Roger Federer, eliminat de la Turneul Campionilor de un jucător cu 17 ani mai tânăr

Adevarul (Romania), 16 noiembrie 2019 22:30

Roger Federer a părăsit Turneul Campionilor, sâmbătă, după ce a fost învins de tenismenul grec Stefanos Tsitsipas.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
21:15
Combinatul siderurgic Arcelor Mittal Hunedoara şi-a suspendat producţia de la începutul lunii decembrie, a anunţat compania.
21:15
Conform unei propuneri de modificare legislativă, poliţiştii sunt singurii angajaţi ai MAI care vor fi excluşi de pe lista beneficiarilor de pensii speciale, urmând ca jandarmii şi pompierii să rămână cu aceste privilegii. Pensii speciale vor avea şi ofiţerii SRI şi SPP
Acum 30 minute
21:00
Elevii olimpici din judetul Buzău şi profesorii lor îndrumători au fost premiaţi miercuri pentru performanţă de către Consiliul Judetean Buzău. Este vorba despre 55 de elevi şi 35 cadre de didactice, care au reuşit să obţină premii la olimpiadele internationale şi naţionale, în decursul anului şcolar 2018 - 2019.
21:00
Guvernul României a adoptat, marţi, la ceas de seară, o Ordonaţă de Urgenţă care aduce schimbări majore pentru modul în care medicinişti români îşi vor desfăşura rezidenţiatul. Reprezentanţii rezidenţilor salută modificările aduse şi atrag atenţia asupra problemelor importante pe care procesul de implementare trebuie să le rezolve pentru ca măsurile să nu aducă efecte perverse şi nedorite.
21:00
Un bărbat din Bârlad a mers în audienţă la primarul municipiului solicitând să îi fie întreruptă alimentarea cu apă. Consumatorul a invocat că nu mai foloseşte sub nicio formă apa de la robinet.
Acum o oră
20:45
O expoziţie inedită dedicatăRevoluţiei Române din decembrie 1989 a fost inaugurată miercuri de AmbasadaRomâniei la Roma în Complexul Valdinadin Camera Deputaţilor a Parlamentului italian.
20:45
Din cei 12 cavaleri repudiaţi de Klaus Iohannis, 9 au fost decoraţi de Ion Iliescu, doi de Emil Constantinescu şi unul de Traian Băsescu. Foştii mari sportivi Ilie Năstase şi Gică Popescu au rămas cudecoraţiile, deşi au condamnări definitive. Iohannis nu s-a atins nici dedistincţiile primite de Jacques Chirac şi Silvio Berlusconi. Ce pierd ceisancţionaţi? Onorurile militare şi locul de veci gratuite.
20:30
Radu Dobârcianu, un ploieştean în vârstă de 32 de ani, i-a cucerit pe producătorii de muzică din America Latină, care l-au trimis în România pentru a filma un videoclip în care să surprindă  zăpada şi arhitectura europeană.
20:30
Incidentul s-a produs la Penitenciarul Poarta Albă, secţia exterioară Valu lui Traian. Deţinutului i s-a întocmit un raport de incident.
20:30
În cadrul conferinţei de presă, dinaintea meciului CFR Cluj - Celtic Glasgow, Dan Petrescu a lăudat adversara sa din Europa League.
20:30
Vila Florica dela Ştefăneşti (Argeş), locul unde s-a născut şi a trăit familia Brătienilor, vadeveni muzeu naţional. Proiectul de lege a primit vot favorabil în Comisia decultură din Camera Deputaţilor, după ce fusese adoptat deSenat, iar săptămâna viitoare va intra pe ordinea de zi a şedinţei de plen aCamerei Deputaţilor.
Acum 2 ore
20:15
Surpriză pentru copiii care au venit miercuri dimineaţă la Muzeul Judeţean Buzău. Moşul s-a trezit cu noaptea-n cap pentru a servi micul dejun împreună cu cei mici. Bătrânul cu barba albă a ascultat dorinţele prichideilor şi le-a promis cadouri, dar numai dacă au ascultat de părinţi.
20:00
Accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de miercuri, 11 decembrie. Copilul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă.
