VIDEO PSD câştigă alegerile în Olt, la peste 10 procente diferenţă faţă de PNL. Lider: „Rezultatele arată că oltenii au încredere în noi“

Adevarul (Romania), 11 noiembrie 2019 01:45

Conform numărătorii paralele, candidatul PSD a obţinut cele mai multe voturi în judeţul Olt, următorul clasat, preşedintele în funcţie, obţinând cu cel puţin 10 procente mai puţin.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
18:15
O femeie de 56 de ani este cercetată pentru vătămarecorporală din culpă, în condiţiile în care nu s-a asigurat la efectuarea unuiviraj la dreapta pe D.C. 25, în localitatea Rediu, provocând un accident decirculaţie.
18:15
De la 1 decembrie 2019 şi până la finele lunii februarie2020, la nivelul Poliţiei Locale Galaţi se va derula planul de măsuri „Hibernal2019 - 2020”. Prin obiectivele principale se numără şi identificareapersoanelor fără adăpost şi internarea lor în Centrul de Urgenţă pentruPersoane fără Adăpost Galaţi.
18:15
Startul sărbătorilor de iarnă va fi dat la Buzău cu iluminat festiv doar în centrul oraşului. Beculeţele de sărbători vor fi aprinse pe 1 Decembrie doar în zona centrală şi pe marile bulevarde.
18:15
Un accident radiologic a avut loc înMarea Chinei, a anunţat vineri Rospotrebnadzor, agenţia sanitară aRusiei, care dă asigurări că şi-a intensificatmonitorizarea nivelului de radiaţii în Orientul Îndepărtat al Federaţiei Ruse.
18:15
Costel Alexe, ministrul mediului, a anunţat vineri că ȋn România se taie, ȋntr-un an, aproximativ 38,6 milioane de metri cubi de lemn, cu 20 de milioane peste cifrele oficiale de până acum, confirmând afirmaţiile mai multor activişti de mediu. Alexe a acuzat guvernarea PSD că a muşamalizat datele.
18:15
Cazul lui Liviu Pop, pădurarul ucis în codrul Maramureşului în data de 16 octombrie, ia o nouă turnură. Vineri, 22 noiembrie, procurorul general al României a decis preluarea anchetei.
18:15
Un bărbat a fost rănit grav în această seară în staţia de metrou Piaţa Universităţii. Acestuia i-ar fi căzut în cap o bucată de sticlă de pe tavan în timp ce cobora scările rulante.
Acum o oră
17:45
Pompieriibrăileni s-au deplasat cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi omotopompă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală din localitate Dudeşti.
17:45
DIGIKft. a pus în funcţiune, la începutul săptămânii, prima staţie debază 5G la sediul său din Budapesta. Aceastaemite în spectrul propriu,deja deţinut în banda 3.400 Mhz,utilizează 20 MHz de spectru şi a fost implementată împreună cupartenerul Ericsson.
17:45
Un bărbat de 36 de ani este cercetat pentru conducere a unuiautovehicul sub influenţa alcoolului după ce oamenii legii au constatat că aveao alcoolemie record.
17:45
Timp de şapte luni, o adolecentă din Curtea de Argeş a fost traficată de un individ care a simţit că şi-a găsit vocaţia după ce i-a promis fetei protecţie. Proxenetul care a încercat să facă şi alte victime a fost arestat vineri.
17:45
Donald Trump a depus eforturivineri să justifice recurgerea la serviciile avocatului său personal RudyGiuliani în Ucraina, un lucru de care parlamentarii însărcinaţi cu ancheta învederea unei destituiri a preşedintelui sunt foarte interesaţi, relatează Reuters.
17:45
Fosta şefă DNA, în prezent procuror general european, Laura Codruţa Kovesi, a votat vineri la Helsinki, în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Peste 48.000 de români din străinătate - „ăştia“, cum i-a numit Viorica Dăncilă - au votat până vineri până la ora 16:00, cu aproximativ 3.000 mai mulţi decât la primul tur.
17:30
Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Călăraşi a organizat Topul firmelor din judeţ– ediţia 2019. Astfel, peste 200 de firme călărăşene au fost premiate pe baza unor indicatori financiari, pentru activitatea economică din 2018.
