Acum 5 minute
14:30
Francezul Gregory Tade noul atacantul al lui Dinamo a sosit la București cu logodnica sa, scoțianca Lindsay Hughes, o adevărată ”bombă” sexy, cu care se va căsători vara viitoareGregory Tade, 32 de ani, a fost adus de Mircea Rednic să dea gol după gol pentru a o duce pe Dinamo pe loc de play-off. ...
14:30
Premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă greşeală de exprimare, confundând cuvântul "predilecţii" cu "predicţii". 
14:30
O localitate nu are nicio trecere de pietoni, iar bătrânii spun că habar n-au cum arată o zebră pe unde ar trebui să traverseze regulamentar.
14:30
Proiectul de rectificare bugetară ar putea fi discutat săptămâna viitoare de către Guvern, a anunţat, joi, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.
14:30
Mutare bombă, pregătită de Elena Udrea în dosarul Gala Bute. Anunțul a fost făcut chiar de avocatul său, Veronel Rădulescu. Citește mai departe...
14:30
Premierul Viorica Dăncilă a făcut confuzie între "predilecţii" şi "predicţii", în declaraţia de dinaintea şedinţei de Guvern de joi. Citește mai departe...
14:30
Incendiu la grădiniță în municipiul Sibiu. Douăzeci dintre cei 52 de copii ai unei grădiniţe au fost evacuaţi de pompieri în urma izbucnirii un incendiu la subsolul clădirii. Citește mai departe...
14:30
O descoperire recentă arată faptul că românii se află într-un pericol uriaș, fără să își dea seama de acest lucru! Rezultele au scos la iveală un fenomen extrem de periculos, întâlnit tot mai frecvent mai ales în zona de litoral a țării noastre! Ce se întâmplă mai exact?
14:30
HOROSCOP CASSANDRA 19-25 NOIEMBRIE 2018. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru săptămâna viitoare. Citește mai departe...
14:30
Meteo. Meteorologii avertizează că urmează trei zile cu ninsori și temperaturi extreme în toată România! ANM a realizat prognoza meteo specială pentru municipiul București. Sunt așteptate ninsori și în Capitală!
14:30
Black Friday 2018. Ghidul eMAG pentru cumpărăturile din Vinerea Neagră –  Catalogul eMAG de BLACK FRIDAY 2018 va conține oferte la 50.000 de televizoare, circa 80.000 de smartphone-uri și 20.000 de laptopuri. Studiile au arătat că televizorul este cel mai dorit produs de către români anul acesta, motiv pentru care eMAG a pregătit oferte bune. De asemenea, […] The post Black Friday 2018. Ghidul eMAG pentru cumpărăturile din Vinerea Neagră appeared first on Cancan.ro.
14:30
Corina Chiriac a transmis un mesaj emoționant după moartea celebrei prezentatoare tv Simona Patraulea. Interpreta este extrem de afectată de dispariția celei de la care a învățat atât de multe. „Veste foarte tristă pentru toți cei care am cunoscut-o și iubit-o pe doamna Simona Patraulea, realizator de emisiuni de mare succes la TVR…astăzi, în vârstă […] Post-ul Mesajul Corinei Chiriac după moartea Simonei Patraulea. “Veste foarte tristă” apare prima dată în Libertatea.ro.
14:30
Fetița Irinei Cristina Airinei, jandarmerița accidentată mortal pe o trecere de pietoni din Suceava, este în continuare în comă, iar prognosticul medicilor este rezervat. Potrivit medicilor, copila de un an și jumătate va rămâne cu sechele pe viață deoarece i-a fost afectat creierul. Șoferul care a provocat accidentul a fost reținut pentru ucidere din culpă […] Post-ul Fetița jandarmeriței ucise în accidentul din Suceava ar putea rămâne cu sechele. Copila este în continuare în comă apare prima dată în Libertatea.ro.
