Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Antoniei. A fost una dintre cele mai dureroase despărțiri de la Mireasa

Antena1, 26 aprilie 2024 20:50

Antonia a părăsit casa Mireasa, iar lacrimi au curs pe obrajii concurenților. Iată cum s-au despărțit tinerii de iubita lui Cristian.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 5 minute
17:50
Anamaria Prodan a pregătit de Paște pachete de împărțeală exact așa cum își dorea mama ei! Iată ce delicatese a ales pentru a da de pomană!
Acum 15 minute
17:40
Miercuri, 8 mai 2024, vremea aduce temperaturi mai scăzute față de ziua precedentă și în numeroase zone vor fi ploi. Descoperă ce anunță meteorologii și la ce temperaturi ar trebui să ne așteptăm.
Acum 30 minute
17:30
Ceea ce trebuia să fie un gest amabil din partea unui client mulțumit de servirea chelneriței a devenit, în scurt timp, o amintire tristă. Cum a reacționat șeful ei după ce aceasta a primit un bacșiș generos.
17:30
Ioana Tufaru a vorbit despre mutarea în altă chirie, dar și despre relația pe care o are în prezent cu Gigi Becali, după ce a fost nevoită să se mute din garsoniera blocului pe care îl deține Gigi Becali.
Acum 2 ore
16:50
Un cuplu se va bucura de un picnic la munte după ce a câștigat un task spontan, în care fetele au dansat.
16:00
Cum a reacționat pisica la doar câteva minute după ce stăpânii lui au plecat în vacanță. Imaginile care au frânt multe inimi.
16:00
Oana Lis a povestit în mediul online prin ce clipe grele trece fostul primar. Sărbătorile pascale au fost umbrite de suferința lui Viorel Lis!
Acum 4 ore
15:50
Arsenie Todiraș, cunoscut sub numele de scenă Arsenium, fostul membru al trupei O-Zone, a anunțat că va deveni tată pentru prima dată.
15:30
Șoferii care opresc mașina pe marginea drumului pentru a face poze în lanul de rapiță riscă amenzi destul de mari. Iată le ce trebuie să aibă grijă, confortm Codului Rutier!
15:30
Laura a fost foarte deranjată de expresia folosită de Cristian, care a zis că ea și Albert ”se mângâie pe picior”.
15:10
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au fost de curând plecați într-o vacanță de lux în Marrakesh. Ipostazele sexy în care s-a pozat Gabriela au luat cu asalt internetul.
14:30
Există o localitate în România unde kilogramul de cireșe se vinde cu un preț de trei ori mai mic decât cel pe care îl găsim în piețe.
14:20
Vero Căliman, cunoscută drept Fetița Zurli, pe când făcea parte din Gașca Zurli, și-a găsit un nou loc de muncă.
14:00
O femeie s-a dus la spital pentru a face o investigație de rutină și a aflat că era declarată decedată de 4 luni. Iată cum a reacționat și ce explicație a primit!
14:00
Meteorologii au emis o avertizare meteo valabilă din 7 mai, ora 10 până pe 7 mai, ora 23. Fenomenele vizate sunt averse torențiale, grindină, intensificări ale vântului și vijelii.
Acum 6 ore
13:50
Maria Cârneci a devenit una dintre cele mai solicitate interprete de muzică populară de la noi, însă nu consideră că a ajuns un om bogat de-a lungul carierei sale. Iată declarațiile cântăreței de muzică populară!
13:40
Adrian Nartea nu s-a întors cu mâna goală din Asia Express, sezonul 7 și le-a adus celor dragi un cadou inedit. Cum s-a fotografitat alături de soție și de cele două fiice ale lor, cu ocazia sărbătorilor de Paște.
13:10
Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit de curând ziua de naștere a fiului său, Archie. Băiețelul a împlinit 5 ani.
13:10
Seară agitată în bucătăria Chefi la cuțite: cel de-al șaptelea battle, desfășurat în ediția de ieri a show-ului culinar, a fost marcat de amuleta folosită de Chef Richard Abou Zaki.
13:00
Ștefan Floroiaca a dus-o pe Sânziana Negru în camera modestă de la țară în care a copilărit. Protagonistul din Lia - Soția soțului meu nu a uitat de unde a plecat și se mândrește cu originile sale.
13:00
Cei mai mulți români pregătesc foarte multă mâncare de sărbători, iar după constată că nu a fost consumată în totalitate. Iată cum poți folosi resturile de friptură de miel de la masa de Paște! Îți prezentăm o ețetă de ruladă delicioasă cu care nu vei da greș!
Acum 8 ore
11:50
Una dintre cele mai cunoscute tradiții de Paște este să ciocnești ouă roșii. Iată până când se păstrează acest obicei!
11:40
Ana Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, este de o frumusețe rară, moștenind cele mai frumoase trăsături ale părinților ei.
11:20
Perechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024, pentru proba de dublu mixt, a anunţat, marţi, Federaţia Internaţională de Tenis de Masă (ITTF), după publicarea clasamentului mondial pentru această probă.
10:40
La Met Gala 2024, vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai extravagante. Tyla a avut una dintre cele mai ciudate și greu de purtat rochii.
