Pensionară fără permis, prinsă conducând în comuna Cuza-Vodă

Adevarul (Romania), 19 noiembrie 2019 17:15

O pensionară, în vârstă de 66 de ani, a fost prinsă conducând, deşi nu poseda permis pentru nicio categorie de vehicule. Femeia s-a ales cu dosar penal, după ce oamenii legii au oprit-o pentru control în comuna Cuza-Vodă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
23:30
Anul 2020 aduce veşti excelente pentru o zodie din horoscop, întrucât s-ar putea să-şi găsească marea dragoste sau pot să aibă parte de schimbări importante în plan financiar, dar care le vor aduce confortul de care au nevoie.
23:30
Premierul Ludovic Orban spune că în România există patru forme de subvenţionare a energiei termice şi arată că, deşi au avut fonduri, multe dintre CET-urile din subordinea administraţiei publice au făcut cheltuieli precum achiziţionarea de autovehicule sau finanţarea unor echipe de forbal în loc de modernizarea centralelor.
23:30
N-a mai rămas mult timp până la Crăciun, iar de pe masa de sărbători n-ar trebui să lipsească toba de porc, motiv pentru care îţi propunem să încerci această reţetă delicioasă.
23:30
Ştiai că dacă consumi bere te poţi trata în acelaşi timp de anumite boli? Această băutură, considerată a fi aliment, este un remediu uimitor pentru reumatism, de exemplu. Dacă tot eşti un iubitor de bere, ar fi bine să ştii cum stau lucrurile. Iar dacă nu obişnuiai să o consumi, poate că acum e momentul.
Acum o oră
23:15
Copilul în vârstă de cinci ani rănit după ce un dulap a căzut peste el, miercuri, la o grădiniţă din Constanţa, a fost internat în spital pentru supraveghere.
23:00
Răsturnare de situaţie în cazul dublei crime din judeţul Satu Mare. Principalul suspect ar fi un localnic cu antecedente penale, iar cei doi bărbaţi de etnie romă au fost scoşi din cercul de suspecţi.
23:00
Cu privire lamanuscrisele lui Mircea Eliade scoase la vânzare de agentul economic Historicîn Licitaţia "Manuscrise, dedicaţii şi scrisori", Ministerul Culturiia precizat că avea drept de preempţiune pentru respectivele documente şisusţine că nu a fost înştiinţat cu privire la această licitaţie. ReprezentanţiiHistoric afirmă că au respectat litera legii, trimiţând în prealabil toatedocumentele spre clasare.
Acum 2 ore
22:45
AOCanunţă două noi monitoare din gama ultra-wide (21: 9) de 34 de inci, dinnoua serie G2. Cele două monitoare UWQHD (Ultra-Wide Quad HD - 3440x 1440 pixeli) sunt similare la prima vedere - cu excepţia ratelorde refresh.
22:45
Mai multe loturi ale medicamentului Debridat, utilizat inclusiv pentru copii şi sugari, au fost retrase de pe piaţă, întrucât recipientul ar putea conţine un corp străin metalic ca urmare a unui Incident care a avut loc pe linia de umplere, la locul de fabricaţie din Franţa.
22:30
Primul ministru Ludovic Orban acuză fosta guvernare de faptul că a lansat proiecte precum Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) sau Fondul de Dezvoltare şi Investiţii (FDI) fără a asigura fondurile necesare, iar în aceste condiţii ceea ce s-a lucrat la proiectele începute şi neachitate se distruge.
22:00
Ericsson a încheiat un nou contract cu operatorul francez Orange, pentru gestiunea serviciilor telecom în cinci ţări europene, iar înţelegerea prevede şi implementarea Ericsson Operations Engine.
22:00
Federaţia Română de Fotbal şi-a ales, miercuri seară, omul pentru postul de selecţioner al echipei naţionale de tineret a României.
22:00
Un tânăr din Rusia acuzat de uciderea surorii sale a încercat săfugă din sala de judecată prin tavan, dând mari dificultăţi poliţiştilor responsabili de supravegherea sa.
22:00
Bărbatul are 49 de ani şi lucrează ca docher-mecanizator în Portul Constanţa. Accidentul s-a produs în seara zilei de miercuri, în Dana 45.
22:00
Profesorul Marian Preda este noul rector al Universităţii din Bucureşti, potrivit unor surse citate de Hotnews.ro. După numărarea voturilor în al doilea tur de scrutin, Preda a obţinut 637 de voturi din cele 1.103 exprimate, ceea ce înseamnă 57%.
