TikTok suspendă în Uniunea Europeană recompensele acuzate că provoacă dependenţă

Antena3, 24 aprilie 2024 22:10

Reţeaua de socializare chineză TikTok a anunţat că suspendă "voluntar" funcţia noii sale aplicaţii TikTok Lite care recompensează utilizatorii pentru timpul petrecut în faţa ecranului şi care este acuzată de Comisia Europeană că provoacă dependenţă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
20:30
Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu a anunțat în direct la Antena 3 CNN cum va fi vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște.
Acum 30 minute
20:10
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse" planta din care se poate face un ceai care îi ajută pe cei cu probleme la ficat.
Acum o oră
19:40
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri ascunse, în cadrul unui horoscop inedit, zodiile care îşi găsesc iubirea adevărată după Paşte.
Acum 2 ore
19:20
Doctorul Tudor Ciuhodaru a oferit zece sfaturi pe care românii ar fi bine să le respecte pentru a nu ajunge la Urgențe de Paște.
19:10
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre tradițiile și superstițiile de Paște.
19:00
Matthias Ecke, un politician SPD, a fost bătut pe stradă, la Dresda, în timp ce lipea afişe de campanie. Social-democratul a ajuns de urgenţă la spital.
19:00
Nicușor Dan, primarul Capitalei, a spus că un cutremur puternic ar fi dezastruos pentru Bucureşti.
18:50
Aeronava care aduce Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat, în această seară, în România. Avionul a aterizat la ora 18.23.
18:40
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Toate cele 12 semne zodiacale au parte de transformări şi provocări în săptămâna de după Paşte. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii demarează o nouă acţiune.
Acum 4 ore
18:30
Bilanțul victimelor inundațiilor în urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat astăzi autoritățile locale, în timp ce zeci de persoane sunt date dispărute.
18:10
În ediţia de astăzi a emisiunii Adevăruri ascunse, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru şi numerologul Mihai Voropchievici au vorbit despre tradiţii şi superstiţii de Paşte, dar şi despre zodiile care îşi găsesc marea iubire.
18:00
Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a fost pus de autorităţile de la Moscova pe lista persoanelor căutate în Rusia.
17:40
De Paște, trimite-le celor dragi un gând bun. Iată cele mai frumoase urări și mesaje cu care să-ți impresionezi familia și prietenii.
17:30
Anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, 15 cuvioşi şi mărturisitori români sunt propuşi spre canonizare. Oameni pe care poate i-aţi văzut, le-aţi admirat credinţa şi aţi auzit despre ei că au făcut minuni, vor deveni sfinţi. În ultimul material din această serie, vi-l prezentăm pe părintele Gherasim Iscu sau ultimul stareţ al Mănăstirii Tismana.
17:00
Zeci de migranți aflați în două bărci pneumatice au ajuns pe coasta sudică a Angliei, într-o traversare a Canalului Mânecii, dinspre Franța. O navă franceză a urmărit ambarcațiunile până când acestea au ajuns în apele engleze.
16:50
Nouă județe din România, plus Bucureşti, se află sub o avertizare meteo cod galben de vreme severă în următoarele ore. În alte trei județe a fost emisă o avertizare de cod galben de vijelii.
Acum 6 ore
16:10
Un truc simplu ne poate ajuta să curățăm rapid ouăle fierte, care se numără printre cele mai consumate alimente în perioada Paștelui.
16:00
Un bărbat în vârstă de 53 de ani și-a dat foc în grădina din spatele casei, sub privirile a doi adolescenți. La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj de salvare.
15:50
Un fotograf a surprins imagini emoționante cu o vulpe, în timp ce-și strângea puii lângă ea, pe Valea Mureșului din Hunedoara.
15:40
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) a anunțat rezultatul analizelor efectuate în cazul fetiței de 4 ani şi al bunicii sale, care au murit după ce au consumat pește.
15:30
Un incendiu puternic a izbucnit, în urmă cu puțin timp, lângă Mănăstirea Voroneț din județul Suceava.
15:20
O fată de 12 ani din județul Vâlcea, dispărută de acasă, este căutată de către polițiști.
15:10
Horoscop 5 mai 2024. Taurii au nevoie să-și asculte vocea interioară și în acest fel vor găsi rezolvarea problemelor, iar Balanțele trebuie să fie mai blânde cu cei din jur.
15:00
Prețul aurului a înregistrat una dintre cele mai pronunțate creșteri, atingând recent un maxim istoric
14:50
Lumina Învierii s-a aprins în Biserica Sfântului Mormânt de la Ierusalim.
14:40
Reţeta de spanac în sos de roşii cu praz şi fructul pasiunii este absolut delicioasă şi ideală pentru o masă alături de cei dragi.
