S-a încheiat proiectul pentru prevenirea corupţiei în rândul funcţionarilor din cadrul Primăriei

Adevarul (Romania), 20 noiembrie 2019 13:45

Conferinţa de încheiere a proiectului ”Integritate prin proceduri, instruire şi prevenire - IPIP”, implementat de Primăria Municipiului Călăraşi prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020, a reunit reprezentanţi ai instituţiilor publice călărăşene şi funcţionari ai Primăriei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
13:15
Două maşini s-au ciocnit în seara zilei de joi, 12 decembrie, pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Braşov. O staţie de autobuz a fost pur şi simplu distrusă de una dintre maşini. Nu este prima dată când punctul RATBV este pus la pământ.
13:15
Trei persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, într-un accident petrecut pe un drum judeţean din comuna prahoveană Filipeşti. În accident au fost implicate două autoturisme şi o cisternă plină cu bitum.
13:15
Peste 1.000 de litri de bere, aproximativ jumătate de tonă de fructe, peste 700 de kilograme de brânză şi sute de ouă de consum au fost confiscate de poliţiştii ialomiţeni în urma unei ample acţiuni pentru combaterea ilegalităţilor în complexe comerciale, pieţe, târguri şi oboare.
13:15
Actriţa Catherine Deneuve a revenit în casa ei din Paris după mai mult de o lună în care a fost internată în urma unui accident vascular cerebral uşor, scrie presa franceză.
13:15
Finalul de an este dedicat, de multe ori, topurilor. În cel mai recent, Tennis Channel a clasat-o pe Simona Halep pe un loc de podium, în urma performanţelor din 2019 şi nu numai.
13:15
Inspectoratul Teritorial de Muncă din Călăraşi stă cu ochii pe transportatori. Autorităţile au desfăşurat un control privind respectarea prevederilor legale referitoare la încheierea şi executarea contractelor individuale de muncă, a timpului de muncă şi de odihnă a conducătorilor auto (lucrători mobili), a legislaţiei şi a directivelor europene ce vizează detaşarea lucrătorilor în cadrul prestării de servicii transnaţionale.
13:15
Cinci bărbaţi din Prahova, suspectaţi că au furat din incinta unor societăţi care au sediile în Parcul Industrial Plopeni, au fost prinşi de poliţişti în urma unor percheziţii organizate vineri dimineaţă.
13:15
Edilul Capitalei, Gabriela Firea, solicită dublarea contribuţiei statului la bugetul Bucureştiului, lucru catalogat de premierul Ludovic Orban drept o neobrăzare.
13:15
Mihai Ruse, senatorALDE de Brăila, a demarat în trombă, cu poliţiştii pe urmele lui, după ceoamenii legii îl testaseră alcoolscopic şi stabiliseră că era băut. Anterior,senatorul fusese condamnat şi pentru conflict de interese şi fals intelectual.
13:15
Cea mai importantă televiziune dinCanada - CBC/Radio Canada - a trimis o echipă la Piteşti şi în satulVaideeni pentru a face un reportaj despre începuturile BiancăiAndreescu, revelaţia anului 2019 în tenisul mondial.
Acum 30 minute
13:00
Aceasta este acum întrebarea esenţiala şi cu consecinţe pentru istoria Marii Britanii şi a întregii lumi. Dar este o perspectivă credibilă?
Acum o oră
12:45
Anul 2019 va stabili un nou record în care numărul ameninţărilor informatice va atinge pragul de un miliard. Specialiştii în securitate informatică de la Bitdefender anticipează că în 2020 atacurile vor deveni din ce în ce mai sofisticate, cu consecinţe devastatoare pentru oameni şi companii.
12:45
Gospodarii din judeţul Ialomiţa care au tăiat porcii în perioada evoluţiei pestei porcine şi au pus carnea la păstrare în congelator pentru Crăciun riscă să se îmbolnăvească. Teama că nu vor avea ce pune pe masă de sărbători i-a determinat pe oameni să sacrifice porcii în timpul verii.
12:45
Anul trecut, edilii au prognozat prin buget că vor atrage  aproape 2 milioane de euro, din fonduri europene, pentru dezvoltarea oraşului şi au intrat în buget puţin peste 2.000 de euro.
