Acum 5 minute
01:00
Fost atacant la Sportul şi în naţionala României, Mircea Sandu a vorbit despre regretatul Daniel Prodan, într-un interviu acordat ProSport. "Naşul' a rememorat secvenţe cu Didi scoţând în evidenţă latura umană a sătmăreanului şi calităţile de fundaş central. Didi a debutat în naţională în meciul de la Kosice, Cehoslovacia - România 5-2, când l-a marcat pe Tomas Skuhravy, pe atunci la Genoa. Masivul vârf nu şi-a făcut numărul, în schimb a excelat regretatul Dubovsky, decedat la doar 30 de ani. "S...
01:00
Ansamblul Openville Timişoara, cel mai mare proiect imobiliar mixt din vestul României, cu investiţii de peste 200 mil. euro, va fi inaugurat în trimestrul patru al anului viitor, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare, care integrează actualul Iulius Mall, plus spaţii de office, retail, parc şi entertainment.
01:00
Preşedintele Donald Trump a anunţat luni că administraţia sa a redesemnat Coreea de Nord drept stat ce sponsorizează terorismul, o desemnare ce permite Statelor Unite să impună noi sancţiuni şi care riscă să inflameze şi mai mult tensiunile cu Phenianul în privinţa programelor sale militare.
Acum 15 minute
00:45
Scăderea accentuată a discountului a fost favorizată şi de o apreciere de doar 8,4% a activului net, sub media de 14%.
00:45
test IT Citește mai departe...
Acum 30 minute
00:40
Cornel Dinu, fostul mare jucător al lui Dinamo, a criticat încă o dată strategia abordată în vară de echipa din "Ștefan cel Mare" și face un rechizitoriu dur jucătorilor lui Vasile Miriuță. "Dinamo nu are nici atac nici apărare. Situația e un efect al faptului că la Dinamo n-a existat o strategie clară și o stabilitate pe măsură. ...
00:40
Cei doi actori politici principali ai crizei din Zimbabwe, președintele Robert Mugabe și vicepreședintele destituit, Emmerson Mnangagwa, sunt în contact, a anunțat luni armata, transmite AFP.
00:40
Manualele de clasa a V-a au fost livrate în 39 de judeţe, a informat luni Ministerul Educației Naționale. „Conform datelor centralizate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE), livrarea în depozitele de carte școlară a tranșei a treia de manuale școlare destinate elevilor de clasa a V-a a fost finalizată în întregime în 39 […] Post-ul Manualele de clasa a V-a au fost livrate în 39 de judeţe. Trei edituri nu au respectat termenul de livrare apare prima dată în Libertatea.ro.
00:30
Legendarul jucător egiptean Ahmed Hossam ‘Mido’ consideră că Mohamed Salah va ajunge cât de curând la Real Madrid.În vârstă de 25 de ani, Salah traversează una din cele mai bune perioade ale carierei sale. ...
00:30
Marcel Toader nu se lasă și vine la emisiunea „Xtra Night Show” cu dezvăluiri incendiare! De data aceasta s-a lăsat cu o confruntare de zile mari!
00:30
Antrenorul Toni Nadal, unchiul liderului mondial Rafa Nadal, i-a mulțumit nepotului său într-o scrisoare trimisă publicației spaniole El Pais pentru cei 27 de ani în care au colaborat.În vârstă de 56 de ani, Toni Nadal, a anunțat la sfârșitul lunii februarie că va părăsi la sfârșitul acestui sezon staff-ul nepotului său urmând a se dedica Academiei Rafa Nadal din Mallorca, înființată anul trecut în luna octombrie. ...
00:30
Departamentul Justiției din SUA dă în judecată pentru a bloca oferta de cumpărare în valoare de 85 biliarde de dolari a gigantului media Time Warner, din care face parte și postul ProTV. Acesta este cel mai mare proces antitrust din istoria recentă a SUA.
Acum o oră
00:20
00:20
00:20
00:15
Vestea prăbuşirii discuţiilor pentru formarea noului guvern german de coaliţie a zdruncinat euro, simbolul cel mai important al unităţii europene, şi pe bună dreptate.
00:15
Băncile au înregistrat în primele nouă luni din acest an un profit record, activele au atins un nivel maxim, în timp ce solvabilitatea şi rata NPL au scăzut.
