Accident grav în Neamț! Șoferul a încercat să evite o femeie care traversa neregulamentar

Antena1, 22 noiembrie 2019 15:40

Accident grav în Neamț! Șoferul a încercat să evite o femeie care traversa neregulamentar

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 5 minute
21:40
Animalele domestice ieşite la pensie au o fermă unde pot să îmbătrânească liniştite, la Zărneşti. O fermă educatională unde copiii care nu au prilejul să vadă în fiecare zi iepuri, cai, capre sau purcei, pot veni şi vedea cum trăiesc animalele pe care le ştiu doar din cărţi.
21:40
Adevărul despre mama surorilor Ioanid a ieșit la iveală, în episodul 27 din primul sezon al serialului „Sacrificiul”. Povestea ei este tulburătoare.
Acum 15 minute
21:30
Autorităţile bucureştene fac o nouă promisiune. Construcţia Spitalului Metropolitan va începe la primăvară şi ar urma să fie gata în trei ani. Potrivit acestora, spitalul va fi a doua cea mai mare clădire din România, după Parlament.
Acum 30 minute
21:20
Două fotografii, făcute la distanță de 20 de ani, zero diferențe, Femeia care nu îmbătrânește a dezvăluit secretul tinereții veșnice.
21:20
Este oficial! Taylor Swift este cel mai bine plătit artist al anului! Potrivit clasamentului Forbes tânăra artistă a încasat în ultimul an 185 de milioane de dolari. Locul doi este ocupat însă de vechiul ei adversar, Kanye West care a făcut zeci de milioane de pe urma brandului său de pantofi....
Acum o oră
21:10
Despre accesorii se spune că sunt sarea şi piperul oricărei ţinute. Pentru doamne, bijuteriile rămân cel mai dorit cadou de Sărbători. Fie că sunt din argint, din materiale preţioase, cu sticla sau din pietre, ele asigură originalitatea şi rafinamentul. Cu atât mai mult dacă sunt lucrate manual.
21:10
Firmele de transport în comun vor fi obligate să asigure naveta tuturor elevilor până la şcoală şi înapoi. Este decizia pe care primul ministru a anunţat-o odată cu sancţiunile pentru operatorii de transport.
21:00
Sunt mulţi oameni care nu au ce pune pe masă de Sărbători, nu au o casă a lor sau nu au cu ce să se îmbrace pe timpul iernii. Se zice că de Crăciun, e bine să facem fapte bune, să devenim oameni mai buni. Este şi cazul patronilor unui magazin second-hand din Alba Iulia care au decis să doneze gratuit o parte din hainele de iarnă oamenilor nevoiaşi.
21:00
Urşii agresivi pot fi împuşcaţi pe loc de vânători, fără să mai fie nevoie de obţinerea unei autorizaţii. Legea a fost votată astăzi în Caamera Deputaţilor şi prevede inclusiv despăgubiri pentru cei cărora le sunt devastate gospodăriile de animalele sălbatice.
20:50
Sărbătorile nu mai înseamnă de mult doar un brad împodobit şi câteva cadouri. Cei mai mulţi dintre noi încearcă să transforme Crăciunul într-o poveste, chiar şi acasă, cu ajutorul decoraţiunilor. Brazii şi pernuţele cu paiete sunt în tendinţe în acest an în materie de decoraţiuni de Crăciun. Obiectele decorate cu blăniţă sunt vedetele sezonului. Patricia Novanc, manager marketing: Prin perniţe, de exemplu. Dacă vrem să aducem ceva în plus. Să alegem o pernita frumoasa şi cu paiete. Nu doar pe pe...
Acum 2 ore
20:40
Iubita lui What's Up face primele declaraţii după ce şi-au petrecut noaptea la poliţie. Ce s-a întâmplat, de fapt, acasă la Alice, dar şi la secţia de poliţie, aflăm chiar de la iubita artistului!
20:30
Alin Oprea i-a făcut avansuri lui Robert, pe față, în episodul 27 din primul sezon al serialului „Sacrificiul”, iar reacția fostului iubit al Ioanei l-a lăsat mască.
20:30
Mama Gela, interpretată de Virginia Rogin, și-a împărtășit filosofia în privința igienei personale și a făcut o previziune certă, în episodul 27 din primul sezon al serialului „Sacrificiul”.
20:20
Pentru doamna Lenuța, serviciul este o a doua casă. Cu modestie și dedicare, a arătat că poți face schimbări mari, din gesturi mici. Îngrijitoarea toaletei publice din Cetatea Alba Carolina a fost premiată, miercuri, de Primăria Alba Iulia.
20:10
Sâmbătă, la Antena 1, începând cu ora 23:15, filmul Star Wars: Ultimii Jedi se întoarce. Războiul stelelor - Episodul VIII este un film american epic de aventură spațială din 2017 scris și regizat de Rian Johnson.
