Antena1

Acum 10 minute
13:20
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru duminică, 28 aprilie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.
Acum 30 minute
13:10
După divorț, Pepe nu mai avea în plan să se căsătorească din nou. Se pare că soarta l-a luat prin surprindere, iar iubirea pentru Yasmine a fost prea mare și împreună formează acum unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.
13:10
Serialul ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi Dream Film Production a fost prima opţiune de vizionare la nivelul publicului feminin comercial din mediul urban.
13:10
În acest an, Moșii de Florii pică pe 27 aprilie. Această zi se mai numește și Sâmbăta lui Lazăr, iar în popor se respectă anumite datini pentru a ține departe ghinionul și boala.
13:00
Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa a vorbit în mod public despre relația pe care o are de fapt cu artistul, după ce a fost pusă la zid și acuzată că a fost motivul despărțirii dintre el și Claudia Iosif (Babs). Iată ce a declarat!
13:00
Eliza și Cosmin Natanticu au acceptat provocarea de a-și testa cunoștințele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a și vin în platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, astăzi, de la ora 18.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.
Acum 2 ore
12:20
La gala de decernare a Premiilor Unica.ro 2024, au obținut premii Dani Oțil, Loredana, Andreea Bălan și Carmen Bruma.
12:10
Loteria Română pune în joc primii spectaculoase la extragerile de duminică, 28 aprilie 2024. La tragerile Loto de joi, 25 aprilie 2024, s-a câștigat premiul de categoria a II-a la Noroc.
12:10
Andrei și Simona s-au despărțit, a confirmat băiatul. Iată cum au ajuns să divorțeze.
12:10
Pensionarii își primesc pensiile înainte de Paște. Ministrul Muncii a anunțat data exactă la care vor fi virați sau livrați banii.
12:00
Laura Vass și-a speriat fanii, după ce a postat un mesaj în care le trasmite că a ajuns de urgență la spital și că a dorit să se știe chiar de la ea despre ce e vorba. Iată ce se întâmplă
11:50
Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii a făcut un anunț mult așteptat, în cadrul unei discții la Antena 3 CNN. Românii vor putea intra pe teritoriul american fără viză.
11:30
Echipa roz a pariat pe steaua Michelin a lui chef Richard Abou Zaki și a obținut două victorii spectaculoase în primele battle-uri. Concurenții au urmat cu strictețe indicațiile juratului.
Acum 4 ore
11:20
Ultima ediție de audiţii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie.
10:50
O tânără de 21 de ani a intrat în șoc anafilactic după ce a luat o gură dintr-o cafea plină de insecte, pe care a cumpărat-o de la un automat din aeroportul din insula spaniolă Mallorca.
09:40
Mădălina Ghenea este una dintre cele mai talentate actrițe românce care și-a construit o carieră de succes peste hotare. Ea nu a impresionat doar cu talentul său, ci și cu frumusețea de neegalat.
Acum 24 ore
23:10
Ce se întâmplă în culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descoperă actorii care dau viață personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției românești. Tot ce vrei e să dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede în AntenaPLAY!
22:30
Madi a împlinit 30 de ani și a publicat le-a arătat susținătorilor cum a petrecut. O fostă colegă de la Mireasa i-a făcut o urare, publicând o fotografie din perioada în care au fost concurente în sezonul 8.
21:40
Avocata și jurnalista Alejandra Marisa Rodríguez, în vârstă de 60 de ani, a câștigat titlul de Miss Buenos Aires și s-a calificat la concursul Miss Argentina. Femeia a putut participa la concursul de frumusețe după ce anul trecut s-a renunțat la limita de vârstă a participantelor.
19:10
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.
19:00
Magazinele și supermarketurile au anunțat ce program vor avea pe 1 mai 2024, Ziua Muncii. Iată când e deschis la Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Imagi și alte supermarketuri.
18:10
O tânără s-a trezit paralizată de la brâu în jos după ce a mâncat o supă. Claudia se află acum intubată și se luptă pentru viața ei, iar medicii trag un semnal de alarmă asupra unui obicei des întâlnit care a adus-o în această stare.
18:00
Două surori din România vor primi despăgubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurări din Italia. Decizia vine după ce sora lor, rezidentă în Italia, a decedat acolo într-un grav accident rutier.
17:50
Luna mai vine cu transformări și revelații pentru unii nativi. Astrele pregătesc schimbări pe toate planurile.
17:40
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru vineri, 26 aprilie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.
17:20
De 28 aprilie 2024, marile magazine și-au anunțat programul. Iată ce orar au Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour, Profi, Penny, Mega Image, Cora, Metro, Selgros în Duminica Floriilor.
17:20
O mireasă a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce cadou a putut să-i ofere cavalerul de onoare al mirelui. Tânăra a spus că este cel mai scârbos dar primit vreodată și mulți i-au dat dreptate când au aflat despre ce este vorba.
