Creşterea somonilor, afacere înfloritoare în mijlocul deşerturilor din Dubai

Adevarul (Romania), 19 noiembrie 2019 17:30

Într-o cameră decontrol din mijlocului deşertului din Dubai, răsăriturile şi apusurileNorvegiei şi curenţii reci ai Atlanticului sunt recreaţi pentru beneficiulmiilor de somoni crescuţi în rezervoare, în ciuda condiţiilor din exterior.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum o oră
10:00
Primăria municipiului Constanţa a alocat peste 1,6 milioane de lei pentru achiziţia de materiale dezinfectante în şcoli. Nu toţi directorii ştiu ce trebuie să facă cu banii.
10:00
Creatorul arheologiei bizantine din România, care a lăsat în urmă o vastă operă impresionantă prin calitate, erudiţie, varietate şi număr, este omul care a transformat Păcuiul lui Soare, un colţ de rai de la Dunăre, într-o „şcoală de vară”, „o academie”, contribuind la formarea unor noi generaţii de cercetători.
10:00
Preotul ortodox al parohiei româneşti ”Sfântul Nicolae” din Bruxelles a lansat o colectă pentru tânărul din Alba Iulia, electrocutat în timp ce lucra la un bloc în construcţie, situat pe strada Ana Aslan din Alba Iulia.
10:00
În fiecare an de 30 de ani încoace îl tot omorâm pe Ceauşescu. Avem o atracţie diabolică către paseism. Dar în jurul nostru este violenţă şi sunt prea multe biserici. E prea puţin bun-simţ. Sunt prea puţine medicamente pentru cei bolnavi, notează scriitoarea Cătălina Florina Florescu pe blogul său de pe adevarul.ro.
09:45
Ceapa este leguma cu cele mai multe proprietăţi nutritive şi asigura organismului o putere antioxidantă mult mai mare după consum. Acesta este unul dintre motivele pentru care nutriţioniştii o recomandă a fi inclusă în dieta zilnică.
09:45
Cei care vor să urmeze cursurile unui liceu militar se pot înscrie numai până la data de 31 ianuarie 2020 în vederea susţinerii probelor de selecţie aptitudinală – psihologice şi fizice.
Acum 2 ore
09:30
Între 25 noiembrie şi 13 decembrie, Poliţia Română a fost parte a campaniei regionale a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa de sensibilizare împotriva violenţei bazate pe gen.
09:30
Premierul Ungariei, Viktor Orban, participă, sâmbătă, la Timişoara, la evenimentele dedicate Revoluţiei Române, organizate de Consiliul Naţional al Maghiarilor din Transilvania.
09:30
Trei persoane, doi minori şi un adult, au fost rănite vineri seară, pe DN2 Bucureşti-Urziceni, în urma imactului dintre două autoturisme şi un autotren.
09:30
Actorul britanic Colin Firth a anunţat că s-a despărţit de soţia sa Livia, dar rămân "uniţi în dragostea lor pentru copii" la trei ani după ce ea a avut o legătură cu un prieten din copilărie, scrie dailymail.co.uk.
09:30
Poliţiştii români au desfăşurat, în ultima săptămână, misiuni pentru aducerea în ţară a 12 persoane urmărite internaţional. De asemenea, au predat 9 urmăriţi către statele ce aveau emise mandate de arestare pe numele unor cetăţeni aflaţi în România.
09:30
Persoanele născute în zodia Peşti vor avea parte de un 2020 dificil, întrucât noul an va aduce probleme în relaţia de cuplu.
09:30
Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii sau a vehiculelor care au acest drept, poliţiştii le recomandă şoferilor să reducă viteza şi să circule cu atenţie sporită.
09:15
Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate, fosta prim-ministră Maia Sandu, susţine că printre planurile formaţiunii sale figurează şi alegerile parlamentare anticipate. Politiciana consideră că actualul legislativ nu reprezintă în totalitate ceea ce vrea societatea moldovenească, transmite IPN.
