Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă

Adevarul (Romania), 27 aprilie 2024 11:45

Românca a intrat în istorie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
20:45
Stormy Daniels a încheiat a doua zi de mărturii în fața unui tribunal din New York, în procesul în care Donald Trump e acuzat că a încercat să ascundă o plată de 130.000 de dolari către fosta vedetă porno, cu scopul de a o facă să păstreze tăcerea în legătură cu presupusa lor întâlnire.
20:45
Pasionat de șerpi veninoși, un tânăr de 36 de ani din Drobeta – Turnu Severin a fost găsit mort în locuința sa. El se ocupa cu creșterea unor reptile pe care le ținea în acvarii. Este vorba de șapte reptile, între care două vipere și un piton.
Acum o oră
20:15
Tocmai ce a fost publicat de site-ul profit.ro deficitul bugetar preliminat la 4 luni: 3,3% din PIB, adică 57,4 miliarde lei.
20:15
În ultimele câteva săptămâni, specialiști în prognoze, precum Agenția Internațională pentru Energie, au prezentat primele proiecții pentru 2025.
Acum 2 ore
20:00
Partidul Republican din Florida l-a desemnat pe Barron Trump, un liceean de numai 18 ani, pentru a fi unul dintre delegaţii chemaţi să-l nominalizeze oficial, în iulie, pe tatăl său, Donald Trump, drept candidat la alegerile prezidenţiale americane din noiembrie, relatează AFP.
19:45
Cristian Șofron, care a rămas în memoria publicului românesc ca fiind marinarul Mihu din ecranizarea „Toate pânzele sus“, împlinește astăzi 66 de ani.
19:45
România a primit, de la aderarea la Uniunea Europeană şi până în prezent, peste 95 miliarde de euro şi a contribuit cu 30 miliarde de euro la bugetul blocului european.
19:45
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a susținut, în cadrul unei dezbateri de Ziua Europei, că lipirea scrutinului pentru Parlamentul European de alegerile locale a dus la dimininuarea dezbaterii europene și a criticat clasa politică.
19:30
Slovacia a anunţat joi că numărul bărbaţilor ucraineni cu vârsta necesară pentru a servi în armată care trec ilegal graniţa slovacă aproape s-a dublat într-un an, înainte de intrarea în vigoare a unei noi legi privind mobilizarea în Ucraina, relatează AFP, citată de Agerpres.
19:15
Grupul chinez BYD va lua în considerare anul viitor construirea celei de-a doua fabrici din Europa, a anunţat joi Michael Shu, directorul pentru Europa, transmite Reuters.
19:15
Într-o comună din județul Botoșani se înregistrează o situație electorală ieșită din comun. Astfel, la Hănești, localnicii știu deja cine le va fi primar și în următorii patru ani, cu o lună înaintea alegerilor locale, întrucât pe listele electorale s-a înscris un singur candidat.
19:15
Accesul pe o insulă din sudul Thailandei şi într-un parc naţional de pe insula Phuket a fost închis joi după descoperirea unui episod de mare amploare de albire a coralilor, a anunţat Departamentul parcurilor naţionale şi pentru conservarea faunei şi a florei (DNP) din această ţară.
19:15
Un bărbat de 36 de ani amenință joi, 9 mai, că se aruncă de la etajul unei parcări de la un complex comercial din Sectorul 2 al Capitalei.
Acum 4 ore
18:45
Lorina, astrologul Click!, a consultat astrele și a realizat pentru vineri, 10 mai, predicții generale. Una dintre zodiile horoscopului va avea un sfârșit de săptămână memorabil.
18:45
De aproape doi ani nu reziliase Primăria Râșnov contractul cu firma care trebuia să reabiliteze Cetatea Râșnov, însă abia acum a preluat stabilimentul. Este a doua oară când un privat nu se descurcă.
18:30
Jumătate dintre români sunt indiferenți sau sceptici față de beneficiile pe care le are România la 17 ani de la aderarea la UE. Scade entuziasmul pro-european?
18:30
Oficialii turci se pregătesc să anunțe o serie de măsuri fiscale încă de luni pentru a reduce cheltuielile publice, în încercarea de a sprijini lupta împotriva inflației.
18:30
Mihai Albu a dezvăluit joi, 9 mai, printr-o postare publicată pe rețelele de socializare că a fost supus unei intervenții chirurgicale, după ce a fost diagnosticat cu cancer.
18:30
O firmă nu a avut stare în minivacanță și a făcut o lucrare neautorizată. Aceasta ar putea pune în pericol elevii unei școli din Brașov, așa că Poliția Locală a făcut plângere penală.
18:30
Colegiul Medicilor Stomatologi din România a solicitat Colegiului Farmaciştilor din România eliminarea tratamentului „neunitar şi discriminatoriu” care afectează dotările necesare cabinetelor stomatologice pentru a trata pacienţii care se confruntă cu situaţii de urgenţă, potrivit Agerpres.
18:30
Magistratul de la Curtea de Apel București a respins cererile de redeschidere a dosarului celor doi foşti ofiţeri de Securitate acuzaţi că l-au torturat până la moarte pe disidentul Gheorghe Ursu. Familia disidentului ucis în închisorile comuniste trebuie să plătească cheltuieli de judecată.
18:15
Şapte persoane au fost rănite în urma unui accident produs joi la ieşirea din municipiul Tulcea către localitatea Agighiol între un microbuz şi o maşină de teren, potrivit Agerpres.
18:00
O platformă de webcam pentru adulți a plătit 2,6 milioane de dolari în contul bancar al controversatului influencer Tristan Tate, prin intermediul unei bănci din Caraibe, arată o investigație publicată de International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ).
