Acum 5 minute
09:30
Bielorusa Aryna Sabalenka (2 WTA, 25 de ani) a primit o veste teribilă înainte de debutul la turneul de la Miami: iubitul ei, Konstantin Koltsov, a murit subit. Peste o lună ar fi împlinit doar 43 de ani.Aryna Sabalenka va juca la Miami direct în turul 2. Și ar putea da peste Simona Halep, dacă aceasta o învinge azi pe Paula BadosaDubla campioană de la Australian Open trece prin clipe de groază. Iubitul ei, cu care avea o relație din iunie 2021, a murit. ...
09:30
Alexandru Barbu revine cu o nouă ediție GSP Live, azi, de la ora 11:00.Invitatul jurnalistului GSP este Cristian Daminuță (34 de ani), fost fotbalist trecut prin carieră pe la Inter, AC Milan, Dinamo sau Poli Timișoara, el reușind să adune 51 de meciuri și să marcheze un gol în Liga 1. Cei doi vor discuta despre lupta la titlu din Superliga. ...
09:30
NASA intenționează să trimită un mesaj criptic către una dintre lunile înghețate ale lui Jupiter, Europa, deoarece consideră că luna este un loc ideal pentru „viața extraterestră”.
09:30
Chiar dacă sunt mai scumpe, produsele agricole autohtone se află pe primul loc în preferințele românilor. Aproape trei sferturi preferă să cumpere produse românești, iar 62,7% sunt de părere că aceste produse sunt mai rare în marile magazine pentru că acestea preferă produsele din străinătate, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. 26,3% […]
09:30
Tudorel Toader a fost acuzat că a încercat să determine amânarea alegerilor, folosind un tertip legislativ. În același timp, fostul rector spune că are sentimentul că s-ar fi pus la cale împotriva sa o „monstruoasă coaliţie”.
09:30
Iulian Țigănilă, criminalul din Argeș, condamnat la închisoare pe viaţă după ce a ucis nu mai puţin de şapte persoane, printre care și iubita sa însărcinată, este pe cale de a fi eliberat.
09:30
După disputa privind palmierii din luna mai a anului trecut, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, sunt din nou în „război”. De această dată, Negoiță este revoltat că Nicușor Dan încearcă să blocheze lucrările pentru extinderea unei benzi de circulație
09:30
Elon Musk a făcut noi dezvăluiri de natură să stârnească îngrijorarea investitorilor.
09:30
Senatul a adoptat tacit un proiect iniţiat de parlamentarii liberali, care prevede gratuitate pentru aceste categorii, la intrarea în muzee şi la colecţiile publice de drept public, aflate în subordinea autorităţilor publice locale şi centrale.
09:30
Grav accident rutier pe drumul județean 101B, pe raza satului Ungureni, comuna Butimanu. Patru persoane au fost rănite.
Acum 15 minute
09:20
În piețele din Constanța au apărut deja cireșele, dar prețul acestora este exorbitant, întrucât un kilogram costă 250 lei, adică mai mult decât un gram de aur. Cei care nu-și permit cireșe pot alege un pepene, care ajunge la ”doar” 200 de lei. 
09:20
Ieri a fost premiera Chefi la cuțite sezonul 13, iar cei patru jurați, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia, au avut parte de surprize de proporții din partea concurenților.
09:20
Pe Manchester United ar putea-o costa scump o posibilă absență din Liga Campionilor în sezonul viitor.Manchester United se află pe poziția a 6-a în ierarhia Premier League după 28 de etape. E la 9 puncte de locul 4, ultimul care asigură prezența în Champions League, sezonul viitor, și trebuie să apese serios pe accelerație în ultimele 10 etape pentru a se vedea la toamnă în competiția numărul 1. ...
09:20
Un accident grav s-a produs marți pe o șosea din județul Dâmbovița. Patru persoane sunt rănite, două fiind încarcerate. În misiune a fost trimis și elicopterul SMURD.
09:20
Forțele ucrainene nu pot avansa și înregistrează pierderi foarte mari în luptele din Harkov, în zona liniei de front din nordul țării, a declarat un soldat al Kievului pentru publicația britanică Times of London, relatează Business Insider. Soldatul, identificat de ziar drept Lemur, spune că trupele ucrainene „pierd atât de mulți oameni, sunt atât de […]
09:20
Postul Paștelui aduce provocări pentru credincioși întrucât multe alimente sunt interzise.
