Doi angajați ai unei bănci din România au reușit să sustragă 140.000 de euro din contul unui client | Modul în care au acționat

Antena3, 26 aprilie 2024 22:00

Doi angajați ai unei bănci din România au reușit să fure în jur de 140.000 de euro din contul unui client. În cele din urmă, aceștia au fost prinși.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 10 minute
20:10
Noi informaţii cu privire la situația de urgență din localitatea Slănic. Prefectul județului Prahova anunţă măsurile care se vor lua în zona afectată de pe strada 23 August.
20:10
Dacă în 2024 Paștele Ortodox s-a sărbătorit la o distanță de mai bine de o lună după Paștele Catolic, anul următor va fi cu totul diferit.
Acum 30 minute
20:00
Alertă medicală după sărbători. Pacienţii cardiaci care au renunţat la regim şi la tratament în minivacanţa de 1 mai şi Paşte au ajuns la urgenţă.
19:50
Comisia Europeană (CE) a anunțat că a intrat în vigoare primul cadru de reglementare al UE destinat să protejeze independența și pluralismul mass-mediei.
Acum o oră
19:40
Teama a pus stăpânire pe localnicii din Slănic care au avertizat autorităţile că încă o stradă riscă să o ia la vale, după ploile din ultimele zile.
19:30
Mulţi dintre cei care deţin săli de păcănele iau până şi legile în joacă şi se bazează pe noroc când le încalcă. Deşi aparatele slot-machine au fost interzise în localităţile mici, unele săli funcţionează în continuare.
19:20
Românii fac coadă în a treia zi de Paşte la restaurantele de tip fast food. Burgerii, pizza sau cartofii prăjiţi au înlocuit rapid bucatele tradiţionale, uitate acum în frigidere. La fel ca toate alimentele, şi mâncarea de la fast food ne costă mai mult. Iar consumul excesiv pune sănătatea în pericol, avertizează nutriţioniştii.
Acum 2 ore
19:10
Vremea s-a schimbat radical în întreaga țară, după temperaturile de vară din ultimele zile. De mâine, mercurul în termometre scade considerabil, iar fenomenele extreme își fac simțită prezența încă de azi. Prognoza meteo actualizată.
19:00
Scumpirile din ultimii ani i-au adus pe tot mai mulți români în pragul falimentului, și asta la propriu.
18:50
Un bărbat din județul Mureș a ajuns de urgență la spital, după ce a băut dintr-o sticlă ce conținea o substanță chimică. El a confundat recipientul cu ierbicid, cu o sticlă de bere. Medicii sunt rezervați cu privire la starea lui de sănătate.
18:50
Cutremur în România, astăzi, 7 mai 2024. Un seism s-a produs, în urmă cu scurt timp, în zona seismica Vrancea.
18:30
Un parc eolian nou va fi construit într-o comună din România. Investiția totală este estimată la 109 milioane de euro.
18:30
În ultimii doi ani, economia României este pe un trend de creștere susținut, iar puterea de cumpărare a românilor începe să depășească state vecine, precum Ungaria. Creșterea economică a țării noastre este confirmată nu doar de instituțiile europene, cât și practic de ungurii care vin să facă cumpărături la noi în țară, atrași de prețurile mici din magazine.
Acum 4 ore
18:10
Gabriela Firea, candidat PSD la PMB, a vorbit despre vizita făcută cu premierul Marcel Ciolacu la depoul Dudești, vizită care a făcut multă vâlvă în Primăria Capitalei.
18:10
Horoscop Luna Nouă în Taur 2024. Se conturează un spațiu magic al manifestării iar astrologii recomandă să fim cu atenți la gândurile și intențiile pe care le emitem. Fecioarele vor evolua foarte mult. O persoană nouă va intra în viața Capricornilor.
17:50
Imagini inedite de la nunta unui miliardar englez miliardar, care a costat 25 de milioane de dolari, pe Coasta de Azur.
17:30
CFR Călători a primit, în acest an, cu 47% mai puţine fonduri faţă de necesarul prevăzut în buget, ceea ce duce la o neacoperire a cheltuielilor privind activitatea curentă de exploatare.
17:20
Un hoț a intrat într-o casă din Roma ca să o jefuiască, însă, din cauza oboselii, s-a pus în patul proprietarilor și a adormit. Când au ajuns acasă, cei doi l-au găsit pe tâlhar sforăind și au sunat de urgență la poliție.
17:20
Casa rapperului canadian Drake, din Toronto, a fost în centrul unui schimb de focuri de armă, care s-a soldat cu rănirea gravă a unei persoane, potrivit poliției care se află la fața locului și investighează.
17:10
Medicii de la Institutul Inimii Cluj-Napoca au transmis ultimele noutăți cu privire la starea de sănătate a actorului Florin Piersic.
17:00
Patronii stației GPL, care a sărit în aer la Crevedia, au depus plângere penală împotriva a trei pompieri care au intervenit la locul tragediei, acolo unde șase oameni au murit în urma exploziei.
16:50
Sediul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) va fi evacuat în timpul desfășurării unui exercițiu de apărare civilă.
16:40
Diabetul zaharat este o afecțiune majoră care afectează milioane de persoane la nivel global, fiind caracterizată de o creștere anormală a nivelului de glucoză în sânge.
16:40
Autoritatea de reglementare din SUA a lansat o nouă investigație asupra companiei Boeing, după ce firma a raportat că lucrătorii au falsificat documentele de inspecție la mai multe avioane de tip 787.
