Cuma devenit celebru în toată lumea un modest jucător de crichetromân. Felul neortodox în care aruncă mingea a atras simpatia unor legende ale sportului

Adevarul (Romania), 9 noiembrie 2019 15:30

Florin Pavel (40 de ani) are o aruncare unică, neortodoxă şi, tocmai de aceea, a atras atenţia atât presei internaţionale, care l-a criticat, cât şi simpatia unor jucători legendari de crichet din Australia şi din Marea Britanie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
16:15
Pompierii călărăşeni s-au aflat ieri, 20 noiembrie, la Grădiniţa Step by Step din municipiu în cadrul unei acţiuni de informare preventivă în rândul prichindeilor.
16:15
Romsilvaacuză Parohia Găvana III din Piteşti că a ocupat abuziv un teren forestier de3.000 de metri pătraţi pentru a face loc unor noi locuri de veci. Cimitirul extins este plin de candele aprinse, iar riscul unui dezastru e cu atât mai mare cu cât, la câteva sute de metri, se află Batalionul 49 CBRN Argeş şi depozitul de muniţie.
16:15
După ce primele 15.000 de abonamente pentru Untold 2020 s-au vândut în doar câteva secunde, organizatorii au anunţat când se mai pot cumpăra bilete pentru festivalul de anul viitor.
16:15
Laboratorul de Angiografie al Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti a fost dotat cu un  dispozitiv necesar intervenţiilor de implant de stent, care ajută la curăţarea vaselor de sânge, a arterelor coronare, eliminând depozitele de grăsime.
16:15
Trei bărbaţi, cu vârsta între 32 şi 65 de ani, sunt cercetaţipentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului după ce au fostdepistaţi băuţi la volan.
16:15
Marmura va fi folosită intens la restaurarea Amfiteatrului din Ulpia Traiana Sarmizegetusa. Investiţia care va schimba înfăţişarea monumentului se ridică la cinci milioane de euro.
16:15
Circa 45 de zboruri operate de compania aeriană British Airways au înregistrat întârzieri de până la 22 de ore, din cauza unor probleme tehnice, a informat compania.
16:15
Un cadru didactic de la Şcoala Brezoaele, din judeţul Dâmboviţa, este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari după ce o elevă s-ar fi plâns că a abuzat-o sexual.
16:15
Printr-un mesaj postat de site-ul oficial, Federaţia Română de Fotbal a anunţat, joi, despărţirea de selecţionerul Cosmin Contra, căruia i-a mulţumit pentru toată activitatea sa.
16:15
Ultima speranţă a procurorilor sălăjeni privind dosarul ƒ„Motorina“, în care toţi cei 23 de inculpaţi acuzaţi de delapidare, dare şi luare de mită au fost achitaţi, s-a năruit, după ce instanţa a respins definitiv contestaţia în anulare.
16:15
Din suma alocată, circa o treime este pentru lucrările propriu-zise, iar restul banilor (peste 3,8 milioane de lei) pentru dotarea cu echipament medical modern. Investiţia va fi dată în folosinţă în martie 2021.
16:15
Un tânăr de 34 de ani a fost reţinut şi va fi propus astăzila arestare  preventivă după ce l-adeposedat prin violenţă pe un bărbat de telefonul mobil.
16:15
Difteria esteo afecţiune extrem de contagioasă, produsă de toxina difterică. Boala afecteazămucoasele şi are o perioadă de incubaţie de două-cinci zile.
16:15
Alina Stoica, românca poreclită „spaima MadriduluI” a fost trimisă în judecată încă din luna martie. Cunoscută pentru că şi-a construit un adevărat imperiu în capitala Spaniei, ea controla o vastă reţea de prostituţie, iar la ordinele sale se aflau sute de interlopi.
Acum 30 minute
16:00
Reprezentanţii unei direcţii silvice din ţară organizează, timp de trei zile, o acţiune unică prin care oferă produse sub preţul pieţei. Pentru a le promova, în curtea direcţiei a fost realizată o căruţă stilizată din lemn, adaptată comerţului stradal, sub sloganul „Mega Reduceri“.
