"Cu mapa sau cu sapa?" | Sondaj Antena 3 CNN de ultimă oră: Cum văd bucureştenii profilul unui primar general de succes

Antena3, 26 aprilie 2024 22:20

Antena 3 CNN a realizat un sondaj în Capitală, ocazie cu care bucureștenii şi-au exprimat opinia cu privire la ce calități ar trebui să aibe viitorul primar general.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
12:50
Pompierii bucureșteni intervin marți pentru a stinge un incendiu care a cuprins o casă de pe strada Culea Nicolae din Sectorul 2. Flăcările s-au extins și la acoperișul unei alte locuințe.
Acum 15 minute
12:40
Cel mai recent sondaj CURS pentru Primăria Bucureşti, prezentat marţi la Antena 3 CNN, arată că s-a schimbat intenţia de vot în ultimele zile, în ceea ce priveşte candidaţii. 
Acum 30 minute
12:30
Într-un loc din Europa, mirii se pot căsători complet dezbrăcați. Această decizie poate fi cu siguranță o veste bună pentru cei care doresc să își exprime dragostea și să se bucure de conexiunea cu natura într-un mod unic.
12:30
Doi oameni au murit pe loc într-un Logan strivit de o cisternă, după un grav accident produs în satul Buda din comuna Ariceştii Rahtivani, în Prahova.
Acum o oră
12:20
Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT, după ce a fost prins în flagrant la un festival din Mamaia cu opt tipuri de droguri pe care încerca să le vândă.
12:20
Vin puhoaiele! Hidrologii au emis o nouă avertizare pentru râuri din 12 judeţe ale ţării.
12:10
Un șofer din Tulcea a fost surprins în timp ce circula pe contrasens. Acesta a fost la un pas de a produce un accident frontal.
12:10
Consumul de energie electrică a scăzut sub 3000 MW de Paşte, acesta fiind cel mai mic de când Transelectrica oferă date interactive de măsurare.
12:10
Mulți români pot primi până la 12.000 de lei de la stat, dar puțini dintre ei știu acest lucru.
Acum 2 ore
11:50
Şase cadavre au fost descoperite într-o singură zi în râul Tisa, la graniţa dintre România şi Ucraina. Patru dintre cadavre se aflau pe partea ucraineană, iar celelalte două pe partea română.
11:50
Ucigașul de polițiști și cel mai periculos deținut din țara noastră, Konstantinos Passaris, a fost mutat la un alt penitenciar. Decizia vine în contextul în care ucigașul, poreclit și ”fiara din Balcani”, este extrem de violent.
11:40
Cel puțin două persoane au fost ucise și alte 21 au fost rănite într-un atac cu cuțitul.
11:30
Sindicaliștii din cadrul Federației Naționale a Sindicatelor Unite din Poliția Locală anunță pentru miercuri un protest în fața Guvernului României. Polițiștii locali cer aplicarea condițiilor legale de muncă pentru această categorie, respectarea normei de hrană și bani pentru zilele libere lucrate.
11:20
A început ofensiva israeliană în Rafah, orașul despre care statul evreu spune că este ultimul bastion al grupării Hamas în Gaza.
11:20
Uniunea Europeană este pregătită să recurgă la toate instrumentele pentru a-şi apăra economia, în cazul în care China nu îi va oferi un acces echitabil pe pieţele sale, a spus preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în urma discuțiilor de la Paris cu președintele chinez, Xi Jinping.
11:20
În a treia zi de Paște, numită Marțea Luminată, românii din mai multe zone ale țării respectă cu sfințenie anumite tradiții și obiceiuri.
11:10
În Săptămâna Luminată, gospodinele au la dispoziție puține zile pentru a spăla rufele și pentru a face alte treburi casnice.
11:00
Un tânăr este în stare critică, după ce a fost înjunghiat în zona inimii și lăsat să zacă pe o stradă din localitatea Vulcan, județul Hunedoara.
Acum 4 ore
10:50
Vreme capricioasă în Bucureşti, anunţă ANM. După ce ziua a început cu vreme caldă şi frumoasă, maxima ajungând la 27 de grade, seara este prognozată o furtună.
10:50
”Le promit celor aproape 80.000 de bucureșteni cu dizabilități, adulți și copii, că le voi fi din nou alături ca primar general”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială.
10:40
A început ofensiva israeliană în Rafah, orașul despre care statul evreu spune că este ultimul bastion al grupării Hamas în Gaza.
10:40
Veşti bune pentru participanţii la traficul Capitalei. Mai multe intersecţii au fost integrate sistemul de management al traficului, ceea ce va duce la fluidizarea circulaţiei.
10:30
Românii au dat mii de apeluri la Ambulanță pentru a cere ajutor în minivacanța de 1 Mai și Paște.
10:20
Cinci muncitori au murit intoxicați cu un gaz periculos, iar un al șaselea a fost salvat la limită, fiind în prezent internat la terapie intensivă.
