Doamne, Dumnezeule! O femeie însărcinată și un bărbat au avut o moarte cumplită, pe o șosea din Cluj! Atenție, imagini tulburătoare! Video

Antena1, 3 decembrie 2019 08:40

O femeie însărcinată şi un bărbat au murit, iar o altă persoană a fost grav rănită într-un accident ce a avut loc pe o șosea din Cluj, după ce un autocamion a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină ce circula regulamentar.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 5 minute
20:00
Peste 200 de bătrâni din Galaţi s-au călcat în picioare în această dimineaţă pentru un loc la Revelionul Pensionarilor. Asta deşi erau locuri pentru toată lumea, pentru că primăria a pus în vânzare peste o mie de bilete.
Acum 15 minute
19:50
Institutul Naţional de Statistică tocmai a publicat cele mai recente date, cele pe luna octombrie. Şi putem contura deja două concluzii. Pentru început vă spunem că din octombrie anul trecut şi până acum, salariul mediu net a crescut cu aproape 400 de lei. Dar în continuare sunt diferenţe uriaşe între cele mai mari şi cele mai mici salarii.
19:50
Tragedie într-o zonă populară în rândul turiştilor! Cel puţin 5 oameni au murit iar 18 au fost răniţi după ce un vulcan a erupt pe Insula Albă din Noua Zeelandă. Aproximativ 50 de turişti străini se aflau acolo la momentul erupţiei.
19:50
Mădălina Palade, fata în vârstă de 16 ani din județul Bacău care a murit alături de iubitul e în vârstă de 19 ani, în mașina lui, a trăit o dramă cumplită.
19:50
Cinematografia românească a mai luat un premiu. Mai exact, "Cadoul de Crăciun", în regia lui Bogdan Mureşanu, a fost desemnat, sâmbătă, la Academia Europeană de Film, cel mai bun scurtmetraj european al anului. Gala a avut loc la Berlin. Din distribuţie fac parte Adrian Văncică şi Ioana Flora, iar acţiunea se petrece în seara de 20 decembrie 1989. Povestea porneşte de la scrisoarea unui băieţel către Moş Crăciun, în care copilul dezvăluie ce îşi doresc părinţii săi de sărbători. Ulterior, tatăl...
Acum o oră
19:30
Descoperire șocantă făcută la o celebră universitate unde învață mii de studenți! Câțiva tiner au fost descoperiți stând într-o groapă destinata unui mormint, dintr-un motiv cât se poate de bizar! Ce i-a determinat pe tineri să recurgă la un asemenea gest?
19:20
Pădurarii cu atribuţii de pază vor putea fi dotaţi cu armament de serviciu, letal sau neletal, după ce legea în acest sens a fost promulgată, luni, de președintele Klaus Iohannis.
Acum 2 ore
19:00
Moțiunea simplă împotriva ministrului de Finanțe Florin Cîțu a fost trecut în Senat.
19:00
Ion Iliescu a oferit un interviu agenţiei de presă TASS din Rusia, la 30 de ani de la Revoluţia Română. Fostul președinte a vorbit despre Decembrie 1989, situaţia din PSD şi despre relaţiile dintre Bucureşti şi Moscova.
18:50
Copilul care nu ar fi trebuit să trăiască. Când l-a văzut prima oară, mama lui a crezut că a fost blestemată. Acum, îli dă seama că micuțul ei este un miracol.
18:50
Fata Morgana, artista care se lansa cu piesa Hai liberare, își arată la TV cuibușorul de nebunii, dar face dezvăluiri și din trecutul ei tumultos.
18:40
Într-o iubire dincolo de moarte, ea nu-i poate şopti acum decât un bun rămas pentru că "adio" este cuvântul pe care Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, nu îl poate rosti, atunci când vorbeşte despre el! Mihai i-a fost soţ, idol, prieten, iubit. Pentru că, între Simona Secrier şi Mihai Constantinescu a fost o dragoste. nepământeană.
18:40
Doi adolescenți îndrăgostiți, în vârstă de 16 ani, respectiv 19 ani, au fost găsiți morți, luni dimineață, într-o mașină parcată pe o stradă lăturalnică din comuna Secuieni, judeţul Bacău.
