Iulian Dumitrescu: "Intru în competiția electorală bărbăteşte, deschis şi asumat. Din respect pentru prahoveni"

Antena3, 24 aprilie 2024 21:00

Iulian Dumitrescu a depus semnăturile şi dosarul de candidat pentru un al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum o oră
21:10
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, în emisiunea Adevăruri ascunse, o pildă despre modul în care ar trebui să îi privim și să îi tratăm pe oamenii din jurul nostru.
21:00
Sabrina Maneca Voinea a câștigat, astăzi, medalia de argint la Campionatul European de la Rimini. Aurul a fost câștigat de italianca Manila Esposito, iar bronzul, de sportiva din Franța, Marine Boyer.
Acum 2 ore
20:50
O tânără în vârstă de 27 de ani, care a băut în Ajunul Paştelui, a provocat un accident rutier în satul Sintești, comuna Vidra, din Ilfov, după ce a intrat cu mașina în gardul unui imobil și într-o țeavă de gaz.
20:40
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, prognoza meteo din bătrâni pentru luna mai 2024.
20:40
O femeie din Drobeta-Turnu Severin și-a căutat timp de 9 ore cățelul bichon pierdut în centrul orașului. Patrupedul a fost găsit de un jandarm, care l-a luat acasă, l-a spălat, apoi, când a văzut pe site-urile de socializare că este căutat, l-a înapoiat proprietarei în ajunul Paștelui.
20:30
Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu a anunțat în direct la Antena 3 CNN cum va fi vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște.
20:10
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse" planta din care se poate face un ceai care îi ajută pe cei cu probleme la ficat.
Acum 4 ore
19:40
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri ascunse, în cadrul unui horoscop inedit, zodiile care îşi găsesc iubirea adevărată după Paşte.
19:20
Doctorul Tudor Ciuhodaru a oferit zece sfaturi pe care românii ar fi bine să le respecte pentru a nu ajunge la Urgențe de Paște.
19:10
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre tradițiile și superstițiile de Paște.
19:00
Matthias Ecke, un politician SPD, a fost bătut pe stradă, la Dresda, în timp ce lipea afişe de campanie. Social-democratul a ajuns de urgenţă la spital.
19:00
Nicușor Dan, primarul Capitalei, a spus că un cutremur puternic ar fi dezastruos pentru Bucureşti.
18:50
Aeronava care aduce Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat, în această seară, în România. Avionul a aterizat la ora 18.23.
18:40
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Toate cele 12 semne zodiacale au parte de transformări şi provocări în săptămâna de după Paşte. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii demarează o nouă acţiune.
18:30
Bilanțul victimelor inundațiilor în urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat astăzi autoritățile locale, în timp ce zeci de persoane sunt date dispărute.
18:10
În ediţia de astăzi a emisiunii Adevăruri ascunse, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru şi numerologul Mihai Voropchievici au vorbit despre tradiţii şi superstiţii de Paşte, dar şi despre zodiile care îşi găsesc marea iubire.
18:00
Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a fost pus de autorităţile de la Moscova pe lista persoanelor căutate în Rusia.
Acum 6 ore
17:40
De Paște, trimite-le celor dragi un gând bun. Iată cele mai frumoase urări și mesaje cu care să-ți impresionezi familia și prietenii.
17:30
Anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, 15 cuvioşi şi mărturisitori români sunt propuşi spre canonizare. Oameni pe care poate i-aţi văzut, le-aţi admirat credinţa şi aţi auzit despre ei că au făcut minuni, vor deveni sfinţi. În ultimul material din această serie, vi-l prezentăm pe părintele Gherasim Iscu sau ultimul stareţ al Mănăstirii Tismana.
17:00
Zeci de migranți aflați în două bărci pneumatice au ajuns pe coasta sudică a Angliei, într-o traversare a Canalului Mânecii, dinspre Franța. O navă franceză a urmărit ambarcațiunile până când acestea au ajuns în apele engleze.
16:50
Nouă județe din România, plus Bucureşti, se află sub o avertizare meteo cod galben de vreme severă în următoarele ore. În alte trei județe a fost emisă o avertizare de cod galben de vijelii.
16:10
Un truc simplu ne poate ajuta să curățăm rapid ouăle fierte, care se numără printre cele mai consumate alimente în perioada Paștelui.
16:00
Un bărbat în vârstă de 53 de ani și-a dat foc în grădina din spatele casei, sub privirile a doi adolescenți. La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj de salvare.
Acum 8 ore
15:50
Un fotograf a surprins imagini emoționante cu o vulpe, în timp ce-și strângea puii lângă ea, pe Valea Mureșului din Hunedoara.
15:40
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) a anunțat rezultatul analizelor efectuate în cazul fetiței de 4 ani şi al bunicii sale, care au murit după ce au consumat pește.
