VIDEO Imagini revoltătoare în Harghita. Un urs lovit de maşină, lăsat să sufere pe marginea drumului o noapte întreagă

Adevarul (Romania), 17 noiembrie 2019 10:45

Un urs lovit, sâmbătă seara, de un autoturism, la ieşirea din localitatea Praid, judeţul Harghita, a fost lăsat să sufere toată noaptea pe marginea drumului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
09:00
Un accident rutier a avut loc  luni dimineaţă, pe Drumul naţional 7,  care leagă Piteştiul de Râmnicu Vâlcea. O persoană a murit după ce un autoturism a intrat într-un TIR parcat.
Acum o oră
08:45
Un bătrân în vârstă de 75 de ani, din comuna Runcu, judeţul Gorj, a ars de viu, duminică seară, în propria locuinţă în urma unui incendiu.
08:45
Rapperul Juice WRLD, în vârstă de 21 de ani, care a lansat în ultimul an şi jumătate trei materiale de studio ce au ajuns în top 10 al Billboard 200, a murit duminică pe un aeroport din Chicago în urma unei crize, scrie Variety.
08:30
Pompierii ISU Giurgiu au fost chemaţi în dimineaţa zilei de luni, 9 decembrie, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din municipiu.
08:30
Continuăm astăziprezentarea chestiunii maghiare din perspectiva războiului informaţional şi alrelaţiilor extrem de cordiale dintre presa guvernamentală de la Budapesta şipresa de la Moscova.
08:30
Cînd au defecte de creştere, naţiunile împrumută psihologia piticului semeţ care se consolează cu ideea că suferă de o „provocare verticală“. Diagnosticul savant alină, ba chiar înalţă. Astfel, a suferi de „analfabetism funcţional“, mai ales că ai aflat-o de la ditamai OECD, pe bază de Test PISA, nu e aşa de rău.
08:30
PMP a stabilit deja care sunt candidaţii pentru Bucureşti la alegerile locale. Astfel, Theodor Paleologu va fi candidat la Primăria Capitalei iar Eugen Tomac la Sectorul 1.
Acum 2 ore
08:15
Începând cu luna ianuarie a anului 2020 vor intra în vigoare mai multe norme care reglementează situaţiile în care un om al legii poate conduce o persoană la sediul Poliţiei.Conform IPJ Călăraşi,  prima situaţie care impune conducerea la secţie a unei persoane este atunci când nu s-a putut stabili identitatea sau când există suspiciunea că documentele prezentate nu sunt reale.
08:15
Miercuri, 11 decembrie, expiră perioada constituţională pentru ca Knessetul, parlamentul nou ales al statului Israel, să decanteze o majoritate şi să treacă un Guvern în cel mult 14 zile.
08:15
Raed Arafat, creatorul SMURD, a făcut duminică seară câteva precizări în legătură cu presiunile care se fac la adresa pentru a demisiona.
07:45
Lumea boxului românesc se va reuni Târgovişte peste o săptămână. Sâmbătă, 14 decembrie, la ora 12.00, va suna din nou gongul la Centura Chindiei.
07:45
Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, luni, 9 decembrie, pe DN 7 Bucureşti – Piteşti, în zona localităţii Slobozia-Moară, în judeţul Dâmboviţa, a avut loc o coliziune între 3 autoturisme.
07:45
Din dorinţa de a aduce un strop de fericire în sufletele unor copii, o tură de serviciu de la Garda de Intervenţie Voineşti, a donat benevol o sumă de bani pentru a îi putea ajuta.
07:45
Organizaţia „Salvaţi Copiii” atrage atenţia că există zone vulnerabile în privinţa aparaturii medicale de intervenţie. Din această cauză, sunt judeţe în care mortalitatea infantilă este destul de mare.
Acum 4 ore
07:00
Weekend-ul fotbalistic în Europa a oferit două reuşite de senzaţie! Luis Suarez a „inventat“ o execuţie ireală în victoria Barcelonei cu Mallorca, iar în Premier League s-a marcat un gol splendid.
07:00
Marius Şumudică (48 de ani) are acest „talent“ de a intra în conflict cu oamenii aflaţi în tribune, indiferent de ţara unde antrenează. Iar turcii l-au scos din sărite, după ce i-au jignit grav familia.
