Ce ținută a îmbrăcat Delia, soția lui Lino Golden, la petrecerea de după cununia civilă. Tânăra a renunțat la rochia albă

Antena1, 25 aprilie 2024 15:10

Delia și Lino Golden s-au cununat civil vineri, 19 aprilie 2024. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, unde au fost prezenți prietenii și familiile celor doi. Tânăra a strălucit într-o rochie albă și mulată, însă ce a purtat la petrecerea de după nuntă a luat pe toată lumea prin surprindere.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 15 minute
21:00
Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat tema de gătit pentru cel de-al șaptelea battle. Înainte, însă, au ieșit scântei la proba de viteză, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 6 mai 2024. Ceasul lui Orlando Zaharia a declanșat alarma și a ieșit la iveală ceva neașteptat.
Acum 30 minute
20:50
Dacă anul acesta, Paștele ortodox și cel catolic s-au sărbătorit la diferență de aproape o lună, în 2025, pică în aceeași zi. Află de pe a1.ro în ce zi pică Paștele în 2025, dar și în anii urmărtori, potrivit calendarului.
Acum 2 ore
20:10
Cu ocazia Sărbătorilor de Paște, Dana Budeanu le-a permis fanilor ei să „intre” în casa în care locuiește alături de gemenele sale. Vedeta a postat în mediul online o serie de imagini cu decorațiunile, iar internauții au văzut imagini rare din casa creatoarei de modă.
Acum 4 ore
19:00
Gabriela Cristea a explicat care este motivul pentru care clienții nu au primit cozonacii de Paște comandați din magazinul său. Przentatoarea TV îi asigură că vor primii banii înapoi.
18:50
Cu ocazia Sărbătorilor de Paște, Dana Budeanu le-a permis fanilor ei să „intre” în casa în care locuiește alături de gemenele sale. Vedeta a postat în mediul online o serie de imagini cu decorațiunile, iar internauții au văzut imagini rare din casa creatoarei de modă.
17:50
Mii de tineri și-au petrecut zilele de vacanță la malul mării, lăsând în urma lor zeci de gunoaie aruncate chiar pe nisip! Iată cum a fost filmată plaja din Vama Veche după petrecerea de 1 Mai și de ce internauții s-au revoltat.
17:30
Iuliana și Vlad formează un cuplu. Fata a făcut primul pas și l-a sărutat la Mireasa Capriciile Iubirii.
17:30
Cătălin Bordea a luat o decizie surprinzătoare. Comediatul a plecat din București de Paște și a pertecut sărbătorile alături de cea care i-a fost alături necondiționat, indiferent de situație.
Acum 6 ore
17:10
În emisiunea de luni, a doua zi de Paște, Antonia a revenit în casa Mireasa. Reîntoarcerea ei a fost posibilă datorită oului de aur câștigat de Cristian în urmă cu câteva săptămâni.
16:40
Gabriela Cristea a explicat care este motivul pentru care clienții nu au primit cozonacii de Paște comandați din magazinu său. Przentatoare TV îi asigură că vor primii banii înapoi.
16:00
Cluburile de noapte de pe litoralul românesc sunt pregătite pentru turiștii care vor să le calce pragul și care vor să dea startul distracției încă de la începutul lunii. Iată cum se distrează românii și cât tips primesc ospătarii angajați la cluburile de lux!
16:00
Concurenții au vorbit cu familiile. Au curs lacrimi și cu toții s-au bucurat de revederea prin video call.
Acum 8 ore
15:00
Cristian spune că Laura și Albert se vor apropia ca tânărul să rămână în casa Mireasa.
14:00
Citește horoscopul pentru azi, 7 mai 2024, și descoperă ce au pregătit astrele pentru zodia ta.
14:00
Minivacanța de Paște și 1 Mai le-a dat bătăi de cap românilor. Mii de locuitori din București și Ilfov au ajuns de urgență la spital după ce au întâmpinat probleme digestive.
13:20
În videoclipul care s-a viralizat în mediul online se vede cum pești cad in cer pur și simplu. Bărbatul care filma chiar a luat una dintre vietăți în mână și a arătat-o la cameră.
Acum 12 ore
12:50
Cel de-al șaptelea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite aduce în această seară multă agitație la bancurile de lucru.
12:30
Mădălina Ghenea a confirmat despărțirea de jucătorul de tenis bulgar, Grigor Dimitrov. Ce declarații a făcut frumoasa actriță în mediul online. A dezvăluit și motivul pentru care au încheiat relația.
12:00
Daniela Crudu a născut, pe 5 mai, un băiețel superb și sănătos. Este al doilea copil al vedetei. Ea mai are o fetiță, Daiana.
11:40
Google Doodle a lansat astăzi un doodle care marchează ziua de 6 mai 2024. Ilustrația e vizibilă în Statele Unite ale Americii.
Acum 24 ore
03:10
Iulia Albu participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Frumusețea s-a născut la sat”, criticul de modă nu se sfiește să puncteze niște lucruri importante din societatea românească actuală.
00:40
Bătălia pentru campionatul mondial de Formula 1 continuă. Astăzi a avut loc a șasea cursă din acest sezon, cursa Marelui Premiu de la Miami.
