Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au revăzut la Tribunal! Ce au spus unul despre celălalt și care e situația între ei în prezent

Antena1, 27 aprilie 2024 11:50

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut ieri, 26 aprilie, o nouă apariție în fața instanței în cadrul procesului lor de divorț, care a început acum doi ani, odată cu despărțirea lor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 30 minute
10:30
Mihai Morar, prezentatorul matinalului de la Radio Zu, este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din țară și are o familie foarte frumoasă cu care se mândrește adesea pe rețelele de socializare.
Acum o oră
09:50
Sânziana Negru, câștigătoarea America Express alături de Laura Giurcanu, a făcut o achiziție impresionantă. Cunoscutul influencer și-a cumpărat o mașină nouă.
Acum 12 ore
00:00
Eliminare dublă la Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția 23 din 8 mai 2024. Doi concurenți au părăsit competiția, iar jurații au avut parte de o surpriză neașteptată. Este vorba despre Cătălin Țociu și Iulia Creangă.
8 mai 2024
23:40
Joi, 9 mai 2024, vremea aduce temperaturi mai scăzute față de ziua precedentă și în numeroase zone vor fi ploi. Descoperă ce anunță meteorologii și la ce temperaturi ar trebui să ne așteptăm.
23:00
Echipa verde turcoaz și cea galbenă au intrat la duel. Acesta a fost momentul în care Mihai Dragomir a „desființat-o” pe Alexandra Veber, iar Irina Fodor a fost nevoită să intervină.
22:40
Banda a adus un verdict neașteptat în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024. Copiii din emisiunea „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?” au decis cine a câștigat proba.
Acum 24 ore
21:40
Richard Abou Zaki a ales să folosească o amuletă puternică în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024. Nu a durat mult și Orlando Zaharia a folosit și el un avantaj puternic.
21:20
Irina Fodor i-a lăsat mască pe concurenți și pe cei trei chefi atunci când a anunțat ce temă de gătit a pregătit, dar și  cine va face degustarea în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024.
21:00
În ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 din 8 mai 2024, Adnana Mihaela Irimia a avut nevoie de ajutorul medicilor.
17:20
Tânăra care seamănă uimitor cu Selena Gomez i-a uimit pe internauții din România după ce s-a filmat din mai multe unghiuri și ipostaze pe platforma de Tik Tok. Iată cum arată sosia româncă a Selenei Gomez!
17:10
Un purtător de cuvânt al Prințului Harry a confirmat că acesta nu-și va vedea tatăl deși se află în Marea Britanie, în prezent. Motivul este unul surprinzător.
17:00
Claudia Pavel alias Cream a dezvăluit cum se înțelege acum cu tatăl lui Noah, după ce, în trecut, au avut o relație tensionată. Iată ce declarații rare a făcut despre fostul iubit american!
16:50
A venit rândul băieților să participe la task-ul Senzualității și fetele să jurizeze. Iată cine a câștigat.
16:50
Fiica lui Ion Țiriac, Ioana Țiriac, duce o viață de lux. Tânăra și-a petrecut vacanța de Paște în Namibia, la conacul tatălui său.
16:10
Alexandru s-a emoționat până la lacrimi după o dispută cu Liviu și o discuție cu Cristian.
16:00
Maya Castellano, fiica Antoniei și a lui Vicenzo Castellano, a împărtășit în mediul online imagini alături de un băiat care pare să fie iubitul său! Iată ce domnișoară în toată regula a devenit Maya și cât de frumoasă este!
15:50
Maya Castellano, fiica Antoniei și a lui Vicenzo Castellano, a împărtășit în mediul online imagini alături de un băiat care pare să fie iubitul său! Iată ce domnișoară în toată regula a devenit Maya și cât de frumoasă este!
15:50
Cristian Boureanu a vorbit, recent, despre viața lui personală și a dezvăluit care e marele său regret, după ce s-a iubit cu atâtea femei frumoase. Iată ce declarații făcut fostul politician la Xtra Night Show!
15:40
Ținuta îndrăzneață a Antoniei a stârnit controverse. Vedeta a ales să poarte lenjerie intima din dantelă neagră și a pozat în ipostaze sexy.
15:30
Shakira a bifat o apariție spectaculoasă la Met Gala 2014. Frumoasa artistă a pășit însoțită pe celebrele scări ale Muzeului Metropolitan de Artă din New York, însă nu de presupusul noi iubit. Cine este bărbatul alături de care s-a afișat.
14:50
Dacă ți-au rămas prea multe ouă fierte de la masa de Paște și nu știi cum să le folosești, îți prezentăm cinci idei de rețete cu care nu vei da greș.
14:30
Oana Roman a făcut dezvăluiri emoționante despre sterile prin care trece fiica ei, Isabela, și cu ce se confruntă după moartea bunicii ei și pierderea prezenței tatălui ei din peisajul de familie.
14:20
Ana Maria Măriuță, concurentă în sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, a reușit să se angajaeze! Iată în ce domeniu activează și cu ce se ocupă acum!
