Băsescu: Clasă politică incompetentă. Ciolacu, președinte PSD, comparați-l cu Năstase. Nea Nicu la PNL, comparați cu Stolojan

StirileProtv.ro, 26 aprilie 2024 22:00

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii lor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
21:40
Președintele Klaus Iohannis a fost primit la Casa Albă de președintele american, Joe Biden, într-o vizită care marchează 20 de ani de când România a aderat la NATO.  
Acum 15 minute
21:30
Bear Grylls l-a ajutat pe Russell Brand să se boteze săptămâna trecută în râul Tamisa, starul TV spunând că a fost un privilegiu pentru el. La rândul său, comicul acuzat de agresiune sexuală afirmă că prima săpătmâna ca și creștin ”a fost uimitoare”. 
21:30
Horoscop 8 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la ȘtirileProTV. Lună Nouă, cu reușite. O să ne socotim banii să vedem cum stăm cu capitolul finanțe, ca să știm dacă ne permitem niște lucruri, sau nu acum, c-au fost deja, multe cheltuieli.
Acum o oră
21:00
O prăjitură a cărei rețetă provine din Crimeea a fost scoasă în ultima clipă din meniul servit marți în Pirinei președinților Emmanuel Macron și Xi Jinping, pentru a se evita un incident diplomatic.
21:00
Un zbor spre Germania a trebuit să fie preluat de serviciile de urgență, după ce zeci de pasageri au început să vomite.
21:00
Florin Piersic, internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-napoca, este transferat marți seară, cu un avion SMURD, la Institutul „Matei Balș” din București, la cererea familiei sale.
20:50
Prinţul Harry, aflat în prezent într-o vizită în Regatul Unit, nu se va întâlni cu tatăl lui, regele Charles, întrucât monarhul va fi prea ocupat, a spus marţi purtătorul de cuvânt al lui Harry, potrivit Reuters.
Acum 2 ore
20:20
Imaginează-ți fața unei persoane. Acum imaginați-vă că, ori de câte ori vă uitați la acea față, exista șansa să pară distorsionată. Să vezi, practic, un demon. Așa este viața pentru o persoană cu prosopometamorfopsie sau PMO. 
20:20
Lituania a anunțat marți că înăsprește controalele pentru a preveni importurile ilegale de legume din Rusia.
20:20
Vacile și laptele sunt date la o parte, puiul și broccoli sunt preferate. Asta dacă Banca Mondială își urmează planul, desigur, scrie Politico.
20:00
O serie de roci împrăştiate pe o străveche linie a unui ţărm de pe Marte arată că Planeta Roşie ar fi fost mult mai asemănătoare Terrei decât au crezut oamenii de ştiinţă, conform unui studiu publicat în jurnalul JGR Planets, transmite Live Science. 
20:00
A fost o seară cu totul aparte la New York, unde a avut loc gala anuală organizată la Muzeul Metropolitan de Artă. Vedete din lumea muzicii și a filmului au pășit pe covorul roșu la evenimentul caritabil cu tema "Grădina Timpului".  
19:50
Fosta actriță de filme pentru adulți Stormy Daniels a povestit, marți, în fața unui judecător, cum a avut loc prima sa aventuraă sexuală cu fostul președinte al SUA, Donald Trump.  
19:50
Au trecut 17 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, iar dacă tragem linie, ţara noastră a ieşit pe plus.
Acum 4 ore
19:40
Se întâmplă, mai ales de sărbători, să gătim mai mult decât putem mânca, iar cum zilele de Paște nu fac excepție mulți au rămas cu frigiderele pline.  
19:30
Înainte să preia noul mandat, președintele Vladimir Putin a ordonat armatei să facă manevre militare cu arme nucleare nestrategice.
19:30
Prețul la kebab a explodat în Germania și a devenit subiect de dezbatere națională, pe marginea unei industrii de 7 miliarde de euro pe an. Oamenii cer plafonarea prețului și subvenții de la stat, iar cancelarul recunoaște că este o problemă. 
19:30
Un munte de bani adică cel puțin 26 de milioane de euro. Atât au cheltuit turiștii care şi-au petrecut vacanța de 1 Mai și de Paște, la malul mării.
19:30
Ucraina și Rusia s-au acuzat reciproc că folosesc arme chimice interzise pe câmpul de luptă.
19:30
Cuceriți de peisaj, dar și de oportunitățile de afaceri, sute de români s-au mutat în Thassos, una dintre cele mai cunoscute insule ale Greciei. Potrivit autorităților elene, peste 300 de conaționali au proprietăți acolo.  
19:30
Care este, de fapt, presiunea corectă pentru cauciucurile maşinii tale. Mulți români fac această greșeală la vulcanizări
19:20
Cei trei surferi găsiți morți într-unul dintre cele mai periculoase state mexicane ar fi fost uciși de o bandă de hoți care i-au asasinat ca să le poată lua cauciucurile de la camion.  
19:20
După o iarnă blândă, facturile la gaze arată mai bine în această primăvară. Mai mulți furnizori și-au anunțat clienții că pentru martie și aprilie prețurile sunt cu până la 20% mai mici față de plafonul stabilit de autorități.
19:20
Klaus Iohannis va fi primit la Casa Albă de președintele american, Joe Biden. Șeful statului este la Washington într-o scurtă vizită, pentru a marca 20 de ani de când România a aderat la NATO.  
19:20
Vladimir Putin a depus jurământul ca președinte al Federației Ruse. Și-a început, astfel, cel de al cincilea mandat, într-un moment în care pare tot mai sigur de victoria de pe frontul din Ucraina.
