Vincenzo Aiello, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite, s-a căsătorit. Cine e soția lui

Antena1, 27 aprilie 2024 11:20

Vincenzo Aiello, cunoscut și ca Enzo, a fost concurent la Chefi la cuțite în sezoanele 8 și 9. Tânărul s-a căsătorit ieri la starea civilă, iar la cununie au fost prezenți și alți foști concurenți de la emisiunea Chefi la cuțite.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 30 minute
18:20
Laura Giurcanu, surprinsă alături de fostul logodnic. Deși au trecut printr-o despărțire dureroasă, tânăra se pare că trecut peste infidelitate și l-a iertat pe Cesar.
Acum o oră
18:10
O femeie gătea în bucătărie atunci când a dat peste ceva complet neașteptat, ce semăna cu o „vietate extraterestră”. Speriată, aceasta a pus mâna pe telefon și a pozat totul, iar imaginea a stârnit un val uriaș de reacții.
17:50
Românii pot primi 1 leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Iată în ce supermarket, dar și până când este valabilă oferta!
17:50
Moșii de vară sau Sâmbăta Morților este o zi încărcată simbolic pentru români. Aceștia îi prăznuesc pe cei care nu mai sunt printre noi, împărțind alimente pentru sufletele lor.
Acum 2 ore
17:10
Descoperirea terifiantă i-a îngrozit pe părinții fetiței care credea că aude monștri din pereți. Iată ce sunt miile de vietăți care trăiesc în pereții casei lor!
17:00
Descoperirea terifiantă i-a îngrozit pe părinții fetiței care credea că aude monștri din pereți. Iată ce erau miile de vietăți care trăiau în pereții casei lor!
17:00
Bianca Giurcă, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, a scos la iveală detalii neștiute despre perioada în care s-a despărțit de Marius Moise. Se pare că tânăra a trecut prin momente cumplite după separarea de fostul iubit.
16:50
Antena este casa Formula 1 în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY.
Acum 4 ore
16:40
Mădălina Stanca are 20 de ani și a devenit, de curând, Campioană Europeană la =Culturism și Fitness, la categoria dedicată junioarelor. Iată cum arată!
16:30
Numerologul Corina Stratulat a vorbit astăzi despre gestionarea perioadelor dificile care apar în relația de cuplu.
16:30
Părinții victimelor tragediei din localitatea 2 Mai, dar și tinerii care au supraviețuit accidentului provocat de Vlad Pascu, tânărul care a urcat la volan fiind sub influența substanțelor interzise, au depus mărturie în cadrul zilei de astăzi, 9 mai, la Judecătoria Mangalia.
16:10
Chef Alexandru Sautner a făcut o postare emoționantă pe contul de Instagram, după eliminarea Iuliei Creangă din sezonul 13 Chefi la cuțite. Juratul a rămas cu doar trei concurenți în echipă.
16:10
Cristian a fost foarte supărat după ce domnul psiholog Eduard Puiu și-a exprimat o curiozitate legată de interacțiunea dintre concurent și Alexandru.
15:50
Soțul Nicoletei Luciu a făcut primele declarații, după ce s-a speculat că divorțează. Iată ce se întâmplă în familia lor!
15:40
Celebrul vlogger ia în calcul să meargă în instanță din cauza scammerilor! Iată ce le recomandă Selly oamenilor care pot pica în plasa escrocilor!
15:40
Înainte de noul termen în proces, Vlad Pascu a fost sancționat disciplinar. Decizia Penitenciarului Poarta Albă a fost contestată de acesta și se află în curs de soluționare.
15:30
Vineri, 10 mai 2024, vremea aduce temperaturi mai scăzute față de ziua precedentă. Descoperă ce anunță meteorologii și la ce temperaturi ar trebui să ne așteptăm.
15:30
După ce a refuzat să răspundă la telefon de Paște, mama Ionelei a discutat cu fiica sa. Aceasta a insistat ca tânăra să părăsească competiția matrimonială de la Antena 1.
15:10
Chef Orlando Zaharia nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj neașteptat după ce Alexandru Săbădeanu, cuțitul său de aur din sezonul 13 Chefi la cuțite, a fost eliminat în battle-ul opt al competiției.
Acum 6 ore
14:40
Pe 10 mai 2024, creștinii sărbătoresc Izvorul Tămăduirii. Am pregătit pentru tine mai multe mesaje și urări creștine pentru Vinerea Luminată.
14:40
Mădălina Ghenea a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu ea din perioada adolescenței. Iată cum arăta la 12 ani, dar și cât de tare îi seamănă fiica ei, Charlotte!
14:30
Creștinii sărbătoresc pe 10 mai Izvorul Tămăduirii. Această sărbătoare este o zi de mare însemnătate pentru credincioșii creștini.
14:20
Mihai Morar și gemenele sale au făcut o descoperire uluitoare în vacanța de Paște. Pește ce au putut să dea printre dărâmături, într-o casă părăsită din Maramureș.
14:20
O cățelușă care s-a pierdut în București a fost găsită teafără la 3 săptămâni distanță de la dispariție. Cum a fost posibilă minunea, deși toată lumea își pierduse speranța!
14:20
Creștinii sărbătoresc pe 10 mai Izvorul Tămăduirii. Această sărbătoare este o zi de mare însemnătate pentru credincioșii creștini.
