Ultimul lot de vaccin antigripal a ajuns la medicii de familie din Buzău

Adevarul (Romania), 19 noiembrie 2019 17:15

Campania de vaccinare antigripală este în plină desfăşurare, la Buzău. Zilele trecute, în judeţ a ajuns şi ultima tranşă de vaccin antigripal alocat de Ministerul Sănătăţii în acest sezon rece.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
18:15
Într-o ceaţă densă înapropierea oraşului industrial Avdiivka, câteva focuri de armă sparg tăcerea,dar soldaţii ucraineni nu le bagă în seamă. Gândurile şi îngrijorările lor suntîndreptate acum către Paris, unde preşedintele lor, Volodimir Zelenski, un fostcomediant novice în politică, dă ochii cu omologul său rus Vladimir Putin, unfost KGB-ist aflat la putere de două decenii încoace. Toţi se tem de eventualeconcesii.
18:15
Agenţia Mondială Antidoping (WADA) a anunţat că, în următorii patru ani, ruşii vor dispărea din toate competiţiile majore. Ce înseamnă însă concret această sancţiune?
18:15
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea de modificare şi completare a OUG 59/2000 privind Statutul personalului silvic, a cărei principală prevedere este dotarea cu armament de serviciu a personalului silvic care are atribuţii de pază şi protecţie.
18:15
Preşedintele Klaus Iohannis a spus, luni, că i se pare „potrivit” că-i va îngheţa indemnizaţia anul viitor pentru că politicienii de la nivel înalt trebuie să fie primii care dau semnalul că „nu toată lumea poate să beneficieze tot timpul de creşteri salariale”. În plus, Iohannis a spus că elaborarea şi aprobarea bugetului reprezintă cea mai importantă acţiune politică a guvernului din acest decembrie.
Acum o oră
17:45
Noul comisareuropean al economiei, italianul Paolo Gentiloni, a declarat că blocul comunitartrebuie să ia în considerare să-şi relaxeze regulile stricte privind deficitulbugetar, pentru a răspunde riscurilor climatice şi unei creşteri slabe, într-oabordare asemănătoare cu cea a preşedintelui francez Emmanuel Macron,informează Euractiv.
17:45
Gabriela Firea a anunţat, luni, că doreşte modificarea Codului Rutier, astfel încât autobuzele STB din Bucureşti să poată circula pe liniile de tramvai.
17:45
Fostul ministru al Finanţelor Eugen Teodorovici afirmă că Florin Cîţu „şi-a etalat acum o nouă calitate - cea de şantajist” şi se întreabă dacă ministrul Finanţelor şi-a descoperit „acest curaj” după vizita la Palatul Cotroceni.
17:45
Peste 20 de persoanesunt date dispărute, la o zi după ce un vulcan care e o cunsoscută atracţieturistică a erupt în Noua Zeelandă, omorând cel puţin cinci oameni şi rănindaproape 20, informează Reuters.
17:45
Mai mulţi pietoni au trecut prin clipe de groază după ce două autovehicule s-au ciocnit în centrul municipiului Zalău, iar unul din ele a ajuns pe trotuar. Trei persoane au ajuns la spital.
17:45
În sălile deîntruniri NATO este şoptit şi pe holurile puterii din China este sărbătorit. Înoraşele aliate SUA este deplâns şi la Kremlin este un lucru binevenit: dupătrei ani cu Donald Trump preşedinte, influenţa globală a Americii descreşte.
17:45
Absolvenţii de medicină au susţinut examenul de rezidenţiat din 2019 şi urmează să-şi afle rezultatele şi să fie reparizaţi pe posturi, salariul unui medic rezident crescând semnificativ după noile grile de salarizare.
17:30
În ultima săptămână, în urma raziilor desfăşurate de poliţişti s-a reuşit prinderea în flagrant a 8 persoane, precum şi dispunerea a 9 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 39 de conducători auto au rămas fără permis.
17:30
Tăcut cu presadin România, Ion Iliescu a oferit un amplu interviu agenţiei de presă TASS dinRusia în contextul împlinirii a 30 de ani de la Revoluţia Română. Fostulpreşedinte vorbeşte despre Decembrie 1989, situaţia din PSD şi relaţiile dintre Bucureşti şiMoscova. Interviul este realizat de Nikolai Morozov, corespondentul TASS la Bucureşti în zileleRevoluţiei.
