Cele mai norocoase zodii în 2020. Va fi cel mai bun an pentru Leu şi alţi trei nativi

Adevarul (Romania), 5 decembrie 2019 00:15

2020 este un an plin de reuşite în plan profesional şi financiar, astfel că unele zodii se vor umple de bani. Nici la capitolul dragoste nu vor exista restricţii, căci anul viitor aduce oficializări ale relaţiilor, evenimente importante şi declaraţii de iubire ca în filme. Pentru zodia Leu va fi cel mai bun an şi nu este singura.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
11:30
Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Corina Corbu, a afirmat, miercuri, în plenul Curţii Constituţionale a României, că Instanţa supremă nu a adăugat la lege şi nu a alterat dispoziţiile legale cu privire la compunerea completurilor de judecată în materie penală.
11:30
Procesul „Timişoara” a început în 2 martie 1990 şi a ţinut până în 1991.  Inculpaţii au aparţinut Miliţiei, Securităţii şi PCR. Nimeni din Armată nu a fost inculpat din „Lotul Timişoara”
Acum 30 minute
11:15
Vasilică Potecă va fi noul prefect al judeţului Hunedoara. Fostul administrator public al Devei şi membru al PNL îi va lua locul lui Fabius Kiszely.
11:15
Preţul cărnii de porc s-a dublat în acest an, iar anul viitor s-ar putea tripla, pentru că aproape jumătate din proteina acestei planete a dispărut din cauza pestei porcine africane, susţine preşedintele Asociaţiei Române a Cărnii (ARC), Radu Timiş.
11:15
Fotograful Cornel Brad vorbeşte, la Adevărul Live, de la ora 11.00, despre expoziţia de portrete fotografice „Oameni.Putere.România.Revoluţie”, proiect pentru care a fotografiat numeroase personalităţi care au jucat un jucat un rol important la Revoluţia din 1989.
11:15
În top 10 cele mai populare căutări ale anului regăsim evenimente care au definit anul 2019, precum alegerile prezidenţiale şi cele europarlamentare, dar şi meciul de fotbal România - Suedia.
11:15
ITM Călăraşi a efectuat, în perioada 2-6 decembrie, zeci de controale în mai multe domenii de activitate, printre care comerţ, construcţii, transporturi, restaurante şi baruri, alimentaţie publică, agricultură,. Pentru neregulile descoperite au fost aplicate amenzi în valoare de 66.000 de lei.
11:15
Gheorghe Dincă a fost adus miercuri la sediul DIICOT pentru a fi confruntat cu presupusul complice, Ştefan Risipiţianu, pentru că cel din urmă nu recunoaşte acuzaţiile de viol, a anunţat avocatul Claudiu Lascoschi. Aceasta ar putea fi printre ultimele proceduri, înainte ca dosarul să fie trimis în judecată.
11:15
Încă un dosar greu ”cade victimă” deciziei Curţii Constituţionale din 2016 privind neconstituţionalitatea probelor administrate cu sprijinul SRI. Curtea de Apel Alba Iulia a admis un rechizitoriu al procurorilor DIICOT, vizând activitatea unei grupări infracţionale organizate, doar după ce înregistrările realizate cu suportul SRI au fost îndepărtate de anchetatori.
11:15
Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost bătut şi tâlhărit de doi prieteni mai tineri, cu care a băut şi a mâncat. Bărbatul tocmai luase salariul şi avea la el 1.000 de lei, bani din care, spune el, a plătit consumaţia la restaurant.
11:15
Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a declarat miercuri că proiectul privind plafoanele bugetare pentru anul 2020, care conţine şi interdicţia cumulului pensiei cu salariul de stat, va fi trimis astăzi Parlamentului, urmând ca Guvernul să-şi asume răspunderea pentru acesta.
11:15
Rezultatele analizelor din laboratorul FBI ar indica în mod clar că oasele de la liziera din Caracal nu aparţin Luizei Melencu. Ce spun mama şi bunicul fetei.
Acum o oră
11:00
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de retragerea candidaturii Adinei Florea pentru şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, urmând ca procedura să fie reluată.
