Biden a mărturisit că a luat în considerare să se sinucidă după ce soția și fiica lui au murit într-un accident

StirileProtv.ro, 27 aprilie 2024 12:20

Președintele american Joe Biden a vorbit deschis despre o perioadă grea a vieții sale și despre ce a îndurat după ce soția și fiica sa au murit într-un accident de mașină.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
15:00
Rusia „nu are intenția și nici capacitatea” să agreseze un stat NATO la acest moment, afirmă Mircea Geoană, secretarul general adjunct al Alianței, dar poartă „un război hibrid total”.
15:00
Evghenia Guțul, acolita oligarhului fugar Ilan Șor, s-a adresat cetățenilor R. Moldova din regiunea autonomă în limba rusă, mulțumindu-i lui Putin pentru invitația la paradă.
Acum 15 minute
14:50
Organizatorii maratonului de la Newport (Ţara Galilor) şi-au cerut scuze alergătorilor după ce au descoperit că distanţa cursei din acest an a fost prea lungă şi au promis că vor corecta timpii celor care au aplicat pentru maratonul de la Londra.
Acum 30 minute
14:50
Un bărbat de 54 de ani, care lucra la reconstrucţia unui drum forestier în zona oraşului Călimăneşti din judeţul Vâlcea, a murit, joi, după ce a fost prins sub un mal de pământ. 
Acum o oră
14:30
La 70 de ani, un bătrân din Bistrița-Năsăud își bătea iubita, și a ajuns în arestul Poliției. Femeia a a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.
14:30
Zonele de picnic, plajele, lacurile și barajele sunt în continuare locurile în care românii preferă să arunce gunoaie, deși acestea sunt mult mai puține ca acum 14 ani, spune Valentin Krancevik, board member Let’s Do It Romania.
14:30
Drumarii care deszăpezesc Transfăgărăşanul pe porţiunea dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac şi-au propus să redea circulaţiei rutiere cât mai repede acest drum. Totuși, ei au dat de un strat gros de zăpadă, de peste patru metri. 
14:20
Spitalul "Foișor" din București, acolo unde Florin Piersic a fost transferat joi dimineață, a anunțat că marele actor "prezintă cu o stare generală gravă".
14:20
Un studiu canadian a descoperit că abținerea de la rețelele sociale timp de o săptămână poate avea un impact pozitiv asupra imaginii de sine și a sănătății. 
14:20
Viktor Orban a întins covorul roșu pentru președintele chinez. Xi Jinping a ajuns joi seară la Budapesta pentru o vizită de trei zile - prima în calitate de președinte. Războiul din Ucraina și cooperarea economică se află pe agenda întâlnirii.
14:20
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că joi a fost demarat studiul de piaţă pentru construcţia, la Institutul Oncologic Bucureşti, a primului Centru Naţional de Protonoterapie din Europa de Sud-Est.
Acum 2 ore
14:00
A fost alertă, miercuri seara, în Târgu Mureș după ce doi urși au apărut pe platoul Cornești, o zonă de agrement amenajată în pădure.  
14:00
În încercarea de a fugi de războiul din Ucraina, un bărbat s-a deghizat în femeie și a încercat să iasă din țară. 
13:50
Cascadoria unei șoferițe a făcut pagube mari pe o stradă din Brăila. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care femeia virează la dreapta și lovește un alt vehicul care circula regulamentar.  
13:50
Autoritățile saudite au permis folosirea forței letale pentru a elibera terenul pe care vor construi un oraș futuristic în deșert, un proiect de 500 de miliarde de dolari la care participă zeci de companii occidentale. 
13:40
Scene șocante s-au petrecut în casa unor surori pensionare, dintr-o comună din Bacău. Un tânăr de 23 de ani a intrat peste cele două bătrâne și a încercat să le violeze. Una dintre femei a fost rănită.
13:40
Pompierii fac eforturi uriașe, de două zile, ca să stingă incendiul de la groapa de gunoi a Galațiului.  
13:30
Cea mai lungă zi din procesul lul Vlad Pascu, tânărul care a provocat teribilul accident din 2 Mai, a început, joi dimineață, la Mangalia.
Acum 4 ore
13:00
Premierul Marcel Ciolacu a furat startul campaniei electorale și promite sancționarea comercianților care practică ”shrinkflation”, o formă de înșelăciune prin care se reduce gramajul produsului, fără a i se scade însă și prețul.
12:50
Stațiunea Eforie Nord este a doua stațiune ca mărime din Constanța și se află la 14 kilometri de oraș. În partea de sud-vest se află lacul Techirghiol, celebru pentru nămolul său vindecător.
12:40
Hipofiza din creier este șefa tuturor hormonilor. Adenomul hipofizar apare frecvent și la tineri. Nu vorbim despre cancer, ci despre o tumoră benignă, care dereglează toți hormonii.
12:40
Orașul din România care i-a uimit pe toți străinii. Aici se află cea mai frumoasă stradă din Europa
12:30
12:30
România a câștigat procesul Roșia Montană intentat de canadienii de la Gabriel Resources cu privire la exploatarea de aur din Munții Apuseni, iar instanța comercială supremă de la Washington a explicat detaliat de ce țara noastră nu a greșit cu nimic.
12:30
Boala care se răspândește rapid în Europa, peste 60.000 de persoane fiind infectate în prezent, a ajuns la granițele României. 