Acum 2 ore
17:00
Doi vârstnici nonagenari au fost găsiţi morţi într-o locuinţă din Peştişu Mare. S-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, de la sistemul de încălzire.
17:00
Artistul plastic bucureştean Alexandru Rădvan, profesor la Secţia de Pictură din cadrul Universităţii de Arte Bucureşti, a postat pe pagina sa de Instagram mai multe desene cu caracter obscen în care apar operele marelui sculptor Constantin Brâncuşi.
17:00
Lucrările la cele 104 apartamente şi garsoniere din strada Brăilei au fost abandonate la sfârşitul anului 2004 şi au fost reluate abia în 2015.
17:00
Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, a primit, astăzi, vizita unei delegaţii chineze.Oaspeţii reprezintă districtul Zhenhai şi fostul judeţ al oraşului subprovincial Ningbo din provincia Zhejiang din estul Chinei, cu o populaţie de 200.000 de locuitori.
17:00
Un tânăr s-a accidentat grav în timp ce lucra la o exploatare forestieră din Munţii Orăştiei. Bărbatul s-a prăbuşit într-o râpă.
17:00
Un şofer din localitatea Amara s-a ales cu dosar penal pentru că a fugit de poliţiştii care încercau să-l oprească pentru control. Mai mult decât atât, când a fost prins, bărbatul a refuzat atât testarea alcoolscop cu aparatul Drager cât şi prelevarea de probe biologice la o unitate medicală.
17:00
Clădirea cu două etaje construită în Parcul Corvin a fost demolată, iar zona va fi reamenajată şi transformată într-un parc al copiilor.
17:00
Parchetul European va fi o structură de investigare a fraudei financiare, în special a fraudei împotriva fondurilor europene, a declarat procurorul-şef al Biroului Procurorului Public European (EPPO), într-un interviu publicat pe site-ul Consiliului UE.
17:00
O tânără de 23 de ani, din judeţul Vaslui, care a revenit din străinătate pentru a petrece sărbătorile în familie a avut parte de clipe de groază după ce şi-a anunţat familia că nu doreşte să continue relaţia pe care o avea cu un tânăr din sat.
17:00
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că Guvernul ar trebui să încerce varianta angajării răspunderii în Parlament pentru alegerea primarilor în două tururi, în condiţiile în care nu ar reuşi schimbarea legislaţiei prin adoptarea proiectului aflat în dezabatere la Camera Deputaţilor.
16:45
Un raton a băutprea mult vin fiert la un târg de Crăciun din centrul Germaniei, sâmbătă,amuzându-i pe privitori, în timp ce animalul se clătina pe străzi, înainte săadoarmă, într-un final, pe treptele unei clădiri.
16:45
Un localnic a dat dovadă de spirit civic după ce a observat un portofel pe marginea şoselei. Bărbatul l-a predat, împreună cu banii din el, Poliţiei.
16:45
Senatorul USR Cristian Ghica a avut o ieşire acidă la adresa liderului PLUS Dacian Cioloş pe grupul intern al partidului „Poiana lui Iocan”. Acesta îl acuză pe Cioloş că „se bagă în deciziile USR” şi subliniază că „pentru PLUS, USR nu mai este un partener, ci un competitor”. Reacţia lui Ghica vine în contextul în care liderul PLUS s-a arătat nemulţumit că USR a decis să susţină candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.
16:30
Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA) a anunţat nominalizările pentru cea de-a 77-a ediţie a Globurilor de Aur, gală în care sunt premiate cele mai bune producţii de cinema şi televiziune ale anului.
16:30
Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a fost numit de către premierul Ludovic Orban în funcţia de secretar de stat la Cancelaria Prim-Ministrului. Decizia a fost publicată şi în Monitorul Oficial.
16:30
Evenimentul va avea loc miercuri, 11 decembrie, de la ora 18,00, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă ”Nae Leonard”. Cu această ocazie va fi decernat şi un titlu de cetăţean de onoare al municipiului Galaţi.
Acum 4 ore
16:15
Viaductul Giurca ar putea intra în reparaţii la primăvară. Chiar dacă firma care a obţinut lucrarea se află în termen cu documentaţia necesară, iar pe 20 decembrie ar trebui emis ordinul de începere a lucrărilor, reabilitarea se va face abia la primăvară.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.