Românii cu nume de flori și-au cinstit prietenii. Cluburile și terasele din Centrul Vechi au fost pline. „O viață avem”

StirileProtv.ro, 28 aprilie 2024 07:50

Duminică îi sărbătorim pe cei aproape 1,8 milioane de români cu nume de flori. Unii au început mult mai devreme petrecerile, iar cluburile și terasele din Centrul Vechi au fost pline. 

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
22:00
Finala concursului Eurovision 2024 are loc sâmbătă seara la Malmo, în Suedia. Cu câteva ore înainte de eveniment, protestatarii au ieşit în stradă cerând excluderea Israelului din concurs.
Acum 15 minute
21:50
Câteva mii de persoane, purtând pancarte şi bannere în sprijinul palestinienilor, au mărşăluit sâmbătă la Madrid pentru a cere încetarea focului în Fâşia Gaza şi ruperea relaţiilor între Spania şi Israel, relatează AFP.
Acum o oră
21:20
Şase persoane din localitatea Uliuc au fost reţinute de poliţişti sub acuzaţiile de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi încăierare, după ce s-au bătut cu pumnii şi cu picioarele, informează, sâmbătă seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş.
21:20
Cerul va fi din nou cuprins sâmbătă şi duminică de aurore impresionante ca urmare a unei furtuni solare extreme care a început să lovească Pământul la începutul weekendului, provocând temeri de perturbare a reţelelor de energie electrică.
21:10
Salvatori de la mai multe instituţii din judeţul Bistriţa Năsăud au intervenit, sâmbătă după amiază, pentru recuperarea unei femei care a căzut zeci de metri în gol, pe un traseu din munţii Rodnei. 
Acum 2 ore
21:00
Horoscop 12 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi minunată. Să ne bucurăm de această ultimă zi din Săptămâna Luminată ca să-i facem fericiți pe ai noștri, să rămânem sufletește, în atmosfera de sărbătoare.
20:20
Premierul rus în exerciţiu Mihail Mişustin, a cărui numire pentru un nou mandat, propusă vineri de Vladimir Putin, a fost confirmată de Duma de Stat, a propus sâmbătă o serie de numiri ministeriale, inclusiv nume noi.
Acum 4 ore
20:00
Mallorca și Ibiza, două insule spaniole faimoase pentru vacanţele pe plaje şi petrecerile nebune, impun restricții în privința consumului de alcool pe domeniul public.  
19:50
Vorbim acum despre investițiile vitale în unitățile medicale din România! Spitalele orașenești sunt mari consumatoare de resurse și bani.   
19:50
Lupte crâncene în regiunea ucraineană Harkov unde rușii au reluat asaltul după atacul surpriză de vineri. Moscova susține că forțele sale ar fi cucerit 5 sate din apropierea graniței.
19:50
O fetiță din Marea Britanie surdă din naștere poate acum să audă fără niciun ajutor, după un tratament revoluționar pe bază de terapie genetică.
19:50
Cel mai mare festival de barbeque din Europa are loc zilele acestea la Snagov în apropiere de Bucureşti.  
19:40
Producătorii de cireşe se bucura anul acesta de o supraproducţie, iar de aici au pornit şi discuţiile în contradictoriu legate de preţ.
19:40
Accident grav, sâmbătă, în județul Iași. O șoferiță a pierdut controlul volanului în apropierea unei intersecții și a lovit un bărbat care se afla pe trotuar. Pietonul a fost proiectat într-un camion!
19:40
Este nevoie de polițiști așa că în parcul Mogoșoaia din Ilfov au avut loc expoziții și demonstrații menite să atragă tineri interesați de această profesie.
19:30
Pentru prima dată după mai multe săptămâni, Florin Piersic, operat joi la genunchi, a reușit să se ridice în picioare. Iar medicii anunță o îmbunătățire a indicatorilor biologici, semn că actorul își revine. Pericolul însă nu a trecut.
