Trecerea la cauciucurile de vară. Când se schimbă cauciucurile de iarnă și cât costă montajul în 2024

StirileProtv.ro, 28 aprilie 2024 09:50

Temperaturile cresc din ce în ce mai mult iar toți șoferii sunt nevoiți să își monteze anvelopele de vară. Descoperă când este momentul potrivit să faci trecerea la cauciucurile de vară și cât costă această procedură.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 4 ore
22:00
Președintele rus Vladimir Putin l-a propus pe Andrei Belousov pentru postul de ministru al Apărării, deţinut anterior de Serghei Şoigu, informează TASS, potrivit News.ro. 
21:50
Fanii lui Taylor Swift s-au enervat după ce au văzut gestul făcut de un alt fan Taylor Swift, care ... pur și simplu și-a lăsat copilul întins pe jos în arena din Paris, unde susținea un show celebra artistă.
21:40
Horoscop 13 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. O să ne ascultăm instinctul care ne spune ce să facem, cum anume să procedăm și rezultatele favorabile nu vor întarzia să apară.
Acum 6 ore
20:50
Secretarul de stat Antony Blinken a susținut duminică unele dintre cele mai puternice critici publice de până acum ale administrației Biden cu privire la desfășurarea războiului de către Israel în Gaza.
20:40
Un nou strat de zăpadă s-a aşternut pe platoul Bucegi, iar temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius. În imaginile publicate pe reţelele de socializare de Meteoplus se vede cum totul este acoperit de un stat de omăt de câţiva centimetri.
20:00
România, te iubesc! Emisiunea integrală din 12 mai 2024 
20:00
Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare un mandat de aducere, pe raza judeţului Ialomiţa, în cazul unui bărbat care, deghizat în femeie, a sustras sume de bani de la mai multe victime.
20:00
Echipa de fotbal Petrocub Hînceşti a devenit pentru prima oară în istoria sa campioană a Republicii Moldova, după remiza înregistrată sâmbătă, 1-1, pe terenul lui Milsami Orhei.
19:50
Peste 50.000 de georgieni au participat la o uriașă manifestație la Tbilisi, protestând, din nou, față de controversatul proiect de lege, numit "al agenților străini".  
19:40
În bătaia soarelui, dar și răsfățate cu ploaie, florile de soc au apărut anul acesta mai repede și mai multe pe câmpurile din țară.
19:40
Materialele de construcție recuperate din demolări au devenit o marfă prețioasă pentru cunoscători.  
Acum 8 ore
19:30
Pe fondul scandalurilor și al protestelor față de participarea Israelului, concursul Eurovision a fost câștigat de artistul elvețian Nemo.
19:20
Numai câteva sute de persoane s-au înscris pe platforma electronică lansată de Ministerul Muncii în urmă cu 2 săptămâni, pentru a-și căuta un loc de muncă.  
19:20
A fost o noapte lungă pentru autoritățile din Pitești. Mai multe apeluri la 112 au semnalat, puțin după miezul nopții, prezența unui urs pe centura ocolitoare, iar ceva mai târziu chiar în oraș.
19:20
Rețeaua de internet a lui Elon Musk a fost afectată de furtuna geomagnetică! Sateliții Starlink au avut întreruperi ale semnalului de la câteva minute la câteva ore, și asta a dus la dispariția internetului în diferite părți ale lumii.
19:00
Un accident grav s-a produs duminică seara pe Podul Basarab, blocând circulația pe una dintre bretele.
19:00
Formația antrenată de Elias Charalambous a fost învinsă în etapa a noua din play-off-ul Superligii, cu CFR Cluj, scor 0-1, pe teren propriu.  Imediat după finalul partidei, jucătorii și staff-ul celor de la FCSB au sărbătorit titlul de campioană alături de fanii prezenți pe Arena Națională, dar și cu suporterii care s-au strâns la Ateneul Român, apoi au petrecut alături de familie, într-o locație din București.  Jucătorii au publicat pe conturile de social media numeroase fotografii din seara în...
19:00
„Hemoragie de bani în Sănătate”, partea a II-a. Peste două miliarde de euro a pus la bătaie Uniunea Europeană ca să construim infrastructură medicală prin Programul Naţional de Redresare şi Reziliența. În 2026, clădirile trebuie să fie ridicate.
19:00
Cele mai impresionatate transformări sunt în spitalele orăşeneşti sau rurale unde fondurile europene au schimbat radical serviciile medicale şi felul în care se simt pacienţii.  
18:30
Două amenzi în valoare totală de 12.000 de lei au fost date de poliţişti, după ce nuntaşi din Buzescu au blocat circulaţia în localitate, a anunţat IPJ Teleorman.
18:20
Fanii Eurovision au rămas cu gurile căscate când cântărețul finlandez Windows95man a părut că este dezbracat complet în timpul show-ului său care a avut loc sâmbătă seara.
18:20
”Hemoragie de bani în sănătate”, PARTEA I. Au trecut 17 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, iar, dacă tragem linie, țara noastră a ieșit pe plus.  
Acum 12 ore
17:20
Întrebarea a rămas, după aproape 1000 de zile de război: De ce nu se revoltă rușii?
17:20
Planeta noastră - devenită mai caldă, mai poluată şi mai neospitalieră - s-a schimbat sub efectele activităţii umane şi, în acest mediu nou, bolile infecţioase proliferează, informează AFP.
17:20
Secretarul american al Comerțului, Gina Raimondo, a declarat că o invazie a Chinei în Taiwan și capturarea producătorului de cipuri TSMC ar fi "absolut devastatoare" pentru economia SUA.
