Cum au reuşit poliţiştii de frontieră români să strice petrecerea de nuntă dintre o basarabeancă şi un bulgar

Adevarul (Romania), 20 noiembrie 2019 14:00

Oamenii legii au descoperit ascunsă într-o maşină o mare cantitate de alcool de contrabandă. Luat la întrebări, şoferul maşinii - un basarabean de 20 de ani - a declarat poliţiştilor de frontieră de la Galaţi că toată băutura era destinată petrecerii de nuntă a surorii sale, în Bulgaria.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 15 minute
18:30
El a fost numit în şedinţa de Guvern de marţi. Cel pe care îl înlocuieşte revine în funcţia de director al Direcţiei Agricole Vrancea.
Acum 30 minute
18:15
Şcoală primară din comuna vâlceană Laloşu este în centrul unui scandal cu tentă sexuală şi agresiuni fizice. Protagonişti sunt elevi din ciclul primar.
18:15
Judecătoria Brăila consideră că Viorel Milcu, bărbatul de 61de ani găsit vinovat de viol şi condamnat la 8 ani de închisoare, îndeplineştetoate condiţiile pentru a fi liberat condiţionat după doar doi ani de detenţie.
18:15
Protecţia Consumatorilor Cluj a aplicat amenda maximă - 50.000 de lei - pentru firma care a organizat spectacolul Kings on Ice, care trebuia să aibă loc sâmbătă seara, dar a fost reprogramat pe duminică dimineaţă. În plus, durata show-ului s-a înjumătăţit, iar artiştii au avut de suferit din cauza gheţii.
18:15
Agenţia de rating germană Scope estimează că România va fi singura ţară din Europa Centrală şi de Est (ECE) pentru care va creşte ponderea datoriei în produsul intern brut, ceea ce reflectă uriaşa majorare de pensii din 2019.
Acum o oră
18:00
Alte două focare de pestă porcină africană au apărut în judeţul Olt, restricţiile în privinţa mişcării animalelor fiind instituite în jumătate din localităţile judeţului.
18:00
Parcul Regional de Agrement de la Cornişa, cel mai mare aqua park din  Moldova, este considerat a fi investiţia turistică a anului în România. De altfel, reprezentaţii Asociaţiei Municipiilor din România, în cadrul unei gale anuale desfăşurate recent la Bucureşti, au acordat premiul cel mare Primăriei Botoşani pentru acest obiectiv.
18:00
Luni, 9 decembrie, Pro TV a difuzat ultimul episod din cel de-al doilea sezon al serialului thriller românesc „Vlad“.
18:00
Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit pe 10 decembrie, la vârsta de 61 de ani, însă piesele celebrului duo pop-rock din Halmstad, Suedia, vor dăinui mult timp de acum înainte în inimile fanilor grupului.
17:45
Urmează ca Ministerul Sănătăţii, în subordinea căruia se află spitalul, să îşi dea acordul pentru trecerea unităţii medicale la autoritatea judeţeană.
17:45
Asociaţia Trăiesc Sănătos a organizat duminică, 8 decembrie, Ediţia de iarnă a cursei de alergare pentru amatori Băneasa Race.
17:45
Proiectul este finanţat din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi. Termenul de implementare al proiectului este de 12 luni, ceea ce înseamnă că recepţia finală va fi făcută în decembrie 2020.
17:45
Victima nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante,astfel că şoferul maşinii care a accidentat-o nu a văzut-o. Poliţiştii audeschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
17:45
Gigi Petre, prefectul judeţului Ialomiţa, s-a pensionat începând cu data de 10 decembrie 2019, anunţă independentonline.ro.
17:45
Poliţiştii gălăţeni au depistat în trafic cinci conducătoriauto care s-au urcat la volanul autoturismului după ce consumaseră alcool.
17:45
De la începutul Mondialului din Japonia, Gheorghe Tadici (67 de ani) a tăcut, urmărind prestaţiile dezolante ale fetelor. Eşecul usturător cu Suedia l-a făcut însă să explodeze.