12:45
După ce şi-a asigurat prezenţa în primăvara europeană, CFR Cluj urmează să îşi afle adversara din 16-imile Europa League.
12:45
Pe o plajă din nordul Californiei, în apropierea oraşului San Francisco, au ajuns mii de „peşti penis“, iar imaginile postate cu ei s-au viralizat în mediul online.
12:45
De cele mai multe ori mâncăm fructele fără coajă, dar aceasta este una dintre cele mai mari greşeli pe care le putem face! Coaja ascunde multe vitamine esenţiale pentru sănătate, precum şi beneficii la care nu ne-am fi gândit vreodată.
12:30
Un nou focar de pestă porcină a fost confirmat în judeţul Sălaj, situaţie în care reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj au aprobat un plan de măsuri pentru ca virusul să nu se extindă.
12:30
Bilanţul Gărzii Forestiere Focşani pe 11 luni din acest an indică pagube importante produse de animalele sălbatice în comunele din zonele de deal şi de munte.
12:30
În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la peste 2.400 de solicitări ale cetăţenilor şi au constatat 840 de infracţiuni. Pe 12 decembrie, poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 281 de acţiuni. Au intervenit la 2.455 de evenimente, dintre care 2.026 au fost sesizate de cetăţeni prin 112.
12:30
Te-ai întrebat vreodată cum se comportă fiecare nativ din zodiac atunci când se confruntă cu vreo suferinţă? În horoscopul sănătăţii, astrologii punctează câteva reacţii pe care le au oamenii când se află în situaţii delicate. Ţi se potriveşte?
12:30
Un fotograf străin care a fost la Revoluţia din decembrie 1989 a împărtăşit lumii povestea fotografiei alb-negru realizate în acele zile, care l-a impresionat profund şi i-a adus un premiu internaţional.
12:30
Rusia şi-a exprimat vineri îngrijorarea faţă de un tir experimental, joi, al unei rachete balistice terestre americane care ar fi fost interzisă de Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare (INF), potrivit agenţiei ruse de presă RIA Novosti, relatează Reuters.
12:30
Arbitrul pieţei asigurărilor, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), pare mai preocupat de rezolvarea problemelor service-urilor auto, decât de îngrijorătoarea situaţie a industriei asigurărilor, un deputat liberal propunând demiterea conducerii ASF în cazul în care Parlamentul va respinge raportul său de activitate.
12:30
Senatul Statelor Unite a adoptat joi, în unanimitate, o rezoluţie care recunoaşte drept genocid atacurile în masă împotriva armenilor din Turcia, de acum un secol, spre marea nemulţumire a Turciei, tensionând şi mai mult relaţiile dintre Ankara şi Washington, transmite Reuters.
12:30
Cercetătorul Costel Vânătoru a fost îndepărtat de la conducerea Băncii de Gene din Buzău şi înlocuit cu directorul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), Adrian Chesnoiu, scrie site-ului agrointel.ro. Vânătoru spune că nu a primit nicio notă despre schimbarea sa.
12:30
Nepotul lui Mircea Eliade, profesorul universitar Sorin Alexandrescu, a anunţat pe Facebook că licitaţia Historic a fost blocată legal şi că dreptul de a decide viitorul documentelor familiei îi aparţine. Pe de altă parte, luni seară, când ar urma să aibă loc vânzarea, este programat un marş pentru „salvarea tuturor manuscriselor ale lui Eliade”.
12:30
VictoriaPartidului Conservator al lui Boris Johnson din alegerile britanice de joi puneBrexitul în linie dreaptă, însă acesta este doar începutul.
Acum 2 ore
12:00
1. Trăim din plin revoluţia digitală, poate cea mai importantă revoluţie la nivel mondial, după cea industrială, iar acest lucru se reflectă în fiecare companie. Apa Nova cum priveşte digitalizarea?
12:00
În urma unui accident rutier provocat de un şofer imprudent în dimineaţa zilei de vineri, 13 decembrie, traficul pe DJ 106 la ieşirea din Sibiu a fost blocat total. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.