5 mai 2024
23:40
Distracția continuă în sezonul 16 iUmor cu iMai Mult Umor, prezentator fiind Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette. În fiecare duminică, ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.
23:00
Doina Teodoru participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Mai bine o zi vultur decât o viață găină”, actrița o interpretează pe Dana Budeanu.
22:40
Romică Țociu și Cornel Palade participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Mens sana in corpore sano”, duoul celebru ”înțeapă” unde doare mai tare.
22:30
Bucșă participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Leneșul mai mult aleargă, scumpul mai mult păgubește”, câștigătorul sezonului 12 iUmor expune comoditatea românilor într-un număr de umor și autoironie.
22:10
Rică Răducanu participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Excelență în sport”, faimosul portar își aduce aminte cu umor de tinerețe.
21:50
Oana Dragne participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Locuri de consum”, aceasta aduce spiritul Stelei Popescu pe scenă într-o ediție specială.
21:30
Horoscopul zilei de luni, 6 mai 2024, anunță schimbări importante pentru mai toate zodiile. Descoperă de pe www.a1.ro ce surprize au pregătit astrele pentru toate cele 12 zodii și ce previziuni anunță astrologii.
21:30
Radu Pietreanu participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Pâine și sare” acesta trece în revistă situațiile în care românii au dat dovadă de multă imaginație când vine vorba de băutură.
Ieri
21:10
Iulia Albu participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Frumusețea s-a născut la sat”, criticul de modă nu se sfiește să puncteze niște lucruri importante din societatea românească actuală.
20:40
Angel Popescu, Cătălin Cazacu, Liciu Vârciu, Ioana Ancea și Cristi Simion participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Noi muncim, nu gândim” aceștia pun în scenă o parodie după îndrăgitul film BD: La munte și la mare.
20:30
Alina Pușcaș și Radu Vâlcan participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Românul este poet, dar înainte de toate el s-a născut campion” cei doi prezentatori ies din postura sobră și dau dovadă de mult umor și autoironie.
20:20
În ediția 20 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Orlando Zaharia a dezvăluit ce secret folosesc bucătarii pentru a găti corect cele mai gustoase pulpe de pui prăjite.
19:00
Chef Roxana Blenche și chef Samuel Le Torriellec au pregătit o rețetă de paste bolognese, în ediția 10 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 4 mai 2024.
17:40
O mireasă i-a lăsat mască pe mulți atunci când a dezvăluit ce cadou a putut să îi facă soacra pentru noaptea nunții.
17:30
O mireasă i-a lăsat mască pe mulți atunci când a dezvăluit ce cadou a putut să îi facă soacra pentru noaptea nunții.
16:40
Meteorologii au emis, duminică, mai multe avertizări cod galbe, care vizează cantităţi de precipitaţii şi intensificări ale vântului. Avertizările nowcasting sunt valabile până la ora 22 în zeci de localităţi din opt judeţe.
16:30
Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rară cu fiica ei, Zenaida, chiar în perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși când au văzut cât de mult a crescut fetița.
16:20
Duminică, 5 mai 2024, vremea aduce temperaturi normale pentru această perioadă din an. Descoperă ce anunță meteorologii și la ce temperaturi ar trebui să ne așteptăm.
15:40
Recent, cunoscuta cântăreață Antonia a făcut o incursiune în trecut, împărtășind o imagine adorabilă de pe vremea când era doar o fetiță.
15:40
Clientul unui restaurant a filmat momentul în care o bucată de carne dintr-o farfurie a început să se miște și chiar a căzut de pe masă, fără ca cineva s-o fi atins. Cineva a filmat totul și imaginile au devenit virale.
15:10
În săptămâna 6-11 Mai 2024, astrele strălucesc cu lumină intensă pentru anumite semne zodiacale, pregătind terenul pentru experiențe de iubire adevărată și conexiuni profunde.
14:30
Brigitte Pastramă a încins atmosfera din mediul online după ce s-a lăsat fotografiată într-o ținută provocatoare. Soția lui Florin Pastramă a îmbrăcat o rochie neagră cu decolteu abisal ce îi scoate în evidență bustul generos.
13:50
Astrele anunță o primăvară tristă pentru trei semne zodiacale. Acești nativi vor pierde pe cineva drag până la finalul lunii mai. Ei trebuie să găsească o modalitatea prin care pot trece mai ușor peste momentul dureros din viața lor.
13:40
Miruna, una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii Mireasa și-a făcut un nou iubit. Cum arată bărbatul misterios.
13:30
Valentin a făcut confesiuni neașteptate în fața Elenei despre viața amoroasă din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fostă relație, iar tânăra l-a ascultat cu mare atenție.
12:50
Un român a fost atât de deranjat de zgomotele produse de vecinii săi încât a decis să lipească un mesaj în scara blocului. Cineva a pozat totul și imaginea a stârnit reacții.
12:10
Delia, soția lui Lino Golden, are o pasiune neobișnuită despre care puțină lume știa. Tânăra a povestit despre modalitatea neașteptată prin care își câștigă banii de zi cu zi. Se pare că această ocupație a ei nu este deloc pe placul artistului.
11:50
Daniel, fostul concurent de la Mireasa, a devenit un exemplu al poveștilor de dragoste care prind contur în fața camerelor de televiziune. Ce afacere și-a deschis în Dubai.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.