VIDEO. ”Pasărea gheată”. O specie africană de dimensiunea unui om care mănâncă pui de crocodil și își ucide frații

StirileProtv.ro, 27 aprilie 2024 21:30

O pasăre care poate ajunge până la 1 metru și jumătate înălțime, cunoscută sub numele de ”pasărea sabot” sau ”pasărea gheată”, ”pantof” - originară din Africa - mănâncă pui de crocodil și își ucide frații.  

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 30 minute
22:20
Atacantul francez Kylian Mbappe a postat vineri seara pe reţelele de socializare un mesaj prin care îşi anunţă plecarea de la gruparea Paris St Germain.  
22:10
O pedeapsă de patru luni de închisoare a ideologului populist de dreapta american Steve Bannon, un fost influent consilier al lui Donald Trump la Casa Albă, a fost confirmată vineri în apel, relatează AFP. 
Acum o oră
21:50
Horoscop 11 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasă. Lucrurile bune, de calitate vin spre noi dacă avem inima deschisă și dăm și noi dovadă de generozitate.
21:50
Preşedintele american Joe Biden a aprobat vineri un nou pachet de ajutor militar de 400 milioane de dolari pentru Ucraina, a anunţat Casa Albă.
21:40
Cântăreţul olandez Joost Klein a lipsit de la repetiţia de vineri a concursului muzical Eurovision ca urmare a unui ''incident''.
21:40
O femeie de 57 de ani, Karyn Lombardo, a fost găsită fără suflare în casa ei din Burbank, California, în noaptea de 7 mai. Poliția crede că a fost ucisă de fiul ei de 25 de ani, Kyle.
21:40
Congresmanul republican Cory Mills a prezentat vineri un articol de punere sub acuzare pentru "abuz de putere" împotriva preşedintelui american Joe Biden pentru decizia acestuia de a opri un transport de arme către Israel, informează EFE.
Acum 2 ore
21:30
Grupul islamist palestinian Hamas a anunţat vineri că se va întâlni cu restul facţiunilor palestiniene pentru a-şi "reconsidera strategia de negociere".
21:00
Un tânăr de 22 de ani s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, vineri. Acesta a murit.
20:50
Poliţia Locală Constanţa a făcut o captură record de droguri în urma acţiunilor desfăşurare în minivacanţă, anunţă Primăria Constanţa, precizând că 12 persoane au fost prinse cu astfel de substanţe interzise.
20:40
Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au participat vineri la ediţia inaugurală a unui summit privind sănătatea mintală la o şcoală administrată de o organizaţie nonprofit locală asociată cu fundaţia lor din capitala Nigeriei, Abuja.
Acum 4 ore
20:30
Secretarul de externe al Regatului Unit, David Cameron, a declarat săptămâna trecută că Ucraina are dreptul de a folosi armele furnizate de britanici împotriva țintelor din interiorul Rusiei.
20:30
Una dintre cele mai mari companii de panificație din Japonia a retras de pe piața mai multe produse și a rambursat banii clienților, după ce au fost găsite în marfa sa rămășite de șobolan.
20:10
Prinţul William al Marii Britanii a declarat vineri că soţia lui, Kate, ”se simte bine”, într-un rar comentariu public despre starea de sănătate a prinţesei de Wales, care urmează o chimioterapie preventivă pentru cancer.
20:00
Condimentul care îmbunătățește sănătatea creierului. E foarte ieftin, se vinde chiar și cu 2.30 de lei
20:00
Gigantul american Apple s-a văzut silit să-și ceară scuze și să isi retragă reclama pentru noul iPad Pro, care a declanșat o cascadă de critici din partea artiștilor.
19:50
Armata israeliană anunţă vineri că patru militari au fost ucişi în explozia unui ”dispozitiv exploziv”, ”în apropierea unei şcoli”, în oraşul Gaza, nordul Fâşiei Gaza, relatează AFP. 
19:50
În timp ce China își promovează ambițiile politice prin întărirea relațiilor economice cu țări prietenoase, precum Serbia și Ungaria, numărul companiilor europene care doresc să investească în China, a scăzut la un minim istoric.
19:50
Nimic nu pare să mai funcționeze în relația dintre Casa Albă și guvernul Netanyahu.
19:50
Ungaria nu va participa la planurile NATO de sporire a rolului Alianţei în coordonarea ajutorului militar pentru Ucraina şi în instruirea soldaţilor ucraineni.
19:30
Ești la început de drum sau poate te gândești la o schimbare de carieră și ai provocări în identificarea unui traseu profesional?
19:30
La două luni de la simulările cu cele mai proaste rezultate din ultimii 5 ani, Ministrul Educației spune că vom vedea progresul elevilor de clasa a VIII-a și a XII-a abia după examen.  
19:30
Mii de credincioși au umplut vineri bisericile de Izvorul Tămăduirii. Au participat la slujbă și au așteptat apoi cu orele să ia apă sfințită inclusiv pentru cei care n-au putut să ajungă din motive de boală sau de vârstă.  
19:20
Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete cumparate de la americani.
19:20
A ieșit circ în Vrancea, unde mai mulți fermieri au atacat cu pietre și scânduri o stație de lansare a rachetelor anti-grindină, iar 10 dintre ei sunt cercetați acum pentru distrugere.
19:20
Cererea de alimente a crescut în ultimii ani în România și, pentru că nu producem suficiente, cumpărăm tot mai multe de la alții.
19:20
Cu un număr tot mai mic de nașteri, România se confruntă cu declin demografic greu de stăvilit.
19:10
Starea de sănătate a lui Florin Piersic se ameliorează lent, dar actorul se simte mai bine. Anunțul a fost făcut de medicii de la Spitalul Foișor, care l-au operat de urgență joi după-amiază.
18:50
Munții României sunt lăudați de jurnaliștii CNN, care au întocmit o listă de recomandări pentru pasionații de trasee montane. Astfel, printre celebrele lanțuri muntoase din Elveția, Italia sau Franța apar și ... Munții Apuseni.  
Acum 6 ore
18:20
Premierul israelian afirmă că țara sa poate "să stea singură", dar speră că SUA și Israelul pot depăși diferențele de poziție față de Fâșia Gaza. 
18:20
Tragedie în județul Teleorman. Un copil în vârstă de 11 ani a fost călcat de un buldoexcavator în timp ce mergea spre şcoală. Șoferul utilajului, un bărbat de 36 de ani, s-a aplecat după cafea și a pierdut controlul.
18:00
O femeie a locuit aproximativ un an în panoul publicitar de pe acoperișul unui magazin alimentar din Midland, Michigan, potrivit poliției.
18:00
Neuropatia periferică este o afecțiune care afectează nervii periferici, provocând simptome precum amorțeală, furnicături, durere și slăbiciune musculară.
17:50
În ciuda retoricii sfidătoare a lui Benjamin Netanyahu, de când Joe Biden a amenințat că SUA vor întrerupe livrările de arme către Israel, ofensiva la scară largă planificată asupra Rafah care a determinat mișcarea pare să fi fost suspendată deocamdată.
17:20
Mucegaiul crește și se dezvoltă în medii cu un nivel de umiditate ridicat. 
17:20
Un român dat în urmărire internaţională pentru infracţiuni comise în trei state membre ale Uniunii Europene a fost identificat de către jandarmii din judeţul Caraş Severin cu ajutorul aplicaţiei eDAC.
17:10
CNN a publicat vineri o listă cu cele mai frumoase trasee europene de drumeție din Europa, o alternativă la vacanțele statice, petrecute într-o singură locație.
17:10
Despăgubiri de peste 300.000 de euro în total sunt stabilite, în primă instanță, pentru două familii care şi-au pierdut câte o rudă, într-un accident petrecut în urmă cu trei ani. 17 persoane au fost rănite atunci.
17:10
Un profesor de educație fizică din judeţul Suceava a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu executare, pentru că a întreținut relații intime cu o elevă de 15 ani.
17:10
Jennifer Lopez este acuzată că a fost nepoliticoasă și respingătoare față de un reporter la Gala Met.
17:10
Un turist aflat în stațiunea montană Aspen, în SUA, a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a comandat două pizza și s-a uitat apoi pe nota de plată, scrie Mirror.
17:00
Un adolescent anti-Israel, care ar fi vandalizat un monument memorial al Primului Război Mondial din New York, a fost arestat după ce a fost denunțat la poliție de tatăl său, joi noaptea.
16:50
Câteva mii de fermieri polonezi au manifestat vineri împotriva reglementărilor în materie de mediu ale UE, pe care le numesc "Otrava Verde", susţinând că dăunează economiei, şi au cerut organizarea unui referendum pe această temă.
16:40
Un pisoi curios din Brașov, pe nume Miezu, a pus pe jar pompierii după ce a rămas blocat între zidurile a două case.
16:40
Două octogenare de la grupul ecologist Just Stop Oil au deteriorat, vineri, vitrina de sticlă care proteja o copie a "Magna Carta".
Acum 8 ore
16:30
Cântăreața israeliană Eden Golan s-a calificat în finala concursului Eurovision 2024, în urma votului publicului.  
16:30
Armata israeliană a anunţat vineri că soldaţii săi se antrenează pentru posibilitatea unui război major cu vecinul său din nord Libanul, relatează dpa.
16:30
Alegerea unei canapele este o decizie importantă în amenajarea oricărui spațiu, combinând estetica, confortul și funcționalitatea într-un singur mobilier.
16:10
Războiul electronic rusesc a creat probleme pentru unele arme de precizie fabricate de americani în Ucraina, dar în același timp Moscova își arată și strategia și le spune SUA de ce au nevoie pentru lupte viitoare.
16:10
Un bărbat care în luna februarie ar fi introdus în România 440.000 de comprimate cu droguri, găsite la vremea respectivă în urma unei percheziţii, a fost prins la frontieră când încerca să revină în ţară, fiind arestat preventiv.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.