20:00
Oraşul italian Piobbico, aflat între Munţii Apenini şi Marea Adriatică, este cunoscut ca fiind capitala mondială a oamenilor urâţi.
20:00
Mircea Gologan, noul prefect de Vaslui, a fost instalat în funcţie, miercuri, 11 decembrie. Din 2014, el ocupa funcţia de subprefect de Vaslui.
20:00
Problemele de la Corona Braşov par să nu se mai termine. După cazurile de dopaj ale 18 jucătoare, preşedintele clubului şi-a anunţat demisia, iar antrenorul echipei a izbucnit în plâns.
20:00
Elevii şi profesorii care au obţinut, în anul şcolar 2018-2019, rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare cu faze naţionale şi internaţionale vor încasa premii în valoare totală de peste 180.000 lei.
20:00
Un incendiu devastator, provocat de intenţia unui bărbat de a aprinde focul în sobă cu benzină, a distrus în întregime o casă din lemn situată în satul Faţa Abrudului din Munţii Apuseni, marţi, 10 decembrie, după lăsarea nopţii.
20:00
Parlamentul Ungariei, dominat de partidulpremierului conservator Viktor Orban, a votat miercuri în favoarea legii carelimitează autonomia teatrelor, un act considerat „ruşinos“ de opoziţie.
20:00
Traian Băsescu, fost preşedinte şi actual eurodeputat, a declarat că intenţia Guvernului Orban de a-şi asuma angajarea răspunderii pe Legea bugetului ar însemna „un viol politic”.
20:00
Responsabilii Dacia par să continue schimbările brandului cu fabrica la Mioveni. Concret, după ce au anunţat platforme tehnice noi pentru Logan şi Sandero sau lansarea, în viitor, a unui model electric, Olivier Murguet, şeful vânzărilor Renault Group, a făcut public faptul că Dacia va produce maşini care vor putea fi alimentate şi cu GPL (gaz petrolier lichefiat).
19:45
Lungmetrajele „The Irishman“, regizat de Martin Scorsese, „Once Upon a Time in Hollywood“, de Quentin Tarantino, şi „Bombshell“, de Jay Roach, au primit cele mai multe nominalizări la premiile Sindicatului Actorilor Americani (Screen Actors Guild, SAG), iar „Fleabag“ şi „The Marvelous Mrs. Maisel“ sunt programele TV cu cele mai multe selecţii.
19:45
Cel mai bine plătită vedetă pe Instagram în 2019 a câştigat câte 1,26 de milioane de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat, potrivit unui top întocmit de reţeaua socială.
19:45
PC Garage reiterează o promoţie de succes pentru cei care îşi construiesc singuri PC-urile. Astfel, oferă cadou o carcasă pentru fiecare platformă hardware compatibilă achiziţionată.
19:30
Dacă vrei să îţi poţi muta noul desktop Mac Pro ultraperformant prin cameră fără să îţi rupi spatele, va trebui să mai scoţi câteva sute de dolari din buzunar.
19:30
Primele patru grupe din Liga Campionilor s-au încheiat, marţi seară, după o serie de rezultate dramatice care au stricat multe bilete la pariuri.
19:30
Camera Deputaţilor a adoptat, ieri, legea pentru „continuarea dezvoltării capabilităţii operaţionale aeriene“, adică achiziţionarea a încă cinci avioane de luptă F-16 Fighting Falcon care vor ajunge la Baza Aeriană Borcea şi vor completa Escadrila 53 care luptă cu denumirea “WARHAWKS” (Şoimii războiului –n.red.)  şi sub deviza “We prey, they pray”.
Acum 4 ore
19:00
Gheorghiţă Berbece a preluat funcţia de prefect de la Ticu Costandache, care va reveni în scaunul de director al Direcţiei Agricole Vrancea.
19:00
Cei mai mulţi elevi de clasa a VIII-a, din Bucureşti, spun că vor opta pentru un liceu cu profil Real. Mai exact, 45% din 13.040 elevi intervievaţi spun că vor alege Realul.  Spre Uman vor să se îndrepte 30% din elevi.
19:00
Lotul de juniori al României a obţinut două medalii de aur şi patru medalii de argint la a XVI-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Ştiinţe (IJSO), desfăşurată în perioada 3-12 decembrie, în Qatar (Doha).
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.