Acum 5 minute
08:45
Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat vineri o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un moment în care Washingtonul încearcă să recupereze întârzierile în livrările către Kiev după luni de blocaj în Congres.
08:45
În acest weekend, pe 27 martie, se desfășoară la Wuhan in China, ediția 2024 a Campionatului Mondial de Dans Sportiv pentru secțiunea dansurilor Standard destinate categoriei de vârstă sub 21 de ani.
Acum 10 minute
08:40
Real Madrid, liderul din LaLiga, a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, Real Sociedad, într-un meci din etapa a 33-a a campionatului spaniol.Unicul gol al partidei a fost marcat de puștiul madrilenilor Arda Guler (19 ani), în minutul 29, din pasa decisivă livrată de experimentatul Dani Carvajal (32 de ani). ...
08:40
Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.
08:40
Deși căpușele au apărut deja în parcurile din Alba Iulia, dezinsecția orașului este încă la stadiul de intenție. Administrația locală a fost luată prin surprindere, iar gestionarea problemei legată de insecte e scăpată deocamdată de sub control.
08:40
Sute de mii de români trăiesc ca în Evul Mediul. În 2024, an electoral, mai mult de jumătate din ţară nu are sisteme de canalizare. 
Acum 30 minute
08:30
Ziua bună se cunoaște încă de dimineață, așa că trebuie începută cu zâmbetul pe buze. Iar pentru asta am pregătit un banc, care cu siguranță te va amuza copios. Protagonistul de astăzi este Bulă. Acesta […]
08:30
Sfârșitul de săptămână este momentul perfect pentru a-ți pune mintea la treabă. CANCAN.ro te provoacă să rezolvi acest test de inteligență. Chiar dacă pare simplu la început, acest exercițiu necesită atenție și creativitate pentru a […]
08:30
Pâinea este unul dintre cele mai comune produse alimentare pe care le găsești în orice casă, dar să cumperi o pâine nou-nouță și să constați că s-a mucegăit după doar câteva zile poate fi frustrant.  
08:30
Un locuitor din Arizona a crezut că a dat peste mai mulți pisoi, ascunși în spatele unei magazii, și le-a dus la o organizație nonprofit pentru animale. 
08:30
O comună de la poalele munților Făgăraș nu poate scăpa de poluare, motiv pentru care ar putea fi organizat un referendum local.
08:30
Regele Charles al Marii Britanii va reveni, săptămâna viitoare, la îndatoririle sale publice, după aproape trei luni de tratament contra cancerului.
08:30
Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că speră că următorul secretar general al NATO va acorda prioritate preocupărilor legate de terorism ale Turciei în timpul întâlnirii de vineri cu Mark Rutte, favorit pentru a prelua postul, informează AFP.
08:20
Doi bărbați au murit după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.
Acum o oră
08:15
08:10
Ministrul israelian al Securităţii Naţionale Itamar Ben Gvir a fost rănit uşor într-un accident rutier şi a fost transportat la spital, vineri, anunţă poliţia, care precizează că anchetează cu privire la circumstanţele accidentului, relatează AFP. 
08:10
Un bărbat de 60 de ani, din județul Suceava, a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare după o întâmplare uluitoare. 
08:10
Vasile Miriuţă (55 de ani), fost mijlocaș central și antrenor al lui Dinamo, a făcut praf defensiva „câinilor roșii” la finalul partidei cu FC Voluntari, scor 1-1. Miriuţă a subliniat că fundașii centrali dinamoviști au comis, în ultima vreme, la fiecare meci câte 3-4 greșeli foarte grave. Vasile Miriuţă, fără menajamente pentru stoperii lui Dinamo„Nu ai cum, Florea singur în şase metri (n.r.- ultima ocazie mare a meciului) le ia faţa fundaşilor centrali. ...
08:10
Sărbătoarea Paștelui se apropie, iar multe gospodine au început deja curățenia generală, astfel încât bucătăria și celelalte încăperi ale casei să arate impecabil.
08:00
Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că speră că următorul secretar general al NATO va acorda prioritate preocupărilor legate de terorism ale Turciei în timpul întâlnirii de vineri cu Mark Rutte, favorit pentru a prelua postul.
08:00
O alertă de lovituri cu rachete a fost declanșată în aproape toată Ucraina în noaptea de vineri spre sâmbătă. În Harkov au avut loc atacuri în zona unui complex medical în care se aflau sute de pacienți și cadre medicale, au transmis autoritățile locale, adăugând că o persoană a fost rănită și mai multe clădiri, […]
08:00
Ziarul brașovean Drum Nou scria acum o jumătate de veac despre uzina Hidromecanica. În momentul în care au preluat-o, comuniștii i-au păstrat profilul. După anii 2000 a fost dărâmată, iar acum e mall.
07:50
Venus intră în zodia Taur pe 29 aprilie. Marte intră în zodia Berbec pe 30 aprilie. Pluton, planeta transformărilor profunde, începe mișcarea retrogradă, prin zodia Vărsător, din 2 mai.  
