Guvernul a aprobat deschiderea unui punct de trecere a frontierei de stat la Beba Veche (România) - Kubekhaza (Ungaria)

StirileProtv.ro, 25 aprilie 2024 16:10

Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, printr-o hotărâre, deschiderea unui punct de trecere a frontierei de stat la Beba Veche (România) - Kubekhaza (Ungaria).

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 30 minute
10:00
O femeie de 85 de ani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe un drum din judeţul Vaslui, după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce se îndrepta spre biserică, să asiste la slujba de Înviere.
09:50
Un cutremur slab s-a produs duminică în zona seismică Vrancea, la o adâncime de aproximativ 138 de kilometri, a anunțat INCDFP.
Acum o oră
09:40
Berkshire Hathaway şi-a redus semnificativ participaţia enormă la Apple în primul trimestru, iar conglomeratul lui Warren Buffett şi-a lăsat rezervele de numerar să crească până la un record de 189 de miliarde de dolari, relatează Reuters. 
09:40
Umberto Motto visase mereu să joace la Torino FC. Visase să pună tricoul maro al echipei în fața a mii de fani.
09:40
Platformele pentru cursuri online gratuite sunt o resursă valoroasă pentru cei care doresc să învețe și să economisească bani.  
09:40
În timp ce marca Michelin este cunoscută la nivel global pentru anvelopele sale, compania cu sediul în Paris este de asemenea faimoasă pentru Ghidul Michelin anual.Clienții cheltuie între 10 și 20 de ori mai mult la un restaurant cu stea Michelin.
09:20
Ioana Oleleu, fiica fostului lider PSD Ioan Oleleu, în prezent vicepreședinte al ANSVSA, va reprezenta România la prestigiosul concurs internațional Miss Tourism World 2024, care va avea loc în China.
Acum 2 ore
08:50
La munte, soarele le-a făcut ziua splendidă turiștilor. În Brașov, au ieșit la plimbare de dimineață, fie la pas, fie cu bicicleta. 
08:40
În Bucovina, copiii au plecat la o vânătoare de ouă colorate, așa cum spune tradiția din zonă. Și-au luat coșulețele și au mers din casă în casă, unde au fost primiți cu mare drag de gazde.
08:40
Producătorul de vehicule electrice Zeekr Intelligent Technology Holding vizează o evaluare de până la 5,13 miliarde de dolari în oferta sa publică iniţială (IPO) din SUA, scrie Reuters. 
08:30
Ziua mondială a râsului este celebrată, anual, în prima duminică a lunii mai. În 2024, această zi este marcată la 5 mai. 
08:20
Și românii care petrec Paștele peste hotare au primit cu multă emoție vestea Învierii lui Hristos. În Thassos, Grecia, unde sunt peste 10.000 de conaționali în aceste zile, lumina sfântă a ajuns cu întârziere.
08:20
Parcurile tematice, văzute până nu demult doar în filmele occidentale, au început să apară și în stațiunile turistice de la noi. 
Acum 4 ore
08:10
Mulți români au ales pentru vacanța de Paște stațiunea Sovata, mai ales pentru apele termale despre care se spune că fac minuni. 
08:10
Duminică, avem soare şi vreme frumoasã în jumătatea estică. În restul tării, către seară, vor fi averse la deal, la munte şi pe suprafeţe mai restrânse în celelalte zone.
08:00
07:50
A fost acea noapte din an în care creștinii ortodocși, dar și cei greco-catolici, au privit cu bucurie spre cer, de unde au primit vestea cea mare. Hristos a Înviat! 
07:50
Bisericile din toată țara au fost pline de credincioși care au primit lumina sfântă - acel miracol al Învierii care ne amintește în fiecare an că nu suntem singuri.
07:50
Peisaj spectaculos de pe suprafața Soarelui. Imaginile au fost captate de un vehicul al Agenției Spațiale Europene și oferă o priveliște incredibilă cu o ploaie solară și „spirale de gaz”, așa cum le numesc specialiștii, înalte de 10.000 de kilometri. 
07:40
07:40
07:30
Sărbătorile pascale pentru credincioşii ortodocşi încep duminică şi se desfăşoară pe durata a trei zile. Ceremonii pascale au loc la Ierusalim şi peste tot în lume unde trăiesc comunităţi creştine. 
07:30
Un adolescent "radicalizat" în vârstă de 16 ani a fost împuşcat mortal de poliţia australiană.
07:30
O pană de curent majoră a lăsat în beznă cea mai mare parte a Tanzaniei, după trecerea unui ciclon. 
07:20
Cel puţin 57 de persoane au murit şi alte 373 sunt date dispărute după ce ploi torenţiale şi inundaţii au afectat, în această săptămână, statul brazilian Rio Grande do Sul, scrie CNN.
Acum 12 ore
21:50
Nordul Fâşiei Gaza este afectat de o "veritabilă foamete", care progresează către sudul teritoriului palestinian, a avertizat directoarea Programului Alimentar Mondial (PAM), Cindy McCain, transmite sâmbătă AFP.
21:50
