Accident grav pe DN 66 Călan - Haţeg. Două maşini s-au ciocnit, sunt patru victime, două încarcerate

Adevarul (Romania), 16 noiembrie 2019 21:30

Un accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă seara, pe Drumul Naţional 66, între Călan şi Haţeg, după ce două maşini s-au ciocnit.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
06:45
Proclamaţia de la Timişoara a fost un program-cadru care s-a născut la scurt timp după schimbarea regimului Ceauşescu. Noua putere a încercat din răsputeri să denigreze rezoluţia.
06:45
Centrul provinciei Dacia, după cucerirea romană, a fost Ulpia Traiana Sarmizegetusa, care a fost înfiinţată într-o zonă nouă, lângă localitatea Haţeg.
06:45
Opt persoane au fost puse sub acuzare în dosarul şpăgilor încasate la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, în interesul PSD Arad, acestea fiind reţinute pentru 24 de ore.
06:45
Autorităţile comuniste au luat măsuri extrem de severe pentru a împiedica evadările din lagărele înfiinţate pentru zeci de mii de deţinuţi politici, dar nu au fost de ajuns în faţa curajului celor care şi-au dorit libertatea.
06:45
La câteva luni de la tragedia de la Caracal, Ministerul Afacerilor Interne a pus în dezbatere publică un proiect de lege care va reglementa modul în care se va face, în viitor, căutarea persoanelor dispărute.
Acum 30 minute
06:30
România are motive să spere la un viitor frumos şi în tenisul masculin, nu doar în circuitul feminin. Alexandru Mihai Coman, cel mai bun jucător din Europa la categoria 14 ani - conform unui clasament cumulativ similar ierarhiei din ATP, a câştigat prestigiosul turneu „Eddie Herr“, organizat de Academia IMG, fondată de legendarul Nick Bollettieri.
06:30
Federaţia Europeană de Handbal a anunţat oficial, luni, că CS Gloria Bistriţa va evolua în Cupa EHF în locul Coronei Braşov. Bistriţa a promovat pe tabloul principal după ce fusese învinsă în meci direct în ultimul tur preliminar chiar de braşovence, diferenţa fiind făcută de numărul de goluri înscris în deplasare, după ce scorul celor două manşe fusese 49-49.
06:30
Tiberiu Dolniceanu, cel mai valoros sportiv al Federaţiei Române de Scrimă în proba de sabie, a depus cerere pentru rentă viageră începând cu 1 ianuarie 2020. În aceste condiţii, sportivul în vârstă de 31 de ani renunţă, automat, la competiţii şi la lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, anunţă preşedintele federaţiei de specialitate, pentru Agerpres.
06:30
Fostul Mitropolit Bartolomeu Anania spunea despre părintele Ilie Cleopa că „a făcut din Sihăstria un Athos al poporului român“. Monahul, fost stareţ al mănăstirii, a devenit celebru după ce a rost vorbele: „Mânca-v-ar Raiul“.
06:30
Învinsă de Rusia în prima partidă din Grupa Principală II, naţionala feminină de handbal a ieşit definitiv din cursa pentru medalii. Totuşi, glumind amar, fetele au suferit un eşec care a avut şi un efect benefic.
06:30
Travis Tygart, şeful Agenţiei Americane Antidoping, a dat de pământ cu ultima sancţiune aplicată Rusiei, catalogând-o drept una „extrem de slabă“.
06:30
Ianis Hagi (20 de ani) va părăsi, foarte probabil, Genk în pauza de iarnă, după ce n-a reuşit să-şi câştige locul de titular la campioana Belgiei.
06:30
Regulile stricte ale postului şi-au pierdut importanţa şi până şi târgurile de Crăciun sunt mai mult despre ce mănânci decât despre bucuria de a trăi o perioadă cu totul specială din an. Specialiştii avertizează că faptul că nu-i dăm organismului răgaz ne poate conduce spre situaţii limită.
06:30
Localnicii din Frăsinet, un sat izolat printre dealuri şi păduri, aflat în comuna Calvini, la graniţa dintre judeţele Prahova şi Buzău, au trăit ani de zile sub teroarea unei grupări de infractori care făceau legea în zonă cu pumnul şi toporul.