19:20
Spectacol pe cer vineri noapte, în România. O furtună geomagnetică neobișnuit de puternică a produs un fenomen rar la noi ca o auroră boreală! Cerul nopții a devenit multicolor în nuanțe intense de roșu, verde, roz aprins, albastru și mov.
19:10
Preşedintele francez Emmanuel Macron a declarat sâmbătă că "speră" că Franţa nu va trebui să meargă la război, referindu-se la invazia rusă din Ucraina.
19:10
Şase persoane sunt cercetate într-un dosar de înşelăciune cu maşini de lux, trei dintre ele fiind reţinute în urma unor percheziţii efectuate în Capitală şi judeţele Ilfov şi Călăraşi.
19:00
Sârbul Novak Djokovici, care vineri a fost lovit în cap de un recipient aruncat de un spectator, în timp ce dădea autografe, a revenit sâmbătă la Foto Italico purtând o cască, ipostază care i-a amuzat pe privitori.
Acum 6 ore
18:00
Un bărbat a fost salvat dintre dărâmături la cinci zile după prăbuşirea fatală a unei clădiri în Africa de Sud, iar premierul din Western Cape, Alan Winde, a declarat că este "nimic mai puţin decât un miracol", relatează Reuters.
17:10
Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara. Ulterior, el a fost transferat la Bucureşti. 
17:10
Echipa de campanie a lui Donald Trump, candidat la preşedinţia SUA, ia în considerare desemnarea ca parteneră a acestuia pentru funcţia de vicepreşedinte pe Nikki Haley, afirmă sâmbătă site-ul de ştiri Axios, preluat de Reuters.
16:50
Braţul armat al Hamas a difuzat sâmbătă pe Telegram o înregistrare video în care apare un ostatic israelian reţinut în Fâşia Gaza de la atacul mişcării islamiste palestiniene din 7 octombrie asupra Israelului, relatează AFP.
16:40
Polonia continuă procesul de întărire a apărării teritoriului din apropierea graniței cu Federația Rusă și Belarus. Iar asta include, în special, construirea de buncăre.
16:40
Fiul cel mic al lui Kim Kardashian a împlinit joi 5 ani. Vedeta a organizat o adevărată petrecere pentru ziua lui de naștere.
16:40
Există peisaje extrem de diverse în această mică țară. De la dealuri ușor ondulate, la orașe puternic industrializate, la munți impresionanți și insule sălbatice și îndepărtate.
16:40
Un istoric este posibil să fi descifrat semnificația unui set misterios de simboluri de pe templele unui oraș antic, construit în urmă cu aproximativ 2.700 de ani.
16:40
Angelina Jolie este acuzată că a încercat să-și îndepărteze copiii de tatăl lor, Brad Pitt, spunându-le să-l evite în timpul orelor de vizită.
16:40
Cel puţin trei persoane au fost ucise şi alte opt au fost rănite sâmbătă într-o lovitură ucraineană asupra unui restaurant din oraşul Doneţk, ocupat de Moscova şi situat în regiunea ucraineană cu aceaşi nume, în estul ţării, relatează AFP.
Acum 8 ore
15:50
Un şofer de 67 de ani care a fost prins conducând cu 139 de kilometri pe oră, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a fugit, a lovit un autoturism şi a mers pe contrasens, a fost amendat şi i s-a suspendat permisul pentru 300 de zile.
15:40
Joost Klein, concurentul Olandei, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, după o plângere a unui membru al echipei de producţie.
15:40
Inundațiile au făcut prăpăd în Afganistan. Cel puțin 300 de persoane au murit și peste 1.000 de locuințe au fost distruse, a anunțat sâmbătă agenția ONU pentru alimente, citată de CBS News.