17:45
Înfiinţată doar de câteva luni, casa de licitaţii Historic „suflă în spate“ Artmark-ului, ameninţând să detronezesupremaţia „veteranilor“ de pe piaţă, cel puţin pe sectorulde carte rară, bibliofilie şi manuscrise/documente literare. Următoarele licitaţiiau loc joi, 12 decembrie (Licitaţia de Bibliofilie Românească), şi luni, 16decembrie (În jurul lui Eliade, Cioran şi Blaga), ambele de la ora19.00, la sediul din Intrarea Amzei, nr. 2.
17:45
Trei bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 33 de şi 41 de ani, suntcercetaţi pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos după ceoamenii legii i-au găsit într-o pădure de pe raza localităţii Iveşti în timp cese pregăteau să plece cu o căruţă plină cu trunchiuri de copaci tăiaţi ilegal.
17:45
Educatoarea de la grădiniţa din satul gorjean Ciocadia vine zilnic din Craiova, de la o distanţă de aproximativ 100 de kilometri, cu toate că la unitatea de învăţământ ajung de cele mai multe ori cel mult doi copii din cei zece care sunt înscrişi.
Acum 2 ore
17:30
Punctul de atracţie îl va constitui bradul de Crăciun, înaltde opt metri, alături de aranjamente şi ornamente specifice sărbătorilor deiarnă.
17:30
Miercuri,de la ora 17.00,la sediul Institutului Italian de Cultură (Aleea Alexandru 41, Bucureşti), are loc lansarea volumului „Capitala imaginată. Evoluţia Bucureştiului în perioada formării şi consolidării statului naţional român (1830-1940)“,de Emanuela Costantini. Alături de autoare, la eveniment vor mai participa Aurora Firţa-Marin, George Onofrei şi Alin Ciupală.
17:30
Tatiana Toader, procuror, a fost aleasă vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, în şedinţa de marţi, în care nu s-a reuşit şi alegerea preşedintelui CSM. Toader afirmă că, în actuala componenţă, CSM a parcurs deja trei ani, timp în care s-a putut constata că nu există ”o relaţie de încredere profesională deplină”.
17:30
Alegerile se desfăşoară după următorul program: 10decembrie 2019 – Turul I de scrutin, în intervalul orar 8,00 – 20,00.
17:30
Un singur focar de pestă porcină mai există în judeţul Călăraşi, într-o exploataţie comercială, şi 119 cazuri la mistreţi. Conform ANSVSA, până în prezent au fost stinse 121 de focare.
17:30
Un băiat de 4 aniîmbrăcat într-o bluză cu Spider-Man, care era întins pe jos, într-un spital, aajuns, luni, în centrul campaniei electorale din Marea Britanie, opoziţiaprezentând experienţa sa ca pe un simptom al sistemului deficitar de sănătateal ţării şi numindu-l pe premierul Boris Johnson „fără suflet” pentru că a evitatsă privească fotografia.
17:15
Educaţie antreprenorială va fi o materie oţională introdusă de anul şcolar viitor în gimnaziu şi liceu, după ce ministrul Educaţiei a semnat un acord de parteneriat cu reprezentanţi ai Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) şi Federaţiei Patronale de Petrol şi Gaze (FPPG).
17:15
Deocamdată lucrarea penală este „in rem”, în sensul că sunt cercetate împrejurările producerii faptei de „distrugere”. În funcţie de concluziile preliminare ale anchetei, numărul de capete de acuzare ar putea creşte.
17:15
Un bărbat de 42 de ani este cercetat pentru vătămarecorporală din culpă după ce a fost oprit de oamenii legii în trafic, acestiaconstatând că abia se mai putea ţine pe picioare de beat ce era.
16:45
Joi, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, va avea loc lansarea Integralei poemelor – Ana Blandiana, volumde colecţie apărut recent la EdituraHumanitas. Alături de Ana Blandiana, la eveniment vor vorbi Cristian Pătrăşconiu şi Lidia Bodea, directorul EdituriiHumanitas.
16:45
Un bărbat de 44 de ani este cercetat pentru vătămarecorporală din culpă după ce a intrat pe contrasens cu maşina pe o conducea,acroşând un atelaj hipo.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.