Şeful Consiliului Concurenţei, ales în forul european de reglementare în energie

Adevarul (Romania), 17 noiembrie 2019 09:45

Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei, a fost numit membru în Consiliul de Administraţie al Agenţiei pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare din Domeniul Energiei (ACER), a anunţat Virgil Popescu, ministrul Economiei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 15 minute
18:45
„Game of Thrones“, „Avengers: Endgame“ şi actorul Tom Holland au fost printre cele mai populare subiecte pe Twitter din categoriile TV, filme şi actori în 2019, potrivit unor clasamente făcute publice de reţeaua socială.
18:45
Un proiect privind majorarea impozitelor cu indicele de inflaţie pe anul 2019 va fi suspus aprobării în şedinţa din această săptămână a Consiliului Local Muncipal Buzău. Primarul Buzăului, Constantin Toma, spune că majorarea este impusă de lege şi că nu îi va afecta prea mult pe buzoieni.
18:45
Mercenaridin Wagner, o companie obscură care duce războaie secrete în interesul Rusiei,au fost observaţi recent în Mali, o ţară măcinată de război unde România atrimis recent militari într-o misiune ONU.
18:45
Procurorii DNA au făcut publice acuzaţiile aduse în dosarul de corupţie de la PSD Arad, dosar care vizează 15 persoane printre care şi trei parlamentari PSD, dar şi pe şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara.
Acum 30 minute
18:30
El a fost numit în şedinţa de Guvern de marţi. Cel pe care îl înlocuieşte revine în funcţia de director al Direcţiei Agricole Vrancea.
Acum o oră
18:15
Şcoală primară din comuna vâlceană Laloşu este în centrul unui scandal cu tentă sexuală şi agresiuni fizice. Protagonişti sunt elevi din ciclul primar.
18:15
Judecătoria Brăila consideră că Viorel Milcu, bărbatul de 61de ani găsit vinovat de viol şi condamnat la 8 ani de închisoare, îndeplineştetoate condiţiile pentru a fi liberat condiţionat după doar doi ani de detenţie.
18:15
Protecţia Consumatorilor Cluj a aplicat amenda maximă - 50.000 de lei - pentru firma care a organizat spectacolul Kings on Ice, care trebuia să aibă loc sâmbătă seara, dar a fost reprogramat pe duminică dimineaţă. În plus, durata show-ului s-a înjumătăţit, iar artiştii au avut de suferit din cauza gheţii.
18:15
Agenţia de rating germană Scope estimează că România va fi singura ţară din Europa Centrală şi de Est (ECE) pentru care va creşte ponderea datoriei în produsul intern brut, ceea ce reflectă uriaşa majorare de pensii din 2019.
18:00
Alte două focare de pestă porcină africană au apărut în judeţul Olt, restricţiile în privinţa mişcării animalelor fiind instituite în jumătate din localităţile judeţului.
18:00
Parcul Regional de Agrement de la Cornişa, cel mai mare aqua park din  Moldova, este considerat a fi investiţia turistică a anului în România. De altfel, reprezentaţii Asociaţiei Municipiilor din România, în cadrul unei gale anuale desfăşurate recent la Bucureşti, au acordat premiul cel mare Primăriei Botoşani pentru acest obiectiv.
18:00
Luni, 9 decembrie, Pro TV a difuzat ultimul episod din cel de-al doilea sezon al serialului thriller românesc „Vlad“.
18:00
Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit pe 10 decembrie, la vârsta de 61 de ani, însă piesele celebrului duo pop-rock din Halmstad, Suedia, vor dăinui mult timp de acum înainte în inimile fanilor grupului.
Acum 2 ore
17:45
Urmează ca Ministerul Sănătăţii, în subordinea căruia se află spitalul, să îşi dea acordul pentru trecerea unităţii medicale la autoritatea judeţeană.
17:45
Asociaţia Trăiesc Sănătos a organizat duminică, 8 decembrie, Ediţia de iarnă a cursei de alergare pentru amatori Băneasa Race.
