Adevărul despre moartea lui Răzvan Cobanu: "A murit la 22:55, de Paște"

Antena1, 3 decembrie 2019 00:40

Ancheta este la final! Care este adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu!

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 6 ore
00:20
Asia Express - Jurnal de călătorie. Principalele obiective turistice din Taiwan sunt pline de culoare și captivante.
00:10
Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a pronunţat marţi pentru menţinerea lui Raed Arafat în funcţia de şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, considerând o eventuală demitere a sa „o mare greşeală”.
00:00
Daniel Budai și Irina Onescu au părăsit competiția de la Chefi la Cuțite! Iată gestul, de la final, făcut de chef Bontea care l-a salvat de la eliminare pe Bobi.
00:00
Concurenții rămași în competiția celui mai iubit show culinar își vor începe ziua cu același gând, acela de a se întoarce în bucătăria Chefi la cuțite, conștienți însă ca de data aceasta miza este una mult mai mare. La finalul ultimului battle va fi dezvăluit numele semifinaliștilor. Ediția a fost plină de emoții, dar și de tensiune.
Acum 8 ore
23:20
Chefii sunt puși în dificultate la degustarea preparatelor. ”Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine”, a spus Chef Sorin Bondea.
23:00
Nunta s-a transformat într-o experiență traumatizantă pentru o mireasaă. A fost luată la pumni, trasă de rochie și împinsă pe scări, în timpul petrecerii, de cavalerul de onoare!
23:00
O pereche de frați gemeni face senzație în Lagos, Nigeria. Deși au fost născuți la doar câteva minute diferență, unul este alb, iar altul este de culoare. Mama lor a povestit ce reacții a generat venirea lor pe lume.
22:40
La proba individuală de la duel, concurenții de la Chefi la cuțite sunt puși în fața roții cu ingrediente.
22:40
Gest neașteptat și emoționant la Chefi la cuțite. Daniel Budai a mâncat scrisoarea primită de la familia lui!
22:30
Părea mama perfectă, însă ascundea un secret rușinos! Când n-o vedea nimeni, femeie se poza în ipostaze sexy și folosea imaginile pentru a cunoaște băieți tineri pe internet. A fost prinsă în fapt, chiar la școala la care învăța fiica ei!
22:20
Emoții și lacrimi înainte de proba individuală de la duel. O parte dintre concurenți Chefi la cuțite plâng ca niște copii!
22:20
Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite, Gina Pistol, nu-și poate stăpâni lacrimile și sentimentele! Emoțiile sunt mari, iar cei trei chefi îi sar în ajutor și o iau în brațe.
22:00
Pentru un dentist din Statele Unite ale Americii o extracție dentară a fost un prilej de distracție. Când a aflat ce s-a întâmplat în timp ce ea era anesteziată, pacienta lui a suferit un șoc.
22:00
Și-a pierdut picioarele în 2015. Un accident de mașină a legat-o pentru tot restul vieții de un scaun cu rotile. Patru ani mai târziu, dreptatea încă nu s-a făcut. Asistentul maternal care o crește pe tânără de când era copil își urlă disperarea pe holurile instanței: „Amână, amână, se prescrie și la revedere!”
22:00
Momente extrem de tensionate la Chefi la Cuțite în timpul jurizării invitaților. La final, toate cele trei echipe au intrat la duel!
Acum 12 ore
21:30
A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la Cuțite, iar echipa circului Bellucci degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.
21:30
Mai multe atenţionări nowcasting de Cod galben de ceaţă şi, izolat, chiciură, au fost emise, marţi seara, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), pentru localităţi din nouă judeţe, valabile pe parcursul următoarelor ore.
21:10
O materie ar putea să revină la Bacalaureat. O petiţie pentru reintroducerea acesteia, ca probă opțională, realizată de Academia Română, Societatea de Studii Clasice şi Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii Bucureşti, a fost trimisă ministrului Educaţiei Monica Anisie.
21:10
Și-a scos virginitatea la vânzare pentru o sumă uriașă. Tânăra de 19 ani este superbă, vorbește trei limbi și are planuri mari pentru banii pe care îi va obține după prima noapte de amor.
21:01
Emoții și tensiune la cote maxime în bucătăria Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu mucește cot la cot cu concurenții, după ce și-a folosit ultima amuletă.
20:40
Rețete reproduse după fotografii, tema ultimului battle din sezonul șapte Chefi la Cuțite. ”Urăsc genul acesta de probe”, a spus Chef Dumitrescu.
20:30
Potrivit acestui proiect, părinții vor trebui să depună o cerere pe proprie răspundere prin care să solicite aceste zile libere și să precizeze motivul pentru care le solicită – fie că au copiii probleme de sănătate, fie că școlile sunt închise temporar din cauza condițiilor meteo.
20:20
Momente grele pentru Alexandru Comerzan de la Chefi la Cuțite. ”Fetița mea este la operație în Italia! Nu știu cum o să fie ziua de azi pentru mine”, a spus concurentul.
20:20
Liviu Dragnea rămâne după gratii de sărbători. Judecătorii de la Înalta Curte i-au respins cererea prin care încerca să scape de pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare. Fostul lider PSD se consideră nevinovat, iar avocaţii săi au transmis că mai are o speranţă. O nouă cale extraordinară de atac, care va fi însă judecată anul viitor.
20:00
Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a cunoscut durerea încă din copilărie, când o tragedie i-a distrus familia.
19:50
O dublă crimă a adus groaza într-un sat din județul Satu Mare. Două femei, vecine, au fost găsite fără suflare. Urmele găsite pe trupurile victimelor descriu sfârșitul violent al celor două.
19:20
Scene incredibile s-au petrecut a o școală din comuna vâlceană Laloşu. Doi băieţi, unul de clasa a III-a şi altul de clasa a IV-a, ar obişnui să-şi bată colegii şi să mimze acte sexuale în clasă, în curtea şcolii şi în toalete.   
19:20
Regina fitnessului este, de azi, în război cu celebrul Raffaello! Vi-l aduceți aminte pe Raffa, salvatorul frumoasei Miss Irinei? Ei bine, după acel scandal care a şocat întreaga ţară, Raffaello a început o relaţie cu Regina Fitness-ului, pe nume Alexandra. Însă în urmă cu câteva zile, tânăra a descoperit că Raffaello o înșală! Cu cine credeți?
19:20
Există tot felul de discuții, glume și controverse cu referire la lipsa de sex ce apare în special la cuplurile căsătorite, dar nu numai. Ți-ai pus vreodată întrebarea „de ce nu mai vrea să facă dragoste cu mine” și care este adevăratul motiv pentru care partenerul tău de viață refuză o partidă de amor?
19:00
Gheorghe Dincă a început să vorbească. Monstrul din Caracal a povestit, cu lux de amănunte, ce i-a făcut Luiza Melencu complicelui său, Ștefan Risipițeanu, încercând să scape din mâinile violatorului.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.