18:30
Moment istoric pentru creștinii din întreaga lume, după ce s-a aflat un detaliu complet neașteptat despre ieslea în care s-a născut Iisus Hristos, în urmă cu mai bine de 2.000 de ani!
18:20
Moartea lui Mihai Constantinescu a adus multă durere în inimile tuturor românilor. Aproape șase luni au încercat medicii să îl pună pe picioare, însă, din nefericire, organismul artistului a cedat. A fost ziua în care soţia lui, Simona, a simţit cum întregul ei univers s-a sfărâmat. A fost ziua în care a ştiut că viaţa ei nu va mai fi niciodată ca înainte.
18:10
Avertisment neașteptat venit din partea oamenilor de știință! Se pare că omenirea se află în fața unui uriaș pericol, cu consecințe extrem de grave în viitor. Despre ce situație de criză este vorba?
18:10
O mireasă și un mire s-au făcut de rușine la nuntă, cu cel mai indecent tort posibil. O imagine a desertului a generat numeroase critici pe internet.
Acum 4 ore
18:00
Este testul ce i-a înnebunit pe internauți! Cât timp îți ia să găsești câinele din imaginea plină cu urși polari? Cei mai mulți care încearcă abandonează.
18:00
Anca Serea şi Adi Sînă, împreună cu cei șase copii ai lor, s-au mutat în casă nouă. Celebrii părinţi şi-au dorit o locuinţă mai spaţioasă, pentru ca fiecare copil să aibă propria cameră.
17:50
„Provocarea scaunului” este un truc devenit viral pe internet și mai ales pe TikTok. Un specialist în antropometrie explică de ce este mai dificilă pentru bărbați decât pentru femei să facă mișcarea cu scaunul.
17:50
Casa ei este un adevărat curcubeu de culori, iar în fiecare cameră există câte un obiect cu o poveste extraordinară, în spate. Regina colorată a instagramului şi-a arătat casa din poveşti în care locuieşte împreună cu logodnicul ei, un chef cunoscut.
17:40
Un bărbat a scos un porc în spatele blocului și a început să-l tranșeze printre mașinile parcate. Alertați de vecinii indignați, polițiștii i-au dat o amendă usturătoare. Ce preț a plătit orădeanul care a vrut cârnați de porc făcuți în casă?
17:30
Situaţie revoltătoare la Târgu Jiu. O pictură murală dintr-o biserică monument istoric, a fost distrusă pentru o centrală termică. Muncitorii au montat sistemul de încălzire peste o pictură veche de 200 de ani în care au dat şi o gaură pentru horn.
17:30
Un culturist din Kazahstan se va căsători cu o păpușă pentru adulți, pe nume Margo, după ce a plătit pentru ca iubitei lui artificiale să i se facă o operație estetică.
17:20
Ce contează un Nobel atunci când vine vorba de a preda în România? Nimic! Un studiu recent demonstrează criteriile absurde ce trebuie îndeplinite pentru a primi titlul de profesor universitar.
17:20
Se apropie Sărbătorile aşa că majoritatea oraşelor mari dar şi mai mici s-au împodobit corespunzător. De la Constanţa până la Cluj, nu există stradă principală care să nu fie decorată ca în poveşti.
17:20
Potrivit ANM, vremes se menține caldă în următoarea perioadă, tempetaurile maxime fiind peste normalul acestei perioade. Meteo 9 - 22 decembrie 2019.
17:20
Alertă în Galaţi! O puternică explozie a zguduit în această după-amiază cartierul Micro 17 din oraş şi a avariat cinci maşini. Deflagraţia s-a produs la o fostă staţie peco transformată de câţiva ani în spălătorie auto şi a fost urmată de un incendiu puternic.
17:00
Codul Rutier ar putea fi modificat, astfel încât autobuzele STB din București să poată circula pe liniile de tramvai, pentru fluidizarea circulației.
16:50
Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că nu toată lumea poate beneficia tot timpul de creșteri salariale și că anul 2020 trebuie să fie unul al reechilibrării bugetare.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.