PNL vrea să dea vouchere de vacanţă şi angajaţilor din privat

Adevarul (Romania), 17 noiembrie 2019 10:45

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat care sunt proiectele prioritare pentru dezvoltarea României, enumerând printre acestea şi emiterea unor vouchere de vacanţă şi pentru angajaţii din mediul privat.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
16:30
Seara de 9 decembrie a fost una specială. Vedetele şi micuţii lor au spus DA invitaţiei noastre şi au participat la White Christmas Party. S-au distrat şi au făcut poze într-un decor de poveste.
16:30
O echipă de arheologi britanici a găsit patru ouă vechi de peste1.700 de ani într-o groapă inundată. Doar unul mai este intact.
16:30
Un tânăr de 24 de ani este cercetat pentru ucidere din culpădupă ce a acroşat un bărbat de 69 de ani cu maşina pe care o conducea. Pietonuli-a apărut brusc în faţă, iar şoferul nu a mai putut face nimic pentru a evitaimpactul.
16:30
Având în vedere interesul extraordinar de mare al publicului călărăşean pentru spectacolul susţinut de Horia Brenciu & HB Orchestra, Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi a anunţat că în data de 15 decembrie vor fi susţinute două concerte în aceeaşi zi, primul la ora 18.00 şi cel de-al doilea la ora 20.00.
16:30
Tehnicianul suedez, care a fost scos din şomaj şi pus pe banca tricolorelor, a fost foarte detaşat după încă un meci catastrofal făcut de echipa sa la Mondiale.
16:30
Un bărbat de 64 de ani este cercetat pentru vătămarecorporală din culpă după ce a lovit în plin o femeie de 31 de ani care traversastrada regulamentar pe trecerea de pietoni.
16:30
În penultimul ei meci la Mondialul japonez, naţionala feminină a pierdut pentru a treia oară la un scor de echipă mică.
16:30
Preşedintele Consiliului judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a declarat marţi, 10 decembrie, în cadrul şedinţei ordinare a CJ Vrancea, că a înaintat la Parchetul Vrancea o plângere penală împotriva celor doi conducători ai Inspectoratului Şcolar Vrancea.
16:30
În timp ce managerul serviciului judeţean de ambulanţă încearcă să explice măsura prin necesitatea ajungerii la timp la solicitări, primarul oraşului susţine că măsura a fost luată fără a se realiza vreun studiu de impact.
16:30
Demers fără precedent al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici faţă de o instituţie publică din Alba. Reprezentanţii ANFP au depus la Tribunalul Alba o cerere de chemare în judecată a viceprimarului cu atribuţii de primar al municipiului Alba Iulia şi a două persoane care au câştigat concursurile organizate de instituţie pentru două posturi publice.
16:30
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avertizat, marţi, că a apărut un site fals pentru achiziţia rovinietei, www.rovinietaro.ro, şi roagă utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizaţi.
16:30
Un protest împotriva defrişării pădurilor şi a tăierilor ilegale a se desfăşoară marţi, 10 decembrie, la Sebeş, în faţa Kronospan şi Holzindustrie Schweighofer. Evenimentul a fost anunţat pe reţeaua de socializare Facebook, pe grupul Diaspora Europeană Oficial.
Acum 30 minute
16:15
Gala s-a desfăşurat în seara de 9 decembrie 2019, în organizarea Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), „sub înaltul patronaj al Preşedintelui României”. Municipalitatea gălăţeană a fost premiată şi anul trecut de către AMR.
16:15
Îndrăgita actriţă Oana Pellea a ţinut să ducă până la sfârşit spectacolul “Efectul razelor gamma”, iar apoi a fost transportată la spital.
Acum o oră
16:00
Noi detalii despre moartea rapperului american Juice WRLD au fost făcute publice după ce autorităţile au efectuat cercetări.
16:00
Serviciile medicaleprivate au cunoscut o creştere spectaculoasă în ultimii ani. O cercetare realizatăîn noiembrie anul acesta în mediul urban arată motivele exacte pentru careromânii preferă să meargă în privat.
16:00
Filmul „Minionii“, care a strâns 8.148.891 de lei în urmă cu patru ani, a fost depăşit de noua producţie Disney „Frozen 1“, care a devenit cea mai vizionată animaţie din toate timpurile în România.
16:00
Mersul „la ocazie“ este practicat pe scară largă, deşi este extrem de periculos. Oamenii apelează la el din comoditate sau pentru că este mai ieftin, chiar dacă se expun unui risc urcându-se în maşina unui necunoscut.
16:00
Sala de sport a Liceului „George Coşbuc“ din Cluj-Napoca necesită lucrări de reabilitare de 1,2 milioane de euro, în condiţiile în care construirea obiectivului a costat circa 500.000 de euro în urmă cu 5 ani.
16:00
Guvernul îşi va asuma răspunderea pe legea plafoanelor bugetare, necesară pentru adoptarea legii bugetului, a anunţat premierul Ludovic Orban. El a mai spus că va discuta în primă lectură un proiect prin care sunt abrogate mare parte din prevederile Ordonanţei 114.
16:00
În fiecare săptămână, sute de imobile rămân fără apă caldă şi căldură fie din cauza avariilor, fie din cauza lucrărilor la reţeaua RADET. Puţini dintre bucureşteni ştiu însă că se pot adresa instanţei, prin intermediul Asociaţiilor de proprietari.
Acum 2 ore
15:30
Fostul preşedinte Ion Iliescu a publicat integral interviul acordat agenţiei ruseşti Itar-Tass, decizie luată după ce fostul şef de stat ar fi fost citat „distorsionat” de presa din România.
15:30
Exceptând revenirea miraculoasă din finalul meciului cu Ungaria, câştigat la un gol diferenţă în ultimele secunde, România a făcut un Mondial îngrozitor.
15:30
Într-o scrisoare deschisă adresată principalelor autorităţiale statului, pianistul şi filozoful român Andrei Vieru, stabilit în Franţa,face un apel disperat în ce priveşte situaţia mamei sale, văduva marelui compozitorAnatol Vieru, precum şi asupra degradării unei clădiri istorice de patrimoniude pe bulevardul Ştirbei.
15:30
Un inginer român care lucrează pe o funcţie de management într-o companie producătoare de maşini din Germania a declarat că industria auto, care este „motorul economiei Germania“, a intrat în recesiune, previziunile fiind sumbre.
15:30
Per Gessle, solistul trupei Roxette, i-a adus un omagiu emoţionant colegei sale, Marie Fredriksson, care a murit la vârsta de 61 de ani.
15:30
Un accident rutier s-a petrecut, marţi, pe Drumul Naţional 66, în localitatea Batiz. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un camion.
15:30
Fostul ofiţer MI6Christopher Steele a avut o relaţie „personală” cu Ivanka Trump şi i-a oferitacesteia în dar „tartan de familie din Scoţia”, arată raportul publicat luni alinspectorului general al Departamentului american de Justiţie, Michael Horowitz.
15:30
Un bărbat din judeţul Bacău a fost condamnat definitiv pentru că a condiţionat o persoană care şi-a pierdut portofelul să-i ofere o recompensă în schimbul restituirii documentelor.
15:30
Trafic blocat pe ambele sensuri ale DN13 (E60), în judeţul Braşov, unde marţi după-amiază a avut loc un grav accident rutier.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.