14:00
În cadrul rubricii Ce vrea telefonul tău? De la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Radu Bucălae și Florin Ristei au subliniat importanța unui semnal bun la telefon. Cei doi au împărtășit câteva dintre situațiile în care nu au avut acoperire suficientă și asta le-a pus probleme.
14:00
Cel de-al nouălea battle din sezonul 13 Chefi la cuțite le-a adus o provocare plină de emoții celor trei jurați în ediția de ieri a show-ului culinar: echipele lor au avut de gătit cel mai atrăgător meniu pentru copii, la finalul confruntării victoria revenindu-i echipei lui Chef Richard Abou Zaki. Seara a culminat cu prima eliminare dublă a sezonului după proba individuală.
13:40
Răzvan de la Neatza cu Răzvan și Dani a vorbit cu Ramona, prezentatoarea rubricii meteo, despre sunatul familiei prin video call de sărbători.
13:30
Cristina Ciobănașu a dezvăluit care este motivul pentru care apare rar în fața camerelor alături de iubitul ei. Nimeni nu se aștepta la un astfel de răspuns!
13:30
Iulia Albu a făcut senzație în mediul online cu o fotografie ce a atras toate privirile fanilor. Criticul de modă s-a afișat pe rețelele sociale cu o perucă brunetă și cu părul ciufulit. Noul look la care a apelat i-a luat prin surprindere pe internauți.
13:00
După un sezon plin de momente electrizante, cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! aduce sâmbătă aceasta, de la 20.00, la Antena 1, o gală cu totul și cu totul specială, ȋn care s-ar putea afla deja primii finaliști.
13:00
București, 08 mai 2024 – Grupul TEILOR anunță lansarea unui nou brand de bijuterii, DAAR, pe piața din România.
12:50
Jurații i-au urmărit cu foarte multă atenție pe Jo și Liviu Teodorescu în timpul momentului din a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20.
12:50
Florin Piersic a fost transferat ieri de la spitalul din Cluj-Napoca la spitalul Matei Blaș din București la cererea rudelor. Actorul a ținut să le transmită un mesaj tuturor celor care se gândesc la el în aceste zile.
Acum 8 ore
12:30
Povestea celor doi căței s-a viralizat rapid în mediul online! Viața lor s-a schimbat radical, iar stăpânii sunt fericiți că au putut să îi salveze de la chin!
12:30
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de ploi torențiale și descărcări electrice pentru România. Se pare că instabilitatea atmosferică își face simțită prezența în mai multe zone ale țării.
12:30
Tânăra din Cuba a vorbit pe TikTok despre șocul pe care l-a avut când a ajuns în țara noastră, în urmă cu patru ani.
12:10
Eduard Puiu a comentat interacțiunea dintre Cristian și Alexandru, care a inclus și atingeri. Iubitul Antoniei a fost foarte deranjat de acest lucru.
11:40
Rezultatele loto la extragerile de azi, 5 mai 2024, urmează să fie afișate. Află numerele câștigătoare de joi la tragerile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus. În joc se află un report spectaculos!
11:30
Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, într-o ediție cu totul specială a emisiunii iUmor, în care va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmări o o serie de momente spectaculoase, puse în scenă de vedete autohtone, inspirate din politica românească.
11:30
Vrei un acoperiș eficient la nivelul casei tale? Întrucât învelitoarea intră în contact direct cu ploaia și zăpada, trebuie să faci tot posibilul să eviți infiltrațiile periculoase de apă.
11:20
Vero Căliman nu și-a dorit să piardă conexiunea cu cei mici, după plecarea din Gașca Zurli, și s-a angajat ca director artistic la o școală de teatru pentru copii. Iată cât costă cursurile cu fosta „Fetiță Zurli”!
Acum 12 ore
10:30
Mihai Morar, prezentatorul matinalului de la Radio Zu, este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din țară și are o familie foarte frumoasă cu care se mândrește adesea pe rețelele de socializare.
09:50
Sânziana Negru, câștigătoarea America Express alături de Laura Giurcanu, a făcut o achiziție impresionantă. Cunoscutul influencer și-a cumpărat o mașină nouă.
Acum 24 ore
00:00
Eliminare dublă la Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția 23 din 8 mai 2024. Doi concurenți au părăsit competiția, iar jurații au avut parte de o surpriză neașteptată. Este vorba despre Cătălin Țociu și Iulia Creangă.
8 mai 2024
23:40
Joi, 9 mai 2024, vremea aduce temperaturi mai scăzute față de ziua precedentă și în numeroase zone vor fi ploi. Descoperă ce anunță meteorologii și la ce temperaturi ar trebui să ne așteptăm.
23:00
Echipa verde turcoaz și cea galbenă au intrat la duel. Acesta a fost momentul în care Mihai Dragomir a „desființat-o” pe Alexandra Veber, iar Irina Fodor a fost nevoită să intervină.
22:40
Banda a adus un verdict neașteptat în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024. Copiii din emisiunea „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?” au decis cine a câștigat proba.
21:40
Richard Abou Zaki a ales să folosească o amuletă puternică în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024. Nu a durat mult și Orlando Zaharia a folosit și el un avantaj puternic.
21:20
Irina Fodor i-a lăsat mască pe concurenți și pe cei trei chefi atunci când a anunțat ce temă de gătit a pregătit, dar și  cine va face degustarea în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.