07:50
Sâmbătă rămânem cu vremea caldă, dar o să plouă în ținuturile estice, în nord-vestul și în centrul țării. 
07:50
Ion Crăciunescu, fost arbitru și președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), a evidențiat două mari greșeli ale brigăzii conduse de centralul Radu Petrescu în Dinamo - FC Voluntari, scor 1-1. Concluzia lui Crăciunescu a fost că Dinamo și Voluntari au avut fiecare câte un penalty neacordat în timpul partidei cruciale în lupta pentru salvarea de la retrogradare. ...
07:50
”Momentan nu vedem concedieri colective în piaţă, suntem tot într-un deficit de forţă de muncă”, afirmă Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în Ministerul Muncii.
07:50
O alunecare de teren a avut loc vineri seara pe o stradă din Cluj-Napoca. A fost afectată una dintre benzile de circulație ale unui străzi, pe care accesul a fost restricționat.
Acum 2 ore
07:30
Uriaşe vârtejuri întunecate care străbat cerul; zeci de tornade au lovit centrul Statelor Unite vineri, provocând pagube semnificative şi rănind cel puţin trei persoane, potrivit autorităţilor, transmite AFP. 
07:30
Trenul RE 13211, care circulă în relaţia Piteşti - Bucureşti Nord, a ajuns vineri seara în Gara de Nord la ora 20:51, cu o întârziere totală de 310 minute, din cauza defectării locomotivei, informează CFR SA.
07:30
Incident grav și la Cluj Napoca - o bucată dintr-o stradă s-a surpat peste noapte, pe o porțiune de aproximativ 20 de metri.
07:30
Un studiu recent, publicat în revista Science, sugerează că vitamina D ar putea juca un rol important în combaterea cancerului.
07:30
Loviturile libere sunt unul dintre cele mai palpitante și esențiale momente din fotbal, oferind un amestec unic de tensiune, tehnică și teatralitate care poate schimba cursul unui joc în câteva secunde.
07:20
Israelul vede cele mai recente eforturi de a obţine o încetare a focului şi un acord pentru ostatici în războiul din Gaza ca pe o "ultimă şansă" înaintea atacului planificat asupra oraşului Rafah din sudul de Fâşia Gaza, potrivit rapoartelor de presă.
07:20
Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.
07:15
Tergiversarea ajutorului SUA pentru Ucraina ascunde un conflict din interiorul Partidului Republican între „trumpiștii” cu vederi pro-ruse și cei care cred că sprijinul ucrainenilor face parte din lupta împotriva „axei răului” Rusia-Iran-China, susține experta în securitate Iulia Joja.
07:15
07:10
Selly a decis să lămurească lucrurile, după acuzațiile aduse în spațiul public de către Adrian Elicopter de Luptă! Andrei Șelaru a lansat în cinematografe „Buzz House”, după succesul pe care l-a avut cu emisiunea online, […]
07:10
Rusia şi-a intensificat atacurile asupra reţelei feroviare ucrainene pentru a ”paraliza” aprovizionările militare cu material din Occident - în vederea unei noi ofensive -, declară vineri un oficial ucrainean de rang înalt în domeniul securităţii AFP.
07:10
Un cutremur de magnitudinea 6,1 a avut loc sâmbătă dimineaţa (ora locală) în Taiwan, anunţă Agenţia meteorologică taiwaneză. 
07:10
Mănăstirile din România au o frumusețe aparte, astfel că arhitectura lor încântă mii de turiști în fiecare an.
07:10
Astăzi temperaturile vor crește considerabil în toată țara, inclusiv la munte. Meteorologii anunţă maxime de 23 de grade Celsius.
06:50
Înțelegerea trăsăturilor speciale ale zodiei tale poate dezvălui perspective interesante asupra dinamicii prieteniilor și chiar poate sugera care semne ar putea fi mai natural compatibile unele cu altele.
Acum 4 ore
06:30
O analiză recentă a Autorității Naționale Fitosanitare arată că în peste 40% din legumele românești sunt urme de pesticide, iar în unele produse cantitățile de substanțe periculoase detectate au fost cu mult peste nivelul maxim admis.
06:10
De ce echilibrul emoțional al oamenilor din echipă nu este doar “o problemă personală”?
06:10
Daniel Baciu, președintele Casei Naționale de Pensii Publice, a anunțat ce se va întâmpla cu pensiile românilor de Paște.
06:10
CFR Călători a anunțat un program de transport special pentru perioada Sărbătorilor de Paşte.
05:15
Telegraph a dat o „rețetă” pentru salvarea tancurilor pe prima linie. Eficacitatea dronelor rusești în timpul loviturilor asupra tancurilor americane poate fi redusă radical, a menționat publicația occidentală.
05:15
Acum 6 ore
04:10
Cea mai puternică rugăciune vine cu două tăișuri. Răul se poate întoarce asupra celui care o rostește dacă nu este pregătit suficient.
03:00
Ei s-au opus operațiunii militare a Israelului în Fâșia Gaza.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.