17:20
Gabriela Lucuțar, supranumită și „Regina Întunericului”, se numără printre femeile care au avut curajul să preia frâiele unei afaceri de pompe funebre. Pentru serviciile sale, oamenii trebuie să scoată sume impresionante de bani din buzunar. Iată cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de aceasta în 2024.
17:00
Alia are 35 de ani și este din Ucraina, însă a captivat atenția lumii cu părul ei incredibil de lung, ceea ce i-a adus și un loc în Cartea Recordurilor. Iată imagini cu ea!
16:50
Prințul Louis, fiul cel mic al prințului William și al Prințesei Kate, a împlinit 6 ani pe 23 aprilie. Acesta a fost sărbătorit în cadru restrâns, departe de ochii curioșilor.
16:20
Chef Richard Abou Zaki a transmis un mesaj neașteptat după eliminarea Geaninei Crăciun din ediția 17 a sezonului 13 Chefi cuțite, de pe 24 aprilie 2024. Iată ce a putut să spună juratul despre plecarea concurentei sale.
16:10
Alex Militaru, fostul soț al lui Carmen Grebenișan, a trecut printr-o transformare, la doar câteva săptămâni după ce aceștia au anunțat divorțul. Cum arată tânărul acum.
16:10
Ionela s-a supărat după materialul în care doamna Mariana îi povestea despre inelul soacrei și îi mărturisea că și-ar dori să-l obțină pentru ea.
16:00
Cu toate că mulți sunt sceptici în privința zodiacului, există un entuziasm continuu în a descoperi dacă stelele vor aduce sau nu prosperitate în viețile noastre.
15:50
Vali Vijelie a povestit, la un moment dat, cum a cunoscut-o pe soția sa. Relația dintre ei a început în urmă cu mai bine de două decenii, pe când cântărețul de manele avea 20 de ani, iar ea doar 16 ani.
15:30
O femeie a fost atât de nervoasă de ceea ce a putut să facă soacra ei încât a dezvăluit totul pe internet. Nu puțini au fost cei care au criticat gestul soacrei. 
15:30
Au apărut nemulțumiri după jurizarea celui mai recent task din casa Mireasa sezonul 9. Maria a contestat decizia Nataliei și a Laurei.
15:10
Delia și Lino Golden s-au cununat civil vineri, 19 aprilie 2024. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, unde au fost prezenți prietenii și familiile celor doi. Tânăra a strălucit într-o rochie albă și mulată, însă ce a purtat la petrecerea de după nuntă a luat pe toată lumea prin surprindere.
15:00
Climatoloul Roxana Bojaru a explicat cât mai stă masa de aer încărcată cu praf saharian deasupra României. Iată explicațiile!
15:00
Paolo Liuzzo, primul iubit al Prințesei Beatrice, a murit la vârsta de 41 de ani. Ce au anunțat autoritățile, după ce bărbatul a fost găsit fără suflare în camera de hotel.
14:50
Starea Antoniei s-a schimbat radical după ce noaptea trecută a dormit cu Cristian. Camerele au surprins momentele incendiare.
14:10
Chef Orlando Zaharia a transmis un mesaj pe rețelele sociale, după ce a câștigat primul său battle din sezonul 13 Chefi la cuțite.
14:00
Se apropie sărbătorile, iar românii au început deja să pregătească listele de cumpărături pentru Paște. Unii chiar au început cumpărăturile, în speranța că ar putea prinde alimentele necesare pentru masa de Paște la prețuri mai avantajoase.
13:40
Ilinca Simion, soția lui George Simion, a născut! Soția politicianului a adus pe lume primul lor copil. Iată fotografia emoționantă postată de liderul AUR pe rețelele de socializare!
Ieri
13:20
Ioana Ginghină a făcut o schimbare radicală în dieta ei. Actrița a luat această decizie recent, în urma unor probleme de sănătate și analize medicale neprietenoase.
13:20
Adrian Enache, celebrul artist, trece prin momente dificile după ce starea lui de sănătatea s-a deteriorate. După diagnosticul medicilor, Adrian Enache trebuie să fie supus unei operații de urgență.
13:10
Maria Roman a vrut să clarifice un aspect despre situația soțului. Aceasta susține că a fost găsit și va da curând mai multe detalii.
13:10
Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain, pentru ediția de Te cunosc de undeva! de săptămâna aceasta. Cristi Iacob, extrem de impresionat.
13:00
Meteorologii au emis o avertizare meteo de averse, grindină și descărcări electrice pentru mai multe zone ale României. Se pare că vremea rea pune stăpânire pe regiunile sud-estice.
12:50
Cristian spune că nu îi convine dinamica relației lui cu Antonia, motiv pentru care a fost tăios în ediția de miercuri a emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.