Ce cadou a putut să primească o mireasă de la cavalerul de onoare al mirelui. Tânăra a rămas fără cuvinte

Antena1, 25 aprilie 2024 17:20

O mireasă a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce cadou a putut să-i ofere cavalerul de onoare al mirelui. Tânăra a spus că este cel mai scârbos dar primit vreodată și mulți i-au dat dreptate când au aflat despre ce este vorba.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 30 minute
15:00
Cristian spune că Laura și Albert se vor apropia ca tânărul să rămână în casa Mireasa.
Acum 2 ore
14:00
Citește horoscopul pentru azi, 7 mai 2024, și descoperă ce au pregătit astrele pentru zodia ta.
14:00
Minivacanța de Paște și 1 Mai le-a dat bătăi de cap românilor. Mii de locuitori din București și Ilfov au ajuns de urgență la spital după ce au întâmpinat probleme digestive.
Acum 4 ore
13:20
În videoclipul care s-a viralizat în mediul online se vede cum pești cad in cer pur și simplu. Bărbatul care filma chiar a luat una dintre vietăți în mână și a arătat-o la cameră.
12:50
Cel de-al șaptelea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite aduce în această seară multă agitație la bancurile de lucru.
12:30
Mădălina Ghenea a confirmat despărțirea de jucătorul de tenis bulgar, Grigor Dimitrov. Ce declarații a făcut frumoasa actriță în mediul online. A dezvăluit și motivul pentru care au încheiat relația.
12:00
Daniela Crudu a născut, pe 5 mai, un băiețel superb și sănătos. Este al doilea copil al vedetei. Ea mai are o fetiță, Daiana.
11:40
Google Doodle a lansat astăzi un doodle care marchează ziua de 6 mai 2024. Ilustrația e vizibilă în Statele Unite ale Americii.
Acum 12 ore
03:10
Iulia Albu participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Frumusețea s-a născut la sat”, criticul de modă nu se sfiește să puncteze niște lucruri importante din societatea românească actuală.
Acum 24 ore
00:40
Bătălia pentru campionatul mondial de Formula 1 continuă. Astăzi a avut loc a șasea cursă din acest sezon, cursa Marelui Premiu de la Miami.
5 mai 2024
23:40
Distracția continuă în sezonul 16 iUmor cu iMai Mult Umor, prezentator fiind Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette. În fiecare duminică, ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.
23:00
Doina Teodoru participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Mai bine o zi vultur decât o viață găină”, actrița o interpretează pe Dana Budeanu.
22:40
Romică Țociu și Cornel Palade participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Mens sana in corpore sano”, duoul celebru ”înțeapă” unde doare mai tare.
22:30
Bucșă participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Leneșul mai mult aleargă, scumpul mai mult păgubește”, câștigătorul sezonului 12 iUmor expune comoditatea românilor într-un număr de umor și autoironie.
22:10
Rică Răducanu participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Excelență în sport”, faimosul portar își aduce aminte cu umor de tinerețe.
21:50
Oana Dragne participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Locuri de consum”, aceasta aduce spiritul Stelei Popescu pe scenă într-o ediție specială.
21:30
Horoscopul zilei de luni, 6 mai 2024, anunță schimbări importante pentru mai toate zodiile. Descoperă de pe www.a1.ro ce surprize au pregătit astrele pentru toate cele 12 zodii și ce previziuni anunță astrologii.
21:30
Radu Pietreanu participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Pâine și sare” acesta trece în revistă situațiile în care românii au dat dovadă de multă imaginație când vine vorba de băutură.
21:10
Iulia Albu participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Frumusețea s-a născut la sat”, criticul de modă nu se sfiește să puncteze niște lucruri importante din societatea românească actuală.
20:40
Angel Popescu, Cătălin Cazacu, Liciu Vârciu, Ioana Ancea și Cristi Simion participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Noi muncim, nu gândim” aceștia pun în scenă o parodie după îndrăgitul film BD: La munte și la mare.
20:30
Alina Pușcaș și Radu Vâlcan participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Românul este poet, dar înainte de toate el s-a născut campion” cei doi prezentatori ies din postura sobră și dau dovadă de mult umor și autoironie.
20:20
În ediția 20 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Orlando Zaharia a dezvăluit ce secret folosesc bucătarii pentru a găti corect cele mai gustoase pulpe de pui prăjite.
19:00
Chef Roxana Blenche și chef Samuel Le Torriellec au pregătit o rețetă de paste bolognese, în ediția 10 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 4 mai 2024.
17:40
O mireasă i-a lăsat mască pe mulți atunci când a dezvăluit ce cadou a putut să îi facă soacra pentru noaptea nunții.
17:30
O mireasă i-a lăsat mască pe mulți atunci când a dezvăluit ce cadou a putut să îi facă soacra pentru noaptea nunții.