14:20
Andreea Bălan a căzut de pe scenă în timp ce cânta și dansa, la un concert. Cum a reacționat Petrișor Ruge și ce a dezvăluit despre artistă.
13:40
Soția lui George Simion a postat prima imagine cu fiul lor, alături de un mesaj emoționant.
13:40
Alexandru și Cristina au aniversat trei luni de relație. Băiatul i-a făcut o surpriză iubitei sale.
13:40
După o bătălie culinară grea, în care s-au folosit două amulete, întrecerea echipelor din ediția de ieri seară Chefi la cuțite s-a încheiat cu o incomodă egalitate.
13:20
Soția lui George Simion a postat prima imagine cu fiul lor, alături de un mesaj emoționant.
13:20
Femeii nu i-a venit să creadă ce vede în interiorul cozonacului, după ce a început să taie prima felie. Imaginile filmate de ea au stârnit reacții aprinse în mediul online.
13:10
Carmen Grebenișan se bucură de viața de femeie singură și a plecat de curând într-o vacanță în Tulum. Celebrul influencer a simțit că are nevoie de acest concediu singură.
13:10
Tudorel Filimon a vorbit despre perioada Sărbătorilor Pascale, dar şi despre prietenia pe care a legat-o cu Dumnezeu. Iată cum arată acum celebrul actor!
12:50
Valentin a lăcrimat în timp ce vorbea cu mama lui, doamna Nicoleta. Iată ce și-au spus.
12:30
David Popovici a fost fotografiat lângă un bolid de aproape 200.000 de euro. Iată primele imagini cu ”bijuteria” pe patru roți a sportivului!
12:10
David Popovici a fost surprins în timp ce își lustruia noua achiziție pe patru roți. Iată primele imagini cu bolidul care costă aproape 200.000 de euro!
12:00
David Popovici a fost surprins în timp ce își lustruia noua achiziție pe patru roți. Iată primele imagini cu bolidul care costă aproape 200.000 de euro!
12:00
Cristian a așteptat aproape mai bine de o săptămână să o recheme pe Antonia în casa Mireasa, trezind suspiciuni privind dorința lui de a o avea alături pe iubită.
11:30
În Săptămâna Luminată, cea care urmează după Paște, doar în trei zile sunt permise activitățile casnice. Iată când poți spăla haine după Paște, dar și ce este interzis să faci în această perioadă.
11:20
Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei din Cehia ne va aduce cele mai tari dueluri ce se vor desfăşura în perioada 10-21 mai, exclusiv în AntenaPLAY.
11:00
Într-o lume în care siguranța devine tot mai importantă, soluțiile moderne de supraveghere devin indispensabile.
10:50
Mătreața este o problemă comună a scalpului care afectează oameni de toate vârstele. Deși nu este o afecțiune gravă, mătreața poate fi jenantă și poate provoca mâncărime.
Ieri
10:40
După ce a fost operat în prima zi de Paște, pe 5 mai, familia celebrului actor a solicitat transferul acestuia de la spitalul din Cluj-Napoca la un spital din București.
10:00
Ieri a avut loc preselecția pentru ediția 68 a concursului Eurovision. Artiști din diferite țări s-au unit sub pasiunea lor comună, muzica, și au dat tot ce aveau mai bun pe scenă.
00:00
„Lovitură” grea pentru chef Orlando Zaharia în ediția 22 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur din echipa verde, a fost eliminat cu o farfurie de doar 8 puncte.
7 mai 2024
23:40
Alexandra Veber a cedat și nu și-a mai putut stăpâni reacțiile, la aflarea notelor din ediția 22 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 7 mai 2024. Toți au privit-o mirați pe concurenta din echipa verde.
22:30
Banda a dus un verdict neașteptat în ediția 22 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 7 mai 2024. O situație uluitoare a avut loc în bucătărie, iar Irina Fodor a intervenit imediat pentru a da explicații.
22:10
Chef Orlando Zaharia a lovit cu cea mai „periculoasă” amuletă din sezonul 13 în ediția 22 de pe 7 mai 2024. Haosul s-a dezlănțuit apoi în bucătărie. Chef Richard Abou Zaki a „explodat” și nu și-a mai controlat reacția dură.
21:50
Chef Alexandru Sautner a folosit o amuletă puternică în ediția 22 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 7 mai 2024. Haosul s-a dezlănțuit în bucătărie atunci când juratul a apăsat butonul roșu.
21:10
Conform horoscopului pentru 8 mai, câteva zodii vor avea de furcă. Citește previziunile astrologice pentru fiecare nativ al zodiacului și află ce ți-au pregătit astrele.
21:10
Irina Fodor a făcut un anunț important în ediția 22 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 7 mai 2024. De altfel, roata s-a întors în bucătăria show-ului culinar. Concurenții din echipa roz au început să țipe la chef Richard Abou Zaki.
18:30
CRBL a dat detalii despre relația pe care o are cu fiica sa, Alessia. Artistul se consideră un părinte permisiv.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.