09:20
Au fost momente emotionante in Botoşani. Copilul care a dispărut timp de 24 de ore de acasă, a fost găsit într-o pădure, după ce a fost căutat de aproape 500 de oameni. Veniţi de urgenţă in ţară, părinţii le-au mulţumit cu lacrimi in ochi salvatorilor.
Acum 30 minute
09:10
Luni, 18 martie, o tragedie avea loc în Piatra Neamț. Bogdan Mihalache, un polițist în vârstă de 39 de ani, s-a sinucis. Pentru a-și pune capăt zilelor bărbatul a folosit arma de serviciu. Trupul neînsuflețit […]
09:10
O tânără de 24 de ani din SUA a fost criticată pe rețelele sociale pentru că a promovat un „tur al mahalalelor” în timpul unei călătorii în India.
09:10
Născut într-o zi de 18 septembrie, în urmă cu 116 ani, Arșavir Nazaret Acterian (București, 1907) a murit într-o zi de toamnă, pe 17 septembrie (1997). Să descântăm destinul acestui literat „întârziat”!
Acum o oră
09:00
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre situația fundașului central Vlad Chiricheș (34 de ani).Accidentat pe 28 august, apărătorul a reveni în lotul roș-albaștrilor și a fost pe bancă la meciurile cu Rapid și Sepsi. Iar Mihai Stoica spune de ce nu a jucat. Și a anunțat și revenirea celuilalt fundaș central. Denis Haruț (25 de ani), accidentat în cantonamentul de iarnă. ...
09:00
După Petrolul - FCU Craiova 1-0, Basarab Panduru a criticat jocul oltenilor. Și crede că finanțatorul Adrian Mititelu regretă că l-a adus pentru a 10-a oară.La finalul partidei de la Ploiești, Basarab Panduru a vorbit despre situația de la FCU Craiova, locul 7 din play-out, loc de baraj. Și spune că Mititelu ar putea renunța la el, profitând de pauza provocată de meciurile naționalei. ...
09:00
În numele Uniunii Europene, deci și al României, Josep Borrell, șeful diplomației blocului comunitar a spus ieri ceva extrem de grav.
09:00
Oamenii legii din Spania au dat startul unei anchete care vizează pretinsa otrăvire a două copile, de doi și patru ani, dar și sinuciderea tatălui lor. Incidentul tragic a avut loc într-un cartier din Gergal (Almeria).
08:50
Elon Musk a spus într-un nou interviu că ketamina pe bază de reţetă a fost utilă în tratarea episoadelor sale depresive ocazionale şi a sugerat că administrarea medicamentului este benefică pentru investitorii din companiile sale, transmite CNBC. 
08:50
O femeie de 32 de ani din Vatra Dornei, județul Suceava, și-a învelit nou-născutul într-o pătură, apoi l-a abandonat în mașina de spălat, pe 14 martie.
08:50
Audi a prezentat luni noul său SUV Q6 e-tron complet electric, primul vehicul de producţie cu arhitectura sa de vehicul electric de nouă generaţie, transmite CNBC.
08:50
Simona Halep (32 de ani) debutează azi în turul 1 al turneului de la Miami. Va juca, nu înainte de ora 22:00, cu Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA), din Spania. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro.Meciul Simona Halep – Paula Badosa va fi în direct pe DigiSport 2Câștigătoarea va juca în turul 2 cu bielorusa Aryna Sabalenka (2 WTA, 25 de ani)Simona Halep – Paula Badosa, liveTEXT nu înainte de ora 22:00După ce în februarie a câștigat procesul la TAS, iar pedeapsa în scandalul ...
08:50
Toate persoanele care au fost instituționalizate, în perioada comunistă și în primii ani după Revoluție, în casele de copii, ar trebui să beneficieze de o indemnizație lunară egală cu 10% din salariul mediu brut, de scutirea plății taxelor și impozitelor și de o reducere cu 50% a taxelor de înscriere în învățământul universitar de stat.
08:50
Presa din Belarus a anunțat luni noaptea că fostul jucător de hochei de la Pittsburgh Penguins, Konstantin Koltsov, partenerul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka, a decedat la vârsta de 42 de ani. El se afla la Miami, alături de Sabalenka, la Miami Open. Unele surse susțin chiar că ar fi fost ucis.