17:45
Proiectul este finanţat din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi. Termenul de implementare al proiectului este de 12 luni, ceea ce înseamnă că recepţia finală va fi făcută în decembrie 2020.
17:45
Victima nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante,astfel că şoferul maşinii care a accidentat-o nu a văzut-o. Poliţiştii audeschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
17:45
Gigi Petre, prefectul judeţului Ialomiţa, s-a pensionat începând cu data de 10 decembrie 2019, anunţă independentonline.ro.
17:45
Poliţiştii gălăţeni au depistat în trafic cinci conducătoriauto care s-au urcat la volanul autoturismului după ce consumaseră alcool.
17:45
De la începutul Mondialului din Japonia, Gheorghe Tadici (67 de ani) a tăcut, urmărind prestaţiile dezolante ale fetelor. Eşecul usturător cu Suedia l-a făcut însă să explodeze.
17:45
Înfiinţată doar de câteva luni, casa de licitaţii Historic „suflă în spate“ Artmark-ului, ameninţând să detronezesupremaţia „veteranilor“ de pe piaţă, cel puţin pe sectorulde carte rară, bibliofilie şi manuscrise/documente literare. Următoarele licitaţiiau loc joi, 12 decembrie (Licitaţia de Bibliofilie Românească), şi luni, 16decembrie (În jurul lui Eliade, Cioran şi Blaga), ambele de la ora19.00, la sediul din Intrarea Amzei, nr. 2.
17:45
Trei bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 33 de şi 41 de ani, suntcercetaţi pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos după ceoamenii legii i-au găsit într-o pădure de pe raza localităţii Iveşti în timp cese pregăteau să plece cu o căruţă plină cu trunchiuri de copaci tăiaţi ilegal.
17:45
Educatoarea de la grădiniţa din satul gorjean Ciocadia vine zilnic din Craiova, de la o distanţă de aproximativ 100 de kilometri, cu toate că la unitatea de învăţământ ajung de cele mai multe ori cel mult doi copii din cei zece care sunt înscrişi.
17:30
Punctul de atracţie îl va constitui bradul de Crăciun, înaltde opt metri, alături de aranjamente şi ornamente specifice sărbătorilor deiarnă.
17:30
Miercuri,de la ora 17.00,la sediul Institutului Italian de Cultură (Aleea Alexandru 41, Bucureşti), are loc lansarea volumului „Capitala imaginată. Evoluţia Bucureştiului în perioada formării şi consolidării statului naţional român (1830-1940)“,de Emanuela Costantini. Alături de autoare, la eveniment vor mai participa Aurora Firţa-Marin, George Onofrei şi Alin Ciupală.
17:30
Tatiana Toader, procuror, a fost aleasă vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, în şedinţa de marţi, în care nu s-a reuşit şi alegerea preşedintelui CSM. Toader afirmă că, în actuala componenţă, CSM a parcurs deja trei ani, timp în care s-a putut constata că nu există ”o relaţie de încredere profesională deplină”.
17:30
Alegerile se desfăşoară după următorul program: 10decembrie 2019 – Turul I de scrutin, în intervalul orar 8,00 – 20,00.
17:30
Un singur focar de pestă porcină mai există în judeţul Călăraşi, într-o exploataţie comercială, şi 119 cazuri la mistreţi. Conform ANSVSA, până în prezent au fost stinse 121 de focare.
17:30
Un băiat de 4 aniîmbrăcat într-o bluză cu Spider-Man, care era întins pe jos, într-un spital, aajuns, luni, în centrul campaniei electorale din Marea Britanie, opoziţiaprezentând experienţa sa ca pe un simptom al sistemului deficitar de sănătateal ţării şi numindu-l pe premierul Boris Johnson „fără suflet” pentru că a evitatsă privească fotografia.
17:15
Educaţie antreprenorială va fi o materie oţională introdusă de anul şcolar viitor în gimnaziu şi liceu, după ce ministrul Educaţiei a semnat un acord de parteneriat cu reprezentanţi ai Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) şi Federaţiei Patronale de Petrol şi Gaze (FPPG).
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.