15:40
Afacerile cu găini ouătoare încep să prospere din ce în ce mai mult în România. Așadar, dacă te gândești să începi un astfel de proiect, ar trebui să știi câteva lucruri de bază despre ce presupune o astfel de investiție
15:40
Ceea ce era odată un teren gol, folosit ca grădină de către un vecin, este acum o casă de 140 de metri pătrați în Jacksonville Beach, Florida – de 3,5 metri lățime.
15:10
O femeie din SUA nu putea înțelege de ce nu reușește să slăbească deși a încercat diete, exerciții fizice și medicamente. O analiză i-a arătat ce îi lipsește de fapt.
15:00
Un tânăr motociclist în vârstă de 19 ani din judeţul Suceava a ajuns în arestul poliţiei, după ce nu a oprit la semnalul agenţilor de poliţie iar aceştia l-au urmărit în trafic pe o distanţă de câţiva kilometri, scrie News.ro.
14:50
Ofensiva brutală a Rusiei de la Harkov, care a dus la evacuări în masa a fost descris ca un atac surpriză – dar analistul militar al Sky News Sean Bell spune că Ucraina a avertizat de câteva luni asupra unui potențial atac al Rusiei în regiune.
14:10
Marina Tauber, deputată în parlamentul Republicii Moldova şi o apropiată a oligarhului fugar Ilan Şor, se laudă pe reţelele sociale că a primit la Moscova, unde a participat la parada de 9 Mai, medalia Ordinul Prieteniei.
14:10
Un număr de 422.790 de persoane beneficiau, în luna aprilie 2024, de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale, conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP).
Acum 12 ore
14:00
Emmanuel Macron, un mare pasionat de fotbal și implicat adesea în subiecte legate de sportul-rege, a transmis public un mesaj către Real Madrid, căruia îi sugerează să-l lase pe francezul Mbappe să evolueze la Jocurile Olimpice de la Paris. 
14:00
„Problema a apărut la omul de la pază, un domn care păzește șantierul. Chiar dacă cei doi s-au prezentat, nu au primit acceptul să filmeze."
13:50
Cum ar fi să cazi dincolo de orizontul de evenimente al unei găuri negre? O nouă simulare NASA oferă o privire asupra fizicii bizare a spaghetificării. Și îți arată în cât timp ai fi complet dematerializat: 12,8 secunde.  
13:30
Președintele Xi Jinping a terminat vineri turneul său european și a plecat spre Beijing escortat de avioane de luptă maghiare. Liderul Chinei a fost însoțit de 400 de oameni, a stat într-un hotel golit complet pentru el și a mâncat preparate locale. 
13:20
Armata israeliană a ordonat sâmbătă civililor palestinieni să părăsească noi zone din oraşul Rafah din sudul Fâşiei Gaza, transmite dpa.
13:20
CNAIR prezintă stadiul lucrărilor pe secţiunea Tigveni - Curtea de Argeş a Autostrăzii A1 Sibiu - Piteşti, anunţând că a fost săpat peste un kilometru de tunel. Stadiul de execuţie a lucrărilor pe acest tronson este 30%.
12:50
Eurodeputatul Mihai Tudose a povestit, într-o emisiune TV, cum i-a oferit lui Marcel Ciolacu, de Crăciun, anul trecut, o pisică, ştiind că acesta îşi dorea de mai mult timp una. 
12:40
Doi tineri, cu vârste de 19, respectiv 20 de ani, ambii din municipiul Bucureşti, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi agresat fizic şi ar fi sustras telefonul mobil al unui tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea Ulmi.
12:20
Ministrul maghiar al Economiei susține că ungurii trăiesc mai bine și sunt mai bogați decât românii, chiar dacă PIB-ul României l-a depășit pe cel al Ungariei. În plus, economia Ungariei este bazată pe export, nu pe consum, ca a României. 
12:10
Ruşii şi-au reluat sâmbătă dimineaţa asaltul lângă satul Hlîboke din regiunea Harkov, iar armata ucraineană se aşteaptă la o intensificare a focului inamic, relatează Ukrainskaia Pravda.  
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.