Care sunt motivele pentru care cadavrele se descompun mai greu în prezent decât în trecut

Adevarul (Romania), 9 noiembrie 2019 15:30

În cimitirele dinRennes, din nord-vestul Franţei, descompunerea cadavrelor a devenit„aleatorie”, susţine Éliane Ammi, responsabilă cu serviciile funerare, care seaflă în această funcţie de 23 de ani, potrivit site-ului Quest-France, citat deDigi24.ro.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 15 minute
16:00
Reprezentanţii unei direcţii silvice din ţară organizează, timp de trei zile, o acţiune unică prin care oferă produse sub preţul pieţei. Pentru a le promova, în curtea direcţiei a fost realizată o căruţă stilizată din lemn, adaptată comerţului stradal, sub sloganul „Mega Reduceri“.
16:00
Diversitatea reprezintă un apanaj al mediului artistic prinexcelenţă, iar spectacolul “Castelul din Carpaţi” vine să confirme întocmainevoia de inovare şi originalitate, ce se cer a fi în permanenţă redefinite şireînnoite.
16:00
Conferinţa preşedinţilor - preşedintele David Sassoli şi liderii grupurilor politice - a încheiat joi procesul audierilor comisarilor desemnaţi, astfel că Parlamentul European va vota noua Comisie pe 27 noiembrie.
Acum o oră
15:30
Poliţiştii de imigrări din Cluj, în urma acţiunilor desfăşurate în această lună, au depistat 13 cetăţeni străini, bărbaţi şi femei, în situaţii ilegale.
15:15
Autoritatea antitrust din Germania a anunţat că a aplicat o amendă totală de 100 de milioane de euro principalilor producători auto ai ţării – BMW, Daimler şi Volkswagen – pentru că au format un cartel în scopul de a cumpăra oţel, relatează Reuters.
15:15
Siegfried Mureşan, europarlamentar al PPE şi purtător de cuvânt al popularilor europeni, a fost ales pe funcţia de vicepreşedinte al PPE.
15:15
Candidatul PSD la prezidenţiale Viorica Dăncilă a anunţat că joi de la ora 18.00 urmează să îşi prezinte în Palatul Parlamentului profilul şi viziunea sa de preşedinte. „Voi prezenta angajamentele pe care vreau să mi le iau în faţa poporului român şi obiectivele strategice pe care mi le propun în calitate de preşedinte al României”, a adăugat Dăncilă pe Facebook.
15:15
Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a susţinut, joi, o conferinţă de presă în care a vorbit de cazul sportivelor de la Corona Braşov suspectate că au apelat la o procedură interzisă de regulametul antidoping
15:15
Primele rezultate din campania de consultare publică referitoare la viitorul oraşelor din România şi la destinaţia fondurilor europene, care se încheie la sfârşitul lunii, arată că românii îşi doresc macroproiecte pe insfrastructură, sănătate şi educaţie.
15:15
În weekendul reducerilor (15 - 17 noiembrie), românii au cumpărat şi plătit online de peste 245 de milioane de lei, în creştere cu 24% în comparaţie cu 2018.În sistemul PayU România au fost generate 499.632 de tranzacţii, în creştere cu 33% faţă de anul trecut. Aproximativ 80% din această sumă, aproape 200 de milioane de lei, s-a înregistrat în ziua de vineri, 15 noiembrie.
Acum 2 ore
15:00
Specialiştii Bitdefender estimează că numărul total al ameninţărilor informatice va depăşi în premieră în acest an pragul de un miliard de unităţi, cea mai agresivă fiind ransomware, aflată în plină expansiune.
15:00
Norocosul român s-a prezentat, în cursul zilei de astăzi, la sediul central al Loteriei Române. Acesta a câştigat premiul de categoria I la tragerea Joker din 27 octombrie 2010, în valoare de aproape 18 milioane de lei (peste 3,73 milioane euro).
15:00
Tod Phillips este în negocieri pentru a-şi relua rolul de regizor, dar şi de scenarist, alături de Scott Silver, pentru o continuare a controversatului film „Joker“.