09:00
Pentru comunitatea strânsă în jurul bisericii, concertul de Crăciun a devenit o tradiţie, fiind al V-lea an în care banii adunaţi vor merge către cazuri sociale grave.
Acum 4 ore
07:45
Lituanianul Giedrius Arlauskis a fost declarat cel mai bun portar din grupele Europa League, într-o analiză InStat. Goalkeeper-ul lui CFR Cluj a fost inclus în echipa ideală a toamnei în cea de-a doua competiţie europeană inter-cluburi din fotbal.
07:45
MIhai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a transmis un mesaj dur cu şase luni înainte de startul întrecerii de la Tokyo 2020, anunţând că şansele delegaţiei României sunt egale cu bugetul alocat sportului de către Guvern: 0,05%.
07:45
După ce a atins cea mai mare performanţă a carierei sale de antrenor, cucerind Liga Campionilor Asiei, luna trecută, pentru Răzvan Lucescu (50 de ani) urmează acum o provocare şi mai mare: Mondialul Cluburilor!
07:45
Grigory Rodchenkov, fostul şef al laboratorului antidoping de la Moscova, e cel de la care a pornit scandalul colosal de dopaj care tocmai a eliminat Rusia din sportul mondial. Acum, Rodchenkov stă ascuns în SUA, fiind luat în celebrul program pentru protejarea martorilor.
07:00
Din ce în ce mai popular, atât printre adulţi, cât şi printre copii, obiceiul importat numit „Moşul Secret“ pune în această perioadă la încercare inventivitatea celor care aleg să se implice.
06:45
În masacrul din 24 septembrie 1944 de la podul Hărcana au fost ucişi 18 români, în cea mai mare copii, care se refugiaseră din calea trupelor hortyste şi hitleriste care au spart graniţa şi au pătruns pe teritoriul României.
06:45
Rozmarinul, supranumit „planta oamenilor puternici”, una dintre cele mai apreciate ierburi aromatice folosite în bucătărie şi în medicina naturistă, este ingredientul esenţial al unui vin tonic deosebit de aromat care poate fi preparat, simplu, acasă.
06:45
Bisericile ortodoxe vechi au, în general, uşi mult mai mici faţă de înălţimea medie a unui om. Această situaţie are o explicaţie practică.
06:45
Deşi în ţara noastră cresc şi câteva exemplare de „Sequoia gigantea”, brazii şi fagii deţin supremaţia la înălţime. Exemplarele cele mai înalte se află în câteva „păduri virgine” care nu au suferit niciodată în istorie intervenţia omului.
Acum 6 ore
06:15
Imagini  care arată ciocnirea  între mai multe maşini au fost surprinseîntr-o intersecţie din Dundee, Scoţia, relatează DailyMail.
05:00
Chiar dacă ne apropiem de Crăciun, zăpada se lasă aşteptată în Clisura Dunării, iar peisajul pare mai degrabă unul de toamnă. Imaginile surprinse de rangerii Parcului Natural Porţile de Fier demonstrează faptul că toamna nu pleacă cu una cu două din acest colţ de ţară.
05:00
Samuraii japonezi au fost cei mai faimoşi războinici ai evului mediu asiatic. Sunt consideraţi de altfel şi printre cei mai disciplinaţi şi eficienţi luptări din istoria umanităţii. Deşi în perioada lor de glorie erau membri ai unei case nobilă, începuturile lor au fost umile, fiind zămisliţi în focurile războaielor civile.
Acum 8 ore
04:30
Nu există masă de Crăciun fără cozonac de casă. Cu o reţetă culeasă din nordul Moldovei, regretatul gastronom Radu Anton Roman le învăţa pe gospodine cum să facă un desert delicios.
03:45
Telespectatorii au decis vineri seară cine sunt cei patru finalişti ai celui de-al nouălea sezon „Vocea României“.
03:30
Radu Zamfir, medicul care a supravieţuitaccidentului din Apuseni, devine consilier onorific al ministrului Marcel Vela,relatează Digi24.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.