07:00
Cel mai activ vulcan din Noua Zeelandă, White Island, situat la 48 km de coasta de est a Insulei de Nord a Noii Zeelande, în Golful Plenty, a erupt luni. Cel puţin 20 de turişti au fost răniţi, relatează The Guardian.
07:00
Toate dosarele instrumentate de DNA ar putea fi anualte şi toţi infractorii condamnaţi în aceste dosare eliberaţi, în cazul în care Curtea Constituţională admite sesizarea formulată de Avocatul Poporului. Renate Weber susţine că inculpaţilor le-a fost încălcat dreptul la un proces echitabil prin faptul că procurorii DNA nu sunt specializaţi pe anchetarea faptelor de corupţie
07:00
S-a vehiculat că Felice Mazzu n-a fost niciodată de acord cu aducerea mijlocaşului român la Genk. Cert e că, oricum, relaţia n-a funcţionat: Genk are un sezon groaznic, Mazzu a fost demis şi Ianis e pe picior de plecare.
07:00
Una dintre colegele Luizei, iubitul, mama şi bunicul tinerei care a dispărut în urmă cu 8 luni din Caracal merg luni, 9 decembrie, din nou în faţa anchetatorilor. La audieri va fi prezentă şi Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu.
06:45
Guvernanţii au anunţat o serie de măsuri menite să ţină în frâu cheltuielile bugetare, fără tăierea salariilor şi a pensiilor oamenilor de rând.
06:45
Doi cercetători români au stabilit în urma unui studiu derulat pe parcursul unui an că berea, cosumată moderat, ajută organismul să se adapteze mai repede în urma unui efort fizic şi poate conduce la o mai bună oxigenare a sângelui. Pentru asta femeile nu trebuie să bea mai mut de 330 de ml de bere zilnic, iar bărbaţii 660 de mililitrii
06:30
Ce esteadevărat şi ce e propagandă occidentală în privinţa Iranului? Adevăr sauprovocare: iată întrebarea la care încearcă să răspundă vloggerii arădeni Adrian şi Alecsandra Moldovan.
06:30
Vâlcea - Vâlcele, o cale ferată cu elemente unice în România, un proiect măreţ de pe vremea comunistă, apare an de an în toate planurile de dezvoltare ale SNCFR, deşi faptic nu mai există, fiind în paragină, abandonat.
06:30
Tribunalul Bucureşti ar putea pronunţa luni o primă sentinţă în dosarul Colectiv, la mai bine de trei ani şi jumătate de când cauza a fost trimisă în instanţă. Procurorii DNA au cerut pedepse maxime pentru patronii clubului, fostul primar al Sectorului 4, Cristian Piedone, pompierii ISU care nu au verificat autorizaţia clubului, dar şi pentru cei responsabili de montarea focului de artificii.
06:15
Intrările separate pentru bărbaţi şi femei  nu vor fi mai fi obligatorii în restauranteledin Arabia Saudită, a transmis guvernul saudit, relatează BBC.
06:15
Românii se plângeau rudelor din Occident în scrisori că nu pot pleca din ţara aflată sub comunism, că nu găsesc pe piaţă lucruri utile ca biberoanele pentru copii sau lână şi că trăiau sub teroare.
Acum 6 ore
05:00
Echipa de anchetă federală a anunţat duminică că merge pe pista unui atac terorist în cazul  sublocotenentului saudit care a ucis trei oameni şi a rănit alţi opt la baza aeronavală americană de la Pensacola, Florida, relatează The Washington Post.
04:45
Pisicile au fost considerate pe rând îngeri şi demoni. Au fost răsfăţate şi ridicate uneori la rangul de zeiţe, aşa cum s-a întâmplat în Egiptul antic, dar în Întunecatul Ev Mediu au fost maltrate şi arse adeseori pe ruguri, considerându-se că sunt în legătură cu forţele infernale.
04:45
Reţeta aceste pâini, extrem de simplă, vine tocmai de la Sfântul Antonie cel Mare (251-356 dHr), călugărul care a trăit 105 ani, însă se pare că aceasta, la rândul său, o aflase de la alţi pustnici creştini din zona Orientală.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.