FOTO A comis-o! Mihai Stoica, plin de sânge la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului!

StirileProtv.ro, 28 aprilie 2024 08:20

Mihai Stoica și-a spart arcada după ce FCSB a devenit campioana României Mihai Stoica a urcat în peluză la ultrașii FCSB-ului pentru a sărbători titlul. Managerul general de la FCSB a fost surprins sângerând abundent din zona arcadei. Cel care l-a lovit pe oficialul noii campioane a fost chiar Ovidiu Popescu, cel care, într-un exces de zel, l-a luat în brațe pe Mihai Stoica și l-a lovit în zona capului. Totuși, acest aspect nu i-a întrerupt bucuria oficialului de la FCSB, care a continuat să săr...

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 10 minute
11:20
Julia Abu Zaiter, în vârstă de trei ani, a rămas fără medicamente și, după cum se teme familia ei, va rămâne și fără timp timp.
11:20
Meghan Markle le-a mulțumit nigerienilor pentru că i-au primit pe ea și pe Harry în „țara mea”, spunând că a descoperit recent că este „43% nigeriană”. 
Acum 30 minute
11:10
Piteştenii au fost avertizaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică, prin mesaje Ro-Alert, despre prezenţa unui urs în zona de nord-est a municipiului, autorităţile efectuând căutări pentru depistarea animalului.
11:00
Donald Trump a negat sâmbătă informaţiile apărute pe site-ul de ştiri Axios.
Acum o oră
10:50
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi ploi însemnate cantitativ, valabilă pe parcursul acestei zile, în zone de 14 judeţe.
10:40
Racheta Starship, un vehicul spaţial futurist dezvoltat de SpaceX pentru a transporta astronauţi pe Lună şi apoi pe planeta Marte, va efectua cel de-al patrulea zbor al său de testare peste trei-cinci săptămâni.
10:30
43 de centimetri cel mult circumferință gâtului, în cazul bărbaților și 41 de centimetri pentru femei. Aveți mai mult de atât.  
10:30
V-ați rănit o porțiune expusă a pielii. Nu asteptați să treacă de la sine, ci mergeți la medic cât mai repede cu putință. Specialistul vă ajută să nu vă vindecați cu semne vizibile. Aceeași recomandare e valabilă și pentru leziunile de acnee.  
10:30
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 12 mai 2024
Acum 2 ore
10:20
Un influencer italian s-a arătat fascinat de România și a ajuns la concluzia că Bucureștiul este mult subestimat de europeni, deși este printre cele mai ieftine capitale de pe continent. Și a demonstrat asta arătând ce poate cumpăra cu 5 lei/1 euro. 
10:20
Autoritățile din Paris au autorizat utilizarea supravegherii video cu inteligență artificială înaintea concertelor lui Taylor Swift, însă această tehnologie a stârnit îngrijorări privind confidențialitatea.
10:20
Meghan Markle a povestit despre fiica sa, Prințesa Lilibet, în timpul călătoriei ei și a Prințului Harry în Nigeria. 
10:20
Mâncăm o felie de pâine cu unt pentru că ne place, zilnic. Ne place și friptura de porc, tot zilnic. Dar și cartofii prăjiți, care nu lipsesc din meniul zilnic.
10:20
Ne pregătim de vară și vă recomandăm să întindeți mâna după fructele din pom. În mai, încercați cu încredere corcodușele.  
10:00
Semafoarele ar putea avea peste câțiva ani patru culori- roșu, galben, verde și alb, iar noutatea vine din necesitatea de a dirija în trafic și mașinile autonome, fără șofer. Autoritățile din Michigan lucrează deja la un astfel de sistem. 
10:00
Cu bani europeni a fost schimbată imaginea unor orașe și sate din România, s-au modernizat spitale și școli.
09:50
Pentru a doua noapte consecutivă, oameni din întreaga lume au încercat să vadă cum se aprinde o magnifică aurora boreală, ca urmare a unei furtuni solare descrisă ca fiind "istorică" şi care se aşteaptă să continue şi duminică.
09:30
Nemo a câştigat duminică Eurovision pentru Elveţia cu "The Code", un cântec foarte personal despre a fi non-binar, fiind un premiu care încheie o competiţie marcată de controverse, în special cu privire la participarea Israelului.
09:30
Primul om din lume căruia i s-a transplantat un rinichi modificat genetic de porc a murit după două luni, dar medicii spun că nu există nicio dovadă că decesul a survenit în urma transplantului. 
09:30
În mod oficial, de la începutul anului, medicamentele expirate sau încă în uz, dar care nu mai sunt folosite, trebuie colectate în curţile spitalelor, în containere speciale şi în zone supravegheate fie video, fie cu ajutorul personalului de pază.
Acum 4 ore
09:00
Premierul Marcel Ciolacu afirmă că noile reglementări privind evaziunea fiscală reprezintă „o soluţie intermediară” al cărei scop este colectarea de bani la buget.
08:50
Iată de ce stau stewardesele cu mâinile sub coapse în timpul decolării și al aterizării avionului. De asemenea, află care sunt cele mai importante reguli de știut în timpul unui zbor.  
08:50
Cazurile de cancer de colon în rândul persoanelor tinere au crescut de peste două ori începând cu anul 1999.    
08:50
Planul pentru a uni Europa și Africa printr-un tunel a fost adus în discuție încă din 1979, iar acum are mari șanse să se și realizeze.
08:50
