Români trataţi ca sclavi în Marea Britanie. Cu cât erau plătiţi de mafia albaneză

Adevarul (Romania), 20 noiembrie 2019 13:45

Trei bărbaţi de origine albaneză au fost puşi sub acuzare în Marea Britanie pentru că ar fi ţinut mai multe persoane captive forţându-le să lucreze la o spălătorie pentru o remuneraţie ridicolă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
22:30
Primul ministru Ludovic Orban acuză fosta guvernare de faptul că a lansat proiecte precum Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) sau Fondul de Dezvoltare şi Investiţii (FDI) fără a asigura fondurile necesare, iar în aceste condiţii ceea ce s-a lucrat la proiectele începute şi neachitate se distruge.
Acum 30 minute
22:00
Ericsson a încheiat un nou contract cu operatorul francez Orange, pentru gestiunea serviciilor telecom în cinci ţări europene, iar înţelegerea prevede şi implementarea Ericsson Operations Engine.
22:00
Federaţia Română de Fotbal şi-a ales, miercuri seară, omul pentru postul de selecţioner al echipei naţionale de tineret a României.
22:00
Un tânăr din Rusia acuzat de uciderea surorii sale a încercat săfugă din sala de judecată prin tavan, dând mari dificultăţi poliţiştilor responsabili de supravegherea sa.
22:00
Bărbatul are 49 de ani şi lucrează ca docher-mecanizator în Portul Constanţa. Accidentul s-a produs în seara zilei de miercuri, în Dana 45.
22:00
Profesorul Marian Preda este noul rector al Universităţii din Bucureşti, potrivit unor surse citate de Hotnews.ro. După numărarea voturilor în al doilea tur de scrutin, Preda a obţinut 637 de voturi din cele 1.103 exprimate, ceea ce înseamnă 57%.
Acum 2 ore
21:30
Trupurile neînsufleţite ale celor doi fraţi morţi în accidentul de pe DN 7 au fost aduse la Hunedoara. Pompierul Dragoş Petru a fost omagiat de foştii colegi.
21:30
Procesul în vederea destituirii lui Donald Trump ar putea să aibă locluna viitoare, în cazul în care Camera Reprezentanţilor aprobă, aşa cum seaşteaptă, inculparea, a confirmat miercuri liderul majorităţii republicane înCamera superioară, Mitch McConnell, relatează Reuters.
21:30
Cel puţin trei pacienţiau murit miercuri după ce un grup de peste 200 de avocaţi a atacat un spital din Lahore, un oraş din estul Pakistanului, relateazăAFP. Venit să medieze situaţia, un ministru regional a fost luat la pumni.
21:30
Rezultatele testelor PISA au scos la iveală, ca o hârtie de turnesol, falii adânci între concepţiile despre scopul ultim al şcolii prezente în societatea românească, iar întâiul for al culturii române nu a pierdut ocazia aruncării perspectivei sale paliative în dezbatere: prezervarea unui model clasic de educaţie, rupt şi de contextul social al rezultatelor educaţionale, dar şi de constrângerile formării profesionale
21:15
Combinatul siderurgic Arcelor Mittal Hunedoara şi-a suspendat producţia de la începutul lunii decembrie, a anunţat compania.
21:15
Conform unei propuneri de modificare legislativă, poliţiştii sunt singurii angajaţi ai MAI care vor fi excluşi de pe lista beneficiarilor de pensii speciale, urmând ca jandarmii şi pompierii să rămână cu aceste privilegii. Pensii speciale vor avea şi ofiţerii SRI şi SPP
21:00
Elevii olimpici din judetul Buzău şi profesorii lor îndrumători au fost premiaţi miercuri pentru performanţă de către Consiliul Judetean Buzău. Este vorba despre 55 de elevi şi 35 cadre de didactice, care au reuşit să obţină premii la olimpiadele internationale şi naţionale, în decursul anului şcolar 2018 - 2019.
21:00
Guvernul României a adoptat, marţi, la ceas de seară, o Ordonaţă de Urgenţă care aduce schimbări majore pentru modul în care medicinişti români îşi vor desfăşura rezidenţiatul. Reprezentanţii rezidenţilor salută modificările aduse şi atrag atenţia asupra problemelor importante pe care procesul de implementare trebuie să le rezolve pentru ca măsurile să nu aducă efecte perverse şi nedorite.