18:00
În câteva zile pe terenul de lângă Badea Cârțan din Timișoara cei care vin la piață sau la biserică vor avea noi locuri de parcare. Spațiul a fost utilizat ilegal până acum, ca parcare contra cost.
17:45
O româncă din Londra ține să îi contrazică pe conaționalii care susțin că în România se găsesc cele mai scumpe cireșe din lume și a postat și o poză cu prețul cu care se vând două cireșe într-o piață din centrul capitalei britanice.
17:45
Sidonia Andrei, din Gherăieşti, judeţul Neamţ, este una dintre cele mai noi campioane europene ale României, impunându-se la o întrecere de arte marţiale, Qwan Ki Do, care a avut loc în Franţa.
17:45
Buzău s-ar putea alege cu un stadion de fotbal modern, în urma performanței aduse de formația Gloria Buzău, care a promovat în Superligă. Anunțul a fost făcut, joi, de edilul Constantin Toma, la întâlnirea organizată la Palatul Comunal cu jucătorii și staff-ul echipei de fotbal.
17:30
Artistul italian, care a venit pentru prima dată la București în urmă cu 26 de ani, s-a îndrăgostit de țara noastră.
17:30
Primarul municipiului Târgu Jiu, conferențiar la Universitatea „Constantin Brâncuși“, a comis o gafă de proporții în timpul unei emisiuni de la un post online. Acesta a spus că ansamblul brâncușian de la Târgu Jiu va fi singurul obiectiv material din România inclus în patrimoniul UNESCO.
17:30
Noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc au loc joi, 9 mai, după ce la cele de sâmbătă, 4 mai, Loteria Română a acordat 50.008 de câștiguri în valoare totală de mai bine de 4,12 milioane de lei.
17:15
17:15
Generația Z spune că nunțile ar trebui să fie mai ieftine. Cuplurile care oficializează relația organizează evenimente mai mici, aleg locuri alternative sau pur și simplu fug împreună.
17:15
Ce s-a întâmplat în returul semifinalelor, cu Bayern, a prelungit doar o serie magică pentru iberici.
17:15
O cameră de monitorizare a faunei sălbatice, amplasată într-o pădure din județul Suceava, surprinde momentul în care un urs dă peste o bucată de sare și, după ce îi simte gustul, pleacă mai departe.
17:15
Piaţa de capital creşte ca efect al creşterii economice, motiv pentru care trebuie creat efectul invers, trebuie stimulate pieţele de capital, a afirmat Adrian Tănase.
Acum 6 ore
17:00
Antrenorul de 53 de ani poate semna acum cu echipe arabe, așa cum se lăuda.
17:00
După ce George Simion, liderul AUR, și Mihail Neamțu, unul dintre candidații formațiunii la europarlamentare, au fost văzuți la palatul lui Gigi Becali, patronul FCBS a afirmat că, printre altele, s-a discutat despre finanțarea campaniei electorale.
17:00
Când vine vorba de transportul de persoane și colete între România și Germania, ReNNen se distinge ca una dintre cele mai de încredere și eficiente opțiuni de pe piață.
17:00
O tragedie de nedescris s-a petrecut, joi dimineață, în municipiul Buzău, cel mai probabil din cauza depresiei. Această maladie pare că a împins o femeie de 42 de ani, mama unui bebeluș de numai trei luni, să se arunce de la etajul opt al blocului în care locuia.
16:45
Rapoartele privind moartea Americii au fost mult exagerate timp de decenii. Dar orice efort uman ajunge, în cele din urmă, la un sfârșit. Acum, RAND, bunicul think tank-urilor, a publicat un raport care ia ca atare declinul Statelor Unite și se întreabă dacă se poate reveni la gloria de odinioară.
16:45
Moștenirea seriilor P de la HUAWEI este dusă mai departe de telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70.
16:30
O criză a uleiului de măsline a făcut ca prețurile acestui aliment de bază să crească vertiginos - atât de mult încât este supranumit „aurul lichid", relatează NY Post.
16:30
Banca Angliei (BoE) a decis joi să menţină dobânda de politică monetară la 5,25%, cel mai ridicat nivel începând din 2008, dar a indicat că o reducere ar putea avea loc în curând.
16:15
De Izvorul Tămăduirii, în Vinerea Luminată, Biserica Greacă din Brăila devine loc de pelerinaj pentru credincioşii din toată ţara, care vin aici pentru a lua apă sfinţită. Legenda spune că, pe când se săpa fundaţia, sub altar s-a descoperit un izvor a cărui apă se transformă în aghiazmă.
16:00
Un bărbat şi-a dat viaţa pentru colegul său, care căzuse într-o fosă septică, în timp ce făcea verificări. A decis să coboare după el, însă ambii au rămas blocaţi în canal. Mai multe echipaje de intervenţie au ajuns de urgenţă la faţa locului și i-au scos, însă cei doi au murit la scurt timp.
15:45
Invitat în cadrul unui nou episod din „Testul poligraf”, serie făcută pe YouTube de cunoscutul vlogger Selly, artistul Florin Ristei a făcut publică suma pe care o cere pentru a cânta o oră.
15:45
Seceta pedologică moderată şi izolat puternică se va semnala în cultura grâului de toamnă pe suprafeţe extinse din majoritatea țării, acest lucru urmând să afecteze grav culturile de grâu.
15:30
Mi se pare chiar teribil de enervant și cumplit de frustrant faptul că, știind să joace în marea ligă a politicii mondiale, Viktor Orban (înconjurat de echipe de consilieri profesioniști) reușește să dea o lovitură majoră.
15:30
15:30
Un meci început miercuri s-a încheiat joi din cauza ploii.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.