Scandalul Euroins: şoferii reclamă întârzieri intenţionate la plata despăgubirilor aferente poliţelor RCA

Adevarul (Romania), 3 decembrie 2019 05:00

Societatea de asigurări Euroins intră sub lupa autorităţilor pentru încălcarea dispoziţiile legale în materie de RCA afectând astfel grav drepturile asiguraţilor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
15:00
Un importator român de peşte şi fructe de mare este nevoit să arunce câte 2% din fiecare transport, pentru că nu respectă normele de calitate. Controalele interne se realizează etapizat şi durează între 2 şi 10 ore.
15:00
Un prezentatorimportant de la postul american de ştiri Fox News, un canal conservatorcunoscut pentru loialitatea sa faţă de Casa Albă, l-a criticat dur pe DonaldTrump pentru că a condus cel mai mare atac direct asupra libertăţii presei, dinistoria Americii, informează The Guardian.
Acum 30 minute
14:45
Un savant de la Harvard Medical School spune că îmbătrânirea ar putea fi reversibilă şi la oameni dar întâi metoda va fi testată pe cini.
14:45
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, că două dintre proictele pe care Guvernul şi-a asumat răspundere sunt în procedură parlamentară, ceea ce ar reprezenta un conflict juridic de natură constituţională. PSD va contesta la CCR legea care abrogă OUG 51/ 2019 şi legea care prorogă unele termene din justiţie.
14:45
Un bărbat din oraşul Ţăndărei, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, a fost capturat de poliţiştii ialomiţeni.
14:45
Secţia de procurori a CSM discută în şedinţa programată în 12 decembrie propunerea de delegare în funcţia de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a procurororului Ilie Nariţa.
14:45
Revenirea la sistemul de alegere a primarilor în două tururi de scrutin este panaceul de pe agenda tuturor celor care nu susţin PSD ori UDMR. Un simplu exerciţiu de gândire non-partizană, din postura de „advocatus diaboli”, reliefează câteva puncte forte ale sistemului actual care funcţionează din 2012, în comparaţie cu reforma cerută în special de USR PLUS.
Acum o oră
14:30
Oana Roman a cunoscut suferinţa sub toate formele ei în ultima perioadă. Fiica lui Petre Roman a trecut însă peste tot şi a mers mai departe, fără nostalgii, fără regrete.
14:30
Ioan Aurel Pop intervine în scandalul care s-a declanşat înjurul licitaţiei de luni, 16 decembrie, de la sediul Historic, cu manuscrise deEliade, Cioran şi Blaga.
14:30
Un număr de 21 de posturi pentru specialişti sunt scoase la concurs de către Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Medicină Internă, Pediatrie, Neonatologie, Radiolgie, Neurologie, Cardiologie şi Anestezie Terapie Intensivă sunt doar câteva dintre secţiile unităţii care au nevoie de personal medical.
14:15
Aplicaţia de mesagerie care face parte din suita Facebook a anunţat că nu va mai putea fi folosită pe telefoane mai vechi, anunţă site-ul britanic Independent, citat de Digi24.
14:15
La concertul Deep Purple din Cluj au fost prezenţi mai mult de 7.000 de fani ai muzicii rock. Legendara trupă şi-a surprins publicul cu fragmente din George Enescu.
14:15
Un număr de 1.268.077 persoane din grupele la risc au fost vaccinate antigripal până pe 8 decembrie cu vaccin distribuit de Ministerul Sănătăţii, informează Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.
14:15
Secţia de procurori a Consiliului Superior a Magistraturii are joi, 12 decembrie, pe ordinea de zi delegarea unui nou procuror în funcţia şef al Serviciului Teritorial Alba Iulia din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie
14:15
Premierul Ludovic Orban a declarat joi, după ce PSD a anunţat că va depune un amendament la legea bugetului sau proiect de lege pentru dublarea alocaţiilor copiilor, că PSD putea face acest lucru în ultimii 3 ani cât a fost la guvernare.
14:15
Continuă jocurile de importanţă strategică şi dimensiune globală. Uitaţi două deschideri cel puţin surprinzătoare făcute de Turcia, intrată acum în rândul marilor actori ai politicii internaţionale.
Acum 2 ore
14:00
Mobilierul de pe holul unei grădiniţe a fost mutat la ordinul expres al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, în urma incidentului în care un copil a fost rănit de dărâmarea unui dulap de care s-a agăţat.
14:00
Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi vor folosi în următoarele trei luni ochelarii VR pentru a le arăta cetăţenilor cum acţionează spărgătorii de case. În următoarele trei luni, călărăşenii vor avea ocazia să fie martorii unui jaf virtual.
14:00
Un incendiu a izbucnit joi la bordul unicului portavion rus, Amiral Kuzneţov, în timpul unor lucrări pe navă, aflată la chei, la Murmansk, ultimul incident dintr-o lungă listă în Marina rusă, relatează AFP.
14:00
Un bărbat din Oltina şi-a bătut miercuri seara concubina până a lăsat-o lată. Dimineaţa, a constatat că femeia nu mai mişcă.
13:45
Un tâlhar de 23 de ani, deosebit de periculos, a fost condamnat după ce a bătut cu sălbăticie un adolescent şi l-a jefuit în centrul oraşului.
13:45
Evenimentul este finanţat de Primăria municipiului Galaţi, organizarea fiind atribuită printr-o licitaţie publică. Toate concertele şi activităţile se vor desfăşura în Grădina Publică din Galaţi, zilnic, în intervalul 13-22 decembrie 2019, între orele 11,00-23,00.
13:30
Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (37 de ani), a strălucit la recepţia diplomatică găzduită de regina Elisabeta a II-a (93 de ani). Soţia prinţului William (37 de ani) a purtat tiara cu diamante a prinţesei Diana.
13:30
Poliţiştii gorjeni au organizat, ieri, mai multe acţiuni pentru combatarea tăierilor ilegale de brazi de Crăciun.
13:30
Premierul Ludovic Orban a declarat joi, în Parlament, cu ocazia prezentării proiectelor de legi pe care Guvernul urmează să şi le asume, că România nu poate reduce brusc deficitul, aşa cum a cerut USR, fără a lua măsuri de austeritate.
13:30
Boris Johnson va câştiga probabil alegerile anticipate din Marea Britanie, chiar dacă majoritatea britanicilor nu îl simpatizează. El este considerat însă un rău mai mic în comparaţie cu Jeremy Corbyn.
13:30
Primăria Focşani nu va primi bani pentru o serie de  lucrări realizate prin PNDL, după ce corpul de control al ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, care se află în aceste zile la Focşani, a găsit nereguli la investiţiile derulate.
Acum 4 ore
13:00
Trei candidaţi s-au înscris în cursa pentru fotoliul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Printre ei, şi actualul interimar.
13:00
Magistraţii timişoreni au pronunţat sentinţa finală în dosarul exploziei din octombrie 2010, de pe strada Cloşca, din Timişoara, din cauza căreia a murit o tânără de 21 de ani şi a fost rănit grav un băiat de 16 ani. Judecătorii Curţii de Apel Timişoara nu au găsit niciun vinovat.
13:00
Rămăşiţe umane au fost găsite pe mare, în largul vârfului de sud al continentului american, la locul ”dispariţiei” unui avion militar chilian, de negăsit de două zile, la bordul căruia se aflau 38 de persoane, a anunţat un oficial regional, relatează AFP.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.