Președintele Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă

Antena3, 7 mai 2024 08:20

Președintele României se va afla, în perioada 7-8 mai, într-o vizită de lucru la Washington, DC. El va fi primit marți, la Casa Albă, de către președintele SUA, Joe Biden. Klaus Iohannis va primi premiul Distinguished International Leadership pentru anul 2024, acordat de Consiliul Atlantic din SUA.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 15 minute
19:00
Trei peroane au murit în urma unui accident între o mașină şi două motociclete petrecut în Codăești, județul Vaslui. În urma impactului deosebit de grav două dintre vehicule au luat foc.
Acum o oră
18:40
Tragedie într-o familie de români din Spania, acolo unde mama a decis să-şi pună capăt zilelor, sub privirea îngrozită a copiilor ei.
18:30
Vloggerii de la canalul de YouTube „HaiHui în doi” au prezentat povestea românului care vinde mici și alte feluri de mâncare tradițională în Japonia, Țara Soarelui Răsare.
Acum 2 ore
17:50
Avem mărturiile cutremurătoare ale familiei tinerei ucise cu sânge rece de iubit într-un apartament din Sibiu. Între timp, criminalul a recunoscut că era drogat la momentul crimei.
17:30
Cristina Păuna, medic specialist în recuperare medicală a câștigat concursul "Tinereţe fără Bătrânețe" organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.
Acum 4 ore
17:10
Daniel Buzdugan a rămas surprins de un oraș din România, despre care spune că ar putea deveni ”Salonicul României”.
17:00
Un primar din Gorj este cercetat de polițiști după ce a acroșat cu mașina instituţiei o tânără din localitate şi a plecat de la locul faptei. Femeia a ajuns la spital.
16:50
Fostul campion naţional la volei Sorin Pop, antrenor secund la Ştiinţa Explorări Baia Mare, a încetat din viaţă la doar 56 de ani.
16:50
Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi s-ar fi prăbușit, a anunțat duminică televiziunea de stat iraniană, adăugând că echipele de salvare se îndreaptă spre locul respectiv.
16:40
În umbra concedierilor totale de la Gameloft Cluj-Napoca și a celor mai puțin evidente de la Atos Global Delivery Center România, Endava și Cognizant, doi giganți de pe piața IT din România ar renunța masiv la personal. Informația este prezentată pe surse din interiorul celor două companii, confirmarea ar urma să vină odată cu publicarea cifrelor de personal la ANAF.
16:20
15:40
Mărturia unuia dintre prietenii tânărului care şi-a ucis iubita într-un apartament din Sibiu a fost prezentată la Antena 3 CNN.
15:30
O trecere de pietoni din Bucureşti, la care au lucrat muncitorii de pe linia tramvaiului 5, te duce direct în groapă.
15:20
Apar informaţii noi legate de nava scufundate în Marea Neagră. Potrivit presei din Bulgaria, ambarcaţiunea s-ar fi ciocnit cu o navă comercială. 
Acum 6 ore
15:10
Horoscop 20 mai 2024. Berbecii se lasă ghidați de sentimente astăzi, în timp ce Balanțele nu se încurcă cu jumătăți de măsură.
15:00
Ea este Florentina Paula Alexandra, tânăra de 21 de ani ucisă într-un apartament din Sibiu, de către iubitul ei.
14:50
Un teren de aproximativ 10.000 mp din Sectorul 2 al Capitalei, unde ar urma să se construiască Parcul Moroeni, a fost expropriat prin semnătura lui Radu Mihaiu și a lui Nicușor Dan către interlopul Manu Bombardieru.
14:40
Creta, cea mai mare insulă a Greciei și cel mai sudic punct al Europei, este de la un capăt la altul un tărâm surprinzător pentru orice iubitor de călătorii.
14:20
PNL şi PSD vor să îşi împartă poziţiile la nivelul Uniunii Europene în funcţie de ce va obţine preşedintele Klaus Iohannis. 
14:10
Guvernul condus de Marcel Ciolacu a reușit să scadă inflația la 5,9% în aprilie, aproape la jumătate față de nivelul înregistrat la preluarea guvernării. Premierul este decis să continue pe aceeași direcție, în așa fel încât să ducă rata inflației sub 5% până la finalul anului.
14:00
Actorul Florin Piersic a transmis primul mesaj după ce a ieșit de la Terapie Intensivă.
14:00
Prima săptămână de campanie electorală se încheie cu un mesaj surpriză din partea celui mai titrat tenismen român, Ilie Năstase. Într-un mesaj video, „Nasty” a anunțat public pe cine susține în cursa pentru Primăria Capitalei și cu cine va vota la alegerile locale din 9 iunie.
13:30
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis un mesaj pentru medicii de familie. 
