Prefectura Prahova, date de ultimă oră despre surparea de la Slănic

Antena3, 27 aprilie 2024 11:50

Vin informaţii noi despre locul calamitat din Slănic Prahova. Prefectura judeţului a anunţat datele ultimelor măsurători de pe strada surpată, care a dus la evacuarea a zeci de oameni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
17:50
Societatea de Transport București (STB) anunță modificări semnificative pe trasee, ca urmare a evenimentelor publice organizate în București.
Acum 15 minute
17:40
O companie gigant a fost nevoită să-şi ceară scuze după ce vicepreședintele și șeful departamentului de comunicare le-a impus angajaților un program de muncă extrem de dur.
Acum 30 minute
17:30
O grădină zoologică din China este acuzată că a băgat câini vopsiți în alb și negru în cușca urșilor panda.
Acum o oră
17:20
Premierul Marcel Ciolacu a afirmat de Ziua Europei că "România se prăbușește dacă nu mai are acces la fondurile europene și dacă nu implementează reformele UE".
17:10
Una dintre cele mai importante prevederi din noul Cod al drepturilor şi obligaţiilor studenţilor prevede că aceştia nu mai pot fi obligaţi să participe la cursuri mai mult de opt ore pe zi.
17:10
O fetiță britanică născută surdă poate auzi acum fără ajutor, după un tratament inovator. Opal Sandy a reușit să audă după o terapie genică, care tratează probleme de auz.
17:00
Yoga devine din ce în ce mai populară în ziua de astăzi, când multe persoane caută un strop de liniște, de susținere sau de spiritualitate.
Acum 2 ore
16:50
Sute de femei au rămas însărcinate în timp ce urmau un tratament de slăbit cu medicamentul pentru diabet Ozempic.
16:40
Proporția de angajaţi care câștigă doar salariul minim este mai mare de 10% în mai multe țări din Europa.
16:30
Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el, în timp ce lucra la reconstrucţia unui drum forestier în zona Rostea din Călimăneşti. 
16:20
Președintele chinez Xi Jinping a avut parte de o primire călduroasă în Ungaria, în ultima etapă a turneului său european.
16:10
Moșii de vară 2024 sau Sâmbăta Morților reprezintă o zi importantă pentru credincioşi, în care rudele se roagă pentru cei adormiți și împart diverse alimente pentru sufletele lor.
Acum 4 ore
15:20
O fabrică de substanțe dopante a fost descoperită de polițiști în Argeș. Aparținea unei grupări care făcea trafic internațional cu substanțe periculoase, materia primă fiind adusă din India și China și prelucrată în această fabrică ilegală.
15:10
Horoscop 10 mai 2024. Nativii din zodia Săgetător îşi primesc răsplata pentru faptele bune, în timp ce Fecioarele primesc o lecţie importantă.
15:00
La doar 10 zile de la semnarea Ordinului de Ministru prin care se înființează Grupul tehnic de lucru pentru construirea Centrului Naţional de Protonoterapie în valoare de 70 de milioane de euro, Ministerul Sănătății lansează etapa de consultare de piață pentru serviciile integrate: proiectare, execuție și dotare, necesare dezvoltării proiectului.
15:00
Un sistem american de apărare antiaeriană Patriot a fost mutat recent în apropierea mare oraş din România, iar o echipă Antena 3 CNN a filmat în exclusivitate la faţa locului.
15:00
Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, anunță o nouă schimbare a vremii în România.
15:00
Ai un magazin online care comercializează bunuri fragile? Atunci, te invităm să citești în continuare. Când trimiți bunuri fragile prin curier, trebuie să iei în considerare procesul de ambalare pentru a te asigura că acestea ajung în siguranță la destinație.
14:50
Plajele din Grecia atrag turiști din toate colțurile lumii, însă una dintre ele rămâne închisă și vara aceasta. Locul se găsește pe una dintre insulele celebre din Grecia, fiind în același timp o destinație apreciată de mulți turiști români.
14:50
Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a fost menţionată de preşedintele Atlantic Council în discursul de felicitare adresat preşedintelui Klaus Iohannis.
14:40
O parcare modernă cu 662 de locuri, din care 10% din locuri vor fi pentru mașini electrice, va fi amenajată la Aeroportul Otopeni, a anunțat Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).
14:20
Dacă ești în căutarea apartamentului perfect în Iași, Agentia Imobiliara Evo Imobiliare îți vine în ajutor cu o gamă variată de opțiuni care să se potrivească oricărui buget și preferință.
14:20
Vopsirea părului acasă a devenit o practică din ce în ce mai populară, oferindu-ți comoditate și posibilitatea de a face economii în comparație cu vizitele la coafor.
14:20
Pentru femeile care aleg fertilizarea in vitro (FIV) pentru a rămâne însărcinate, fiecare etapă poate fi epuizantă din punct de vedere mintal și fizic. Între injecții, vizite medicale frecvente și incertitudinea aproape constantă, este ușor să te simți copleșită.
14:10
Florin Piersic a fost transferat, astăzi, la Spitalul Foişor din Bucureşti, iar managerul unităţii medicale a dezvăluit, printr-un comunicat de presă, că starea marelui actor este "gravă".