17:10
Un seism cu magnitudinea 6,5 s-a produs duminică la graniţa dintre Guatemala şi Mexic, provocând pagube materiale minore şi fără să facă victime omeneşti, a anunţat Institutul guatemalez de seismologie (Insivumeh), citat de AFP.
17:00
Rusia a "capturat nouă sate în două zile" după ce a lansat un atac transfrontalier surpriză asupra Harkovului, care a început vineri. Mii de persoane au fugit din al doilea oraș ca mărime din Ucraina.
16:50
Pe rețelele de socializare au apărut imagini care arată momentul în care un bloc de 10 etaje s-a prăbușit în Belgorod.
16:50
După meciul de pe Arena Națională, Gigi Becali a acordat interviuri atât la stadion, cât și telefonic. Într-o intervenție la Prima Sport, finanțatorul de la FCSB l-a ironizat pe Valeriu Răchită (53 de ani), fostul fundaș al Stelei, cu care s-a contrat în repetate rânduri în trecut. Gigi Becali l-a ironizat pe Valeriu Răchită după titlul câștigat de FCSB "Dacă e nevoie de 5 milioane pentru transferuri, bag 5 milioane. Fac echipă! Iau tot ce e cremă. În fiecare an, o cremă, două creme. Și după aia...
16:40
Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a ţinut un miting de amploare, sâmbătă, în New Jersey, unde i-a atacat pe judecătorul şi procurorul din procesul său penal de la New York, relatează News.ro, care citează Reuters.
16:10
Într-un sat de pe Valea Mureşului, între Deva şi Simeria, un italian a amenajat, pe o suprafață de aproape patru hectare, o grădină botanică în stil renascentist.
15:30
Israelul a trimis tancuri în Jabalia, o zonă din nordul Fâșiei Gaza, duminică dimineața devreme, după o noapte de bombardamente aeriene și terestre intense, ucigând 19 persoane și rănind alte zeci, au declarat oficiali din domeniul sănătății.   
15:30
Ținutele purtate de artiști pe scenă la cea de-a 68-a ediție a concursului Eurovision au atrs atenția publicului.
15:30
Deși o mare parte din atenție este îndreptată pe orașul Rafah din sudul Gaza, există acțiuni militare în curs și în nord, scrie CNN.
15:30
Purtătorul de cuvânt al Patrierhiei Române, Vasile Bănescu, reacționează dur faţă de câştigarea Eurovision de către interpretul Nemo, afirmând că ”victoria lui Nimeni (Nemo)” este ”una zdrobitoare asupra firescului”.
15:00
Piloții forțelor aeriene ucrainene folosesc o tactică dezvoltată pentru prima dată de Forțele Aeriene SUA pentru a lupta deasupra liniei de front de 1.000 de kilometri, scrie Business Insider.
15:00
În România, există câteva companii aeriene foarte cunoscute, dar sunt și altele care oferă zboruri la prețuri irezistibile. Iată ce companii aeriene românești există la noi în țară și care sunt cele mai mari firme autohtone care încă operează zboruri.
15:00
În ultimul timp, agricultura a evoluat în direcția unor concepte inovatoare și promițătoare, iar cultivarea microplantelor reprezintă una dintre aceste tendințe care au luat amploare în România.
14:50
O dietă bogată în fructe, legume, nuci și cereale integrale poate reduce șansele de răspândire a cancerului de prostată la aproape jumătate, potrivit unui studiu, conform Daily Mail.  
14:50
Facebook Messenger oferă posibilitatea de blocare ori restricționare a unei persoane cu care nu vrei să dialoghezi. Există însă diferențe între cele două funcții oferite de Meta, compania mamă fondată de Mark Zuckerberg.
14:50
O întrebare atât de simplă - „de ce mamiferele au cinci degete?” - i-a nedumerit pe oamenii de știință din mai multe domenii, iar răspunsul încă nu este complet clar.  
14:50
Pe lângă vorbire, fiinţele umane folosesc adeseori doar o mână sau un sărut pentru a-şi saluta semenii. 
14:10
Şeful armatei ucrainene Oleksandr Sîrski a declarat că forţele ucrainene sunt într-o situaţie dificilă în regiunea Harkov, dar ele fac tot posibilul pentru a rezista în faţa ofensivei ruse, transmite duminică Reuters.
13:50
Alocaţiile de stat pentru copii achitate în luna martie 2024 au depăşit 1,224 miliarde de lei, iar suma medie plătită a fost de 336,5 lei pe beneficiar, conform datelor centralizate de Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (ANPIS). 
13:40
Israelul nu ar trebui să lanseze o ofensivă asupra oraşului Rafah, din sudul Fâşiei Gaza, în absenţa ''unui plan absolut clar'' de protejare a populaţiei, a susţinut duminică şeful diplomaţiei britanice David Cameron, transmite France Presse.
13:30
O nuntă cu alai a blocat, sâmbătă, străzi şi trotuare în localitatea Buzescu din judeţul Teleorman.
13:30
Duminică, 12 mai, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 9 mai, Loteria Română a acordat 13.347 de câștiguri în valoare totală de peste 729.800 de lei.
13:00
Ungaria a înregistrat cea mai mare creștere procentuală din lume a rezervelor sale de aur, cu aproape 3.000% în 10 ani. Potrivit Băncii Centrale, fiecărui maghiar îi revin acum 10 grame de aur. 
13:00
Cel puţin șapte  persoane au fost ucise după ce un bloc de apartamente cu mai multe etaje s-a prăbuşit parţial din cauza unei lovituri cu rachete ucrainene în oraşul rus Belgorod, în apropiere de graniţa cu Ucraina, relatează Reuters, citând presa rusă.
12:40
Evaluarea pacientului Florin Piersic arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici şi de evoluţie favorabilă a plăgii operatorii, au informat reprezentanţii Spitalului de Ortopedie "Foişor".
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.