Un deținut din Botoșani se roagă să NU fie eliberat din închisoare! A amenințat cu greva foamei, iar explicația lui este de neînchipuit! „Dacă voi ieși…”

Antena1, 13 noiembrie 2019 12:30

Un deținut din Botoșani, condamnat la peste 18 ani de închisoare după ce și-a ucis fiica, a cerut revizuirea sentinței, întrucât i s-ar fi aplicat o pedeapsă prea blândă. El nu vrea să iasă vreodată din pușcărie, iar explicația lui este de neînchipuit.   

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 30 minute
01:10
Concursul Mirese versus Kilograme s-a terminat în urmă cu o săptămână. Câştigătoarea marelui premiu de 4.000 de euro este Elena.
Acum o oră
01:00
Adrianei Bahmuţeanu a vorbit la Xtra Night Show despre procesul de custodie cu fostul ei soț după ce aceasta a pierdut o luptă extrem de importantă.
00:40
What's Up a fost ridicat de oamenii legii de la apartamentul iubitei lui din centrul Capitalei, după un apel la 112. Se pare că o femeie ar fi sunat la 112.
Acum 2 ore
00:00
Penultimul battle din sezonul cu numărul șapte de la Chefi la Cuțite a fost unul plin de emoții, cu preparate mult prea bune care i-au surprins pe cei trei chefi, dar și cu o eliminare. Provocarea din partea Ginei Pistol le-a testat creativitatea, capacitatea de a improviza contracronometru, cât și emoțiile.
9 decembrie 2019
23:50
Amalia Bellantoni este în lacrimi după ce a părăsit competiția ”Chef la Cuțite”. ”Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva”, a spus concurenta eliminată.
23:50
Alexandru Sasu este emoționat până la lacrimi după ce a citi scrisoarea primită de la bunicul lui. ”Chestiile astea mă înmoaie. O să fie tare mândru de mine”, a spus concurentul.
23:40
Artistul What's Up a fost dus la Poliție, după ce iubita lui ar fi sunat la 112, cerând ajutor.
Acum 4 ore
23:20
Un român se zbate între viață și moarte după ce a fost strivit de camionul la volanul căruia se afla chiar soția lui.
23:10
Chefi la cuțite, degustarea preparatelor gătite la proba de duel. ”Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară”, a spus Chef Dumitrescu.
23:00
Doi farmaciști din Suceava, soț și soție, sunt cercetați de poliție, după ce au făcut ceva de necrezut cu datele unui client.  
22:50
Atacuri între concurenți la proba individuală de la Chefi la Cuțite. Nervii concurenților sunt întinși la maxim.
22:50
Abia ieșise din închisoare. În doar două săptămâni, a reușit să distrugă 11 vieți. Răpite de pe stradă, femeile au fost supuse unui chin inimagnabil. Judecătorul nu a arătat niciun pic de milă pentru acest monstru.
22:40
Echipa mov, echipa verde și echipa albastră au parte de emoții mari la proba individuală. Tema acestei confruntării este carnea.
22:30
Ioan Petru Căprariu a fost demis, luni, din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii, de către prim-ministrul Ludovic Orban, care a decis cine îi va lua locul.
22:10
Anul 2020 ar putea veni cu despărțiri pentru trei zodii, dar și cu șansa de a o lua de la capăt în plan amoros.
22:00
Noul trend în materie de frumusețe și intervenții cosmetice ar putea trimite multe femei la spital. Ce au ajuns să facă doamnele pentru a atrage privirile tuturor?
21:40
A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la Cuțite, iar echipa Radio ZU degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.
Acum 6 ore
21:30
Avocata familiei Luizei Melencu a declarat că după noile audieri ale lui Gheorghe Dincă și-a dat seama de un detaliu important, pe care îl consideră „categoric”.
21:10
Chef Cătălin Scărlătescu aruncă în lupta Chefi la Cuțite amuleta denumită bomba nucleară. ”De acum înainte, eu trebuie să continui ce a gătit Dumitrescu, iar el ce am început eu”, a spus chef Sorin Bondea.
21:10
Chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bondea fac un scandal în bucătăria Chef la Cuțite ca în filmele de Oscar. ”O să se bată!”, spune unul dintre concurenți.
21:00
Nadia Comăneci a oferit un interviu de colecție pentru Observatorul Antenei 1 și a povestit, la 30 de ani de la Revoluție, cum a reușit să fugă ilegal din țară, dar și ce a gândit în momentul în care a intrat în istorie.
21:00
O greşeală a unui medic i-a răpit pentru totdeauna dreptul la o viaţă normală. Însă, Cristina nu s-a lăsat învinsă. Tânăra din Deva, pe care o cunoaşteţi astăzi în campania AJUT EU, este exemplul că lupta, curajul, determinarea şi optimismul pot crea un campion într-un scaun rulant. Visurile doboară bariere, o mână întinsă te ajută să fii mai puternic, iar durerea este mai uşor de suportat când dăruieşti bucurie celor din jurul tău.
20:50
În bucătăria Chefi la Cuțite se muncește ca într-o sala de forță. ”Simțeam că mi se dublează brațul”, a spus Paul Niculescu.
20:40
Gina Pistol le dă o nouă temă celor trei echipe de la Chefi la cuțite. Concurenții trebuie să pregătească fine dining din salată și desert cu ciocolată.
20:30
Şi-a petrecut toată copilăria în spitale, înconjurat de halate albe, dar a găsit singur remediul împotriva oricărei dureri: cărţile. Andrei se luptă cu o boală degenerativă, dar mai are un aliat care îl face invincibil: calculatorul.
20:30
Sindromul burnout sau boala muncii în exces afectează tot mai mulți oameni, de la an la an. Aproape jumătate din populația activă a planetei simte că „arde“ din interior, suferind de stres cronic.
20:30
La oraș sau la țară, casele vechi sunt adevărate bijuterii la care proprietarii lor sau moștenitorii nu vor să renunțe prea repede. Detaliile arhitecturale și istoria din spatele pereților îi fac pe mulți să-și dorească să păstreze casa într-o condiție optimă, pentru a se muta în ea sau a o transforma în casă de vacanță.
20:20
Apariția Ginei Pistol se lasă cu aplauze la Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu îi trimite mesaje de dragoste frumoasei prezentatoare.
20:10
Indiferent că e prima dată când te muți în chirie sau obișnuiești să schimbi des locul în care stai, închirierea unei case sau a unui apartament se poate dovedi plină de surprize.
20:00
Peste 200 de bătrâni din Galaţi s-au călcat în picioare în această dimineaţă pentru un loc la Revelionul Pensionarilor. Asta deşi erau locuri pentru toată lumea, pentru că primăria a pus în vânzare peste o mie de bilete.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.