16:00
Diversitatea reprezintă un apanaj al mediului artistic prinexcelenţă, iar spectacolul “Castelul din Carpaţi” vine să confirme întocmainevoia de inovare şi originalitate, ce se cer a fi în permanenţă redefinite şireînnoite.
16:00
Conferinţa preşedinţilor - preşedintele David Sassoli şi liderii grupurilor politice - a încheiat joi procesul audierilor comisarilor desemnaţi, astfel că Parlamentul European va vota noua Comisie pe 27 noiembrie.
Acum o oră
15:30
Poliţiştii de imigrări din Cluj, în urma acţiunilor desfăşurate în această lună, au depistat 13 cetăţeni străini, bărbaţi şi femei, în situaţii ilegale.
Acum 2 ore
15:15
Autoritatea antitrust din Germania a anunţat că a aplicat o amendă totală de 100 de milioane de euro principalilor producători auto ai ţării – BMW, Daimler şi Volkswagen – pentru că au format un cartel în scopul de a cumpăra oţel, relatează Reuters.
15:15
Siegfried Mureşan, europarlamentar al PPE şi purtător de cuvânt al popularilor europeni, a fost ales pe funcţia de vicepreşedinte al PPE.
15:15
Candidatul PSD la prezidenţiale Viorica Dăncilă a anunţat că joi de la ora 18.00 urmează să îşi prezinte în Palatul Parlamentului profilul şi viziunea sa de preşedinte. „Voi prezenta angajamentele pe care vreau să mi le iau în faţa poporului român şi obiectivele strategice pe care mi le propun în calitate de preşedinte al României”, a adăugat Dăncilă pe Facebook.
15:15
Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a susţinut, joi, o conferinţă de presă în care a vorbit de cazul sportivelor de la Corona Braşov suspectate că au apelat la o procedură interzisă de regulametul antidoping
15:15
Primele rezultate din campania de consultare publică referitoare la viitorul oraşelor din România şi la destinaţia fondurilor europene, care se încheie la sfârşitul lunii, arată că românii îşi doresc macroproiecte pe insfrastructură, sănătate şi educaţie.
15:15
În weekendul reducerilor (15 - 17 noiembrie), românii au cumpărat şi plătit online de peste 245 de milioane de lei, în creştere cu 24% în comparaţie cu 2018.În sistemul PayU România au fost generate 499.632 de tranzacţii, în creştere cu 33% faţă de anul trecut. Aproximativ 80% din această sumă, aproape 200 de milioane de lei, s-a înregistrat în ziua de vineri, 15 noiembrie.
15:00
Specialiştii Bitdefender estimează că numărul total al ameninţărilor informatice va depăşi în premieră în acest an pragul de un miliard de unităţi, cea mai agresivă fiind ransomware, aflată în plină expansiune.
15:00
Norocosul român s-a prezentat, în cursul zilei de astăzi, la sediul central al Loteriei Române. Acesta a câştigat premiul de categoria I la tragerea Joker din 27 octombrie 2010, în valoare de aproape 18 milioane de lei (peste 3,73 milioane euro).
15:00
Tod Phillips este în negocieri pentru a-şi relua rolul de regizor, dar şi de scenarist, alături de Scott Silver, pentru o continuare a controversatului film „Joker“.
15:00
Amânarea rambursărilor de TVA de pe un an pe altul nu este singura modalitate prin care Guvernul PSD a încercat să ţină în frâu deficitul bugetar, existând şi alte situaţii în care „a omis” să facă plăţile pentru trimestrele doi şi trei.
15:00
Tarom va face verificări asupra avioanelor sale de tip Boeing 737, anunţând şi perioada în care acestea vor fi realizate, precum şi numărul de aterizări de care este nevoie pentru demararea procedurilor.
14:45
Boala Pulmonară Obstructivă Cronică (BPOC) afectează 8,3% din populaţia României cu vârsta peste 40 de ani, potrivit unui studiu realizat de Societatea Română de Pneumologie în anul 2019, prezentat joi într-o conferinţă de presă.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.