16:20
Meteorologii ANM au emis o avertizare meteo imediată Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii, pentru mai multe localități.
Acum 6 ore
16:10
Un ceai mai puţin cunoscut la noi, dar cu proprietăţi reale, te poate ajuta după mesele copioase de Paşte, dacă ai mâncat mult, te simţi greu sau obosit.
16:00
Peste 20.000 de oameni din Târgu Jiu au rămas fără apă în cea de-a treia zi de Paște după ce o conductă s-a spart și a transformat în râuri mai multe străzi. Reparația va fi de durată pentru că o piesă lipsește și nu se știe când aceasta va fi disponibilă.
15:50
Un român are un succes mare în agricultură cu un soi de fructe gigant şi care sunt la mare căutare.
15:40
Zeci de localnici și turiști s-au distrat, pe Transalpina, la petrecerea gospodarilor. Atmosfera de sărbătoare cu mâncare tradițională și cântece în jurul focului a fost modalitatea inedită de a petrece Paștele și pentru o familie din New Delhi, ajunsă pe meleaguri gorjene.
15:30
O femeie care a luat un medicament banal pentru durere, extrem de popular și în România, a ajuns în comă, cu pielea de pe față și corp numai o rană.
15:30
Remus Pricopie, Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a declarat că "este fundamental ca România să rămână un stat pivot al democrației și să fie condusă de oameni serioși, interesați de binele public".
15:20
O femeie care a făcut o banală endoscopie într-o clinică din Dolj a murit după aproape o lună de chin. Polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă. Familia pacientei îl acuză de malpraxis pe medicul care a realizat această intervenție. Este vorba despre un chirurg cunoscut și cercetat pentru moartea altor pacienți.
15:10
În domeniul medical, tehnologia și inovația reprezintă elemente principale pentru a putea fi descoperite noi metode de vindecare și pentru a păstra comunicarea eficientă cu pacienții.
15:10
Horoscop 8 mai 2024. Fecioarele acordă atenție sănătății și bunăstării, în timp ce Peștii se lasă ghidați de instinct.
15:10
Serviciul ucrainean de Securitate, SBU, a anunțat că a dejucat un complot vizând asasinarea președintelui Volodimir Zelenski, organizat de Rusia.
15:00
Analistul militar Radu Tudor a comentat, la Antena 3 CNN, contextul și consecințele noului mandat prezidențial pe care l-a început Vladimir Putin, printr-o ceremonie televizată la Kremlin.
14:50
Vremea a făcut prăpăd, pentru a doua zi consecutiv, în Prahova.
14:40
Din păcate, pentru mulți oameni somnul odihnitor din timpul nopții este departe de realitate și, de cele mai multe ori, imposibil de atins. Tulburările de somn, acele afecțiuni care perturbă ciclul normal de somn, pot avea consecințe profunde asupra stării voastre de bine.
14:30
A fost emis cod galben de descărcări electrice, averse torențiale, grindină, intensificări ale vântului și vijelii, iar vremea se va răci în toată ţara.
14:30
Ioana, o tânără româncă în vârstă de 17 ani, a fost ucisă într-un mod îngrozitor în anul 1999, pe o stradă din Anvers, Belgia. În urmă cu câteva zile, la 25 de ani de la crimă, suspectul principal a fost arestat, după o analiză ADN.
14:20
Președintele Chinei își continuă turneul european care a început luni cu o vizită la Paris.
Acum 8 ore
14:10
Un aliment a ajuns din nou la modă datorită tinerei generații. Vânzarea acestuia a înregistrat creșteri uriașe după ce s-a spus că ajută la slăbit.
14:00
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Bucureşti, a lansat un apel pe Facebook prin care cere locuitorilor din Bucureşti să trimită fotografii cu "Bucureştiul de care Nicuşor Dan fuge".
13:50
Curs valutar BNR, 7 mai 2024. Moneda naţională creşte, marţi, atât în raport cu euro, cât şi cu dolarul american, arată cursul BNR.
13:50
Este scandal între Prefectura și Consiliul Județean Prahova după ce o stradă din Slănic s-a surpat. Prefectura a adus o serie de acuze Consiliului Județean pentru incidentul extrem de periculos care a avut loc.
13:20
Ion Iliescu a transmis un mesaj surpriză pe blogul personal.
13:10
Gică Baciu, cel mai vârstnic veteran de război din Mânzălești din județul Buzău, a împlinit vârsta de 102 ani. Seniorul are o poveste de viață impresionantă și, deși are o vârstă înaintată, muncește cât e ziua de mare.
13:00
Președintele rus Vladimir Putin a depus jurământul pentru un nou mandat de șase ani la Kremlin, într-un spectacol televizat, menit să sublinieze poziția de forță a acestui politician aflat la putere de aproximativ 25 de ani, ca șef de stat sau prim-ministru.
12:50
Pompierii bucureșteni intervin marți pentru a stinge un incendiu care a cuprins o casă de pe strada Culea Nicolae din Sectorul 2. Flăcările s-au extins și la acoperișul unei alte locuințe.
12:40
Cel mai recent sondaj CURS pentru Primăria Bucureşti, prezentat marţi la Antena 3 CNN, arată că s-a schimbat intenţia de vot în ultimele zile, în ceea ce priveşte candidaţii. 
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.