14:30
Reprezentanţii Partidului Democrat (PDM) aflat la guvernare în Republica Moldova consideră că rezoluţia critică din Parlamentul European cu privire la implementarea Acordului de Asociere dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană este mai mult un document politic, dar recunosc unele restanţe în implementarea reformelor şi asigură că republica rămâne ataşată valorilor europene, informează joi Radio Chişinău.Autorităţile de la Chişinău recunosc că există anumite restanţe în implementarea reformelor şi vor încerca să remedieze situaţia, a declarat pentru Radio Chişinău purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari."Nu este vorba despre nedorinţa de a îndeplini Acordul de Asociere, doar că sunt anumite lacune, anumite întârzieri (...) Este un raport care spune că lucrurile nu merg chiar atât de bine cum se doreşte, eu nu văd mari probleme în acest sens, contează ca autorităţile de la Chişinău să facă o analiză, deşi e bine cunoscut care sunt restanţele şi care sunt reformele implementate", a spus Gamurari.Acesta a dat asigurări că Republica Moldova "rămâne în barca vectorului european şi îşi doreşte - cu ajutorul moral, nu de fiecare dată financiar, al instituţiilor europene - să depăşească crizele cu care s-a confruntat".Parlamentul European a adoptat, miercuri, cu 396 de voturi pentru şi 76 împotrivă, o rezoluţie privind implementarea Acordului de Asociere dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană. Deputaţii europeni au criticat Republica Moldova pentru regresul în implementarea standardelor democratice.De asemenea, raportul relevă că Republica Moldova este capturată de interese oligarhice, cu o concentrare a puterii economice şi politice în mâinile unui mic grup de oameni care îşi exercită influenţa asupra parlamentului, guvernului, partidelor politice, administraţiei de stat, poliţiei, sistemului judiciar şi mass-media. AGERPRES/(AS - autor: Adriana Matcovschi, editor: Gabriela Ionescu, editor online: Anda Badea)
14:30
Sumele de bani trimise de rezidenţii din UE către ţări din afara Uniunii Europene, denumite transferuri personale, s-au ridicat la 32,7 miliarde de euro în 2017, în creştere comparativ cu 31,8 miliarde de euro în 2016, în timp ce intrările în UE au totalizat 10,7 miliarde de euro, faţă de 10,1 miliarde de euro în 2016, arată datele publicate joi de Eurostat.Acest rezultat a dus la un sold negativ pentru Uniunea Europeană, de minus 22 miliarde de euro, în comparaţie cu restul lumii.Cea mai mare parte a transferurilor personale constau în fluxuri de bani trimise de migranţi în ţările lor de origine.Anul trecut, statele membre care au înregistrat cele mai mari intrări de fonduri de pe urma transferurilor personale au fost Portugalia (3,6 miliarde de euro), Polonia (3,1 miliarde de euro), România (2,82 miliarde de euro) şi Marea Britanie (2,3 miliarde de euro). În consecinţă, Portugalia (trei miliarde de euro), Polonia (2,8 miliarde de euro) şi România (2,6 miliarde de euro) se situează în topul ţărilor care au înregistrat cele mai mari surplusuri de pe urma transferurilor personale de fonduri, în 2017.În cazul României, intrările de fonduri de pe urma transferurilor personale s-au ridicat anul trecut la 2,82 miliarde de euro, dintre care 2,461 miliarde de euro din interiorul UE şi 362 milioane de euro din afara UE, în timp ce ieşirile au fost de 252 milioane de euro, dintre care 174 de milioane de euro au mers în interiorul UE şi 77 milioane de euro în afara UE.În rândul statelor membre, cele mai mari ieşiri de transferuri personale în 2017 s-au înregistrat în Franţa (10,6 miliarde de euro), Spania (7,3 miliarde de euro), Marea Britanie (6,8 miliarde de euro) şi Italia (6,1 miliarde de euro). De asemenea, ţările membre care au înregistrat cele mai mari deficite de pe urma transferurilor personale de fonduri sunt Franţa, cu un deficit de 10,1 miliarde de euro, urmată de Germania, 4,6 miliarde de euro, Marea Britanie, 4,5 miliarde de euro şi Italia, patru miliarde de euro. AGERPRES/(AS - autor: Mihaela Dicu, editor: Oana Tilică, editor online: Gabriela Badea)
14:30
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o atenţionare meteorologică de vreme deosebit de rece, ninsori şi intensificări ale vântului. Informarea este valabilă până duminică, la ora 12.00.