Acum 8 ore
13:10
S-a dat alarma la Timișoara, după ce mai multe persoane au sunat la 112 și au raportat prezența unei coloane uriașe de fum aproape de Pădurea Verde. 
12:30
Analiştii economici fac scenarii referitoare la taxele care ar urma să fie majorate imediat după alegeri. 
11:50
Este alertă meteorologică în România, având în vedere că ciclonul care a devastat întreaga Europă ajunge şi la noi în ţară începând cu această seară. 
11:40
În parcul Motodrom de pe șoseaua Fundeni din București se va desfășura ediția cu nr 44 a Concursului Național ”Educație Rutieră - Educație pentru Viață".
11:20
Veşti proaste pentru şoferi. După ieftinirile de la pompă, de la 1 iulie preţurile vor creşte considerabil atât la motorină, cât şi la benzină.
Acum 12 ore
11:00
Au apărut imagini cu momentul în care două tramvaie din Bucureşti au zdrobit o maşină în care se aflau mai multe persoane. 
10:20
Misterul navei scufundate în Marea Neagră ia amploare. Autorităţile refuză să spună cu ce era încărcată nava sub pavilion tanzanian care s-a scufundat la 26 de mile de portul Constanţa şi cum a ajuns pe fundul mării într-un timp foarte scurt. 
10:10
Acizii grași Omega-3 sunt grăsimi sănătoase, care joacă un rol foarte important în organism, ajutându-l să funcționeze așa cum trebuie.
09:50
Polonia va cheltui două miliarde de lire sterline pentru a face granița estică de netrecut. Este vorba în special despre frontiera cu Belarus și Rusia. În zonă există deja un gard de mari dimensiuni.
09:40
Peste 300.000 oameni participă la Pelerinajul Rusaliilor catolice de la Şumuleu Ciuc, estimează reprezentanții Primăriei Miercurea Ciuc. 
09:20
Iga Swiatek (22 de ani) a învins-o categoric pe Aryna Sabalenka (26 de ani) în finala de la WTA Roma, scor 6-2, 6-3. 
09:00
Mai multe containere anti-urs, unice în România, au fost date în folosinţă, acestea fiind achiziţionate în cadrul unui proiect pilot ce vizează convieţuirea dintre om şi urs.
08:20
Autoritățile avertizează că ceața reduce vizibilitatea pe numeroase șosele din Moldova și Ardeal, fiind vizate drumuri din 10 județe. 
08:10
Majoritatea produselor din comerț promit un păr puternic și strălucitor, însă puțini știu că există alternative naturale care pot avea un efect uimitor asupra podoabei capilare.
Acum 24 ore
00:10
Calculele complete arată ce pensie va primi un român după 35 de ani de muncă, în contextul adoptării noii legi a pensiilor în ţara noastră.
00:10
Război în Ucraina, ziua 816. Președintele rus Vladimir Putin vede în amenințarea cu migrația în masă drept o „armă” pentru a diviza și slăbi Europa, avertizează premierul Estoniei, Kaja Kallas.
18 mai 2024
23:40
Război pe toate fronturile, la cel mai înalt nivel, în Uniunea Europeană. Este vorba despre două conflicte deschise care o au în plan principal, pe Laura Codruța Kovesi şi Ursula von der Leyen.
23:20
Cadavrul unei tinere de 21 de ani a fost găsit într-un apartament din Sibiu. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoțional!
23:00
Primarul General al Bucureștiului, Nicuşor Dan, a dezvăluit într-o discuție cu protestatarul Marian Ceaușescu dacă a luat vreodată șpagă şi cum stă din punct de vedere financiar.
22:40
Escrocii au pus la cale o nouă schemă de înșelătorie prin care pun mâna pe datele personale ale românilor, în urma unui simplu apel telefonic. Atenţie la aceste detalii!
22:30
Pompierii din Botoșani au avut parte de o misiune cu totul și cu totul specială: au salvat un pisoi care căzuse într-o fântână adâncă de zece metri.
22:10
Un fermier a devenit viral pe rețelele de socializare cu metoda sa naturistă de a combate coropișnițele din grădină.
22:00
O turistă din Marea Britanie a fost uimită de prețurile din România, remarcând că sunt similare cu cele din UK, dar diferența de salarii este uriașă.
21:20
Primii pasageri care au trecut prin noul terminal al Aeroportului Oradea au fost întâmpinați cu o atenție deosebită din partea personalului.
21:10
Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale (BNR), a atras atenţia Guvernului să fie foarte atent cum gestionează "partea de cheltuieli făcând comparații care nu sunt potrivite".
20:40
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, în emisiunea Adevăruri ascunse, o nouă pildă despre deciziile pe care trebuie să le luăm în viață.
20:10
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre o plantă care are extrem de multe beneficii pentru sănătatea noastră.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.