Ion Chicu s-a întâlnit la Moscova cu preşedintele „Gazprom”: Nu vom admite creşterea tarifelor pentru gazele naturale

Adevarul (Romania), 20 noiembrie 2019 14:15

Prim-ministrul Ion Chicu a vizitat miercuri, 20 noiembrie, oficiul „Gazprom” din Moscova, unde a fost întâlnit de conducerea corporaţiei în frunte cu preşedintele Alexei Miller. Pe durata şedinţei, părţile au discutat mai multe subiecte, precum alimentarea cu gaze naturale a consumatorilor din Republica Moldova, achitările pentru gazele consumate, dar şi implementarea pachetului energetic III.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
16:00
Noi detalii despre moartea rapperului american Juice WRLD au fost făcute publice după ce autorităţile au efectuat cercetări.
16:00
Serviciile medicaleprivate au cunoscut o creştere spectaculoasă în ultimii ani. O cercetare realizatăîn noiembrie anul acesta în mediul urban arată motivele exacte pentru careromânii preferă să meargă în privat.
16:00
Filmul „Minionii“, care a strâns 8.148.891 de lei în urmă cu patru ani, a fost depăşit de noua producţie Disney „Frozen 1“, care a devenit cea mai vizionată animaţie din toate timpurile în România.
16:00
Mersul „la ocazie“ este practicat pe scară largă, deşi este extrem de periculos. Oamenii apelează la el din comoditate sau pentru că este mai ieftin, chiar dacă se expun unui risc urcându-se în maşina unui necunoscut.
16:00
Sala de sport a Liceului „George Coşbuc“ din Cluj-Napoca necesită lucrări de reabilitare de 1,2 milioane de euro, în condiţiile în care construirea obiectivului a costat circa 500.000 de euro în urmă cu 5 ani.
16:00
Guvernul îşi va asuma răspunderea pe legea plafoanelor bugetare, necesară pentru adoptarea legii bugetului, a anunţat premierul Ludovic Orban. El a mai spus că va discuta în primă lectură un proiect prin care sunt abrogate mare parte din prevederile Ordonanţei 114.
16:00
În fiecare săptămână, sute de imobile rămân fără apă caldă şi căldură fie din cauza avariilor, fie din cauza lucrărilor la reţeaua RADET. Puţini dintre bucureşteni ştiu însă că se pot adresa instanţei, prin intermediul Asociaţiilor de proprietari.
Acum o oră
15:30
Fostul preşedinte Ion Iliescu a publicat integral interviul acordat agenţiei ruseşti Itar-Tass, decizie luată după ce fostul şef de stat ar fi fost citat „distorsionat” de presa din România.
15:30
Exceptând revenirea miraculoasă din finalul meciului cu Ungaria, câştigat la un gol diferenţă în ultimele secunde, România a făcut un Mondial îngrozitor.
15:30
Într-o scrisoare deschisă adresată principalelor autorităţiale statului, pianistul şi filozoful român Andrei Vieru, stabilit în Franţa,face un apel disperat în ce priveşte situaţia mamei sale, văduva marelui compozitorAnatol Vieru, precum şi asupra degradării unei clădiri istorice de patrimoniude pe bulevardul Ştirbei.
15:30
Un inginer român care lucrează pe o funcţie de management într-o companie producătoare de maşini din Germania a declarat că industria auto, care este „motorul economiei Germania“, a intrat în recesiune, previziunile fiind sumbre.
15:30
Per Gessle, solistul trupei Roxette, i-a adus un omagiu emoţionant colegei sale, Marie Fredriksson, care a murit la vârsta de 61 de ani.
15:30
Un accident rutier s-a petrecut, marţi, pe Drumul Naţional 66, în localitatea Batiz. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un camion.
15:30
Fostul ofiţer MI6Christopher Steele a avut o relaţie „personală” cu Ivanka Trump şi i-a oferitacesteia în dar „tartan de familie din Scoţia”, arată raportul publicat luni alinspectorului general al Departamentului american de Justiţie, Michael Horowitz.
