Doi ciobani, tată şi fiu, condamnaţi definitiv la pedepse de 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor

Adevarul (Romania), 17 noiembrie 2019 09:15

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost condamnaţi, definitiv, la pedepse cu închisoarea, cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
14:15
În scopul prevenirii apariţiei toxiinfecţiilor alimentare în perioada sărbătorilor de iarnă, când în mod tradiţional comercializarea şi consumul unor cantităţi de alimente de origine animală creşte considerabil, DSVSA Călăraşi va intensifica acţiunile de supraveghere şi control.
14:15
Jumătate oameni, jumătate fiinţe supranaturale, „moşoaiele” fac parte din vechile tradiţii ale Dobrogei de Nord, cântecul şi jocul lor începând odată cu sărbătoarea Sfântului Nicolae şi terminându-se în ziua Botezului Domnului.
14:15
Simona Halep a suferit cea mai surprinzătoare înfrângere din 2019 în tenisul feminin, anunţă WTA, publicând topul celor mai mari cinci surprize ale sezonului. Românca a fost destabilizată de o schimbare tactică nebunească propusă de Taylor Townsend, nereuşind să îşi ajusteze jocul suficient de mult pentru a contra cele 106 atacuri la fileu ale americancei.
14:15
Zeci de dosare penale şi sute de kilograme de produse de deratizare confiscate după ce 345 de firme au fost verificate după tragedia de la Timişoara, în care au murit 3 oameni.
Acum o oră
13:45
Pregătită până în prima parte a acestui an de legendarul Yevgeni Trefilov, Rusia a fost preluată apoi de Martin Ambros, un antrenor care cunoaşte foarte bine echipa României.
13:45
Traficul feroviarva fi în continuare afectat în Franţa, cel puţin până luni, ca urmare a greveigenerale organizate de sindicate în semn de protest faţă de intenţia guvernuluide a reforma sistemul de pensii, scrie Le Monde.
13:45
Două persoane - soţ şi soţie - au ajuns sâmbătă la spital după o acţiune de deratizare în blocul în care locuiau, în municipiul Suceava.
13:45
Toate comisiile speciale din cadrul Senatului, dar şi Consiliul Economic şi Social, au dat aviza favorabil unui proiect de ordonanţă de urgenţă care prevede că anumite categorii de pensionari pot primi, de anul viitor, câte 650 lei în plus pe lângă pensie, dacă îndeplinesc anumite condiţii.
13:45
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va judeca marţi, de la ora 09:00, cererea lui Liviu Dragnea de anulare a pedepsei cu închisoarea pentru 3 ani şi 6 luni.
13:30
Alexandru Eugen Cornoiu, unul dintre cei mai cunoscuţi preoţi din judeţul Gorjn s-a stins din viaţă, ieri, la vârsta de 88 de ani.
13:30
Vă propunem un test de cultură generală alcătuit din întrebări despre prietenii necuvântători ai omului. Ne puteţi scrie la secţiunea de comentarii la câte întrebări aţi ştiut răspunsul.
13:30
În prima gală live „Vocea României“ publicul şi-a votat favoriţii din fiecare echipă. Astfel, opt concurenţi vor lupta vinerea viitoare pentru un loc în marea finală a show-ului de la Pro TV.
13:30
Gabriel Ispas,coleg cu fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu în Pro România, s-aarătat sceptic, în cadrul unei emisiuni la Digi24, în privinţa cauzeiincendiului din clubul Colectiv, în urma căruia 65 de oameni şi-au pierdutviaţa.
13:30
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) avertizează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Franţa în legătura cu greva care afectează transporturile din Franţa, programată să dureze până în 10 decembrie.
13:30
Locuitorii Sectoarelor 2 şi 3 din Capitală au rămas, din nou, fără apă caldă şi căldură, după ce, la finalul lunii noiembrie, au stat mai bine de 10 zile cu caloriferele reci.
13:30
Corpul de Control al Ministerului Transporturilor a efectuat o serie de controale asupra modului în care au fost cheltuite fondurile publice destinate lucrărilor de infrastructură rutieră, în urma cărora a descoperit că „baronul de Neamţ, Ionel Arsene, a dat apropiaţilor tăi contracte fără licitaţie, în valoare de 81 milioane euro”.