Acum 4 ore
21:30
Trupurile neînsufleţite ale celor doi fraţi morţi în accidentul de pe DN 7 au fost aduse la Hunedoara. Pompierul Dragoş Petru a fost omagiat de foştii colegi.
21:30
Procesul în vederea destituirii lui Donald Trump ar putea să aibă locluna viitoare, în cazul în care Camera Reprezentanţilor aprobă, aşa cum seaşteaptă, inculparea, a confirmat miercuri liderul majorităţii republicane înCamera superioară, Mitch McConnell, relatează Reuters.
21:30
Cel puţin trei pacienţiau murit miercuri după ce un grup de peste 200 de avocaţi a atacat un spital din Lahore, un oraş din estul Pakistanului, relateazăAFP. Venit să medieze situaţia, un ministru regional a fost luat la pumni.
21:30
Rezultatele testelor PISA au scos la iveală, ca o hârtie de turnesol, falii adânci între concepţiile despre scopul ultim al şcolii prezente în societatea românească, iar întâiul for al culturii române nu a pierdut ocazia aruncării perspectivei sale paliative în dezbatere: prezervarea unui model clasic de educaţie, rupt şi de contextul social al rezultatelor educaţionale, dar şi de constrângerile formării profesionale
21:15
Combinatul siderurgic Arcelor Mittal Hunedoara şi-a suspendat producţia de la începutul lunii decembrie, a anunţat compania.
21:15
Conform unei propuneri de modificare legislativă, poliţiştii sunt singurii angajaţi ai MAI care vor fi excluşi de pe lista beneficiarilor de pensii speciale, urmând ca jandarmii şi pompierii să rămână cu aceste privilegii. Pensii speciale vor avea şi ofiţerii SRI şi SPP
21:00
Elevii olimpici din judetul Buzău şi profesorii lor îndrumători au fost premiaţi miercuri pentru performanţă de către Consiliul Judetean Buzău. Este vorba despre 55 de elevi şi 35 cadre de didactice, care au reuşit să obţină premii la olimpiadele internationale şi naţionale, în decursul anului şcolar 2018 - 2019.
21:00
Guvernul României a adoptat, marţi, la ceas de seară, o Ordonaţă de Urgenţă care aduce schimbări majore pentru modul în care medicinişti români îşi vor desfăşura rezidenţiatul. Reprezentanţii rezidenţilor salută modificările aduse şi atrag atenţia asupra problemelor importante pe care procesul de implementare trebuie să le rezolve pentru ca măsurile să nu aducă efecte perverse şi nedorite.
21:00
Un bărbat din Bârlad a mers în audienţă la primarul municipiului solicitând să îi fie întreruptă alimentarea cu apă. Consumatorul a invocat că nu mai foloseşte sub nicio formă apa de la robinet.
20:45
O expoziţie inedită dedicatăRevoluţiei Române din decembrie 1989 a fost inaugurată miercuri de AmbasadaRomâniei la Roma în Complexul Valdinadin Camera Deputaţilor a Parlamentului italian.
20:45
Din cei 12 cavaleri repudiaţi de Klaus Iohannis, 9 au fost decoraţi de Ion Iliescu, doi de Emil Constantinescu şi unul de Traian Băsescu. Foştii mari sportivi Ilie Năstase şi Gică Popescu au rămas cudecoraţiile, deşi au condamnări definitive. Iohannis nu s-a atins nici dedistincţiile primite de Jacques Chirac şi Silvio Berlusconi. Ce pierd ceisancţionaţi? Onorurile militare şi locul de veci gratuite.
20:30
Radu Dobârcianu, un ploieştean în vârstă de 32 de ani, i-a cucerit pe producătorii de muzică din America Latină, care l-au trimis în România pentru a filma un videoclip în care să surprindă  zăpada şi arhitectura europeană.
20:30
Incidentul s-a produs la Penitenciarul Poarta Albă, secţia exterioară Valu lui Traian. Deţinutului i s-a întocmit un raport de incident.
20:30
În cadrul conferinţei de presă, dinaintea meciului CFR Cluj - Celtic Glasgow, Dan Petrescu a lăudat adversara sa din Europa League.
20:30
Vila Florica dela Ştefăneşti (Argeş), locul unde s-a născut şi a trăit familia Brătienilor, vadeveni muzeu naţional. Proiectul de lege a primit vot favorabil în Comisia decultură din Camera Deputaţilor, după ce fusese adoptat deSenat, iar săptămâna viitoare va intra pe ordinea de zi a şedinţei de plen aCamerei Deputaţilor.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.