Acum 2 ore
05:45
Oficiali americani de rang înalt au continuat să susţină că se fac progrese în Afganistan în ciuda dovezilor clare că războiul nu poate fi câştigat, a relatat luni The Washington Post după ce a obţinut sute de documente în privinţa conflictului întins pe aproape două decenii, scrie AFP.
Acum 4 ore
04:45
În cazul în care doriţi să evacuaţiun chiriaş pe cale legală, puteţi face acest lucru fie amiabil,fie prin intermediul instanţei de judecată, oricare altăintervenţie fiind echivalentă cu încălcarea dreptului ladomiciliu şi reprezentând infracţiunea de violare de domiciliu.
04:45
Dacă doriţi să contractaţi un credit sau un împrumut în altă ţară din Uniunea Europeană e bine să ştiţi că băncile ar putea manifesta reticenţă faţă de rezidenţii altor ţări decât cea în care se află sediul băncii sau chiar faţă de rezidenţii aceleiaşi ţări care lucrează în altă ţară din UE.
04:45
Un ofiţer în rezervă a fost însărcinat de Biroul de Contrainformaţii al Armatei Române să recupereze arhivele secrete ridicate de Puterile Centrale în timpul Primului Rîzboi Mondial. Faimoasa arhivă a fost predată Bibliotecii Academiei pentru a fi valorificată ştiinţific.
04:45
Cu judeţe care au o rată a mortalităţii infantile chiar şi de cinci ori mai mare decât cea din Capitală şi o distribuţie inegală a dotărilor spitaliceşti şi a resursei umane, moartea anuală a sute de copii care puteau fi salvaţi reconfirmă incapacitatea sistemului medical de a-i proteja pe cei mai vulnerabili.
04:30
Cândva un refugiu pentru munţomani, cabanele din Munţii Bucegi s-au măcinat odată cu trecerea timpului. În prezent, doar trei dintre ele mai funcţionează şi pot oferi cazare şi masă turiştilor.
04:30
Un poliţist de la Operaţiuni Speciale, trimis în judecată pentru divulgarea informaţiilor secret de serviciu sau nepublice după ce a fost interceptat vorbind cu un interlop despre planurile de carieră ale altor poliţişti, a fost achitat, judecătorii hotărând că fapta poliţistului nu este una penală.
04:15
O femeie din Peru, care are în prezent 86 de ani, este considerată cea mai precoce mamă din lume. Recordul pare de neconceput în zilele noastre.
04:15
Pe măsură ce tehnologia a avansat, gadgeturile care ne dau acces la realitatea virtuală au devenit tot mai populare. Acum oamenii de ştiinţă din Rusia testează realitatea virtuală pe vaci.
Acum 6 ore
01:45
Amazon.com Inc (AMZN.O) l-a acuzat luni pe preşedintele american Donald Trump de a fi exercitat „presiuni nepotrivite” care au influenţat  atribuirea de către Departamentul Apărării a unui contract de 10 miliarde de dolari pentru servicii cloud rivalului său Microsoft Corp (MSFT.O), relatează Reuters.
Acum 8 ore
23:30
Fotbaliştii buzoieni vor participa, în număr mare, la campania „Fotbalul donează viaţă”, iniţiată de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Campania se va derula în perioada 10-12 decembrie 2019, începând cu ora 10.00, când la Centrul de Transfuzii Buzău sunt aşteptaţi aproximativ 300 de donatori.
23:15
Formaţia FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Voluntari, în etapa a XX-a a Ligii I.
23:00
Autorităţile au oprit, luni seară, căutările bărbatului care a căzut în mare împreună cu un motostivuitor, incidentul având loc în Portul Constanţa. Acţiunea de căutare va fi reluată marţi dimineaţa.
Acum 12 ore
22:45
Pompierii prahoveni intervin, luni seară, la un incendiu care se manifestă la locuinţa unui bărbat din comuna Ceptura, sat Stoieneşti.
22:45
Opt autobuze noi BMC TRUCK&BUS au ajuns, luni, la Ploieşti. Societatea de Transport Public dispune acum de 18 autobuze moderne, celelalte fiind achiziţionate în cursul anului trecut.
22:30
Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi într-un accident rutier care s-a petrecut, luni, pe DN 72, drum care face legătura între Ploieşti şi Târgovişte.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.