O avocată de 60 de ani scrie istorie, după ce a câștigat Miss Univers Buenos Aires VIDEO

Adevarul (Romania), 26 aprilie 2024 17:30

O avocată și jurnalistă în vârstă de 60 de ani a intrat în istorie, fiind încoronată Miss Univers Buenos Aires. Alejandra Rodriguez a rupt barierele, fiind prima femeie de 60 de ani din istoria concursurilor de frumusețe care a cucerit acest titlu.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
13:30
Ministerul britanic al Apărării a fost ţinta unui atac cibernetic de mare amploare, în spatele căruia, s-ar afla China, potrivit Sky News.
13:30
Pe marginea unor drumuri din țara noastră se pot zări troițe, însă mulți nu știu că fiecare are în spate o poveste. Unele sunt din lemn, iar altele din ciment, diferă și dimensiunea lor.
13:30
Prețurile la uleiul de măsline vor crește și mai mult în acest an, în contextul în care producția mondială a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimul deceniu, relatează The Guardian.
13:30
Procurorii DIICOT Constanţa au prins un bărbat care vindea droguri în proximitatea zonei de acces către perimetrul de desfăşurare a unui festival de muzică organizat în staţiunea Mamaia.
13:30
Într-un comunicat de presă, Prefectura Prahova a anunţat, marţi, că a solicitat organelor competente să facă verificări cu privire la lucrările de la reţeaua de gaze din Slănic, în contextul în care recent o stradă din acest oraş s-a surpat.
13:30
Viața lui Vasile Ciornei, un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Iași, s-a schimbat complet în urmă cu opt ani de zile, când a primit o veste greu de suportat, din partea doctorilor.
13:30
Vânzările cu amănuntul în zona euro au înregistrat o creştere peste aşteptări în luna martie, după declinul din februarie, arată datele publicate marţi de Eurostat.
Acum 30 minute
13:15
Preţurile producţiei industriale pe total (piaţa internă şi piaţa externă) au scăzut cu 7,9% în luna martie 2024, comparativ cu martie 2023, şi cu 1,8% faţă de luna precedentă, potrivit INS.
13:15
Un puternic incendiu a izbucnit la o casă de pe strada Culea Nicolae din sectorul 2, iar pompierii au intervenit cu 8 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de decarcerare și 2 ambulanțe SMURD. Cu toate acestea o persoană și-a pierdut viața.
13:15
Imagini de-a dreptul tulburătoare a publicat pe pagina sa omul de radio Mihai Morar, care a petrecut sărbătorile pascale în Maraaureș, alături de familie. El a găsit o clădire abandonată, cu lucruri în ea.
Acum o oră
13:00
Un bărbat în vârstă de 39 ani, din județul Olt, a violat și tâlhărit o femeie, dând buzna peste victimă în a doua zi de Paște. Femeia a anunțat imediat poliția, cerând ajutor prin 112.
12:45
Serviciile speciale poloneze au descoperit şi dezactivat dispozitive de ascultare într-o încăpere în care consiliul de miniştri al Poloniei urma să aibă marţi o reuniune, a anunţat purtătorul de cuvânt al serviciilor speciale, informează Reuters.
12:45
Creșterea cererii globale de benzină s-ar putea înjumătăți în 2024, comprimând marjele rafinăriilor în a doua jumătate a anului, determinată de trecerea la mașinile electrice în China și SUA.
12:45
Gala Muzeului Metropolitan din New York, un eveniment situat la răscrucea dintre modă, cultură populară şi filantropie, a adunat o mulţime de vedete. În timp ce acestea îşi etalau ţinutele strălucitoare, afară poliţia făcea arestări în rândul protestatarilor împotriva războiului din Gaza.
Acum 2 ore
12:30
Avocații fugarului Paul au susținut luni în fața instanței din Malta că cererea de extrădare a autorităților române se întemeiază pe o decizie coruptă, care ar putea duce la încălcarea drepturilor fundamentale, relatează Times of Malta.
12:30
Sezonul călătoriilor lungi cu motocicleta este la început, iar riscul producerii unor evenimente în trafic creşte. O spun instructorii de conducere defensivă, prezenți în preajma Paștelui, în Buzău, la o întrunire a circa 300 de împătimiți ai vehiculelor pe două roți.
12:15
Un atac comis marţi într-un spital din provincia chineză Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel puţin 10 morţi sau răniţi, a anunţat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse.
12:00
O seamă de obiceiuri care încă-i mai aduc pe membrii comunității împreună se practică până astăzi în câteva localități din sudul județului Olt, pe teritoriul fostului județ Romanați.
12:00
Experţii estimează că găzduirea Campionatului European de Fotbal 2024 de către Germania nu va avea un efect direct asupra economiei sale, care trece în prezent printr-o perioadă dificilă.
11:45
Achiziționarea paharelor de cafea pentru automatele de vending poate părea simplă, dar alegerea unui produs de calitate este esențială pentru a asigura o experiență plăcută consumatorilor și pentru a menține eficiența mașinilor de vending.
11:45
Peleții din lemn reprezintă o opțiune ecologică pentru încălzire, datorită modului lor de producție ce respectă principiile sustenabilității.
Acum 4 ore
11:30
Pentru alegerile locale din 9 iunie, au fost depuse listele de candidați pentru funcțiile de primari, consilieri locali, președinți de consilii județene și consilieri județeni.