15:30
Un bărbat din judeţul Bacău a fost condamnat definitiv pentru că a condiţionat o persoană care şi-a pierdut portofelul să-i ofere o recompensă în schimbul restituirii documentelor.
15:30
Trafic blocat pe ambele sensuri ale DN13 (E60), în judeţul Braşov, unde marţi după-amiază a avut loc un grav accident rutier.
15:30
DIICOT a ridicat majoritatea măsurilor asiguratorii impuse asupra KMG International NV, Oilfield Exploration Business Solutions şi Rompetrol Rafinare în dosarul Rompetrol II, menţinând o măsură asiguratorie asupra a patru instalaţii ale Rompetrol Rafinare, până la suma de 106 milioane dolari.
15:15
Psihoterapeutul Petruţa Gheorghe, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, a murit la vârsta de 52 de ani, la un an şi jumătate de când a murit şi realizatorul de radio.
15:15
La Kumamoto (Japonia), fetele şi-au jucat ultima şansă la o clasare între primele 7 la acest Mondial. Şi au irosit-o cu brio într-o zi în care nici Neagu, epuizată, n-a putut să ne salveze.
15:15
Marian Ionescu şi Octavia Geamănă au lăsat în spete bârfele care le-ar fi putut zgudui relaţia şi sunt mai fericiţi ca niciodată.Cei doi şi-a făcut apariţia alături de fiul lor la petrecerea Christmas Party, organizată de OK Magazine.
15:15
Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit la accidentul rutier produs  pe DN23A, în sat Bordeasca  Veche, comuna Tătăranu.
15:15
Ultimul dispozitiv din seria premium Mi Note este echipat cu prima penta cameră de 108 MP din lume, cu un design premium şi o baterie uriaşă de 5260mAh.
15:15
Gala îşi propune să stimuleze competiţia între municipii pentru obţinerea celor mai bune rezultate la nivelul administraţiei publice locale.
15:15
Un jandarm din Călăraşi, aflat în timpul liber, a găsit un portofel în care se aflau bani, carduri şi acte. Fără să stea pe gânduri, plutonier major Ionel Chesaru a identificat-o pe proprietară şi i-a înapoiat bunurile pierdute.
15:15
Un grup de români a fost arestat în Finlanda, iar un alt membru al grupării a fost reţinut în Drobeta Turnu Severin, după ce au dat o spargere într-un magazin de lux, pagubele ridicându-se la 129.500 euro.
Acum 2 ore
15:00
CongresulStatelor Unite a adoptat bugetul apărării pentru anul fiscal 2020, textul prevăzând caameninţări principale China, Coreea de Nord şi Rusia.
14:30
Dacă un proiect de lege iniţiat de patru liberali, printre care Florin Cîţu şi Gigel Ştirbu, va fi aprobat de Parlament, poliţiştii şi funcţionarii publici cu regim special vor pierde, foarte curând dreptul la pensie specială. Ieri, Raluca Turcan spunea că guvernul va veni cu o nouă lege a pensiilor, iar pensiile speciale vor fi anulate, cu excepţia celor ale magistraţilor şi militarilor.
14:30
La câteva săptămâni după dezvăluirea noului pickup, Elon Musk a ieşit cu un prototip al vehiculului la un restaurant celebru din Malibu, California.
14:30
Vineri, 13 decembrie, la Sala Radio, violonistul Alexandru Tomescu, care se bucură de privilegiul de a cânta  pe celebra vioară Stradivarius Elder-Voicu - va interpreta, alături de Orchestra Naţională Radio, Concertul nr. 1 pentru vioară şi orchestră creat în 1957 de compozitorul român Dumitru Capoianu (1929-2012).
14:30
Ploile abundenteşi neobişnuite pentru acest sezon din Maharashtra, Karnataka, Madhya Pradesh şialte state indiene producătoare de ceapă au dus la o explozie a preţului la această legumă, ajungând la cele mai mari valori din 2013 până în prezent.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.