Cum ieşim cu maşinadin iarnă fără să ruginească caroseria. Greşelile banale pe care le fac şoferii

Adevarul (Romania), 3 decembrie 2019 04:30

Rugina este fără îndoială unul dintre cei mai mari duşmaniai maşinii. Şi cea mai mică zgârietură sau lovitură pot conduce la ruginireacaroseriei, iar odată cu venirea iernii, acest proces este accelerat deumiditatea crescută şi de sărurile de deszăpezire.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
15:15
Cel mai popular site pentru adulţi a publicat raportul său anual, care oferă o privire asupra tendinţelor de căutare ale internauţilor.
15:15
Premierul Ludovic Orban a reiterat joi că toate calculele pensiilor trebuie bazate pe principiul contributivităţii, singurul sistem diferenţiat privind pensiile militarilor.
15:15
Sute de oi, însoţite de măgari, şi mânate de un cioban, au tranzitat centrul municipiului Alexandria, blocând pentru câteva minute traficul rutier.
15:15
Filmul de promovare a judeţului Călăraşi a ajuns la peste 180.000 de vizualizări. Consiliul Judeţean a prezentat varianta care însumează 16 minute de călătorie prin judeţ. Drum bun spre frumuseţile Călăraşiului! urează autorităţile judeţene tuturor celor care ajung în Bărăgan.
15:15
În acest an, organizatorii festivalului NEVERSEA au decis să doneze Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa aparatură medicală în valoare de peste 20.000 de euro. Investiţia făcută de festivalul NEVERSEA va contribui la acţiunile de salvare a pacienţilor de către personalul medical.
15:15
Judecătorii auanulat rechizitoriul, actele de urmărire penală şi probele într-un dosar de abuz în serviciu şi fals intelectual după ce au constatat căParchetul Judecătoriei Galaţi şi-a încălcat atribuţiile, anchetândun caz care era de competenţa DNA.
15:15
Autorităţile judiciare din Marea Britanie au cerut transferarea într-un penitenciar din România a lui Ilie Răzvan Ciubotaru, un bărbat din Bacău care, printr-o hotărâre judecătorească pronunţată de Curtea Coroanei din Basildon, a primit 10 ani de închisoare pentru viol.
15:15
Ministerul Dezvoltării a efectuat o serie de controale la unele obiective de investiţii finanţate prin PNDL pentru care s-au transmis solicitări de transfer a sumelor alocate de la bugetul de stat în perioada septembrie-decembrie 2019, în vederea verificării exactităţii şi realităţii datelor transmise de beneficiari cu situaţia din teren.
Acum o oră
15:00
Un importator român de peşte şi fructe de mare este nevoit să arunce câte 2% din fiecare transport, pentru că nu respectă normele de calitate. Controalele interne se realizează etapizat şi durează între 2 şi 10 ore.
15:00
Un prezentatorimportant de la postul american de ştiri Fox News, un canal conservatorcunoscut pentru loialitatea sa faţă de Casa Albă, l-a criticat dur pe DonaldTrump pentru că a condus cel mai mare atac direct asupra libertăţii presei, dinistoria Americii, informează The Guardian.
14:45
Un savant de la Harvard Medical School spune că îmbătrânirea ar putea fi reversibilă şi la oameni dar întâi metoda va fi testată pe cini.
14:45
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, că două dintre proictele pe care Guvernul şi-a asumat răspundere sunt în procedură parlamentară, ceea ce ar reprezenta un conflict juridic de natură constituţională. PSD va contesta la CCR legea care abrogă OUG 51/ 2019 şi legea care prorogă unele termene din justiţie.
14:45
Un bărbat din oraşul Ţăndărei, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, a fost capturat de poliţiştii ialomiţeni.
14:45
Secţia de procurori a CSM discută în şedinţa programată în 12 decembrie propunerea de delegare în funcţia de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a procurororului Ilie Nariţa.
