Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral

Antena3, 24 aprilie 2024 16:10

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat un pas important pentru construcția unei noi autostrăzi pentru litoral.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
14:50
Lumina Învierii s-a aprins în Biserica Sfântului Mormânt de la Ierusalim.
14:40
Reţeta de spanac în sos de roşii cu praz şi fructul pasiunii este absolut delicioasă şi ideală pentru o masă alături de cei dragi.
Acum 15 minute
15:00
Prețul aurului a înregistrat una dintre cele mai pronunțate creșteri, atingând recent un maxim istoric
14:30
Dintotdeauna, aurul a fost considerat cea mai bună opțiune pentru investiții, al căror scop principal e protejarea valorică, fiind cel mai ferit de inflație.
Acum 30 minute
15:10
Horoscop 5 mai 2024. Taurii au nevoie să-și asculte vocea interioară și în acest fel vor găsi rezolvarea problemelor, iar Balanțele trebuie să fie mai blânde cu cei din jur.
14:20
Datele Eurostat arată care este speranța de viață în țările din Uniunea Europeană și ce loc ocupă România în clasament.
Acum o oră
15:20
O fată de 12 ani din județul Vâlcea, dispărută de acasă, este căutată de către polițiști.
14:10
Preoții ne învață ce trebuie să facem cu lumânarea cu care am luat Lumina Sfântă în noaptea de Înviere și ne spun când mai poate fi aprinsă.
14:10
Ştefan Lungu a gătit în Sâmbăta Mare alături de Sanda Ladoşi, una dintre cele mai apreciate şi iubite soliste de la noi din ţară.
14:00
Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pentru românii care în aceste zile sărbătoresc Paștele.
Acum 2 ore
13:40
Peisajul ca dintr-o altă lume al Soarelui, inclusiv muşchi coronali, ploaie solară şi spirale de gaz înalte de 10.000 de kilometri, este dezvăluit în imagini filmate de nava spaţială Solar Orbiter.
13:00
Doi polițiști din Constanța au rămas împotmoliți cu mașina în nisip. Un trecător a surprins întregul moment și l-a postat pe rețelele sociale.
12:50
Un nou studiu care a urmărit, timp de 12 ani, 480.000 de persoane, arată că există o activitate fizică, care nu presupune un efort considerabil, ce poate crește longevitatea și scade riscul de atac de cord.
Acum 4 ore
12:40
Prezent pe litoral pentru a susține un concert și pentru a-și însoți copiii adolescenți, care și-au dorit să-și petreacă mini-vacanța acolo, Mihai Mărgineanu a fost profund surprins de ceea ce a observat în Vama Veche.
12:30
A fost anunțat topul celor mai curate 10 aeroporturi din lume. Clasamentul este alcătuit aproape exclusiv din aeroporturi din Asia.
12:10
Pe lângă îmbunătățirea vederii, există numeroase motive care ar trebui să ne determine să consumăm suc de morcovi mai des.
12:00
Legea de restaurare a naturii, care vizează regenerarea calității solului și a apei, este încă blocată la nivel european. Aceasta a fost aprobată de parlament la începutul acestui an și avea majoritatea calificată necesară pentru a fi adoptată la un summit al liderilor UE în martie. Subiectul a fost discutat cu comisarul european pentru Mediu, în emisiunea Be Eu, cu Sabina Iosub.
11:50
"Bucuria vine din lucruri mărunte", spune Gabriela Firea în mesajul ei de Paște: "Este momentul în care sufletul nostru se deschide spre iubirea lui Dumnezeu și spre iubirea aproapelui".
11:30
USR a promovat un discurs puternic împotriva corupției și pentru eliminarea penaliilor din funcțiile publice, dar acțiunile lor nu corespund întotdeauna acestor principii.
11:30
După 14 ani petrecuți în Anglia, doi tineri, soț și soție, au decis să se întoarcă în România și să înființeze o fermă de vaci din rasa Angus. Cu ajutorul fondurilor europene, au construit o fermă ultramodernă lângă Porumbacu de Jos, la poalele Munților Făgăraș.
11:20
O anumită dietă ar putea încetini evoluția cancerului de prostată, potrivit unei cercetări coordonate de Universitatea San Francisco din California.
11:10
Marco Albanese, un italian stabilit de peste 20 de ani în România, a inaugurat prima seră - supermarket din țară. Zeci de mii de plante decorative sunt pregătite pentru vânzare în uriașa construcție de sticlă.
11:10
Într-o mișcare de amploare pentru protejarea mediului și combaterea defrișărilor, Comisarul european pentru Mediu, Virginijus Sinkevičius, a vorbit, în cadrul emisiunii Be Eu, despre implementarea unor măsuri radicale.
10:50
Meteorologii ANM au emis o avertizare Cod galben, pentru mai multe județe din România.
Acum 6 ore
10:40
Topul celor mai frumoase mănăstiri din România, locuri pe care cu siguranță trebuie să le vizitezi măcar o dată în viață.