14:30
Senatorul PNL de Timiş Alina Gorghiu a cerut, joi, de la Timişoara, majorităţii parlamentare PSD-ALDE să accepte imediat şi public Rezoluţia Parlamentului European şi Raportul MCV şi să renunţe la planurile de...
14:30
14:30
Ce au în comun Kate Middleton, ducesa de Cambridge și fiica președintelui american Donald Trump, Ivanka Trump? O rochie extrem de purtată de multe alte vedete.
14:30
Senatorul PNL Florin Cîțu a anunțat că liberalii vor ataca la CCR procedura de selecție și numire a conducerii ASF. Liberalul consideră instituția a devenit o anexă a PSD.
14:30
Experţii în securitate cibernetică ai Kaspersky Lab avertizează că, în 2018, inclusiv de Black Friday, pe lista ţintelor vizate de malware-ul care fură date se află magazine online cunoscute.
Acum 10 minute
14:20
În perioada ianuarie-septembrie 2018, veniturile totale sunt mai mari cu 275,7 milioane lei, înregistrând o creştere de 8,5%, în timp ce cheltuielile totale au înregistrat o creştere de 25,7%.Rezultatul brut este mai mic cu 13,8% faţă de perioada similară a anului precedent, ajungând la 1,218 miliarde de lei, ca urmare a următorilor factori de influenţă:redevenţa (+97 milioane lei), impozitul asupra veniturilor suplimentare obţinute ca urmare a dereglementării preţurilor din sectorul gazelor naturale (+104 milioane lei), modificarea politicii contabile (+59 milioane lei), diminuarea cu 26% a tarifelor de înmagazinare aprobate de ANRE, aplicate de la 1 aprilie 2018, iar scăderea producţiei de energie electrică în urma condiţiilor nefavorabile din piaţă a dus la diminuarea cu circa 55% a cifrei de afaceri înregistrate pe acest segment."Schimbarea politicii contabile prin care cheltuielile de explorare pentru prospecţiuni seismice, studii geologice, geofizice şi alte lucrări similare sunt trecute pe cheltuială în momentul efectuării lor şi nu mai sunt capitalizate, fapt ce a dus la înregistrarea unor cheltuieli de explorare de această natură în perioada de raportare de 74 milioane lei, iar în perioada similară a anului trecut 15 milioane lei", explică Romgaz.Profitul net al SNGN Romgaz SA/acţiune este de 2,7 lei, cu 12,9% mai mic decât cel înregistrat în perioada ianuarie-septembrie 2017."Deşi unii indicatori sunt mai mici decât cei înregistraţi în perioada similară a anului 2017, an în care societatea a înregistrat rezultate deosebite, nivelul general al indicatorilor perioadei se află la cote ridicate. De exemplu, cifra de afaceri înregistrată la 9 luni 2018 este cu 1% mai mare decât cifra de afaceri înregistrată în întreg anul 2016 (3.444,6 milioane lei vs 3.411,9 milioane lei), profitul net la 9 luni 2018 este sensibil mai mare decât cel înregistrat în întreg anul 2016 (1.026,5 milioane lei vs 1.024,6 milioane lei), iar profitul net pe acţiune aferent celor două perioade este egal, 2,7 lei/acţiune", se subliniază în raportul companiei.Potrivit sursei citate, performanţele operaţionale şi financiare ale Romgaz în perioada de nouă luni încheiată la 30 septembrie 2018 se menţin la un nivel ridicat. Astfel, consumul de gaze naturale la nivel naţional a înregistrat în primele 9 luni ale anului 2018 o scădere de circa 1,84% faţă de perioada similară a anului anterior, în timp ce livrările Romgaz au rămas aproape de nivelul celor din anul anterior, diminuându-se cu doar 0,28%, de la 42,91 TWh la 42,79 TWh, cu