08:40
Dragi cititori, continuați-vă săptămâna într-o notă pozitivă! Fiecare zi trebuie începută cu zâmbetul pe buze. În această dimineață, CANCAN.ro a pregătit pentru voi o glumă savuroasă.Cu siguranță veți râde în hohote! Protagonistul de astăzi este […]
08:40
De curând, Cristi Brancu a intrat în vizorul fanilor din mediul online și a fost aspru criticat. Prezentatorul TV a călcat pe bec, în opinia internauților, pentru că pare că este mai atașat de socrii […]
08:40
SC COMVEX SA anunță publicarea invitației de participare la procedura de achiziție celule de depozitare, echipamente de manipulare a cerealelor și structuri metalice aferente la Terminalul de cereale de la Dana 80 – Port Constanța Nord în cadrul proiectului „Sporirea capacității de depozitare la Terminalul de Cereale de la Dana 80 din Portul Constanța Nord, Cod SMIS: 312766”.
Acum 2 ore
08:30
Fanii show-ului culinar „Chefi la cuțite” sunt în stare de șoc! Antena 1 i-a „distrus” pe foștii jurați Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea în noul sezon. Primele imagini din culisele emisiunii au creat adevărate controverse printre […]
08:30
Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat un exercițiu de tragere în direct a unor lansatoare multiple de rachete "super-large" cu capacitate nucleară, concepute pentru a ținti capitala Coreei de Sud.
08:30
A fost pus lacătul pe ușa cantinei unui liceu din Timișoara în urma unui control făcut de inspectorii de la Protecția Consumatorilor.  
08:30
Îngrijorați că românii din diaspora se vor întoarce în țară și nu-și vor putea continua activitatea profesională, deoarece unele dintre profesiile sau meseriile practicate peste hotare nu se regăsesc și pe lista meseriilor din țara noastră, patru parlamentari vor să schimbe regulile privind Clasificarea Ocupațiilor din România (COR).
08:30
Un incendiu devastator a izbucnit marți dimineața, 19 martie 2024, la periferia municipiului Râmnicu Vâlcea, unde o biserică - monument istoric s-a transformat în scrum, în ciuda intervenției pompierilor.
08:30
Ministerul Mediului lansează Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus. Persoanele fizice se pot adresa producătorilor validaţi, iar persoanele juridice pot încărca în aplicaţia informatică documentele.
08:30
Proiectul reactoarelor modulare mici (SMR) de la Doiceşti este, conform discuţiilor cu NuScale, cu 20-30% mai ieftin decât cel din Utah, a declarat, luni, ministrul Energiei, Sebastian Burduja.
08:30
08:30
08:20
Cea mai mare bancă comercială din Etiopia se străduiește să recupereze sumele mari de bani care au fost retrase de clienți în urma unei "erori de sistem".
08:20
Simona Halep revine pe teren după un an şi jumătate. Beneficiara unui wild card, Halep va juca în primul tur de la Miami Open, marţi, de la ora 22.00, împotriva spaniolei Paola Badosa, locul 73 mondial.
08:20
11 cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați luni din Fâșia Gaza.  
08:20
Atacantul brazilian al lui Real Madrid fost jignit de suporterii Osasunei în meciul de la Pamplona (4-2), dar arbitrul Martinez Munuera nu a notat incidentul în raportul său.Real Madrid ia atitudine! Clubul a emis un comunicat prin care anunță că a depus plângere la Comisia de Disciplină a Federației împotriva arbitrului Martinez Munuera. ...
08:20
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 18 martie - 15 aprilie. Temperaturile anunțate sunt blânde, cu ploi multe în săptămâna 25 martie - 1 aprilie.
08:20
Meteorologii anunță în următoarele patru săptămâni temperaturi medii mai ridicate decât cele normale, îndeosebi în regiunile vestice și nord-vestice. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza valabilă în perioada 18 martie-15 aprilie 2024. Săptămâna 18.03.2024 – 25.03.2024 Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), mediile valorilor termice vor fi în jurul celor specifice pentru această […]
08:15
Într-un text publicat în „The Herald“, Susan Egelstaff (41 de ani), fostă sportivă olimpică, susține că suspendarea drastică a Simonei pe baza unor probe solide și apoi reducerea sentinței la TAS arată că oricine poate scăpa de asemenea pedepse, dacă angajează avocații potriviți.
08:10
Elevii și studenții din Brașov au fost provocați să contribuie la înfrumusețarea orașului.  
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.