15:30
Un incendiu puternic a izbucnit, în urmă cu puțin timp, lângă Mănăstirea Voroneț din județul Suceava.
15:20
O fată de 12 ani din județul Vâlcea, dispărută de acasă, este căutată de către polițiști.
15:10
Horoscop 5 mai 2024. Taurii au nevoie să-și asculte vocea interioară și în acest fel vor găsi rezolvarea problemelor, iar Balanțele trebuie să fie mai blânde cu cei din jur.
15:00
Prețul aurului a înregistrat una dintre cele mai pronunțate creșteri, atingând recent un maxim istoric
14:50
Lumina Învierii s-a aprins în Biserica Sfântului Mormânt de la Ierusalim.
14:40
Reţeta de spanac în sos de roşii cu praz şi fructul pasiunii este absolut delicioasă şi ideală pentru o masă alături de cei dragi.
14:30
Dintotdeauna, aurul a fost considerat cea mai bună opțiune pentru investiții, al căror scop principal e protejarea valorică, fiind cel mai ferit de inflație.
14:20
Datele Eurostat arată care este speranța de viață în țările din Uniunea Europeană și ce loc ocupă România în clasament.
14:10
Preoții ne învață ce trebuie să facem cu lumânarea cu care am luat Lumina Sfântă în noaptea de Înviere și ne spun când mai poate fi aprinsă.
14:10
Ştefan Lungu a gătit în Sâmbăta Mare alături de Sanda Ladoşi, una dintre cele mai apreciate şi iubite soliste de la noi din ţară.
14:00
Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pentru românii care în aceste zile sărbătoresc Paștele.
Acum 12 ore
13:40
Peisajul ca dintr-o altă lume al Soarelui, inclusiv muşchi coronali, ploaie solară şi spirale de gaz înalte de 10.000 de kilometri, este dezvăluit în imagini filmate de nava spaţială Solar Orbiter.
13:00
Doi polițiști din Constanța au rămas împotmoliți cu mașina în nisip. Un trecător a surprins întregul moment și l-a postat pe rețelele sociale.
12:50
Un nou studiu care a urmărit, timp de 12 ani, 480.000 de persoane, arată că există o activitate fizică, care nu presupune un efort considerabil, ce poate crește longevitatea și scade riscul de atac de cord.
12:40
Prezent pe litoral pentru a susține un concert și pentru a-și însoți copiii adolescenți, care și-au dorit să-și petreacă mini-vacanța acolo, Mihai Mărgineanu a fost profund surprins de ceea ce a observat în Vama Veche.
12:30
A fost anunțat topul celor mai curate 10 aeroporturi din lume. Clasamentul este alcătuit aproape exclusiv din aeroporturi din Asia.
12:10
Pe lângă îmbunătățirea vederii, există numeroase motive care ar trebui să ne determine să consumăm suc de morcovi mai des.
12:00
Legea de restaurare a naturii, care vizează regenerarea calității solului și a apei, este încă blocată la nivel european. Aceasta a fost aprobată de parlament la începutul acestui an și avea majoritatea calificată necesară pentru a fi adoptată la un summit al liderilor UE în martie. Subiectul a fost discutat cu comisarul european pentru Mediu, în emisiunea Be Eu, cu Sabina Iosub.
11:50
"Bucuria vine din lucruri mărunte", spune Gabriela Firea în mesajul ei de Paște: "Este momentul în care sufletul nostru se deschide spre iubirea lui Dumnezeu și spre iubirea aproapelui".
11:30
USR a promovat un discurs puternic împotriva corupției și pentru eliminarea penaliilor din funcțiile publice, dar acțiunile lor nu corespund întotdeauna acestor principii.
11:30
După 14 ani petrecuți în Anglia, doi tineri, soț și soție, au decis să se întoarcă în România și să înființeze o fermă de vaci din rasa Angus. Cu ajutorul fondurilor europene, au construit o fermă ultramodernă lângă Porumbacu de Jos, la poalele Munților Făgăraș.
11:20
O anumită dietă ar putea încetini evoluția cancerului de prostată, potrivit unei cercetări coordonate de Universitatea San Francisco din California.
11:10
Marco Albanese, un italian stabilit de peste 20 de ani în România, a inaugurat prima seră - supermarket din țară. Zeci de mii de plante decorative sunt pregătite pentru vânzare în uriașa construcție de sticlă.
11:10
Într-o mișcare de amploare pentru protejarea mediului și combaterea defrișărilor, Comisarul european pentru Mediu, Virginijus Sinkevičius, a vorbit, în cadrul emisiunii Be Eu, despre implementarea unor măsuri radicale.
10:50
Meteorologii ANM au emis o avertizare Cod galben, pentru mai multe județe din România.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.