14:10
Grădinarii cu experiență cunosc foarte bine secretul roșiilor mari și gustoase, fiind vorba despre un amestec natural cu care sunt udate plantele.
14:10
Marcel Ciolacu a anunțat că o mie de localități din țară vor beneficia de conexiuni de internet de mare viteză.
14:00
În urma succesului remarcabil înregistrat în cadrul primei ediții, Apa Nova București, o companie Veolia, își reafirmă angajamentul pentru educația ecologică și sustenabilitate prin organizarea celei de-a doua ediții a Olimpiadei "Natura dintre Ape".
Acum 6 ore
13:50
Europarlamentarul Rareș Bogdan a făcut publice rezultatele ultimelor sondaje de opinie privind alegerile pentru Primăria Bucureşti. Potrivit liberalului, Sebastian Burduja, candidatul PNL, "se îndreaptă spre 20%".
13:40
Premierul Marcel Ciolacu a explicat cum sunt românii păcăliți la gramaj: "Cer tuturor autorităților de control din România să intervină urgent".
13:30
13:20
Curs valutar BNR, 9 mai 2024. Moneda naţională creşte, joi, în raport cu euro, dar scade comparativ cu dolarul american, arată cursul BNR.
13:20
Este anchetă de amploare după moartea unui tânăr de 36 de ani din Drobeta-Turnu Severin. Acesta a fost găsit fără suflare în apartamentul în care deținea o crescătorie ilegală de șerpi.
13:00
Cireșele, care sunt o sursă bună de profit an de an pentru comercianți, au acum prețuri accesibile. Un producător care a decis să vândă la un preț mai avantajos pentru consumatori a fost criticat aspru de alți comercianți, pe motiv că strică piața.
12:40
Guvernul alocă, în ședința de joi, bani în regim de urgență pentru continuarea lucrărilor de stabilizare a solului de la Slănic Prahova. "Este o problemă de siguranță a locuitorilor orașului", spune premierul Marcel Ciolacu.
12:20
"Căpușa singuratică" este o specie mică, dar extrem de periculoasă. Riscul ca aceasta să transmită o boală gravă este uriaș.
12:20
Potrivit legislaţiei, Antena 3 CNN publică oferta de tarife a companiei pentru alegerile europarlamentare.
12:20
Miruna Cojocariu, o tânără româncă în vârst de 25 de ani, singură la părinţi, și-a găsit sfârșitul într-un accident îngrozitor, pe o şosea din nordul Spaniei, chiar în noaptea de Înviere.
12:10
Gospodinele cu experiență știu că pot folosi cozonacul rămas de la Paște pentru a face alte deserturi delicioase, care se prepară rapid și ușor.
12:10
Vara este anotimpul perfect pentru a experimenta cu accesoriile, iar cerceii handmade din piele sunt o alegere excelentă pentru a adăuga o notă de originalitate și stil oricărei ținute.
12:10
Pentru a se afirma online, în ziua de azi, un brand are nevoie de o prezență puternică și memorabilă în mediul digital. Producția video este una dintre cele mai eficiente și captivante modalități de a comunica cu publicul virtual.
12:00
Creşele şi grădiniţele din Bucureşti sunt an de an căutate de părinţi. Fie că îşi doresc să fie mai aproape de casă sau de locul de muncă, găsirea unui loc pentru cei mici reprezintă mereu o provocare. După 46 de ani, de exemplu, în Sectorul 6 a fost dată folosință prima creşă construită de la zero.
Acum 8 ore
11:40
Managerul lui Bayern Munchen, Thomas Tuchel, a declarat că decizia arbitrilor de a opri jocul înainte ca echipa sa să înscrie golul egalizator în prelungiri împotriva lui Real Madrid în a doua manșă a semifinalei Ligii Campionilor "se simte ca o trădare".
11:40
Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) a tras un semnal de alarmă: Europa se confruntă cu o epidemie de tuse convulsivă, boală infecţioasă care poate fi mortală.
11:40
Traficul este restricționat joi pe DN1, în Otopeni, județul Ilfov, după un accident rutier grav.
11:30
Îți dorești să implementezi cele mai inovative soluții pentru afacerea ta? Începe cu eficientizarea procesului de plată cu ajutorul unui sistem POS Android, o inovație care crește mobilitatea afacerii tale.
11:10
Irinel Scrioşteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a spus când va fi dată în trafic secțiunea dintre DN4 și A2, de pe Autostrada Bucureștiului A0.
11:10
Premierul Marcel Ciolacu a transmis, de Ziua Europei, că rata de absorbție de peste 97% din fondurile destinate politicii de coeziune pentru perioada de finanțare încheiată demonstrează că România a reușit să utilizeze oportunitățile europene pentru a dezvolta infrastructura și serviciile publice.
11:00
Baza 86 Aeriană "Locotenent aviator Gheorghe Mociorniță" Borcea caută să angajeze soldați gradați profesioniști în activitate. Procesul de selecție se derulează în perioada 8 mai - 3 iunie 2024.
11:00
Variațiile de temperatură, drumurile lungi și expunerea la soare pot afecta performanțele oricărui autovehicul, așa că este important să iei măsuri preventive înainte de plecare.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.