15:00
Amânarea rambursărilor de TVA de pe un an pe altul nu este singura modalitate prin care Guvernul PSD a încercat să ţină în frâu deficitul bugetar, existând şi alte situaţii în care „a omis” să facă plăţile pentru trimestrele doi şi trei.
15:00
Tarom va face verificări asupra avioanelor sale de tip Boeing 737, anunţând şi perioada în care acestea vor fi realizate, precum şi numărul de aterizări de care este nevoie pentru demararea procedurilor.
14:45
Boala Pulmonară Obstructivă Cronică (BPOC) afectează 8,3% din populaţia României cu vârsta peste 40 de ani, potrivit unui studiu realizat de Societatea Română de Pneumologie în anul 2019, prezentat joi într-o conferinţă de presă.
14:45
Primăria Focşani a postat pe site-ul propriu proiectul de hotărâre privind stabilirea nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitelor şi taxelor locale şi alte taxe asimilate acestora, precum şi amenzilor aplicabile în anul fiscal 2020.
14:45
Pornind de la unconcept apărut mai întâi în cărţile şi filmele ştiinţifico-fantastice, medicidin SUA încearcă să pună la punct o procedură prin care să salveze viaţapacienţilor cu răni extrem de grave prin împuşcare sau înjunghiere. Conceptul  este cunoscut ca biostază.
14:45
La Tribunalul Constanţa va începe în luna decembrie un proces intentat de părinţii unor elevi cărora conducerea liceului le-a scăzut nota la purtare după un stagiu de practică organizat în Spania.
14:30
Judecătorii au soluţionat la începutul acestui an un dosar penal în care a fost trimis în judecată un bărbat din Călăraşi care făcea trafic cu otravă de tipul celei folosite de firma de deratizare care a provocat tragedia de la Timişoara.
14:30
Unul dintre cele mai longevive seriale continuă să aibă o audienţă impresionantă: până la 8 milioane de telespectatori pe episod! Iată care sunt şi poveştile de viaţă ale celor mai iubiţi actori din Grey’s Anatomy
14:30
În scurt timp, NASA va testa micul rover în apele din Antarctica, locul perfect pentru a verifica dacă acesta poate rezista temperaturilor extrem de scăzute din lumile glaciare.
14:30
Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a fost autoarea unei mari erori în e-mailul trimis colegilor europarlamentari pentru a-şi arăta susţinerea pentru OUG13. Potrivit semnăturii, aceasta a precizat că trimite e-mailul în calitate de  „bucătar-şef al delegaţiei S&D”.
14:30
Tribunalul Alba a respins o acţiune formulată de compania minieră de stat Cupru Min SA Abrud care a solicitat anularea constatărilor unui raport de control al Camerei de Conturi Alba.
14:15
Evaluarea clădirii BCR s-a desfăşurat în etape, pe parcursul a patru luni, o perioadă atipică având în vedere că un proces clasic de evaluare pentru o clădire, bazat pe standardele ANEVAR, necesită în general cel mult două săptămâni.
14:15
Aproape 30 de persoane au fost evacuate de către pompirii militari şi altele au părăsit înainte locuinţele dintr-un bloc din Slatina, judeţul Olt, simţind un miros pregnant de fum.
14:15
Uzina Mecanică Cugir investeşte 4,3 milioane de euro într-un utilaj de forjat ţevi de armă la rece, pentru mitraliere calibru mare şi tun de aviaţie.
14:15
În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 135.800 persoane, cetăţeni români şi străini, dintre care aproximativ 64.500 pe sensul de intrare şi 71.300 pe cel de ieşire din ţară şi peste 41.900 mijloace de transport.
Acum 4 ore
13:45
Marile probleme „dezbătute“ în cel de-al doilea tur al prezidenţialelor au fost lipsa unei confruntări faţă în faţă Iohannis - Dăncilă şi campania de ştiri false începută după primul tur de scrutin. Un analist politic, un psiholog şi un specialist în marketing au analizat în ce măsură aceste elemente pot produce o surpriză în rezultatul alegerilor prezidenţiale.
13:45
Netflix a lansat noi imagini şi trailerul final pentru drama „The Irishman“, filmul regizat de Martin Scorsese şi care îi are în rolurile principale pe actorii Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.