21:00
Un bărbat din Bârlad a mers în audienţă la primarul municipiului solicitând să îi fie întreruptă alimentarea cu apă. Consumatorul a invocat că nu mai foloseşte sub nicio formă apa de la robinet.
20:45
O expoziţie inedită dedicatăRevoluţiei Române din decembrie 1989 a fost inaugurată miercuri de AmbasadaRomâniei la Roma în Complexul Valdinadin Camera Deputaţilor a Parlamentului italian.
20:45
Din cei 12 cavaleri repudiaţi de Klaus Iohannis, 9 au fost decoraţi de Ion Iliescu, doi de Emil Constantinescu şi unul de Traian Băsescu. Foştii mari sportivi Ilie Năstase şi Gică Popescu au rămas cudecoraţiile, deşi au condamnări definitive. Iohannis nu s-a atins nici dedistincţiile primite de Jacques Chirac şi Silvio Berlusconi. Ce pierd ceisancţionaţi? Onorurile militare şi locul de veci gratuite.
Acum 4 ore
20:30
Radu Dobârcianu, un ploieştean în vârstă de 32 de ani, i-a cucerit pe producătorii de muzică din America Latină, care l-au trimis în România pentru a filma un videoclip în care să surprindă  zăpada şi arhitectura europeană.
20:30
Incidentul s-a produs la Penitenciarul Poarta Albă, secţia exterioară Valu lui Traian. Deţinutului i s-a întocmit un raport de incident.
20:30
În cadrul conferinţei de presă, dinaintea meciului CFR Cluj - Celtic Glasgow, Dan Petrescu a lăudat adversara sa din Europa League.
20:30
Vila Florica dela Ştefăneşti (Argeş), locul unde s-a născut şi a trăit familia Brătienilor, vadeveni muzeu naţional. Proiectul de lege a primit vot favorabil în Comisia decultură din Camera Deputaţilor, după ce fusese adoptat deSenat, iar săptămâna viitoare va intra pe ordinea de zi a şedinţei de plen aCamerei Deputaţilor.
20:15
Surpriză pentru copiii care au venit miercuri dimineaţă la Muzeul Judeţean Buzău. Moşul s-a trezit cu noaptea-n cap pentru a servi micul dejun împreună cu cei mici. Bătrânul cu barba albă a ascultat dorinţele prichideilor şi le-a promis cadouri, dar numai dacă au ascultat de părinţi.
20:00
Accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de miercuri, 11 decembrie. Copilul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă.
20:00
Oraşul italian Piobbico, aflat între Munţii Apenini şi Marea Adriatică, este cunoscut ca fiind capitala mondială a oamenilor urâţi.
20:00
Mircea Gologan, noul prefect de Vaslui, a fost instalat în funcţie, miercuri, 11 decembrie. Din 2014, el ocupa funcţia de subprefect de Vaslui.
20:00
Problemele de la Corona Braşov par să nu se mai termine. După cazurile de dopaj ale 18 jucătoare, preşedintele clubului şi-a anunţat demisia, iar antrenorul echipei a izbucnit în plâns.
20:00
Elevii şi profesorii care au obţinut, în anul şcolar 2018-2019, rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare cu faze naţionale şi internaţionale vor încasa premii în valoare totală de peste 180.000 lei.
20:00
Un incendiu devastator, provocat de intenţia unui bărbat de a aprinde focul în sobă cu benzină, a distrus în întregime o casă din lemn situată în satul Faţa Abrudului din Munţii Apuseni, marţi, 10 decembrie, după lăsarea nopţii.
20:00
Parlamentul Ungariei, dominat de partidulpremierului conservator Viktor Orban, a votat miercuri în favoarea legii carelimitează autonomia teatrelor, un act considerat „ruşinos“ de opoziţie.
20:00
Traian Băsescu, fost preşedinte şi actual eurodeputat, a declarat că intenţia Guvernului Orban de a-şi asuma angajarea răspunderii pe Legea bugetului ar însemna „un viol politic”.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.