00:15
Vânzările de biciclete au ajuns anul trecut la 82 de milioane de euro, după un avans de 37% faţă de anul anterior. Mai mult, piaţa aproape s-a dublat faţă de 2014 şi a ajuns să fie de peste patru ori mai mare decât în 2008, ultimul an de boom economic.
00:15
„Squadra Azzurra” a ratat calificarea la Mondialul din Rusia 2018, contraperformanță bifată după 60 de ani! În consecință, președintele Federației Italiene de Fotbal, Carlo Tavecchio (foto), a demisionat, ieri, după ce în urmă cu câteva zile selecționerul Giampiero Ventura a fost pus pe liber.
00:15
Anda Todor, managing partner al casei de avocatură Dentons România, spune că procesul de achiziţie a Rompetrol de către CEFC China Energy Company, pe care Dentons îl reprezintă, este foarte complex atât din punctul de vedere al componentelor tranzacţiei, cât şi al felului în care casa de avocatură a trebuit să comunice cu reprezentanţii chinezi.
00:15
Bombă de energie în 10 minute. Ingrediente: 20 buc. curmale (fără sâmburi), 150 g fulgi de cocos, 100 g migdale măcinate, 50 g fulgi fine de ovăz, 6 linguri de cacao fără zahăr, 4 linguri ulei de măsline, 100 g miere, 1 linguriţă extras de vanilie, cacao pentru acoperire
00:15
Cooperativa agricolă Someş Arieş, cu sediul în Apahida, judeţul Cluj, formată din circa 70 de mem­bri, livrează zilnic circa 30.000 de litri pe lapte şi trimite lunar circa 200 de bovine spre abatorizare şi 75-100 de viţei la export.
00:15
Un decor interior simplu nu va da niciodată greș, cu atât mai mult cu cât mobilierul și accesoriile decorative sunt în culori neutre, uni sau nonculori.
00:15
Viteza de creştere mai mare a capitalizării bursiere cumu­late a celor cinci SIF-uri în comparaţie cu evoluţia activului net a acestora, a permis o micşorare consistentă a discountului între cele două.
00:15
Chiar dacă nu a comis personal nicio crimă, a fost declarat cel mai periculos criminal în serie din istoria Statelor Unite. Charles Manson a format, la sfârșitul anilor ’60, un cult religios alcătuit din hipioţi şi şi-a convins membrii să comită o serie de crime şocante. După ce victimele erau înjunghiate, adepţii lui Manson aveau obiceiul să scrie cu sânge, pe pereţii caselor, îndemnuri la revoltă.
00:15
Compania UBM Feed Ro­mâ­nia, care are ca acţio­nari grupul UBM din Un­garia şi companiile locale East şi Oprea Avi Com, producătorul bran­dului Puiul de Cră­ieşti, va deschide o fa­bri­că de nutreţuri com­­binate în co­muna Sânpaul (jude­ţul Mu­reş), investiţia ri­di­cân­du-se la 15 milioa­ne de euro.
00:15
Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Botoşani, format din ambulanţier şi asistent, a fost atacat, luni, pe raza localităţii Manoleasa, după ce a răspuns unui apel primit pe 112, în urma căruia o femeie de 83 de ani avea nevoie de ajutor medical.
00:15
Angajatorii care vor scădea sa­la­riile nete ale angajaţilor în­ce­pând cu anul 2018 ca ur­mare a transferului contribu­ţiilor so­ciale de la angajator la angajat ar putea fi chemaţi în instanţă de către an­gajaţii care se simt nedreptăţiţi. Negocierea salariilor în România se face de regulă pe nivelul salarial net, însă în con­trac­tele de muncă se menţionează salariul brut. „Vor fi zeci de mii de procese în instanţă în cazul în care angajatorii nu majorează salariile brute. Angajatorul nici nu...
00:15
Tribunalul Bucureşti a respins, ieri, cererea de reunire a dosarului Colectiv de la instanța civilă cu cel de la Tribunalul Militar în care sunt judecaţi doi angajaţi ai ISU
00:15
În primele 9 luni, veniturile totale s-au situat la 20,4 milioane de euro, depăşind astfel nivelul afacerilor din 2016.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.