Într-un orăşel japonez au început lucrările pentru a ridica o barieră care să blocheze priveliştea celui mai faimos obiectiv turistic al ţării, Muntele Fuji, după ce localnicii s-au plâns de comportamentul nepotrivit al turiştilor avizi de fotografii. 
21:40
Per Gessle, liderul Roxette, a anunţat că superstarul suedez Lena Philipsson o va înlocui pe regretata Marie Fredriksson în turneul australian al trupei de la începutul anului viitor.  
21:40
O explozie a rănit cinci persoane în orașul rus Belgorod, spune guvernatorul acestuia.
21:20
Un bărbat în vârstă de 79 de ani din Missouri a fost pus sub acuzare pentru uciderea unei femei în locuinţa ei din suburbia oraşului Chicago - o crimă care a avut loc în urmă cu aproape şase decenii, relatează AP. 
21:20
Horoscop 5 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de sărbătoare, o zi a întâlnirii cu noi și pot avea loc schimbări interioare la nivel imperceptibil.  
Acum 24 ore
21:10
Un bărbat care a suferit un accident vascular cerebral ischemic acut a fost salvat tocmai la spitalul din Suceava, printr-o procedură modernă de extragere a cheagului de sânge. Pacientul a fost transportat cu un elicopter SMURD.
20:40
Cu peste un milion de înnoptări și cu 73 de milioane de euro cheltuiți anual de către turiști, Indonezia devine din ce în ce mai atractivă pentru piața turistică. 
20:30
Rebelii Houthi din Yemen amenință că își vor extinde în Mediterana atacurile asupra navelor cu destinația Israel, după luni de lovituri asupra navelor din Marea Roșie. 
20:10
După două săptămâni tumultuoase, în campusurile studențești de prin toată America multe universități au început să organizeze ceremoniile de absolvire pentru anii terminali în condiții de securitate sporită.
20:10
Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al capitalei britanice care obţine un al treilea mandat, a anunţat media britanică după numărarea tuturor voturilor.
20:00
Mergem în Grecia, unde sunt în aceste zile zeci de mii de români. Cei mai mulți au ajuns în Thasos. I-au așteptat mese îmbelșugate, priveliști care îți taie răsuflarea și gazde primitoare, care nu mai știu cum să le facă pe plac.  
20:00
Paștele este una dintre perioadele cele mai aglomerate în Bucovina. Cei mai mulți dintre turiști vin din zone îndepărtate și sunt dornici să exploreze zona, ca să se bucure de tot ce are de oferit, așa că abia au timp să stea locului.  
20:00
Crainicul stadionului echipei Roda JC Kerkrade (D2 olandeză) a făcut o gafă de proporţii vineri seara, el anunţând din greşeală că formaţia a promovat în primul eşalon. De bucurie, suporterii au invadat terenul, relatează L'Equipe.
19:50
Pentagonul testează un avion de luptă F-16 experimental, controlat de inteligența artificială.
19:50
Fosta consilieră a lui Donald Trump, Hope Hicks, a fost prima membră a cercului intim al acestuia care a depus mărturie în procesul penal vizând plăţile ascunse către Stormy Daniels.  
19:40
Ultimul tur de forță printre tarabe și galantare a fost cu folos pentru cei care au găsit energie, timp și bani să facă și astăzi cumpărături pentru masa de Paște.
19:40
Litoralul s-a golit sâmbătă de turiștii care au sărbătorit acolo ziua muncii. Vineri au fost și ultimele petreceri. Înainte să plece din Vama Veche, tinerii au făcut noapte albă pe malul mării. I-au găsit pe plajă cei care îşi vor petrece Paştele în staţi
19:40
Pentru creștinii ortodocși și greco-catolici, este ultima zi a Săptămânii Patimilor. Potrivit Noului Testament în Sâmbăta Mare trupul Fiului lui Dumnezeu răstignit pe cruce a fost coborât în mormânt.
19:40
Învierea Domnului este cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii iar ProTv vă transmite Slujba de la Mănăstirea Antim, din Capitală.
19:40
Pe litoral a plouat cu dosare penale. Poliţiştii au prins cu droguri mai mulţi turişti, în special străini, veniţi în România la festivalurile și petrecerile organizate la mare.
19:40
Pe ultima sută de metri, româncele au desăvârşit preparatele pentru masa de Paște. Au făcut de la cozonac şi pâine proaspătă, până la miel umplut, drob și chiar sarmale. La ţară, au duduit cuptoarele din curte, unde a prins culoare pasca.
19:40
Ne bucurăm atunci când descoperim semeni care dăruiesc din timpul lor ca să îi ajute pe alţii, şi nu în ultimul rând înţeleg sensul cuvintelor „empatie” şi „împreună”. Cum ar arăta această ţară, lumea întreagă, dacă le-am urma, exemplul?
19:10
Kievul a răspuns la rapoartele anterioare conform cărora Rusia l-a plasat pe Volodimir Zelenski pe o listă de urmăriți.
18:30
Președintele Zelenski este deja pe lista „most wanted”, de către Rusia, bineînțeles. Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.