11:30
În contextul în care Boeing se confruntă deja cu mari probleme legate de securitatea avioanelor, la începutul săptămânii au apărut noi acuzaţii la adresa companiei aeriene.
11:15
Ţările bogate ar trebui să reducă ajutoarele financiare oferite pentru sectorul creşterii animalelor, în ideea de a ajuta la reducerea poluării create de consumul de carne roşie şi lactate.
11:00
Elevii revin în sălile de clasă miercuri, 8 mai, după vacanța de Paște în care au intrat pe data de 27 aprilie. Conform calendarului aprobat de Ministerul Educației, modulul V începe miercuri și se termină pe data de 21 iunie.
11:00
O ploaie însoțită de grindină, care a durat câteva zeci de minute, a provocat în ziua de Paște dezastru în mai multe localități de pe Valea Dâmboviței, dar și în Prahova. Gheața căzută a distrus grădinile și culturi agricole, precum cele de căpșuni sau pomi fructiferi.
10:45
Fără niciun minut de cinci etape, internaționalul român e spectator de lux la Alaves.
10:45
Deși piața de mașini second hand a cunoscut turbulențe în ultimii ani, aceasta continuă să crească. Inflația și creșterea ratelor dobânzilor au atras cumpărătorii către vehiculele second-hand.
10:30
Două femei au scris cu spray cuvintele „MeToo” pe o pictură din secolul al XIX-lea reprezentând vaginul unei femei, realizată de artistul francez Gustave Courbet.
10:30
A fost bucurie mare pe stadionul din Arad luni, 6 mai 2024. Mircea Rednic scrie istoria postrevoluționară a Bătrânei Doamne a fotbalului românesc. Peste 10.000 de spectatori au aplaudat la scenă deschisă spectacolul fotbalistic.
10:30
10:15
România se pregătește pentru sărbătoarea sportului mondial (26 iulie - 11 august).
10:15
Edilul general al Capitalei, Nicușor Dan, a evitat să poarte un dialog cu contracandidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, în cadrul unei emisiuni televizate. Burduja a susținut că în spatele acestei reacții a primarului Capitalei ar sta „lipsa de argumente”.
10:15
Trei din patru companii nu reușesc să gestioneze în mod eficient mobilitatea resurselor umane, pe fondul creșterii vertiginoase a cererii de experiență internațională în câmpul muncii.
10:00
România trebuie să implementeze în totalitate, până la data de 21 mai 2025, Directiva Red III care face referire la procedura privind centralele producătoare de energie din surse regenerabile.
10:00
De Paștele lui 2024, la Maternitatea Buzău au avut loc șase nașteri. Trei fetițe și trei băieți au fost aduși pe lume în ziua sfântă a Învierii Domnului Iisus Hristos.
09:45
Disperat să ajungă pe banca Rapidului, fostul atacant mărește presiunea pe patronul Dan Șucu.
09:45
Armata israeliană (IDF) a anunţat marţi dimineaţă că a preluat controlul operaţional, cu ajutorul forţelor terestre, asupra zonei din Gaza a punctului de trecere a frontierei de la Rafah.
Acum 6 ore
09:15
Deși nu este posibil să evitaţi toate substanțele cancerigene, experții susțin că puteţi reduce riscul de cancer eliminând câteva lucruri din alimentație.
09:15
Guvernul României s-a angajat prin PNRR să implementeze un sistem informatic ce va cuprinde o serie de componente care funcționează în mod integrat și centralizat.
08:45
S-a cântat prohodul lui Dinamo, deși mai e o etapă din play-out. Explicația: avem de-a face cu o echipă incapabilă să câștige, dovadă și golurile încasate în minutul 90 sau în prelungiri.
08:45
CFR Călători estimează că în acest an va avea pierderi cu 464% mai mari decât cele raportate la 31 decembrie 2023, potrivit proiectului de HG privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli.
08:45
Nu mi-a plăcut niciodată să scriu scrisori. Cum să suporţi gândul că ceea ce scrii acum ajunge la destinatar într-un viitor care nu mai are nicio legătură cu tine?
08:45
Statele Unite au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al cincilea mandat în fruntea Rusiei, notează AFP.
08:30
Ministerul rus al Apărării a anunțat luni că armata va efectua exerciții cu arme nucleare tactice - fiind pentru prima dată când un astfel de exercițiu este anunțat public de Moscova, relatează Independent.
08:00
Ziua de marți, 7 mai, aduce vreme capricioasă, cu înnorări accentuate, ploi torențiale și descărcări electrice în Maramureș, Crișana, Transilvania, în jumătatea de nord a Moldovei și la munte.
07:45
Aflat într-o vizită oficială de două zile la Washington, preşedintele României Klaus Iohannis va fi primit, marţi, la Casa Albă, de omologul său american, Joe Biden.
Acum 8 ore
07:30
Premierul australian Anthony Albanese a denunţat marţi Beijingului comportamentul „inacceptabil" al unui avion de luptă chinez care ar fi lansat rachete de semnalizare în calea unui elicopter al marinei australiene deasupra apelor internaţionale, relatează AFP.
07:15
Noul lider al opoziției ungare, Peter Magyar, a luat o opțiune serioasă în dinamitarea totală a lui Viktor Orban.
07:15
În acest articol vom analiza dinamica relațiilor și impresiilor pe care le lasă ascensiunea Chinei asupra statelor din zona ASEAN, asupra cărora Beijingul pare să își fi concentrat o mare parte din atenția economică și strategică, dublată de impresiile acestora în privința SUA.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.