11:50
Președintele chinez Xi Jinping a sosit miercuri seara în Ungaria, în ceea ce Budapesta prezintă a fi o vizită istorică. Cele două țări urmează să încheie cel puțin 16 acorduri economice, iar poziționarea față de Rusia va constitui un subiect central.
11:50
Femeia din fața fabricii spune, de la început, că nu se pricepe la PR. Și că nu-i pasă dacă vor exista consecințe.
11:40
Teroriștii Hamas țin femeile ostatice israeliene ca "sclave sexuale în temnițe", susține un fost consilier israelian.
11:40
O mulțime de localități dintr-un județ din Crișana nu au capacitatea să își acopere cheltuielile curente de administrare. 
11:30
Rusia sărbătorește, joi, victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, într-un moment în care relațiile cu Occidentul se deteriorează tot mai mult, iar trupele rusești avansează pe frontul din Ucraina.
11:30
O femeie de 79 de ani, din comuna Drăgoteşti, Gorj, a fost înjunghiată mortal de un vecin în vârstă de 58 de ani, informează, joi, surse judiciare, potrivit Agerpres. 
11:20
De zeci de ani oamenii de știință au sesizat formarea unei găuri de mărimea Elveției în gheața din Antarctica, fără a avea și o explicație pentru acest fenomen. Acum, după 50 de ani, au în sfârșit un răspuns la această dilemă. 
11:10
11:10
România poate fi un centru logistic pentru reconstrucţia Ucrainei, spune ministrul Economiei, Ştefan-Radu Oprea. Aproape 80% din exportul de grâne din țara vecină se face prin România.
11:10
O razie de amploare are loc, joi, în Portul Constanţa, unde poliţiştii caută persoane date în urmărire. 
11:10
Premierul ungar Viktor Orbán şi preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski au avut miercuri o conversaţie telefonică, a declarat pentru agenţia MTI Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al prim-ministrului.
Acum 6 ore
11:00
Florin Piersic va fi supus unei intervenții ortopedice la Spitalul "Foișor" din București. Medicii îi vor scoate marelui actor proteza de genunchi.
11:00
Deficitul bugetar după primele 4 luni ale anului s-a dublat față de cel înregistrat pentru aceeași perioadă a anului 2023, după ce Guvernul a plătit anticipat în aprilie pensiile pentru luna mai.
10:30
Roboții colaborativi sunt tot mai prezenți în fabrici și depozite. Sunt acele brațe automatizate care ridică greutăți, așează cutii și nu numai.
10:20
Lingourile mici de aur se vând ca pâinea caldă în magazine şi automate, în Asia. Clienții își pot cumpăra mini lingouri de aur cu o greutate cuprinsă între 0,1 grame şi 1,87 grame. 
10:10
Cinci persoane au fost rănite joi, în urma unui accident produs în localitatea Sadova, din judeţul Dolj. Unul dintre răniţi este supus manevrelor de resuscitare. 
09:50
O navă de război americană a traversat, miercuri, strâmtoarea îngustă a Taiwanului, cu mai puţin de două săptămâni înainte ca noul preşedinte Lai Ching-te să-şi preia funcţia, provocând o reacţie furioasă din partea Beijingului.
09:50
Tema de anul acesta de la Met Gala a fost „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”, iar vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai excentrice și inovative.  
09:40
Actorul Florin Piersic va fi dus la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor pentru a i se scoate proteza de genunchi, a declarat joi pentru Agerpres, managerul Institutului „Matei Balş", Cătălin Apostolescu. 
09:30
Natura s-a dat în spectacol în sud-vestul Chinei. O „cascadă de nori” a apărut pe muntele Jinfo. 
09:30
Coreea de Sud va cultiva o „bună relaţie" cu Rusia, dar în acelaşi timp va menține legăturile strânse cu Ucraina, a promis președintele coreean Yoon Suk Yeol. Asta nu însemnă că se va livra armament în Ucraina, a avertizat el.
09:30
Cunoscutul regizor iranian Mohammad Rasoulof, laureat cu Ursul de Aur la Berlinala din 2020, ar fi fost condamnat la mai mulţi ani de închisoare, transmite joi agenţia DPA. 
09:20
Gruparea madrilenă a obținut semnătura lui Endrick (17 ani), fotbalistul crescut de Palmeiras. Real Madrid a plătit 37,5 milioane de euro în schimbul său, însă jucătorul va fi integrat în lot abia în luna iulie, atunci când va împlini 18 ani.  Invitat la un show din Brazilia, jucătorul a vorbit despre planurile de viitor pe plan personal, dezvăluind că și-ar dori să fie un tată tânăr.  "Așa cum le-am spus părinților mei, vreau să fiu un tată tânăr, vreau să-mi văd copiii crescând, dar prietena m...
09:20
După 2-2 la Munchen, Bayern a deschis scorul prin Alphonso Davies (68), dar campioana Spaniei s-a impus graţie dublei lui Joselu (88, 90+1). Portarul Manuel Neuer, care a avut numeroase intervenții spectaculoase în cea mai mare parte a meciului, a gafat pe final şi le-a permis madrilenilor să revină în meci. Reacția tușierului după golul anulat al lui Bayern Munchen Matthijs de Ligt a avut un gol anulat pentru offsaid la finalul meciului cu Real Madrid. Szymon Marciniak a fluierat prea devreme,...
Acum 8 ore
09:00
Președintele SUA, Joe Biden, a avertizat miercuri, pentru prima dată, că "nu va livra" anumite arme Israelului, în special "obuze de artilerie", în cazul unei ofensive majore la Rafah, relatează AFP şi Reuters. 
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.