Atenție, cetățeni! Acest indivit își schimbă identitatea, umblă pe la licee și scrie peste tot prin oraș: „Sunt atletic, înalt și frumos și ador poziţia 69”

Antena1, 22 noiembrie 2019 14:50

La nu mai puțin de 40 ani, se recomandă ca fiind "o partidă bună" printre puștoaicele de liceu fără a avea vreo jenă: „Sunt atletic, înalt și frumos și ador poziţia 69”, dar asta nu e tot, acceptă și persoane de același sex, taie cablurile de electricitate și umblă cu bani falși, mereu având o altă înfățișare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 6 ore
23:30
Distracţie ca-n Las Vegas, Revelion ca-n anii `90 sau o petrecere cu tradiţii populare româneşti. Sunt doar câteva dintre variantele pe care le-au pregătit patronii restauratelor din Capitală pentru trecerea în noul an.
23:10
În Munţii Retezat din Ţara Haţegului, zăpada nu se mai lasă aşteptată. Aşa că, pe Valea Râului Mare, proprietarii de pensiuni fac tot ce le stă în putinţă pentru a-şi mulţumi oaspeţii care le vor trece pragul de sărbători.
23:10
Doamnelor, domnilor, încă un sezon uimitor al transformărilor, cel de-al 14-lea, ajunge la final. După 14 ediții, au fost desemnați finaliștii, care vor urca pe scenă în marea finală din 14 decembrie.
22:50
Eleni Foureira a ajutat-o pe Bella Santiago să câştige cea de-a 14-a ediție a sezonului XIV "Te cunosc de undeva!".
Acum 8 ore
22:30
O cursă cu maşina s-a terminat tragic pentru doi tineri de 21 de ani din Reşiţa! Şoferul a pierdut controlul volanului pe un pod şi a plonjat în albia unui râu, de la o înălţime de 12 metri. Pasagerul a murit la spital.
22:30
În prag de sărbători, Capitala României este în avarie. Sute de familii din Bucureşti stau şi la această oră fără apă caldă sau încălzire. În timp ce în unele zone reţeaua de apă a cedat şi a inundat mai multe străzi, în altele cea de termoficare s-a defectat.
22:10
O femeie din Marea Britanie care a fost plătită de către un pedofil pe Skype să abuzeze sexual o fată de 13 ani a fost condamnată la șase ani de închisoare. 
22:10
În ediţia a 14-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Alex și Monica Anghel se transformă în John Legend & Alicia Keys, cu piesa - "Let it be"
22:00
În ediţia a 14-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Ada și Cornel Palade se transformă în Tracy Chapman & Luciano Pavarotti, cu piesa "Baby can i hold you tonight"
21:40
În ediţia a 14-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Bella Santiago se transformă în Eleni Foureira și cântă piesa "Fuego".
21:20
În ediţia a 14-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Șerban Copoț și Cezar Ouatu se transformă în Gims şi Maluma cu piesa "Hola Senorita"
21:20
În ediţia a 14-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Sorana Darclee se transformă în Irina Sărăroiu și cântă piesa "Inimă, de dor nu ştii".
21:10
Se încinge atmosfera la Chefi la cuțite! Competiția se apropie de final și probele sunt din ce în ce mai grele, astfel că și stresul e din ce în ce mai mare! Chefii vor ceda nervos în edițiile de luni și marți! 
21:10
Primul sezon din Sacrificiul se apropie de final! Deși lucrurile par să fi ajuns pe o linie de plutire, abia acum apare neprevăzutul. 
20:50
În ediţia a 14-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Marilyn Monroe şi Jane Russell cu piesa "Two little girls from little rock"
20:40
În ediţia a 14-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Grigore Gherman se transformă în Patrick Bruel și cântă piesa "Mon amant de Saint-Jan".
Acum 12 ore
20:20
O gală cu miză mare, sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 20:00, la Te cunosc de undeva!, căci show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși își va desemna finaliștii celui de-al 14-lea sezon al transformărilor.
20:20
În ediţia a 14-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Diana Matei se transformă în Thalia și cântă piesa "A quien le importa".
20:10
Un incendiu a izbucnit în această seară la un salon de bronzare din Capitală. Acesta se află la parterul unui bloc de locuințe, iar din cauza fumului dens ce a cuprins casa scării, locatarii nu pot ieși din locuințe. 
19:40
O mamă singură s-a căsătorit cu covorul ei, pe nume Mat, într-o ceremonie fastuasă, înconjurată de prieteni. Tânăra, în vârstă de 26 de ani din Marea Britanie, i-a declarat dragoste eternă covorului în fața unor invitați speciali. Ceremonia a fost oficiată cu adevărat și a ținut aproximativ o oră. 
19:00
Un incident șocant într-un autobuz din Brăila, călătorii au filmat un bărbat, cel mai probabil băut, care a scos amenințător un cuțit în fața cetățenilor. Din fericire nu a fost nimeni rănit. 
18:50
Cel puţin 12 civili, printre care şase copii, au fost ucişi sâmbătă în Siria în cursul unor raiduri aeriene întreprinse în provincia Idlib de regimul de la Damasc sau de aliatul său rus, a raportat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), scrie Agerpres după o relatare AFP.
18:20
Maia Morgenstern și Claudiu Istodor formează din nou un cuplu! Și asta după o separare de 20 de ani. Aceștia au fost văzuți într-un restaurant, la miezul nopții, la un pahar de vorbă, având momente care arată împăcarea lor. 
18:10
Un tânăr dintr-un sat din Bistrița-Năsăud și-a văzut moartea cu ochii la doar 16 ani, atunci când mașina în care se afla s-a rostogolit de trei ori pe șosea și apoi s-a oprit într-un șanț.
17:40
Chef Munti găteşte la Star Matinal de weekend un falafel cu zacuscă marocană.
17:20
Ministrul Muncii Violeta Alexandru a anunţat sâmbătă, la Digi 24, că este în curs de elaborare un proiect de lege care va interzice cumulul pensiei cu salariul de angajat la stat.
17:20
Gheorghe Dincă a primit un mesaj, în mediul online, din partea unei femei care s-a recomandat a fi avocat. Femeia spune că „va face lumină”, iar „Monstrul din Caracal” ar trebui să ofere toate informațiile legate de rețeaua de trafic de carne vie din care a făcut parte.
17:10
Cristi Borcea i-a pregătit o surpriză de proporţii frumoasei sale soţii şi s-a hotărât să o ducă în oraşul în care ea îşi dorea foarte mult să ajungă, Florenţa.
17:00
Potrivit IPJ Dolj, polițiștii au fost sesizați, sâmbătă, de un localnic, că vecina sa a fost găsită parțial carbonizată, în curtea unui bărbat din localitatea Plenița.
16:50
Familia lui regretatului artist, Mihai Constantinescu a organizat parastasul de 40 de zile.  Slujba a avut loc la Sfânta Parascheva din Sectorul 1 al Capitalei, acolo unde, de altfel, a fost depus şi trupul său neînsufleţit, la sfârşitul lunii octombrie.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.