14:45
Revenirea la sistemul de alegere a primarilor în două tururi de scrutin este panaceul de pe agenda tuturor celor care nu susţin PSD ori UDMR. Un simplu exerciţiu de gândire non-partizană, din postura de „advocatus diaboli”, reliefează câteva puncte forte ale sistemului actual care funcţionează din 2012, în comparaţie cu reforma cerută în special de USR PLUS.
Acum 2 ore
14:30
Oana Roman a cunoscut suferinţa sub toate formele ei în ultima perioadă. Fiica lui Petre Roman a trecut însă peste tot şi a mers mai departe, fără nostalgii, fără regrete.
14:30
Ioan Aurel Pop intervine în scandalul care s-a declanşat înjurul licitaţiei de luni, 16 decembrie, de la sediul Historic, cu manuscrise deEliade, Cioran şi Blaga.
14:30
Un număr de 21 de posturi pentru specialişti sunt scoase la concurs de către Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Medicină Internă, Pediatrie, Neonatologie, Radiolgie, Neurologie, Cardiologie şi Anestezie Terapie Intensivă sunt doar câteva dintre secţiile unităţii care au nevoie de personal medical.
14:15
Aplicaţia de mesagerie care face parte din suita Facebook a anunţat că nu va mai putea fi folosită pe telefoane mai vechi, anunţă site-ul britanic Independent, citat de Digi24.
14:15
La concertul Deep Purple din Cluj au fost prezenţi mai mult de 7.000 de fani ai muzicii rock. Legendara trupă şi-a surprins publicul cu fragmente din George Enescu.
14:15
Un număr de 1.268.077 persoane din grupele la risc au fost vaccinate antigripal până pe 8 decembrie cu vaccin distribuit de Ministerul Sănătăţii, informează Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.
14:15
Secţia de procurori a Consiliului Superior a Magistraturii are joi, 12 decembrie, pe ordinea de zi delegarea unui nou procuror în funcţia şef al Serviciului Teritorial Alba Iulia din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie
14:15
Premierul Ludovic Orban a declarat joi, după ce PSD a anunţat că va depune un amendament la legea bugetului sau proiect de lege pentru dublarea alocaţiilor copiilor, că PSD putea face acest lucru în ultimii 3 ani cât a fost la guvernare.
14:15
Continuă jocurile de importanţă strategică şi dimensiune globală. Uitaţi două deschideri cel puţin surprinzătoare făcute de Turcia, intrată acum în rândul marilor actori ai politicii internaţionale.
14:00
Mobilierul de pe holul unei grădiniţe a fost mutat la ordinul expres al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, în urma incidentului în care un copil a fost rănit de dărâmarea unui dulap de care s-a agăţat.
14:00
Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi vor folosi în următoarele trei luni ochelarii VR pentru a le arăta cetăţenilor cum acţionează spărgătorii de case. În următoarele trei luni, călărăşenii vor avea ocazia să fie martorii unui jaf virtual.
14:00
Un incendiu a izbucnit joi la bordul unicului portavion rus, Amiral Kuzneţov, în timpul unor lucrări pe navă, aflată la chei, la Murmansk, ultimul incident dintr-o lungă listă în Marina rusă, relatează AFP.
14:00
Un bărbat din Oltina şi-a bătut miercuri seara concubina până a lăsat-o lată. Dimineaţa, a constatat că femeia nu mai mişcă.
13:45
Un tâlhar de 23 de ani, deosebit de periculos, a fost condamnat după ce a bătut cu sălbăticie un adolescent şi l-a jefuit în centrul oraşului.
13:45
Evenimentul este finanţat de Primăria municipiului Galaţi, organizarea fiind atribuită printr-o licitaţie publică. Toate concertele şi activităţile se vor desfăşura în Grădina Publică din Galaţi, zilnic, în intervalul 13-22 decembrie 2019, între orele 11,00-23,00.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.