10:30
István Varga este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din satul Cund. Cu meşteşugul dobândit de la un brânzar din Elveţia, cu lapte de calitate din propria fermă, István a început să producă şi celebra brânza cu mucegai nobil.
10:20
Povestea de succes a românului Cosmin Hertea, un tânăr apicultor din Sibiu. Mierea produsă de el a ajuns în cămările Papei Francisc la Vatican.
10:20
Festivalul lalelelor din judeţul Mureş a adunat zeci de iubitori de natură. Colorate şi parfumate, frumoasele flori au putut fi admirate şi culese de doritori.
10:10
În luna mai, grădinarii iscusiți udă mușcatele cu o soluție specială, pe care o prepară ușor acasă. În acest fel, plantele vor avea flori bogate și sănătoase toată vara.
09:40
Prezenţă neobişnuită în apele Mării Negre din Constanţa. Mai mulţi turişti au observat un grup de pelicani care s-au odihnit în zona plajei de la Năvodari.
09:30
Calificările pentru cursa de sprint de la Miami tocmai s-au încheiat cu succesul lui Max Verstappen, în direct la Antena 3 CNN.
09:20
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis un mesaj credincioșilor români în Pastorala de Paște 2024.
09:10
Dacă nu ați apucat să vă faceți toate cumpărăturile de care aveți nevoie înainte de Paște, trebuie să știți, magazinele şi supermarketurile vor avea un program special în aceste zile.
09:00
China a lansat o misiune spațială istorică, pentru a prelua mostre de pe partea îndepărtată a Lunii.
08:50
Un şofer a fost prins în Mamaia sub influenţa unei substanţe extrem de periculoasă. De altfel, poliţiştii au făcut razii de amploare noaptea trecută în staţiune pentru prinderea şoferilor drogaţi. Verificări de amploare au fost în aceste zile şi în cluburile de pe litoral.
Acum 8 ore
08:10
O mulțime de informații se vehiculează în spațiul public în ultima vreme cu privire la pensii, unele reale, altele mai puțin reale. Tocmai de aceea, autoritățile trag un semnal de alarmă pentru ca românii să se informeze doar din surse oficiale.
07:40
Cât cântăreşte sufletul? Cât tot efortul pe care îl depunem pentru a asigura accesul la îngrijire medicală de calitate fiecărui om indiferent de statutul social. Cât grija cu care protejăm natura.
Acum 12 ore
06:10
Pogorârea Sfintei Lumini este considerată o mare minune care se petrece în fiecare an la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în sâmbăta dinaintea Paștelui.
05:10
Sâmbăta Mare este ultima zi din Săptămâna Patimilor, fiind respectate cu sfințenie mai multe tradiții și obiceiuri.
04:10
Țara noastră oferă o experiență uimitoare. Există un loc unde poți să stai în hamac între stânci, la 200 de metri altitudine.
02:10
Românii care au ținut post și s-au abținut de la tradiționalul grătar de 1 mai, abia au așteptat weekend-ul pentru a ”recupera”. Așa că și-au făcut provizii și de mici și cârnați și sunt în stare să treacă și peste vremea ploioasă anunțată de meteorologi pentru a se bucura de gustul atât de iubit.
Acum 24 ore
00:10
Mulți români pot primi bani de la stat, însă nu știu lucrul acesta, motiv pentru care nici nu depun cerere. Iar sumele nu sunt deloc mici. Pot ajunge chiar până la 3.000 de lei.
00:00
Război în Ucraina, ziua 801. Ministerul de Externe al Rusiei a declarat că Rusia este gata să ia în considerare discuții serioase de pace.
3 mai 2024
23:50
Ceremonii umbrite de tristețe în Ierusalimul de Est, unde comunităţile creştine ortodoxe au marcat Vinerea Mare pe fondul restricţiilor israeliene impuse odată cu războiul din Gaza.
23:30
Judecătorii au decis că Paul de România trebuie să rămână în arest provizoriu de Paște.
23:00
Denis, în vârstă de 21 de ani, a murit în Vinerea Mare după ce prietenul lui, în vârstă de 23 de ani, s-a urcat beat la volan și a pierdut controlul mașinii în care se afla tânărul.
22:50
Luptă strânsă pentru Primăria Capitalei, potrivit celui mai nou sondaj CURS. Doar patru procente îi departajează pe primii trei candidaţi!
22:40
Polițiștii din Ilfov au tras un foc în plan vertical pentru prinderea unui bărbat de 28 de ani, condamnat la închisoare și care a încercat să fugă.
22:30
Deși tristețea i-a umplut sufletul atunci când soțul ei a fost ucis de teroriști, acum, Ella Chaimi, are un nou motiv de a răzbi în viață: fiul său.
22:10
Metroul, autobuzele și tramvaiele din București vor avea un program prelungit în noaptea de Înviere.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.