19:50
Alexandru Cumpănașu este acuzat, printre altele, de „inducerea în eroare a organelor de anchetă şi a opiniei publice cu scopul de a obţine foloase materiale, respectiv capital electoral, tăinuirea de informaţii”. Cine îl vrea la închisoare pe unchiul Alexandrei Măceșanu?
19:50
Eroi de sacrificiu 2 (The Expendables 2) este un film american din 2012 regizat de Simon West. În rolurile principale joacă actorii Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Randy Couture, Terry Crews, Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis și Arnold Schwarzenegger.
Acum 4 ore
19:40
Mâncăruri de Crăciun, distruse cu clor! S-a întâmplat la Constanţa acolo unde inspectorii de la protecţia consumatorilor au descoperit ceaune întregi cu diferite preparate, care erau un pericol uriaş pentru clienţi. Fasolea, cârnaţii şi costiţele erau pregătite pe trotuar, în ligheane, iar data de expirare a produselor se schimba din pix.
19:10
În prima fotografie în care a apărut complet goală, Marilyn Monroe a fost departe de a avea o siluetă de invidiat. Dacă ar fi aspirat la o astfel de ședință foto în prezent, diva ar fi fost mai degrabă trimisă la sală și i-ar fi fost impus un regim alimentar strict.
19:00
Mama tinerei care a făcut patru copii cu un bărbat din Irak susține că nu și-a vândut fiica. Femeia, în opinia ei, consideră că a făcut închisoare nevinovată.
19:00
Un băiat de 14 ani cu o boală rară ce îi face pielea să cadă a reușit să emoționeze o lume întreagă atunci când a anunțat că nu își mai dorește să trăiască, sătul fiind de atâta suferință! Ce au făcut oamenii pentru a-I readuce zâmbetul pe buze puștiului?
18:50
Are deficiențe psihice și este imobilizată într-un scaun cu rotile. A devenit victima propriului tată. Bărbatul a profitat de lipsa de apărare a copilei și a violat-o. Drama a ieșit la lumină abia după ce fata a născut. Acum, justiția a hotărât că bărbatul va sta mai puțin în spatele gratiilor.
18:30
O tânără o acuză pe cea care a născut-o că a vândut-o! Atenţie, când fata avea doar 12 ani. Se pare că femeia ar fi dat-o pe copilă unui bărbat originar din Irak.
18:20
Un număr de 42 de primari, dintre care trei de la PNL şi 39 de la PSD, au semnat şi au trimis un memoriu în care îi cer ministrului Afacerilor de Interne menţinerea în funcţie a lui Carmen Ichim, care a deţinut postul de prefect al judeţului Buzău din 2017 şi până în prezent.
18:10
Cipriotul Marcos Baghdatis, în vârstă de 34 de ani, care s-a retras în acest an din circuitul ATP, a decis să devină antrenor şi face deja parte din staful care o pregăteşte pe Elina Svitolina.
18:10
Premierul francez Edouard Philippe a prezentat miercuri în mod detaliat un proict cu privire la o reformă a pensionării al Guvernului - sfârşitul regimurilor speciale, sistem universal cu puncte indexate în baza salariului, pensionarea la 64 de ani, modificări începând cu generaţia născută în 1975 -, ceea ce a făcut imediat CFDT să treacă în opoziţie, în a şaptea zi a unei greve care se consolidează, relatează AFP.
18:10
După ce testele PISA au scos la iveală faptul că un procent semnificativ de elevi din România suferă de analfabetism funcționa, numeroase voci au propus ca materia școlarilor să fie simplificată și redusă la un număr mai mic de ore pe săptămână. Reacțiile nu au întârziat să apară!
18:00
Angajaţii din învăţământ își vor putea lua zile libere pentru a sărbători Vinerea Mare, prima şi a doua zi de Paşti, precum şi prima şi a doua zi de Rusalii, în funcţie de data la care sunt celebrate acestea de cultul religios legal, creştin de care aparţin.
17:50
Bărbatul care a cumpărat la o licitaţie în luna noiembrie, cu 243.200 de dolari, jacheta din piele purtată de Olivia Newton-John în musicalul „Grease” i-a înapoiat-o actriţei.
17:50
Noua Comisie Europeană a prezentat în plenul Parlamentului European un Pact Ecologic European - ”Green Deal” pentru combaterea schimbărilor climatice şi protecţia mediului, propunând instituirea unui fond pentru tranziţie spre economia verde de 100 miliarde de euro pe următorii 7 ani.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.