San Marino, situată în interiorul uscatului, este una dintre cele mai mici țări din lume. Înconjurată de Italia, reprezintă un ecou al unei ere în care statele oraș prosperau în Europa.
08:40
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prezintă stadiul lucrărilor pe secţiunea Tigveni - Curtea de Argeş a Autostrăzii A1 Sibiu - Piteşti, anunţând că a fost săpat peste un kilometru de tunel.
08:30
E o sărbătoare a gusturilor în acest weekend pe Șoseaua Kiseleff din Capitală. Bunătăți preparate după rețete din toată lumea ademenesc la fiecare pas vizitatorii.
08:20
Cele două pavilioane istorice din parcul Herăstrău s-au redeschis vineri după 10 ani de paragină.
08:10
Componenţii echipei FCSB au primit medaliile şi trofeul de campioni ai României, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, în faţa a aproape 55.000 de spectatori. 
08:10
Ca să nu plece cu marfa acasă, dar și pentru că sunt mulțumiți de vânzări, comercianții lasă din preț în ultima zi a târgului de Paște de la Craiova. 
08:00
Iașiul aduce un omagiu Casei Regale care a condus România, printr-o expoziție de excepție. Principala atracție este coroana purtată de Regina Maria la Alba-Iulia, în 1922, la încoronarea Regelui Ferdinand.
08:00
Rabarbărul a fost vedetă într-o localitatea din Mureș devenită celebră după vizitele Regelui Marii Britanii, Charles al III-lea. 
07:40
Olaf Scholz a declarat sâmbătă că ucrainenii cu permis de şedere şi loc de muncă în Germania pot rămâne în ţară.
07:40
Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața sâmbătă noapte, într-un accident petrecut în comuna argeșeană Davidești.
07:40
Cel puţin 11 persoane, între care nouă elevi de liceu, şi-au pierdut viaţa şi zeci au fost rănite într-un accident în care a fost implicat un autobuz şcolar.
07:40
Noi imagini cu unul dintre ostaticii israelieni răpiți de Hamas au fost publicate de gruparea teroristă pe rețelele sociale. Cei care au postat videoclipul spun că bărbatul a fost ucis între timp, în bombardamentele israeliene asupra Fâșiei Gaza. 
07:40
Sfârșit tragic pentru o turistă de 43 de ani, din Bistrița. Femeia a căzut zeci de metri într-o prăpastie din Munții Rodnei, pe un traseu ce duce la Poiana cu Narcise.
07:30
Preşedintele SUA Joe Biden a apreciat sâmbătă că o încetare a focului este posibilă "mâine" în războiul dintre Israel şi Hamas, dacă gruparea palestiniană eliberează ostaticii, relatează AFP.
07:30
Eurovision Song Contest, ediţia 68, organizată la Malmo, a fost câştigată de Elveţia, prin Nemo, 24 de ani, cu melodia "The Code". Artistul a spart trofeul când l-a aşezat pe scenă., dar a primit altul în schimb.
07:30
Ziua de astăzi ne-aduce atmosferă instabilă și mai rece decât ieri. O să plouă în multe zone - mai consistent în sud, în sud-vest, în centru și la munte. Maximele pleacă de la 11 grade în depresiuni și ajung la 22 de grade în vestul și în sudul țării.
07:30
Rusia va face rău Europei şi nu se va mulţumi să ia doar o parte din Ucraina, a avertizat preşedintele ceh Petr Pavel într-un interviu acordat ziarului austriac Die Presse.
Acum 6 ore
07:10
Nemo a câştigat duminică Eurovision pentru Elveţia cu "The Code", un cântec foarte personal despre a fi non-binar, fiind un premiu care încheie o competiţie marcată de controverse, în special cu privire la participarea Israelului. 
Acum 24 ore
22:00
Finala concursului Eurovision 2024 are loc sâmbătă seara la Malmo, în Suedia. Cu câteva ore înainte de eveniment, protestatarii au ieşit în stradă cerând excluderea Israelului din concurs.
21:50
Câteva mii de persoane, purtând pancarte şi bannere în sprijinul palestinienilor, au mărşăluit sâmbătă la Madrid pentru a cere încetarea focului în Fâşia Gaza şi ruperea relaţiilor între Spania şi Israel, relatează AFP.
21:20
Şase persoane din localitatea Uliuc au fost reţinute de poliţişti sub acuzaţiile de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi încăierare, după ce s-au bătut cu pumnii şi cu picioarele, informează, sâmbătă seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş.
21:20
Cerul va fi din nou cuprins sâmbătă şi duminică de aurore impresionante ca urmare a unei furtuni solare extreme care a început să lovească Pământul la începutul weekendului, provocând temeri de perturbare a reţelelor de energie electrică.
21:10
Salvatori de la mai multe instituţii din judeţul Bistriţa Năsăud au intervenit, sâmbătă după amiază, pentru recuperarea unei femei care a căzut zeci de metri în gol, pe un traseu din munţii Rodnei. 
21:00
Horoscop 12 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi minunată. Să ne bucurăm de această ultimă zi din Săptămâna Luminată ca să-i facem fericiți pe ai noștri, să rămânem sufletește, în atmosfera de sărbătoare.
20:20
Premierul rus în exerciţiu Mihail Mişustin, a cărui numire pentru un nou mandat, propusă vineri de Vladimir Putin, a fost confirmată de Duma de Stat, a propus sâmbătă o serie de numiri ministeriale, inclusiv nume noi.
20:00
Mallorca și Ibiza, două insule spaniole faimoase pentru vacanţele pe plaje şi petrecerile nebune, impun restricții în privința consumului de alcool pe domeniul public.  
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.