Acum 2 ore
13:15
Peste 850 de kilograme şi 1.300 de litri de produse de protecţie a plantelor şi substanţe utilizate în igiena şi sănătatea publică, la dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare au fost ridicate de poliţişti în urma unei razii desfăşurate la nivel naţional.
13:15
Robert Glinţă, primul sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, încheie în forţă anul 2019, cu o medalie de bronz la Campionatul European de înot în bazin scurt, de 25 m, de la Glasgow, Scoţia. Glinţă, „Extreterestrul nataţiei româneşti“, a terminat pe locul trei proba sa favorită, de 100 m spate, cea în care va încerca să prindă o nouă finală olimpică şi să aducă şi o clasare pe podium delegaţiei tricolore în 2020.
13:00
GazetarulCristian Tudor Popescu a vorbit, la Digi24, despre victoria la limită a echipeide handbal a României împotriva Ungariei, precizând că este un rezultat care-i bucură pe români, dar că perspectivele nu sunt bune.
13:00
Poliţiştii au primit drepturi sporite atunci când îi cer unei persoaane să se legitimeze, în urma apariţiei în Monitorul Oficial a Legii nr. 192 din 2019, pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice.
13:00
Săptămânaviitoare, la Judecătoria Piteşti va începe un proces în care David Jan Andrei,un tânăr din oraş, va fi judecat pentru tâlhărie calificată după ce a furatbani şi mai multe grame de substanţe etnobotanice de la un dealer,ameninţându-l cu un cuţit şi aruncându-i telefonul atunci când victima aîncercat să sune la 112.
12:30
Zeci de mii de articole pirotehnice au fost confiscate din casa unei singure persoane. Cercetările poliţiştilor continuă.
12:30
Maşina secretarului general al PSD Gorj, Anca Borduşanu, a fost fotografiată în timp ce se afla parcată pe un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi în incinta mall-ului din municipiul Târgu Jiu.
12:30
O dansatoare dinIndia a fost internată în spital, după ce a fost împuşcată pentru că şi-aîntrerupt reprezentaţia de la o nuntă, scrie BBC.
12:30
Traficul a fost întrerupt mai bine de două ore pe cea mai aglomerată porţiune de şosea naţională, DN 1, la ieşirea din Cluj. Asta după ce un grav accident de circulaţie a avut loc aici, sâmbătă, 7 decembrie.
Acum 4 ore
12:00
Actorul francez Patrick Cottet Moine (55 de ani) a câştigat semifinala „iUmor“ şi intră astfel în mare finală, unde va concura cu alţi 11 concurenţi.
12:00
Meteorologii anunţă pentru perioada următoare temperaturi în creştere, pe alocuri peste nivelul celor normale în decembrie, precum şi posibilitatea apariţiei precipitaţiilor începând din 10 decembrie. În Dobrogea, Muntenia şi Oltenia temperaturile ar putea ajunge şi la 11 grade în cursul zilei. Aceeaşi tendinţă de încălzire a vremii este semnalată şi în zonele de munte, cu temperaturi uşor mai scăzute noaptea.
12:00
Naţionala de handbal a României a sârbătorit victoria de vineri, contra Ungariei, pe refrenul trupei Voltaj, „Din toată inima, / pentru România“,  la fel cum o făcea şi în urmă cu 12 luni, după un alt succes mare, contra Norvegiei, la Campionatul European.
12:00
Angajaţii din spitale care primesc şpagă ar putea rămâne fără locul de muncă. Declaraţia aparţine ministrului Sănătăţii, care caută o soluţie legală astfel încât în contractele de muncă să poată fi stipulat clar că primirea de „atenţii” va duce la pierderea locului de muncă. „Aşteptăm un punct de vedere al juriştilor”, a declarat ministrul vineri.
12:00
Un post rus deteleviziune a transmis imagini rare cu una dintre cele trei valize ruse atentmonitorizate, pe care Moscova le-ar putea folosi pentru a declanşa atacurinucleare.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.