19:10
Vremea se răceşte brusc şi e instabilă. Luni seară din senin au lovit vijeliile şi grindina în unele locuri din ţară. Sinaia s-a inundat rapid şi a înghiţit pe jumătate câteva maşini.
19:00
Apple a prezentat, după un an de pauză, noile modele ale tabletelor din seriile iPad Air şi iPad Pro. Noul iPad Air beneficiază de un nou design, inspirat de la iPad Pro.
18:50
România - Cehia, turul barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial, e miercuri de la 17:30 (Pro Arena și VOYO).
18:50
Un cutremur mediu cu magnitudinea de 4,1 pe scara Richter s-a produs marți în zona seismică Vrancea, Buzău.
18:40
Cadavrele a trei bărbaţi, care au încercat "probabil" să părăsească Ucraina, au fost găsite în râul Tisa, la graniţa cu România, care este folosit frecvent de cei care încearcă să scape de mobilizarea militară.
18:10
 După hit-ul “Water” care a făcut înconjorul lumii, Tyla aterizează vara asta pe mainstage-ul de la Romaero. La numai 22 de ani, artista a câștigat anul acesta premiul Grammy pentru cel mai bun show de muzică africană.
18:00
Partidul Câinelui cu Două Cozi (MKKP), o formațiune înființată în 2006 ca o satiră la adresa puterii, a devenit una dintre figurile reprezentative ale opoziției din Ungaria și ar urma să intre în Parlamentul European. 
Acum 6 ore
17:30
Andra Barangă are 20 de ani și vine de la malul mării. S-a născut la Năvodari, județul Constanța, și este o tânără cu un talent muzical exceptional.
17:20
Un individ din Olt a fost reținut după ce a intrat în casă peste o femeie de 40 de ani, bolnavă, și, sub amenințări a violat-o și i-a luat toți banii, 1350 de lei.
17:20
A doua zi de Paște a fost motiv de bucurie într-un sat de lângă Iași, acolo unde preotul misionar Dan Damaschin a organizat Balul Vieții.  
17:20
A fost emis mesaj RO-Alert în municipiul Galați. Depozitul ecologic de la marginea orașului s-a aprins din senin și s-a declanșat un incendiu de proporții.  
17:20
O scenă șocantă a fost surprinsă luni noapte în Capitală. Un tânăr de 23 de ani, vizibil tulburat, a atacat cu pietre mai multe mașini aflate la semafor.
17:20
Incident periculos în Iași. Un bărbat băut a aruncat cu mai multe pietre într-un tramvai aflat în mers. Scena a fost suprinsă de o cameră de supraveghere.
17:20
O femeie care și-a aruncat copilul într-un râu plin de crocodili, cel mic fiind devorat de reptile, dă vina pe soțul ei pentru fapta comisă, spunând că el a forțat-o să comită crima.
17:20
Polițiștii de la Omoruri din Capitală caută în apele Dâmboviței, în zona podului Ciurel din sectorul 6, trupul unui bebeluș.
17:20
Doi români, soț și soție, au fost arestați în provincia Catania din Italia, acuzați că au bătut-o și au agresat-o sexual în repetate rânduri pe bona copilului lor, o tânără din Republica Moldova.
17:20
Un bărbat în vârstă de 60 de ani din județul Mureș a ajuns în stare gravă la spital după ce a confundat sticla cu bere cu un alt recipient în care ținea o substanță chimică.
17:20
Accident grav în această după-amiază în Tulcea. O mașină în care se aflau șoferul și un pasager s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului și a luat foc.
17:20
Preşedinta Republicii Moldova Maia Sandu a oferit un interviu bloggerului rus Iurii Dudi, unul dintre cei mai cunoscuţi în Federaţia Rusă, în care a abordat atât subiecte politice şi geopolitice, cât şi personale.
17:20
Prezentatorul de televiziune şi scriitorul Bernard Pivot, care i-a făcut pe milioane de francezi să citească datorită emisiunii sale "Apostrophes", a murit luni în Regiunea Pariziană la vârsta de 89 de ani, informează AFP.
17:20
După sărbători se face bilanțul pe litoral. Cel puțin 26 de milioane de euro au cheltuit turiștii care au ales să petreacă vacanța de 1 Mai și de Paște la malul mării.  
17:10
Poliția germană a dispersat, marți, un protest organizat de câteva sute de activiști pro-palestinieni care au ocupat o curte a Universității Libere din Berlin, în contextul în care protestele care au tulburat campusurile din SUA au ajuns și în Europa.   
17:10
Reuters raportează că Belarus va organiza exerciții nucleare tactice împreună cu Rusia, potrivit agenției de știri de stat TASS.
17:10
După meciul cu Cremonese, "cruciații" și-au primit medaliile de campioni și trofeul, iar, mai apoi, au mers în fața galeriei pentru a se bucura alături de fani.  Alexandra Ionela Grigoriță a fost prezentă la meci și a coborât pe teren alături de internaționalul român.  "Cât timp ai așteptat pentru acest moment... meriți totul", a scris tânăra la o postare de pe contul de Instagram, în care apare alături de jucător. Cei doi formează un cuplu încă de pe vremea în care fotbalistul juca la UTA Arad,...
16:30
Liderul chinez Xi Jinping folosește vizita sa iminentă în Serbia pentru a critica NATO pentru că a bombardat Ambasada Chinei la Belgrad în urmă cu 25 de ani, scrie Politico.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.