Acum 8 ore
14:30
Dintotdeauna, aurul a fost considerat cea mai bună opțiune pentru investiții, al căror scop principal e protejarea valorică, fiind cel mai ferit de inflație.
14:20
Datele Eurostat arată care este speranța de viață în țările din Uniunea Europeană și ce loc ocupă România în clasament.
14:10
Preoții ne învață ce trebuie să facem cu lumânarea cu care am luat Lumina Sfântă în noaptea de Înviere și ne spun când mai poate fi aprinsă.
14:10
Ştefan Lungu a gătit în Sâmbăta Mare alături de Sanda Ladoşi, una dintre cele mai apreciate şi iubite soliste de la noi din ţară.
14:00
Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pentru românii care în aceste zile sărbătoresc Paștele.
13:40
Peisajul ca dintr-o altă lume al Soarelui, inclusiv muşchi coronali, ploaie solară şi spirale de gaz înalte de 10.000 de kilometri, este dezvăluit în imagini filmate de nava spaţială Solar Orbiter.
13:00
Doi polițiști din Constanța au rămas împotmoliți cu mașina în nisip. Un trecător a surprins întregul moment și l-a postat pe rețelele sociale.
12:50
Un nou studiu care a urmărit, timp de 12 ani, 480.000 de persoane, arată că există o activitate fizică, care nu presupune un efort considerabil, ce poate crește longevitatea și scade riscul de atac de cord.
12:40
Prezent pe litoral pentru a susține un concert și pentru a-și însoți copiii adolescenți, care și-au dorit să-și petreacă mini-vacanța acolo, Mihai Mărgineanu a fost profund surprins de ceea ce a observat în Vama Veche.
Acum 12 ore
12:30
A fost anunțat topul celor mai curate 10 aeroporturi din lume. Clasamentul este alcătuit aproape exclusiv din aeroporturi din Asia.
12:10
Pe lângă îmbunătățirea vederii, există numeroase motive care ar trebui să ne determine să consumăm suc de morcovi mai des.
12:00
Legea de restaurare a naturii, care vizează regenerarea calității solului și a apei, este încă blocată la nivel european. Aceasta a fost aprobată de parlament la începutul acestui an și avea majoritatea calificată necesară pentru a fi adoptată la un summit al liderilor UE în martie. Subiectul a fost discutat cu comisarul european pentru Mediu, în emisiunea Be Eu, cu Sabina Iosub.
11:50
"Bucuria vine din lucruri mărunte", spune Gabriela Firea în mesajul ei de Paște: "Este momentul în care sufletul nostru se deschide spre iubirea lui Dumnezeu și spre iubirea aproapelui".
11:30
USR a promovat un discurs puternic împotriva corupției și pentru eliminarea penaliilor din funcțiile publice, dar acțiunile lor nu corespund întotdeauna acestor principii.
11:30
După 14 ani petrecuți în Anglia, doi tineri, soț și soție, au decis să se întoarcă în România și să înființeze o fermă de vaci din rasa Angus. Cu ajutorul fondurilor europene, au construit o fermă ultramodernă lângă Porumbacu de Jos, la poalele Munților Făgăraș.
11:20
O anumită dietă ar putea încetini evoluția cancerului de prostată, potrivit unei cercetări coordonate de Universitatea San Francisco din California.
11:10
Marco Albanese, un italian stabilit de peste 20 de ani în România, a inaugurat prima seră - supermarket din țară. Zeci de mii de plante decorative sunt pregătite pentru vânzare în uriașa construcție de sticlă.
11:10
Într-o mișcare de amploare pentru protejarea mediului și combaterea defrișărilor, Comisarul european pentru Mediu, Virginijus Sinkevičius, a vorbit, în cadrul emisiunii Be Eu, despre implementarea unor măsuri radicale.
10:50
Meteorologii ANM au emis o avertizare Cod galben, pentru mai multe județe din România.
10:40
Topul celor mai frumoase mănăstiri din România, locuri pe care cu siguranță trebuie să le vizitezi măcar o dată în viață.
10:30
István Varga este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din satul Cund. Cu meşteşugul dobândit de la un brânzar din Elveţia, cu lapte de calitate din propria fermă, István a început să producă şi celebra brânza cu mucegai nobil.
10:20
Povestea de succes a românului Cosmin Hertea, un tânăr apicultor din Sibiu. Mierea produsă de el a ajuns în cămările Papei Francisc la Vatican.
10:20
Festivalul lalelelor din judeţul Mureş a adunat zeci de iubitori de natură. Colorate şi parfumate, frumoasele flori au putut fi admirate şi culese de doritori.
10:10
În luna mai, grădinarii iscusiți udă mușcatele cu o soluție specială, pe care o prepară ușor acasă. În acest fel, plantele vor avea flori bogate și sănătoase toată vara.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.