11:00
Angajaţii Direcţiei Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa au demarat lucrările de reparaţii la podeţul suspendat aflat în apropierea Lacului Tăbăcărie.
11:00
Joi, 12 decembrie 2019, ora 17.30,  la sediul Bibliotecii Judeţene „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa, Sala Multimedia (etaj I) are loc o nouă întâlnire a Clubului de filosofie.
11:00
Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date  AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate, astăzi, 288 de locuri de muncă.
11:00
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a respins cererea judecătorului constituţional Gheorghe Stan de rezervare a unui post la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie (SIIJ).
11:00
Un băieţel de aproape 2 ani lăsat de părinţi la creşă pentru prima dată a ajuns acasă plin de vânătăi şi de zgârieturi pe gât şi pe mânuţe. Conducerea creşei le-a spus părinţilor că băieţelul s-ar fi lovit după ce a căzut, însă acum Poliţia şi Centrul Bugetar de Creşe din Cluj au deschis anchete care o privesc pe asistenta instituţiei.
11:00
Poliţiştii de la transporturi au derulat o acţiune, pe parcursul unei zile, pentru siguranţa transporturilor pe cale ferată, fiind verificate trenuri de marfă şi controlate magazii de piese de schimb, depouri şi revizii. Au fost depistate numeroase nereguli comerciale şi au fost aplicate peste 100 de sancţiuni contravenţionale.
Acum 2 ore
10:15
SCeaţa densă pune în pericol traficul rutier. Poliţiştii de la Centrul Infotrafic au anunţat miercuri dimineaţă că circulaţia este îngreunată pe Autostrada Soarelui din cauza vizibilităţii scăzute.
10:15
Un elicopter coemrcial salvator a inytervenit în ultima clipă pentru a salva mai mulţi oameni de erupţia vulcanului White Island de pe insula Whakatane în Noua Zeelandă.
10:15
Republica Moldova se află actualmente sub lupă în Uniunea Europeană. În ultima vreme, evoluţiile politice de la Chişinău sunt urmărite de la Bruxelles cu foarte mare atenţie. Declaraţiile aparţin deputatei europene din partea României Corina Creţu. Potrivit ei, există o anumită îngrijorare în legătură cu schimbările politice de la Chişinău, transmite IPN.
10:15
Rata anuală a inflaţiei a urcat la 3,8% în luna noiembrie a acestui an, de la 3,4% în octombrie, în condiţiile în care mărfurile alimentare s-au scumpit cu 4,9%, cele nealimentare cu 2,83%, iar preţul serviciilor a înregistrat un avans de 4,19%, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS).
10:15
Agenţia Standard & Poor’s a revizuit în jos perspectiva privind economia României din cauza deficitelor bugetare în creştere şi a încetinirii economice, potrivit unui comunicat remis miercuri. Ratingul creditului suveran în monedă străină şi pe termen scurt a rămas la „BBB- / A-3”.
09:45
Doi poliţişti din judeţul Gorj şi unul din Mehedinţi sunt judecaţi într-un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Baia de Aramă.
09:45
Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) va elabora o nouă strategie de combatere şi control a pestei porcine africane, care va trebui să fie asumată de toate instituţiile implicate, dar şi de fermieri şi industrie, a declarat preşedintele ANSVSA, Robert Chioveanu.
09:45
Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020, postat spre dezbatere pe site-ul Ministerului Finanţelor, prevede creşterea accizelor la ţigarete, îngheţarea indemnizaţiilor şi in terzicerea cumulului pensiei cu salariul de stat.
Acum 4 ore
09:15
O tânără din comuna buzoiană Topliceni a ajuns miercuri dimineaţă la spital după ce a fost victima unui accident rutier. Femeia traversa regulamentar drumul european când a fost izbită de un autoturism care circula cu viteză mare dinspre Buzău.
09:15
Mai multe categorii de pensii speciale ar urma să fie eliminate anul viitor, după ce Guvernul va fi analizat toate amendamentele depuse celor două proiecte de acte normative.
09:15
O alertă s-a dat miercuri dimineaţa: două cadavre au fost zărite plutind pe Lacul Siutghiol, la capătul staţiunii Mamaia.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.