10:40
Google a lansat un doodle pe 7 mai 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marchează ilustrația cu broscuțe.
10:00
Emily Ratajkowski, celebrul model în vârstă de 32 ani, a făcut furori pe covorul roșu la Met Gala 2024, cu ținuta pe care a purtat-o.
Acum 24 ore
01:00
Pregătirile pentru Paște s-au încheiat, iar acum majoritatea românilor se confruntă cu mâncarea rămasă pe care încearcă să o păstreze în condiții cât mai bune pentru a nu se altera foarte repede. Iată cât timp o mai poți consuma după ce ai preparat-o!
00:10
Mr. Cheesecake (Vlad Niculici) a fost eliminat în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 6 mai 2024. Concurentul a obținut cel mai mic punctaj în cel de-al șaptelea duel.
00:00
Chefii au avut parte de o surpriză de proporții atunci când Irina Fodor a anunțat cine este concurentul care a obținut punctajul maxim, la duelul din ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 6 mai 2024.
6 mai 2024
23:20
Marți, 7 mai 2024, vremea aduce temperaturi normale pentru această perioadă din an. Descoperă ce anunță meteorologii și la ce temperaturi ar trebui să ne așteptăm.
23:10
Adnana Mihaela Irimia a izbucnit în lacrimi, în timpul duelului din ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 6 mai 2024. Concurenta a făcut un schimb acid de replici cu Claudia Sauliuc.
22:40
Banda a adus un verdict complet neașteptat în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 6 mai 2024. Două echipe au intrat din nou la duel.
21:20
S-a iscat un conflict de mari proporții între Chef Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki, înainte de cel de-al șaptelea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13. Unul dintre ei a aruncat cu obiecte, fără să mai țină cont de nimic.
21:00
Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat tema de gătit pentru cel de-al șaptelea battle. Înainte, însă, au ieșit scântei la proba de viteză, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 6 mai 2024. Ceasul lui Orlando Zaharia a declanșat alarma și a ieșit la iveală ceva neașteptat.
20:50
Dacă anul acesta, Paștele ortodox și cel catolic s-au sărbătorit la diferență de aproape o lună, în 2025, pică în aceeași zi. Află de pe a1.ro în ce zi pică Paștele în 2025, dar și în anii urmărtori, potrivit calendarului.
20:10
Cu ocazia Sărbătorilor de Paște, Dana Budeanu le-a permis fanilor ei să „intre” în casa în care locuiește alături de gemenele sale. Vedeta a postat în mediul online o serie de imagini cu decorațiunile, iar internauții au văzut imagini rare din casa creatoarei de modă.
19:00
Gabriela Cristea a explicat care este motivul pentru care clienții nu au primit cozonacii de Paște comandați din magazinul său. Przentatoarea TV îi asigură că vor primii banii înapoi.
18:50
Cu ocazia Sărbătorilor de Paște, Dana Budeanu le-a permis fanilor ei să „intre” în casa în care locuiește alături de gemenele sale. Vedeta a postat în mediul online o serie de imagini cu decorațiunile, iar internauții au văzut imagini rare din casa creatoarei de modă.
Ieri
17:50
Mii de tineri și-au petrecut zilele de vacanță la malul mării, lăsând în urma lor zeci de gunoaie aruncate chiar pe nisip! Iată cum a fost filmată plaja din Vama Veche după petrecerea de 1 Mai și de ce internauții s-au revoltat.
17:30
Iuliana și Vlad formează un cuplu. Fata a făcut primul pas și l-a sărutat la Mireasa Capriciile Iubirii.
17:30
Cătălin Bordea a luat o decizie surprinzătoare. Comediatul a plecat din București de Paște și a pertecut sărbătorile alături de cea care i-a fost alături necondiționat, indiferent de situație.
17:10
În emisiunea de luni, a doua zi de Paște, Antonia a revenit în casa Mireasa. Reîntoarcerea ei a fost posibilă datorită oului de aur câștigat de Cristian în urmă cu câteva săptămâni.
16:40
Gabriela Cristea a explicat care este motivul pentru care clienții nu au primit cozonacii de Paște comandați din magazinu său. Przentatoare TV îi asigură că vor primii banii înapoi.
16:00
Cluburile de noapte de pe litoralul românesc sunt pregătite pentru turiștii care vor să le calce pragul și care vor să dea startul distracției încă de la începutul lunii. Iată cum se distrează românii și cât tips primesc ospătarii angajați la cluburile de lux!
16:00
Concurenții au vorbit cu familiile. Au curs lacrimi și cu toții s-au bucurat de revederea prin video call.
15:00
Cristian spune că Laura și Albert se vor apropia ca tânărul să rămână în casa Mireasa.
14:00
Citește horoscopul pentru azi, 7 mai 2024, și descoperă ce au pregătit astrele pentru zodia ta.
14:00
Minivacanța de Paște și 1 Mai le-a dat bătăi de cap românilor. Mii de locuitori din București și Ilfov au ajuns de urgență la spital după ce au întâmpinat probleme digestive.
13:20
În videoclipul care s-a viralizat în mediul online se vede cum pești cad in cer pur și simplu. Bărbatul care filma chiar a luat una dintre vietăți în mână și a arătat-o la cameră.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.