17:30
Bărbatul avea 33 de ani şi se afla în arest preventiv de joi seara, după ce pe 20 noiembrie şi-a înjunghiat mortal tatăl.
17:30
După ce mistreţii au început să coboare de pe dealurile care împrejmuiesc municipiul Râmnicu Vâlcea, a venit acum rândul căprioarelor să se rătăcească pe străzile din oraş.
Acum 2 ore
17:15
După ce investigaţia jurnalistei Diana Oncioiu a scos la iveală faptul că aproximativ 3 din 4 cazuri de acte sexuale cu victime minore sunt judecate în instanţele din România ca fapte consimţite, Lia Savonea a decis să sesizeze Inspecţia Judiciară. Motivul nu este, însă, practica îngrijorătoare a instanţelor, ci faptul că articolul ar atenta la „independenţa şi imparţialitatea magistraţilor ”.
17:00
Vremea rece ţine până sâmbătă inclusiv. Se va încălzi uşor duminică, la nivelul întregii ţări, iar cerul va fi variabil în regiunile intra-carpatice şi mai mult noros în rest, a declarat, vineri meteorologul de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).
17:00
Un nou focar de pestă porcină africană a fost declarat în Argeş, pe raza fondului de vânătoare nr. 29 Trivale. Un porc mistreţ găsit mort pe marginea unei străzi de lângă pădure, despre care s-a crezut iniţial că ce a fost lovit de o maşină, s-a dovedit a fi infestat cu virusul PPA.
17:00
Un lift cu patru persoane dintr-un bloc recent construit a căzut de la parter la subsol. Imobilul a fost dat în folosinţă acum câţiva ani.
17:00
Poliţiştii ialomiţeni au depistat două persoane din Feteşti şi Slobozia, pe numele cărora instanţa de judecată a emis mandate de executare a pedepsei închisorii.
17:00
Procuratura Anticorupţie a pornit, la 29 octombrie, o cauză penală pe faptul obţinerii de către fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc a celui de-al doilea paşaport al Republicii Moldova, unde are o altă identitate. Potrivit PG, cauza penală a fost pornită în baza infracţiunii de „abuz de serviciu, comis în interesul unui grup criminal organizat sau al unei organizaţii criminale”, transmite IPN.
17:00
Asociaţia Dezvoltatorilor Imobiliari din România - URBANIS (ADIR) au cerut autorităţilor să majoreze plafonul de achiziţie a locuinţelor ce pot fi luate prin programul Prima Casă. Proiectul se află în prezent la Camera Deputaţilor.
17:00
Untânăr de 28 de ani, din comuna Voitinel, judeţul Suceava, aajuns în arestul Poliţiei, după ce s-a dus să-şi schimbe actulde identitate la ServiciuluiPublic Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) dinRădăuţi.
17:00
Inspectorul şcolar general de la Brăila, Viorel Botea, susţinecă nu este prima dată când profesoara are un comportament nedemn de un cadrudidactic, aceasta nereuşind să treacă cel mai recent test psihologic pe carel-a susţinut.
17:00
Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă susţine că românii au înţeles că doar parteneriatul dintre un preşedinte şi un guvern liberal poate aduce prosperitate, securitate şi libertate. „Avem nevoie de acest binom reformist“, susţine Falcă.
17:00
Preşedintelebrazilian Jair Bolsonaro a lansat joi Alianţa pentru Brazilia, un partid carepune accent pe Dumnezeu, familie şi patrie.
17:00
Una dintre cele mai mari companii germane din retail şi-a anunţat intenţia de a deschide un centru de procesare a cărnii unde va produce mici şi cârnaţi, scrie economica.net.
16:30
Poliţiştiigălăţeni au pus în executare un mandat de arestare emis pe numele unui bărbat de36 de ani, care avea interdicţie să se apropie de soţia sa şi de domiciliulcomun la mai puţin de 200 de metri.
16:30
Organizaţia ARAS Bucureşti organizează o nouă ediţie a Săptămânii Europene A Testării HIV/Hepatite, ocazie cu care oferă celor interesaţi posibilitatea testării pentru HIV, hepatită B şi C, gratuit, rapid, anonim şi confidenţial.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.