şi un copil, au fost rănite.
15:30
Poşta Română ar putea fi înlocuită în contractul încheiat de stat pentru livrarea pensiilor la domiciliu, în cazul în care se va constata că poştaşii fac campanie electorală în beneficiul PSD, susţine ministrul Muncii, Violeta Alexandru.
15:30
Între 13 şi 19 noiembrie, a avut loc misiunea comună UNESCO/ IUCN privind monitorizarea pentru componentele româneşti ale sitului transnaţional "Păduri Străvechi şi Primare de Fag din Carpaţi şi Alte Regiuni ale Europei", mai precis componentele Domogled şi Cheile Nerei din cadrul sitului menţionat.
15:30
Judecătorii din Cluj au finalizat motivarea unuia dintrecele mai terifiante cazuri de omor care au avut loc în ţara noastră în ultimiiani.
Acum o oră
15:15
La finalul Târgului de Turism 2019, reprezentanţii unora dintre cele mai mari reţele de agenţii din România, Dertour şi Karpaten Tourism, dezvăluie câţi bani au scos din buzunar românii pentru vacanţe, dar şi care au fost destinaţiile preferate.
15:15
Aproape 30 de localităţi din Sibiu şi Alba au fost incluse într-o zonă afectată de pestă porcină africană, după ce a fost împuşcat încă un mistreţ bolnav, pe un fond de vânătoare administrat de Direcţia Silvică Sibiu.
15:15
În Ansamblul Rezidenţial Greenfield ar putea fi realizate blocuri de până la zece etaje, conform unui proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal - PUZ - Aleea Teişani - Drumul Pădurea Neagră nr. 56-64, supus dezbaterii publice pe site-ul Primăriei Capitalei.
15:15
Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au confiscat peste 2.000  de obiecte pirotehnice, deţinute ilegal de administratorul unei societăţi comerciale din comuna Alexandru Odobescu.
15:15
Medicii de la Spitalul Wuxi People, din Jiangsu,China, au făcut publice imagini cu plămânii unui bărbat în vârstă de 52 de ani,care a fumat timp de 30 de ani, un pachet de ţigări pe zi. Bărbatul a murit încele din urmă în urma unui emfizem pulmonar.
15:15
Circulaţia trenurilor prin tunelul Turdaş a fost deschisă pe una dintre cele două linii, iar în perioada următoare vor fi finalizate lucrările la cealaltă linie.
15:15
A stat într-un cămin pentru copii până a fost adoptată, a plecat fără nimic din casa compozitorului Şerban Georgescu, omul cu care făcea echipă în muzică, dar şi în viaţă, a trecut printr-un divorţ traumatizant şi a rămas fără fiul care îi bucura viaţa. Acestea sunt doar câteva dintre dramele care i-au dat viaţa peste cap lui Carmen Rădulescu.
15:15
Ambele spectacole sunt găzduite, vineri şi sâmbătă seară, de la ora 18,00, de scena Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi.
15:00
Klaus Iohannis participă de la ora 19.00 la o dezbatere cu mai mulţi jurnalişti, aceasta fiind organizată la Biblioteca Centrală Universitară. Liberalii susţin că formatul ales e o premieră în România, preşedintelui urmând să i se pună întrebări doar de nouă persoane.
15:00
O construcţie ridicată în baza unei autorizaţii emise de Primăria Piteşti şi contestată în instanţă de prefectul de Argeş, ale cărei lucrări trebuiau suspendate de drept până la soluţionarea cauzei, a fost totuşi finalizată şi recepţionată, deşi procesul nu s-a încheiat.
15:00
Preşedintele Klaus Iohannis a absolvit şcoala generală din Sibiu, secţia de germană, după care a intrat la actualul Colegiu Naţional Samuel von Brukenthal, una dintre şcolile de elită ale oraşului. Directorul şcolii dar şi numeroşi foşti colegi au doar cuvinte de laudă la adresa lui Iohannis, despre care spun că a trecut „fără niciun fel de probleme” toate ciclurile educaţionale.
Acum 2 ore
14:45
A încetat din viaţă Victor Eskenasy, arheolog şi istoric medievist, ziarist, redactor la Radio Europa Liberă din 1988. În calitate de critic muzical, Eskenasy susţinea o rubrică de muzică în Suplimentul de cultură.
14:45
Prinţul Andreweste „vulnerabil la extrădare”, ca urmare a legăturilor sale cu JeffreyEpstein, după un interviu recent, care a fost intens criticat, a transmis unavocat, potrivit The Independent.
14:30
Indisciplina pietonilor, a bicicliştilor, viteza, neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor sau pietonilor reprezintă principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave. Acesta este si motivul pentru care Poliţia Română, prin structurile rutiere, a derulat, timp de 5 zile, la nivel naţional, o acţiune pentru siguranţa în trafic.
14:30
Un garaj în care se afla un autoturism şi două lăzi frigorifice s-a făcut scrum, la începutul acestei săptămâni, în localitatea Mihail Kogâlniceanu. Conform ISU Ialomiţa, focul a fost declanşat de la aparatele electrice lăsate sub tensiune şi nesupravegheate.
14:30
Guvernul de la Chişinău anunţă că premierul Ion Chicu va discuta la Moscova, pe 20 noiembrie, un şir de subiecte importante, printre care livrarea gazelor ruseşti, exportul produselor agricole şi eliberarea autorizaţiilor pentru transportatori.
14:30
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a explicat marţi, care este motivul pentru care băncile nu împart cu împrumutaţii riscurile de creditare. Cele mai importante riscuri de creditare sunt deprecierea leului, în raport cu moneda în care s-a efectuat împrumutul, riscul ratei de dobândă şi riscul diminuării sau pierderii veniturilor împrumutatului pe perioada derulării împrumutului.
14:30
Trei persoane au ajuns la spital, marţi, în urma unui accident rutier produs pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, pe sensul de mers către Capitală. Accidentul s-a produs la limita dintre judeţele Dâmboviţa şi Argeş, pe teritoriul administrativ al judeţului Argeş.
14:30
Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au stabilit, luni, că toate probele anchetatorilor strânse în  dosarul Mediafax, în care fostul şef al Pro TV, Adrian Sârbu, este acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani, sunt legal administrate şi au dispus începerea judecăţii.
14:30
Premierul Ludovic Orban a anunţat marţi că propunerile pentru creşterea salariului minim pe economie vor fi definitivate în cursul acestei săptămâni, la majorare urmând să se ţină cont şi de inflaţie, productivitate şi indicele de consum.
14:30
Delicia Gastoxin este o substanţă destinată combaterii dăunătorilor cerealelor depozitate şi a rozătoarelor mari în culturile de câmp.
14:15
Moneda naţională continuă să se deprecieze în raport cu euro, având un efect negativ accentuat asupra buzunarelor românilor, în ciuda tuturor declaraţiilor liniştitoare ale autorităţilor.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.