Ninsori și ploi în România! Unde va ninge ca în povești, în următoarele zile, și cum va fi vremea de Sfântul Nicolae

Antena1, 3 decembrie 2019 08:10

Ninsori, ploi, lapoviță și frig sunt anunțate în România, potrivit Adminstraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), ce a publicat estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţilor pentru intervalul 2 - 15 decembrie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 30 minute
19:30
Descoperire șocantă făcută la o celebră universitate unde învață mii de studenți! Câțiva tiner au fost descoperiți stând într-o groapă destinata unui mormint, dintr-un motiv cât se poate de bizar! Ce i-a determinat pe tineri să recurgă la un asemenea gest?
19:20
Pădurarii cu atribuţii de pază vor putea fi dotaţi cu armament de serviciu, letal sau neletal, după ce legea în acest sens a fost promulgată, luni, de președintele Klaus Iohannis.
Acum o oră
19:00
Moțiunea simplă împotriva ministrului de Finanțe Florin Cîțu a fost trecut în Senat.
19:00
Ion Iliescu a oferit un interviu agenţiei de presă TASS din Rusia, la 30 de ani de la Revoluţia Română. Fostul președinte a vorbit despre Decembrie 1989, situaţia din PSD şi despre relaţiile dintre Bucureşti şi Moscova.
18:50
Copilul care nu ar fi trebuit să trăiască. Când l-a văzut prima oară, mama lui a crezut că a fost blestemată. Acum, îli dă seama că micuțul ei este un miracol.
18:50
Fata Morgana, artista care se lansa cu piesa Hai liberare, își arată la TV cuibușorul de nebunii, dar face dezvăluiri și din trecutul ei tumultos.
Acum 2 ore
18:40
Într-o iubire dincolo de moarte, ea nu-i poate şopti acum decât un bun rămas pentru că "adio" este cuvântul pe care Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, nu îl poate rosti, atunci când vorbeşte despre el! Mihai i-a fost soţ, idol, prieten, iubit. Pentru că, între Simona Secrier şi Mihai Constantinescu a fost o dragoste. nepământeană.
18:40
Doi adolescenți îndrăgostiți, în vârstă de 16 ani, respectiv 19 ani, au fost găsiți morți, luni dimineață, într-o mașină parcată pe o stradă lăturalnică din comuna Secuieni, judeţul Bacău.
18:30
Moment istoric pentru creștinii din întreaga lume, după ce s-a aflat un detaliu complet neașteptat despre ieslea în care s-a născut Iisus Hristos, în urmă cu mai bine de 2.000 de ani!
18:20
Moartea lui Mihai Constantinescu a adus multă durere în inimile tuturor românilor. Aproape șase luni au încercat medicii să îl pună pe picioare, însă, din nefericire, organismul artistului a cedat. A fost ziua în care soţia lui, Simona, a simţit cum întregul ei univers s-a sfărâmat. A fost ziua în care a ştiut că viaţa ei nu va mai fi niciodată ca înainte.
18:10
Avertisment neașteptat venit din partea oamenilor de știință! Se pare că omenirea se află în fața unui uriaș pericol, cu consecințe extrem de grave în viitor. Despre ce situație de criză este vorba?
18:10
O mireasă și un mire s-au făcut de rușine la nuntă, cu cel mai indecent tort posibil. O imagine a desertului a generat numeroase critici pe internet.
18:00
Este testul ce i-a înnebunit pe internauți! Cât timp îți ia să găsești câinele din imaginea plină cu urși polari? Cei mai mulți care încearcă abandonează.
18:00
Anca Serea şi Adi Sînă, împreună cu cei șase copii ai lor, s-au mutat în casă nouă. Celebrii părinţi şi-au dorit o locuinţă mai spaţioasă, pentru ca fiecare copil să aibă propria cameră.
17:50
„Provocarea scaunului” este un truc devenit viral pe internet și mai ales pe TikTok. Un specialist în antropometrie explică de ce este mai dificilă pentru bărbați decât pentru femei să facă mișcarea cu scaunul.
17:50
Casa ei este un adevărat curcubeu de culori, iar în fiecare cameră există câte un obiect cu o poveste extraordinară, în spate. Regina colorată a instagramului şi-a arătat casa din poveşti în care locuieşte împreună cu logodnicul ei, un chef cunoscut.
Acum 4 ore
17:40
Un bărbat a scos un porc în spatele blocului și a început să-l tranșeze printre mașinile parcate. Alertați de vecinii indignați, polițiștii i-au dat o amendă usturătoare. Ce preț a plătit orădeanul care a vrut cârnați de porc făcuți în casă?
17:30
Situaţie revoltătoare la Târgu Jiu. O pictură murală dintr-o biserică monument istoric, a fost distrusă pentru o centrală termică. Muncitorii au montat sistemul de încălzire peste o pictură veche de 200 de ani în care au dat şi o gaură pentru horn.
17:30
Un culturist din Kazahstan se va căsători cu o păpușă pentru adulți, pe nume Margo, după ce a plătit pentru ca iubitei lui artificiale să i se facă o operație estetică.
17:20
Ce contează un Nobel atunci când vine vorba de a preda în România? Nimic! Un studiu recent demonstrează criteriile absurde ce trebuie îndeplinite pentru a primi titlul de profesor universitar.
17:20
Se apropie Sărbătorile aşa că majoritatea oraşelor mari dar şi mai mici s-au împodobit corespunzător. De la Constanţa până la Cluj, nu există stradă principală care să nu fie decorată ca în poveşti.
17:20
Potrivit ANM, vremes se menține caldă în următoarea perioadă, tempetaurile maxime fiind peste normalul acestei perioade. Meteo 9 - 22 decembrie 2019.
17:20
Alertă în Galaţi! O puternică explozie a zguduit în această după-amiază cartierul Micro 17 din oraş şi a avariat cinci maşini. Deflagraţia s-a produs la o fostă staţie peco transformată de câţiva ani în spălătorie auto şi a fost urmată de un incendiu puternic.
17:00
Codul Rutier ar putea fi modificat, astfel încât autobuzele STB din București să poată circula pe liniile de tramvai, pentru fluidizarea circulației.
16:50
Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că nu toată lumea poate beneficia tot timpul de creșteri salariale și că anul 2020 trebuie să fie unul al reechilibrării bugetare.
16:40
O cursă a companiei Tarom pe ruta București - Iași s-a sfârșit „în câmp”. Pasagerii a fost părăsiți pe aeroportul din Suceava. Ulterior, după mult haos, aceștia au ajuns cu un autocar până la Iași.
16:40
Un bărbat a întârziat câteva ore la propria sa nuntă, iar când a ajuns la eveniment a suferit un șoc. Mireasa l-a lăsat mască.
16:40
Antonia și-a șocat fanii, în mijlocului unui concert susținut în acest weekend. Artista și-a oprit recitalul și a ieșit de pe scenă, înjurând.
16:40
Doi hackeri români au reușit să facă o avere de peste 4.5 milioane de dolari după ce au găsit o metodă complet neașteptată de-a goli conturile!
16:20
Un medic român educat în Statele Unite ale Americii, prodecan în California și supraspecializat în cancerul la creier, se chinuie de 12 luni, alături de soțul ei psihiatru, să-și echivaleze studiile în România.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.