menţiunea că în perioada similară a anului 2017 livrările au înregistrat o creştere cu aproximativ 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2016, de la 31,86 la 42,91 TWh.Ca urmare, cota de piaţă a Romgaz pe piaţa livrărilor de gaze din România în primele 9 luni ale anului a ajuns la 48,96%, fiind cu 0,77% mai mare decât cota deţinută în perioada anterioară (48,19%).Producţia de gaze naturale a fost de 3,922 miliarde de metri cubi, cu 171 milioane de metri cubi mai mare decât producţia realizată în perioada similară a anului anterior (+4,56%) şi cu 61 milioane de metri cubi mai mare decât cea programată (+1,5%).Cu această producţie, conform estimărilor societăţii, Romgaz a avut o cotă de piaţă de 53,54% din consumul de gaze provenite din producţia internă, fiind în creştere cu 1,77% faţă de cota deţinută în perioada anterioară (51,77%).Producţia de energie electrică a Romgaz a fost de 284,4 GWh, fiind mai mică decât cea realizată în perioada similară a anului 2017 (465,8 GWh). Cu această producţie, Romgaz deţine o cotă de piaţă de 1,89%.
14:20
Antrenorul argentinian Diego Simeone va continua la Atlético Madridpeste limita actualui acord scadent în 2020. Va primi un salariu anual peste cele 20 de milioane de euro ale golgeterului său francez, Antoine Griezmann.Atlético îl blindează pe Diego Simeone. Marca anunță că antrenorul argentinian, care negocia din vară să-și extindă contractul scadent în iunie 2020, a acceptat să semneze o nouă înțelegere. ...
14:20
Premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă greşeală de exprimare, confundând cuvântul "predilecţii" cu "predicţii". 
14:20
Preţul energiei electrice şi al gazelor din România va avea o tendinţă de creştere, în contextul alinierii cu ţările europene, iar Guvernul trebuie să spună ce consumatori poate subvenţiona în continuare, a declarat, joi, preşedintele instituţiei, Bogdan Chiriţoiu.
14:20
Guvernul a adoptat în ședința de joi OUG privind cadrul general pentru înființarea de fonduri suverane, a declarat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici.
14:20
Meteorologii au emis o informare potrivit căreia, începând de vineri dimineaţa şi până duminică la prânz, vremea va fi rece în toată ţara.
14:20
Imagini rușinoase filmate la Palatul Victoria în timpul unei conferințe de presă a Ministrului Finanțelor Eugen Teodorovici.
14:20
Doar cateva zile ne mai despart de marea premiera a show-ului matrimonial „Puterea Dragoste”, emisiunea in care 6 baieti si 6 fete se afla in cautarea iubirii adevarate.  S-a dat start filmarilor si iata si primele imagini din casa in care vor locui cei 6 barbati aflati in cautarea sufletului pereche. Amplasata in inima orasului […] The post Imagini în exclusivitate din casa băieților de la „Puterea Dragostei” appeared first on Cancan.ro.
14:20
O femeie în vârstă de 32 de ani, fiica unui cunoscut om de afaceri arădean, a fost găsită spânzurată în locuinţa sa din municipiul Arad, trupul acesteia fiind descoperit de către membrii familiei, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean. Potrivit sursei citate, cadavrul Oanei Miruna I. a fost găsit de familie miercuri seară, în […] The post Oana Miruna, în vârstă de 32 de ani, fiica unui cunoscut om de afaceri din Arad, s-a sinucis appeared first on Cancan.ro.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.