10:20
A fost cea mai mare noapte a modei în Statele Unite ale Americii. Unele dintre cele mai importante nume de la Hollywood și-au făcut apariția la Met Gala 2024, iar ținutele au fost cu adevărat extravagante.
10:10
Avertizare meteo ANM de ploi şi vijelii, în următoarele ore, în mare parte din ţară. Meteorologii anunţă precipitaţii chiar şi de peste 40 de l/mp.
10:00
Niciun salariu de la stat nu va scădea odată ce noua lege a salarizării va intra în vigoare, a anunţat ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu. 
09:50
În premieră în România, într-un judeţ a fost montat un limitator inteligent de viteză care identifică de la distanţă viteza cu care circulă şoferii.
09:50
Vremea se strică din nou în România. Meteorologii anunță ploi și vijelii în majoritatea zonelor țării.
09:40
Părintele Gabriel Florea este preotul din Suceava care îi salvează pe oameni întru totul, și spiritual și fizic. Acesta a ales să își vândă tractorul ca apoi să cumpere o mașină de pompieri cu care să ajute oamenii comunității din care face parte.
09:40
Ultima zi de vacanţă a românilor a fost un coşmar pe drumul de întoarcere. Ploile torențiale au făcut ca timpul petrecut în coloană să pară mult mai lung și mai greu de suportat. În Sinaia, o furtună de câteva minute a inundat principalul bulevard, iar pompierii au intervenit rapid pentru evacuarea apei. În Baia Mare, o casă a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet.
09:20
Politicienii care intră în cursa electorală pot cheltui într-o lună mai mult decât ar câștiga un român plătit cu salariul minim, dacă ar trăi două vieți și nu ar cheltui nimic din banii încasați.
09:00
Sticlele reutilizabile, care au devenit deja un trend în România, sunt foarte periculoase pentru sănătate, dacă nu le folosim corect şi igienic.
Acum 6 ore
08:50
Miracol a treia zi de Paşte: Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc în Dorohoi, județul Botoșani.
08:30
Pe Autostrada  A2, podul de taxare de la Fetești a fost punctul de întâlnire între polițiști și șoferi. Un tânăr șofer a ieșit pozitiv la patru substanțe interzise și era și băut.
08:30
Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, va fi învestit azi pentru încă şase ani în fruntea ţării şi are deja o dorinţă pentru începutul celui de-al cincilea mandat.
08:20
Președintele României se va afla, în perioada 7-8 mai, într-o vizită de lucru la Washington, DC. El va fi primit marți, la Casa Albă, de către președintele SUA, Joe Biden. Klaus Iohannis va primi premiul Distinguished International Leadership pentru anul 2024, acordat de Consiliul Atlantic din SUA.
08:10
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 6 mai - 3 iunie 2024.
07:40
Un pieton a decedat după ce a fost lovit de două mașini care circulau în sensuri opuse. Accidentul s-a produs pe DN6, în localitatea mehedințeană Tâmna.
Acum 8 ore
06:10
Pe măsură ce schimbările climatice amenință producția tradițională de cafea, apare varianta sintetică.
Acum 12 ore
00:10
Românii vor aștepta mai bine de 40 de zile până ce vor primi pensia în luna iunie.
00:10
Război în Ucraina, ziua 804. NATO, UE şi SUA au calificat drept iresponsabile exerciţiile militare pentru folosirea unor arme nucleare tactice anunţate de Moscova, care şi-a motivat această decizie în urma declaraţiilor unor oficiali occidentali şi implicării crescânde a Occidentului de partea Ucrainei în conflictul cu Rusia.
Acum 24 ore
23:50
Ostropelul de pui cu mămăliguţă este alegerea ideală pentru o masă în familie. Preparatul tradițional românesc este apreciat pentru gustul său bogat şi pentru combinația perfectă de ingrediente.
23:50
A doua zi de Paște a venit cu o intervenție în forță și cu o minune pentru pompierii tulceni, a anunțat ISU Tulcea.
23:40
Doi frizeri au salvat o fetiță de 3 ani care alerga spre o intersecție aglomerată, în timp ce mama ei butona telefonul mobil, în SUA. Scena șocantă a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din zonă.
23:30
Tenorul Alin Stoica a păşit în bucătăria lui Ştefan Lungu, alături de care a pregătit preparatul copilăriei sale, ostropel de pui.
23:20
Peste 24.000 de cetățeni români, străini și apatrizi se află încarcerați în cele 44 de închisori din România, potrivit datelor oficiale.
23:10
Actorul Florin Călinescu a dezvăluit la Antena 3 CNN ce măsuri drastice ar lua în cazul șoferilor prinşi băuți sau drogați.
22:20
Actorul Florin Călinescu şi-a prezentat strategia după care va decide dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale.
22:10
O maşină de spălat vase defectă a întrerupt concertul orchestrei de stat a Filarmonicii din Hamburg și a dus la evacuarea spectatorilor din clădire.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.