16:40
Meteorologii au emis, duminică, mai multe avertizări cod galbe, care vizează cantităţi de precipitaţii şi intensificări ale vântului. Avertizările nowcasting sunt valabile până la ora 22 în zeci de localităţi din opt judeţe.
16:30
Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rară cu fiica ei, Zenaida, chiar în perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși când au văzut cât de mult a crescut fetița.
16:20
Duminică, 5 mai 2024, vremea aduce temperaturi normale pentru această perioadă din an. Descoperă ce anunță meteorologii și la ce temperaturi ar trebui să ne așteptăm.
15:40
Recent, cunoscuta cântăreață Antonia a făcut o incursiune în trecut, împărtășind o imagine adorabilă de pe vremea când era doar o fetiță.
15:40
Clientul unui restaurant a filmat momentul în care o bucată de carne dintr-o farfurie a început să se miște și chiar a căzut de pe masă, fără ca cineva s-o fi atins. Cineva a filmat totul și imaginile au devenit virale.
Ieri
15:10
În săptămâna 6-11 Mai 2024, astrele strălucesc cu lumină intensă pentru anumite semne zodiacale, pregătind terenul pentru experiențe de iubire adevărată și conexiuni profunde.
14:30
Brigitte Pastramă a încins atmosfera din mediul online după ce s-a lăsat fotografiată într-o ținută provocatoare. Soția lui Florin Pastramă a îmbrăcat o rochie neagră cu decolteu abisal ce îi scoate în evidență bustul generos.
13:50
Astrele anunță o primăvară tristă pentru trei semne zodiacale. Acești nativi vor pierde pe cineva drag până la finalul lunii mai. Ei trebuie să găsească o modalitatea prin care pot trece mai ușor peste momentul dureros din viața lor.
13:40
Miruna, una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii Mireasa și-a făcut un nou iubit. Cum arată bărbatul misterios.
13:30
Valentin a făcut confesiuni neașteptate în fața Elenei despre viața amoroasă din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fostă relație, iar tânăra l-a ascultat cu mare atenție.
12:50
Un român a fost atât de deranjat de zgomotele produse de vecinii săi încât a decis să lipească un mesaj în scara blocului. Cineva a pozat totul și imaginea a stârnit reacții.
12:10
Delia, soția lui Lino Golden, are o pasiune neobișnuită despre care puțină lume știa. Tânăra a povestit despre modalitatea neașteptată prin care își câștigă banii de zi cu zi. Se pare că această ocupație a ei nu este deloc pe placul artistului.
11:50
Daniel, fostul concurent de la Mireasa, a devenit un exemplu al poveștilor de dragoste care prind contur în fața camerelor de televiziune. Ce afacere și-a deschis în Dubai.
10:50
Horoscopul zilei de duminică, 5 mai 2024, anunță schimbări importante pentru mai toate zodiile. Descoperă de pe www.a1.ro ce surprize au pregătit astrele pentru toate cele 12 zodii și ce previziuni anunță astrologii.
10:50
Gabriela Lucuțar, concurenta de la Chefi la cuțite sezonul 13, conduce un bolid de lux. Regina Întunericului s-a afișat cu mașina scumpă pe care o deține chiar în mediul online. Puțini și-ar permite un astfel de „bijuterie”.
09:30
Aventura transformărilor a continuat aseară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună. Cea de-a douăsprezecea gală a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată aseară de către Jo și Liviu Teodorescu, cu o super transfomare ȋn Katy Perry. Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Pepe s-a impus ca lider de audientă, atât pe segmentul comercial, cât şi pe cel urban.
00:10
Calificările pentru pentru Marele Premiu de la Miami au fost difuzate în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Piloții se pregătesc de cursa de duminică, 5 mai 2024.
4 mai 2024
23:30
Jo și Liviu Teodorescu au câștigat a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Cum au reacționat când au aflat că transformarea lor a fost cea mai apreciată de colegii de la canapea.
22:50
Ilona Brezoianu și Florin Ristei s-au transformat în Ozana Barabancea și Horia Brenciu în a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Cum a reacționat jurata când „s-a văzut” pe scenă.
22:00
Connect-R și Shift au surprins jurații cu transformarea lor în Tom Jones din a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024.
21:30
Alexia Țalavutis și Dima Trofim au adus atmosfera de basm în platou cu transformarea în Jasmine și Aladdin în a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024.
21:20
Jo și Liviu Tedorescu s-au transformat în Katy Perry și Juicy J în a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Hit-ul „Dark Horse” a răsunat pe scena transforming show-ului.
21:10
Bella și Barbara i-au impresionat pe jurați cu transformarea lor în Dan Spătaru din a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Cum le-a ieșit momentul inedit.
20:40
Emi și Cuza s-au transformat în Rema și au cântat hit-ul „Calm Down” în a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Iată ce au spus jurații despre momentul lor spectaculos.
20:10
Andreea Bălan și Alina Pușcaș au bifat, din nou, apariții speciale în cea de-a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Iatâ cât de bine au arătat jurata și prezentatoarea show-ului.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.